• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

18.04.2014 cuma

sabah
1 kibrit kutusu peynir
1 adet ufak boy haşlanmış yumurta
2 ince dilim kepekli ekmek
1 çay kaşıgı ucu baL yedim cok yıyeyemem cunku bizim bal kuvvetli 1 çay kaşığı reçel
6 zeytin
1 domates 1 salatalık

kuşluk
ufaktı elmalar 1 buçuk elma

öğle
1 kepçe corba
1 tavuk but ufak(et yerine)
fasulye susuz
1 ince dilim kepekli ekmek
salata

İKİNDİ
100 kalori kadar mav,i yeşil light çikolata kaplı yiyecegım (tam paketi199 koloriymiş ikiye böldüm)

6da yarım elma

akşam
çorba
1 kaşık pilav
6 yemek kaşığı barbunya(patetessiz)
1 ince dilim kepeklı ekmek
salata

gece
1 porsiyon muz
1 bardak süt

19.04.2014 cumartesi

sabah
1 kibrit kutusu peynir
1 çay kaşıgı ucu baL 1 çay kaşığı reçel
6 zeytin
1 domates 1 salatalık
1 kepçe çorba

kuşluk
12 adet fındık

öglenın vakti ikindi gibi oldu geçtı cunku sabah 9dan akşam 7ye kadar yiğenimin sünnet alışverişini yaptık
1 çeyrek tavuk döner
1 bardak ayran

akşam
çorba
1 kaşık pilav
salata

gece yok çünkü uyudum

20.04.2014 pazar

sabah
1 kibrit kutusu peynir
kızartma yumurta
1 çay kaşığı reçel ve pekmez
6 zeytin
domates ve salatalık

muz
1 tabak pilav

ve gerisi uykuyla geçti

suda hiç bı sıkntım yok
cuma 3buçuk litre
cumartesi pazar 3litre

Son düzenleme:
20.04.2014 pazar

sabah
1 kibrit kutusu peynir
kızartma yumurta
6 zeytin
domates ve salatalık

muz
1 tabak pilav

ve gerisi uykuyla geçti

suda hiç bı sıkntım yok
cuma 3buçuk litre
cumartesi pazar 3litre
Deryaydi degilmi?
Deryacîm menülerini paylastigina göre ayrilmiyorsun demekki. Zaten birkaç gün demistin yanlış hatırlamıyorsam, sorun ne bilmiyorum ama ölüm dışında herseyin bir çaresi vardır. Motivasyonunu düşürme.

Deryaydi degilmi?
Deryacîm menülerini paylastigina göre ayrilmiyorsun demekki. Zaten birkaç gün demistin yanlış hatırlamıyorsam, sorun ne bilmiyorum ama ölüm dışında herseyin bir çaresi vardır. Motivasyonunu düşürme.

evet canım derya Rabbim kolaylık versin dua edin Rabbim işte imtihansız bırakmıyor bizi o yüzden canım imtihan dünyası sonuçta

$image.webp meyaba kızlarvmeyaba. Annem beni parka götürdü ben kumda oynadım eve bir sürü kum detirdimm:-) annem çamaşır yikiyor ben bilmemkacıncı uykumdayımki:1:

18.04.2014 cuma

sabah
1 kibrit kutusu peynir
1 çay kaşıgı ucu baL yedim cok yıyeyemem cunku bizim bal kuvvetli 1 çay kaşığı reçel
6 zeytin
1 domates 1 salatalık

kuşluk

öğle
1 kepçe corba
fasulye susuz
salata

İKİNDİ
100 kalori kadar mav,i yeşil light çikolata kaplı yiyecegım (tam paketi199 koloriymiş ikiye böldüm)

6da yarım elma

akşam
çorba
1 kaşık pilav
salata

gece
1 porsiyon muz
1 bardak süt

19.04.2014 cumartesi

sabah
1 kibrit kutusu peynir
6 zeytin
1 domates 1 salatalık
1 kepçe çorba

kuşluk
12 adet fındık

öglenın vakti ikindi gibi oldu geçtı cunku sabah 9dan akşam 7ye kadar yiğenimin sünnet alışverişini yaptık
1 çeyrek tavuk döner
1 bardak ayran

akşam
çorba
1 kaşık pilav
salata

gece yok çünkü uyudum
Vallaha o kadar da fena deyilmiş canım.bir döner deydi gözlerime,1de pazar uyku çok olmuş.ama zamanla düzene girer...
20.04.2014 pazar

