- 14 Ağustos 2014
- 3.841
- 3.817
- 168
- 33
ben yapmazsn belki dediydiiim :))Evettttttt
Kiz yaparim demedimmi ben
Sindi niye yazdin diye kiziyon
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben yapmazsn belki dediydiiim :))Evettttttt
Kiz yaparim demedimmi ben
Sindi niye yazdin diye kiziyon
Uye olarak listeye yazildigi icinortalama nye etkilenicek tatlm
Sence saka yaparmiyimben yapmazsn belki dediydiiim :))
Ben simdi merak ettm ama konuu neee :))Gogo uygun bir zamanda seninle konusmamiz lazimmmmmm özelllll
anladm canmUye olarak listeye yazildigi icin
Geçmiş olsun Begüm cüm. Insulin direncini duzenli beslenme ve yürüyüş le yenebilirsin. Yazdiklarmiza kirilmani istemem berilin dediği gibi günlük menünü paylaşıp birkaç msj yazarsan sorun olmaz. Sonuç olarak son karar senin tabiki.herkesden Özür diliyorum arkadaşlar.yazdıklarınızı okudum haklisiniz.hiç giremedigim günlerde oluyo.takiminizi disardan takip etsem daha iyi olucak galiba.kimseyi uzmeye gerek yok.bir kac gundur doktorlardaydim.insilun direnci cikti b3nde arkadaslar.diyetisyenin ona göre bu diyet verdi artik bu hastaligi tedavi edicek sekilde beslenicem.
tekrar herkesten Özür diliyorum ve takimdan ayriliyorum.sanirim herkes icin en hayırlısı
iyi geceler
yok hayir kesnlikle ciddiye aliyorm canm zaten almistm ama smdi cok cok aliyorm :)Sence saka yaparmiyim
Bir derdim vara bile konu acarim bunuda saka diye dusunuyormusun
Bekliyorum canımGogo uygun bir zamanda seninle konusmamiz lazimmmmmm özelllll
Bosver halledecem insBekliyorum canım
Mit yapamadim nasil görünmez oluyon.burda yazarken asagida adin cikmiyor senin nasil oluyorBekliyorum canım
canm profilinden gizlilige gir ordan cevrimici durumu goster gibi bisy yaziyor onu iptl et o dur buyk iht canm bende yaptm oldumuuMit yapamadim nasil görünmez oluyon.burda yazarken asagida adin cikmiyor senin nasil oluyor
Olmusssss benimki olmuyorcanm profilinden gizlilige gir ordan cevrimici durumu goster gibi bisy yaziyor onu iptl et o dur buyk iht canm bende yaptm oldumuu
Kız yazsana merak ettimBosver halledecem ins
niye olmadikii ben telefondan yaptmOlmusssss benimki olmuyor
BiliyomKız yazsana merak ettim
Canım bundan sonra dikkatli olurum paylaşımda bulunurum diyorsan bizim için sorun yok. Yani is sende bitiyor. Sorun paylaşım çünkü.sizi zor durumda birakmak istemiyorum ama takim da onemli benim için.daha oncede 5.takimdan mezun olmustum ben.kurallaei ve paylasimin ne kadar onemli oldugunu biliyorum.
o yuzden karar benim degil sizin olsun arkadaslar ?
Ben duymuştum bunu ama bu ağır ozellikle kaslara yönelik yapılan sporlarda yağlar direk kasa dönüşüyor diyorlar.Buu nedenle zayıflamak isteyenlerin daha çok kardiyo çalışmaları gerektigini söylüyorlar. Ben bunu bir spor hocasina sormuştum oda tersini savunmustu. Vücutta kas oranı arttığında daha cok enerji harcayacagimizi yağların daha cabuk yakilacagini söylemişti. Bana da mantıklı geldi. Erkeklerin kas oranı fazla olduğu icin metabolizması daha hizli ya da ben öyle biliyorum :)Önce diyet yapıp yağları eritmek belli bir süre sonra da spora başlamak gerekiyormuş dediğine göre.