Ot yiyen hayvan bile yaglanıyor diyor kadın bir yerde haklı ama her bünyeye uygun bir diyet değil bence. Meyvesiz ve o kadar proteinle benim bagırsaklarım calışmaz ben bunu adım gibi biliyorum ve bana uymuyor haliyle.
Yeşil kahveyide geçen hafta aldım 3 yada 4 gün olmustur yani. Aktardan aldım açık yoktu 20li paket vardı 15 liraydı bugün markette gördüm 20li paket 30kusur liraydı 2 kutu fiyatı yani o yüzden açık al canım bulabilirsen Yedi almıştı ilk bizim gruptan (iyiki almış, tesekkürlerimi sunarım, hatta halasiydi sanırım alan ellerinden öpüyorum yedicigim halanında) onun sayesinde aldım o açık almıştı daha ekonomik olmuştu onunki sanıyorum. Bana çok tok hissettiriyor telvelerini de iciyorum ondanmı bilemedim canım. Bir dene istersen.
Evet canım her diyet her bünyeye uygun olmuyor. Ben diyetisyene gittim 3 sene evvel. 2 ay uyguladım 1 kilo verdim. ama geçen sene ayda 1-1,5 kilo verdim, üstelik her şeyden yedim. Herkes kendine neyin iyi geldiğini çok daha iyi bilir. Mesela bana da ara öğünler yaramıyor.
Yeşil kahveyi alacağım mutlaka ya
Çook teşekkür ederim canım ya, ellerin dert görmesinCanım bende kullanıyorum eski tip anlatayîm. Soganini salcani kavur fasulyeni ekle suyunu cok koyma fasulyelerin hizasında birak maximum ki tasmasin ve tencereyi yaridan fazla doldurma.kapagini kapat düdüğü dik pozisyona getir yuksek ateste o düdük öpüp buhar cikarana kadar yanindan ayrılma, buhar cikinca kisiga getir düdüğü kapat yarim saate pisiyor.pisince ocaktan al soguk suya tut sogut tencereni önce düdüğü ac buharı ciksin sonra kapağını acip yiyebilirsin.
Bu arada herkese iyi akşamlar