sabah
1 kibrit kutusu peynir
kızartma yumurta
6 zeytin
domates ve salatalık

muz
1 tabak pilav

ve gerisi uykuyla geçti

suda hiç bı sıkntım yok
cuma 3buçuk litre
cumartesi pazar 3litre

Dunku raporum

Sabah

1 simit

Oglen
2 sogan halkasi
1 porsiyon finger tavuk

1 sade soda
1 turk kahvesi

2 tane bira

1 saat civari yuruyus 1.5 litre su

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnanmıyorum sana ya.en azından buraya yazmanın korkusu olsun içinde de yediyine dikkat et canım benim. Böyle olmaz.bu kurallara uymamak ama.ben vallaha yemek istemediyim zamanlar çok olur.ama sonra korkudan yiyorum...şimdiye kadar da asla öyün atlamadım
Bugünkü menümü utanarak yazıyorum.
Sabah pastane mamulleri yedim, öğle yemeği ise hala yemedim. 2 fincan yeşil çay ve bol su içtim.
Çalışıyorum, ama dışarıdan yemiyorum, hep onlar mahvetti beni :19: mümkün olduğunca evden getiriyorum yemeğimi. Kahvaltı içinde buzdolabına bir şeyler alacağım akşam. Yani yarın tam anlamıyla sıkı sıkıya başlıyorum.
Çok iyi yapıyorsun.yemeyini evden götür. Biz sana yardımcı olucaz.yeter ki sen ne istediyin den emin ol.bide boy,kilo,hedef kilon,kilo alma nedenini yazarmısın...
Evet farkındayım ama ev sorumluluğuna-işlerine alışamadım henüz :17: o sebepten yemek yapamadığım zamanlar mecbur dışarıdan yiyorum.
Fiziki olarak; boyum kısa kilom çok :1: erimek bilmeyen bacaklara ve göbeğe sahibim. Çok sıkı diyet yapamadığım için ayda 1 kilo verebiliyorum ama kafi bu bana, hızlı verirsem dönüşü çabuk oluyor. haftada 3-4 kez 45-60 dk'lık yürüyüş yapmaya çalışıyorum. Onun dışında yeni evliyim, çalışıyorum. Başkada aklıma bir şey gelmiyor :)

Merhaba hoşbuldum:16:
Hmmm.yeni evliymişsin.inşallah iyi olucak.dertleşicez,sohbet edicez. ..inan bana hayatın daha renkli olacak.yani bende öyle oldu.çok mutluyum burda...
mrb adapte olamıyoruz sonuçta bana biraz ters geldi yediğimiz içtiğimiz ben diyette değilim.
Adapte olmamış olabilirsin bu normal bir durum.denedin ama olmadı...
gogo2405 merhaba, teşekkür ederim aranıza kabul ettiğiniz için :)

Kuralları tam olarak okuyamadım, net şuan çok yavaş. Diğer sayfalara da bakamadım. Herhangi bir yanlışım da uyarınız beni.
Bu arada, yarından itibaren başlayayım mı menü paylaşımına? yönlendirirseniz sevinirim.

Aramıza hoş geldin canım.Allah motivasyonunu bol,kilo verimini hızlı,kalorini az,sporunu çok etsin...

Çok iyi yapıyorsun.yemeyini evden götür. Biz sana yardımcı olucaz.yeter ki sen ne istediyin den emin ol.bide boy,kilo,hedef kilon,kilo alma nedenini yazarmısın...

Hmmm.yeni evliymişsin.inşallah iyi olucak.dertleşicez,sohbet edicez. ..inan bana hayatın daha renkli olacak.yani bende öyle oldu.çok mutluyum burda...

Aramıza hoş geldin canım.Allah motivasyonunu bol,kilo verimini hızlı,kalorini az,sporunu çok etsin...

hoşbulduk :) Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim :)
Boy: 157
kilo: 59.8
Hedef: 53

Kilo alma nedenim ise evliliğimden dolayı yeme alışkanlığım değişti.
Yemek konusunda çok sıkıntım yok, ama mesela annem alıştırmıştı bizi yemeğe salça yağ tuz az koyardı, eşim öyle yemediği için ben bunları biraz fazla koyuyorum ama kahvaltı-kızartma türü yiyeceklerden iyidir diye kendimi avutuyorum.
Bir de yemekten sonra çay faslı oluyordu e yanında malum abur cuburlar hoop mideye. Şuan gerçi onuda aştık, mesai saatime göre artık 19:30 gibi evde olduğum için yemeği de geç yiyoruz haliyle çaya zaman kalmıyor.
Sizin kilo hedefiniz nedir?

hoşbulduk :) Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim :)
Boy: 157
kilo: 59.8
Hedef: 53

Kilo alma nedenim ise evliliğimden dolayı yeme alışkanlığım değişti.
Yemek konusunda çok sıkıntım yok, ama mesela annem alıştırmıştı bizi yemeğe salça yağ tuz az koyardı, eşim öyle yemediği için ben bunları biraz fazla koyuyorum ama kahvaltı-kızartma türü yiyeceklerden iyidir diye kendimi avutuyorum.
Bir de yemekten sonra çay faslı oluyordu e yanında malum abur cuburlar hoop mideye. Şuan gerçi onuda aştık, mesai saatime göre artık 19:30 gibi evde olduğum için yemeği de geç yiyoruz haliyle çaya zaman kalmıyor.
Sizin kilo hedefiniz nedir?

