• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aynen canım, toparlaniriz bu hafta inşallah, bizim kisa bir tatil durumu var bakalım.

Hadi bakalım , inşallah canım.

Bak tatlım kutlar demistim, ne güzel olmuş.

Oy Kıyamam ya, kötü olmuş, yakın olsak birakirdim canım sana ben.

Canım bak stres neler yapiyor bünyeye, yemissin kendi kendini.

haklı çıktın canım :1:

ay çok iyi niyetlisin canım ya Allah razı olsun :) eşimi bekliyorum artık.

Kuzular kitap okumayi sevenleriniz varsa diye soylüyorum.
Migrosta tüm kitaplarda % 40indirim var, birde D&R'da 5tl günleri baslamis, muazzam kitaplar var 5tl'ye.
Ben talan ettim geldim.

Süpermiş gerçekten, ben ancak kadıköye yada levente falan geçersem alabiliyorum. Ama uzun zamandır hakmar markete gelen kitapları alıyorum :1:onlarda da sadece gerilim romanları güzel :)

Sağ ol canım benim.düşünmen yeter...sen benim yerime de okursun:confused::confused::confused:
Aslında haklısın canım ya 3gün ben de spor yapmadım.yedim içdim yattım ama öyle aşırı yemedim.annemlerde dolap doluydu kirazla.kiraz çok yedim...ondan şişlik olurmu. Kiraz şişlik veriyor...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım benim bildiğim kiraz şişkinliği alır, daha doğrusu idrara çok çıkarırmış ödem atarmış diye duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum.

haklı çıktın canım :1:

ay çok iyi niyetlisin canım ya Allah razı olsun :) eşimi bekliyorum artık.

Süpermiş gerçekten, ben ancak kadıköye yada levente falan geçersem alabiliyorum. Ama uzun zamandır hakmar markete gelen kitapları alıyorum :1:onlarda da sadece gerilim romanları güzel :)

canım benim bildiğim kiraz şişkinliği alır, daha doğrusu idrara çok çıkarırmış ödem atarmış diye duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum.

Gerilimede bayilirim, Tess Gerritsen ve Harlan Coben vardır kesin. Bende marketten almıştım baya sevdim seri yapıcam nerdeyse:1:

Kuzular kitap okumayi sevenleriniz varsa diye soylüyorum.
Migrosta tüm kitaplarda % 40indirim var, birde D&R'da 5tl günleri baslamis, muazzam kitaplar var 5tl'ye.
Ben talan ettim geldim.
canım d&r ın internet sitesinde de varmı ki acaba indirim?? neyse soracağıma bi baksam bende amma hazırcı oldum:1:
Aslına bakarsan ben de olsam inanmazdım.mesela bu hafta eksik çıksam çok gülerdim çok.benim sorunum şuydu galiba bu hafta.hani ben kaç haftadır çok az yiyordum ya bu hafta normal diyet yeyince böyle oldu işte.sabit kalsa sevinirdim de artmış.ki ben normalimde bunun 3katını 5katını yerdim.ben ondan önceki haftalar az yememe bağlıyorum durumu...yoksa öyle çok yemedimki 3 4 güne 1kilo alayım...ne bileyim ya kafam çok karışık bu konuda.yani şimdi bir hafta normal yesem 1kilo dahamı alıcam.bence hayır...

seninde metabolizma şaşmış canım demekki az yemeyin diye ondan diyorlar ya.. bakalım bu hafta toparlarız umarım hepimiz.. kilo - olsada hiç mutlu değildim hep vicdan azabıyla yedim zaten.. bencede bu hafta kilo almazsın ama..

Süper yaa. Metabolizma sasmis bayaa

he valla sorma gogocum omu şaştı benmi bilemedim:27: ne haftaydı daha da stresim bitmedi..

Kabullen bence de kuzum. Darısı başıma :1:

aynen öyle damlacım, aslında benden daha dusunceli bir bakıma. Çünkü ben hediye işini son ana bırakınca alamamıştım benimki umursamazlık oldu ama oturdum valla ellerimle pastasını yaptım :1:

Sen gülüyon ama ben ağlıyorum açlıktan :14: cumadan sonra eşim getirecekmiş para, bakalım :1:

hadi darısı başına madem canım ama sadece kilo verme kısmının sıkıntım bana kalsın:1: eşinde düşünceli çıkmış bak ne güzel, sende eilnle pasta yapmışsın ona ikinizin ki de güzel...

Aynen canım, toparlaniriz bu hafta inşallah, bizim kisa bir tatil durumu var bakalım.

Hadi bakalım , inşallah canım.

Bak tatlım kutlar demistim, ne güzel olmuş.

Oy Kıyamam ya, kötü olmuş, yakın olsak birakirdim canım sana ben.

Canım bak stres neler yapiyor bünyeye, yemissin kendi kendini.

bu hafta daha da stresli ellenazım ırakta haberler hiç iyi değil baksana..

Sağ ol canım benim.düşünmen yeter...sen benim yerime de okursun:confused::confused::confused:

Aslında haklısın canım ya 3gün ben de spor yapmadım.yedim içdim yattım ama öyle aşırı yemedim.annemlerde dolap doluydu kirazla.kiraz çok yedim...ondan şişlik olurmu. Kiraz şişlik veriyor...

bende kiraz ödem atar diye biliyorum ama avuç avuç tüketilmeyecek tabi...

canım d&r ın internet sitesinde de varmı ki acaba indirim?? neyse soracağıma bi baksam bende amma hazırcı oldum:1:

seninde metabolizma şaşmış canım demekki az yemeyin diye ondan diyorlar ya.. bakalım bu hafta toparlarız umarım hepimiz.. kilo - olsada hiç mutlu değildim hep vicdan azabıyla yedim zaten.. bencede bu hafta kilo almazsın ama..

he valla sorma gogocum omu şaştı benmi bilemedim:27: ne haftaydı daha da stresim bitmedi..

Canım baktım şimdi ben Marc Levy Ilk Gece'yi 5 liraya aldım ama internet sitesinde 29Tl'den 21Tl ye iindirmişler fiyatı.
Migrostada % 40 indirimli , varsa ordan bak canım.

hadi darısı başına madem canım ama sadece kilo verme kısmının sıkıntım bana kalsın:1: eşinde düşünceli çıkmış bak ne güzel, sende eilnle pasta yapmışsın ona ikinizin ki de güzel...

Aynen bitanem ya, düzelecegine dahada kötüye gidiyor, Rabbim yardım etsin.

Gerilimede bayilirim, Tess Gerritsen ve Harlan Coben vardır kesin. Bende marketten almıştım baya sevdim seri yapıcam nerdeyse:1:

tess gerritsen, lisa gardner, michael palmer hatırladıklarım... Harlan coben'i bilmiyorum. ama gerilime bayılıyorum, aşk romanları almaya korkuyorum beğenmem diye :1:

Canım sizinde sıkıntılarınız biter umarım en kısa zamanda. Rabbim yardımcınız olsun.

Son düzenleme:
***4. TAKIM 365. ETAP***

Damlanur10:(62.8/63.8 /+1 /%-1.72 )
gogo2405:(68.0/68.2/ +0.2/% -0.29)
tutatse85:(55.7/55.3 /0.4 /% 0.72)
Ellanazz:( 71.9/72.5 /+0.6 /%-0.83 )
sadness1012:(56.5 /56.9 / +0.4/% -0.71)
Masumcuk:(80.2/80.1 /0.1 /%0.12 )
Ddanes: (54.4/53.5 /0.9 /%1.65)
Kararrrsabirr: (80.5/80.0 /0.5 /%0.62 )

4.TAKIM ORTALAMASI: % -0.06

tess gerritsen, lisa gardner, michael palmer hatırladıklarım... Harlan coben'i bilmiyorum. ama gerilime bayılıyorum, aşk romanları almaya korkuyorum beğenmem diye :1:

Canım sizinde sıkıntılarınız biter umarım en kısa zamanda. Rabbim yardımcınız olsun.

Harlan Coben'i de seversin canım .john Verdon da seversin bu durumda okumadıysan oda baya etkileyici.Benim karışık kitaplarim tarihte okurum, gerilimde psikolojik durumuma göre alıyorum genelde.

Son düzenleme:
Harlan Coben'i de seversin canım .john Verdon da seversin bu durumda okumadıysan oda baya etkileyici.Benim karışık kitaplarim tarihte okurum, gerilimde psikolojik durumuma göre alıyorum genelde.
Aklımda bulunsun bu isimler, ben baya baya değişiğim o zaman yaa elimdekiler hep gerilim :52: bir ara dostoyevski falan almıştım yüzüne bakmadım :1: tarih seviyorum ama aklım çok bulanıyor her biri ayrı şeyler yazıyor. Şuan elimde nutuk var onu karıştırıyorum arada. okulda bitti gibi artık ders kitapları dışında kitap okumaya vaktim olacak :)

***4. TAKIM 365. ETAP***

Damlanur10:(62.8/63.8 /+1 /%-1.72 )
gogo2405:(68.0/68.2/ +0.2/% -0.29)
tutatse85:(55.7/55.3 /0.4 /% 0.72)
Ellanazz:( 71.9/72.5 /+0.6 /%-0.83 )
sadness1012:(56.5 /56.9 / +0.4/% -0.71)
Masumcuk:(80.2/80.1 /0.1 /%0.12 )
Ddanes: (54.4/53.5 /0.9 /%1.65)
Kararrrsabirr: (80.5/80.0 /0.5 /%0.62 )