Hmmm.e güzel canım.çok da fazla deyilmiş.eyer ki güzel gidersen 2 kilo sunu bu hafta verebilirsin. İlk hafta çok gidiyor.ben 3ay önce 75le diyete başladım. Bu gün.65im...hedefim 60.normalde 63olurdum ama şimdi burada doğru yolu bulmuşken 60olmak istiyorum inşallah.benim şişmanlık nedenimse doğum. Ama 12ay önceki doğum:p

Kızlar söylediyiniz ampullerden hiç biri burada yok.ben de susam yağı,Hindistan cevizi yağı,badem yağı,lavanta yağı,ısırgan tohumu yağı,vitamin A,B1,B6,B12 aldım.onları bir de zeytin yağı,balı kattım ve saçlarıma sürdüm.2saat oldu.1saate yıkarım.bir de otacı markasının şampuanını aldım.burada araştırdım iyiymiş.kkda da kızlar beyenmiş.inşallah iyi olur...

Kızlar söylediyiniz ampullerden hiç biri burada yok.ben de susam yağı,Hindistan cevizi yağı,badem yağı,lavanta yağı,ısırgan tohumu yağı,vitamin A,B1,B6,B12 aldım.onları bir de zeytin yağı,balı kattım ve saçlarıma sürdüm.2saat oldu.1saate yıkarım.bir de otacı markasının şampuanını aldım.burada araştırdım iyiymiş.kkda da kızlar beyenmiş.inşallah iyi olur...

Aklında olsun canım yumurta sarisida iyi geliyor saclara onuda ekleyebilirsin. Evigende e vitamini var, bemixdede b1 (ki bunu almissin zaten) bepantende onarıcı etkili saniyorum canım.

Evet farkındayım ama ev sorumluluğuna-işlerine alışamadım henüz :17: o sebepten yemek yapamadığım zamanlar mecbur dışarıdan yiyorum.
Fiziki olarak; boyum kısa kilom çok :1: erimek bilmeyen bacaklara ve göbeğe sahibim. Çok sıkı diyet yapamadığım için ayda 1 kilo verebiliyorum ama kafi bu bana, hızlı verirsem dönüşü çabuk oluyor. haftada 3-4 kez 45-60 dk'lık yürüyüş yapmaya çalışıyorum. Onun dışında yeni evliyim, çalışıyorum. Başkada aklıma bir şey gelmiyor :)

Merhaba hoşbuldum:16:
Yavaş yavaş verince geri gelmiyor kilolar
18.04.2014 cuma

sabah
1 kibrit kutusu peynir
6 zeytin
1 domates 1 salatalık

kuşluk

öğle
1 kepçe corba
fasulye susuz
salata

İKİNDİ

6da yarım elma

akşam
çorba
1 kaşık pilav
salata

gece
1 porsiyon muz
1 bardak süt

19.04.2014 cumartesi

sabah
1 kibrit kutusu peynir
6 zeytin
1 domates 1 salatalık
1 kepçe çorba

kuşluk
12 adet fındık

1 çeyrek tavuk döner
1 bardak ayran

akşam
çorba
1 kaşık pilav
salata

gece yok çünkü uyudum

20.04.2014 pazar

sabah
1 kibrit kutusu peynir
kızartma yumurta
6 zeytin
domates ve salatalık

muz
1 tabak pilav

ve gerisi uykuyla geçti

suda hiç bı sıkntım yok
cuma 3buçuk litre
cumartesi pazar 3litre
Cokta kötü değil mis. Sorunun neyse en kısa sürede çözülür inşallah

Eki Görüntüle 1080839 meyaba kızlarvmeyaba. Annem beni parka götürdü ben kumda oynadım eve bir sürü kum detirdimm:-) annem çamaşır yikiyor ben bilmemkacıncı uykumdayımki:1:
Yirim ben onu yaa tontiş

Iyi yapmışsın canım mutlaka işe yarar.

Kızlar ben bugün lazer epilasyona başladım. Çok tirsiyodum bazı arkadaşlar çok acıyor falan dediler. Ama abarttiklari kadar değilmiş.

Dunku raporum

Sabah

1 simit

Oglen
2 sogan halkasi
1 porsiyon finger tavuk

1 sade soda
1 turk kahvesi

2 tane bira

1 saat civari yuruyus 1.5 litre su

Boyle olmasinin bir nedeni var mi? :D

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yeni gelen arkadasimiz hosgeldiniz :) umarim hedefinize saglikli bir sekilde ulasirsiniz.

Birde bir sey soylemek istiyorum. Arkadaslar arada kacamaklarimiz oluyor en azindan bunlarin nedenlerini yazarsak buraya cok guzel olacak. Bir diger yandan biraz cezalama sistemi yapsak?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X