4.TAKIM ORTALAMASI: % -0.06

bu listeyi her gördüğümde yüzüm gülerdi şimdi çok fenayız çok. Tüm takım arkadaşlarımdan özür diliyorum bu ortalama da payım olduğu için :14:

Son düzenleme:
Canım baktım şimdi ben Marc Levy Ilk Gece'yi 5 liraya aldım ama internet sitesinde 29Tl'den 21Tl ye iindirmişler fiyatı.
Migrostada % 40 indirimli , varsa ordan bak canım.
bende baktım canım da pek bişey göremedim.. burda da migros var ama çok kitap çeşidi gelmiyor bilindik çok satanlar dışında..yinede yarın bi gidip bakayım
Aynen bitanem ya, düzelecegine dahada kötüye gidiyor, Rabbim yardım etsin.

sağolun canlarım dua ediyoruz bizde.. akşamda yolda kaldı bizim ambulans iran sınırında maceralı nöbetlere devam:1: hayırlısı rabbimden..

bende baktım canım da pek bişey göremedim.. burda da migros var ama çok kitap çeşidi gelmiyor bilindik çok satanlar dışında..yinede yarın bi gidip bakayım

sağolun canlarım dua ediyoruz bizde.. akşamda yolda kaldı bizim ambulans iran sınırında maceralı nöbetlere devam:1: hayırlısı rabbimden..

Gönlünü ferah tut canım.
Ben çıkıyorum bu arada hepinize iyi akşamlar güzeller öpüldünüz.:16:

Bak canım bulursun belki aradiğın tarz bişey.
Diger konuda soylenecek çok şey varda, hayırlısı dediğin gibi canım. Allah orada olanlara yardım etsin çok zor bir durum.

Aklımda bulunsun bu isimler, ben baya baya değişiğim o zaman yaa elimdekiler hep gerilim :52: bir ara dostoyevski falan almıştım yüzüne bakmadım :1: tarih seviyorum ama aklım çok bulanıyor her biri ayrı şeyler yazıyor. Şuan elimde nutuk var onu karıştırıyorum arada. okulda bitti gibi artık ders kitapları dışında kitap okumaya vaktim olacak :)

Yok be kuzum bendede var baya gerilim, evdeki dvdler bile gerilim % 80 , eşim şok oluyordu ilk zamanlar dvd alırken katilmisin gece beni yastıkla boğmayasın uykumda diyordu. Testereden tut, Hosteline aklına gelen korku filmleri vardır bende, birde criminal film kitap severim gece oturup fox crime izliyorum csı, medyum felan. Ben normalsem sen benden ala normalsin yani sorun yok canım.
İyi akşamlar bu arada.

İyi geceler kızlar.ben raporumu vereyim unutmadan.sonra uyuycam çok sinirli ve gerginim...

Sabah salata,peynir,1dilim ekmek,çay
Ara çay
Öylen 3kaşık menemen,2dilim ekmek,salatalık.
Ara çay
Akşam salata,peynir,1dilim ekmek
Ara kiraz,kayısı

Su 2.5litre,45dakik yürüyüş...

Alıntı yapmayı basaramadim.
danescim kalbini ferah tutmaya çalış canım iyi düşün iyi olsun Irak kötü ama eşin sorun yaşamadan gelir inşallah.
Damlanurum kiraz yapabilir şişkinlik birde dikkatli tuketmek gerek kanı sulandiriyo fazlasi zararlı.
Ella ve sadnes bende gerilim severim siz bikaç isim vermisiniz bende cristophe grange seviyorum güzel yazıyor. Birde nora Roberts var polisiye kitapları var eve dallas serisi çok güzel yine.

veee takım olarak 9.olmusuz 1 nota alicaz onu silmek için dereceye girmemiz lazım bilmem anlatabildimmi.

Alıntı yapmayı basaramadim.
danescim kalbini ferah tutmaya çalış canım iyi düşün iyi olsun Irak kötü ama eşin sorun yaşamadan gelir inşallah.
Damlanurum kiraz yapabilir şişkinlik birde dikkatli tuketmek gerek kanı sulandiriyo fazlasi zararlı.
Ella ve sadnes bende gerilim severim siz bikaç isim vermisiniz bende cristophe grange seviyorum güzel yazıyor. Birde nora Roberts var polisiye kitapları var eve dallas serisi çok güzel yine.

veee takım olarak 9.olmusuz 1 nota alicaz onu silmek için dereceye girmemiz lazım bilmem anlatabildimmi.

Nota almışız yani ne tatlım?anlamadım çok ta...

Günaydln herkese.hepimiz için güzel haftasonu olsun inşallah.bizim misafirlik yarına kaldı.bir gün daha yırttım...dün çok hafif yedim.bugün de çalışıcam.inşallah olur...

Back
X