- 16 Eylül 2013
- 14.882
- 52.454
- 548
Ben aksam ne yiyecegimi de bilmiyorum :)
Gel buyur:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben aksam ne yiyecegimi de bilmiyorum :)
6 da sendeyim :)Gel buyur:)
Tmm kuzum:)Linki atinca video cikiyor kuzum
Cardio Folk - Kolbastı
yaz cikar
Vuuu tuttum bu lafi![]()
Afiyet olsun kuzumm:)Cay saati![]()
bugün 4. fincanim olacak, zencefil/limon, rezene/papatya, yesilcay/isirganotu ictim, simdi sira yesilcay/limonda :)
Afyiet olsun sizlere de![]()
Zumba hatta kolbastı canımKızlar napiyorsunuz kisliklar yazıklar derken yoruldum acayip ütü ciktiCuma yapicam.rezene yaptım dinleniyorum bebis uyusun sporuda yapıcam acaba leslie 2 mil mi yapsam yoksa zumba mi
abla kadındoğumcum tavuk yeme hormonlu hepsi karın bölgesinde yağlanmanın sebeplerinden biriside tavuk dedi o yüzden çok nadir yapar oldum bir zahmet alsın yani abliş o kadar tasarruf yaparım ama sağlık değince akan su durur heleki çocuk mevzusundaKirmizi etten ucuzdur canim. Tavuk yiyeceksen organik alman lazim. O da hindiyle ayni hesaba geliyor.
arada yapmayı düşünüyorum vallahi canım enerji depoladımKuzum is yerinde yalniz olsam coktan masalara cikmistim
Yürüyüsünü yariya indirip yarisini dans edebilirsin, bence cok zevkli olur![]()
İşten çıkınca bende size katılırımKaptanlar bu ise yariyor demek ki Ebrum. Anca cay kahve sohbet![]()
cuma kaç kg çıkacaksın acaba, en çok senin eksiyi merak ediyorum :)kızlar menümü vereyim hemen
sabah
4 yk müsli
ara
2 kayısı
1 kupa yeşilçay
öğlen
salata
yoğurt
ara
yarım mandalina
akşam
1 kepçe çorba
4 yk kabak
salata
su 2 litre
spor 3 saat yürüdüm kızlar çarşıya yürüyerek gidiip geldim bir de işlerim vardı hallettim
uyuyana kadar bişey yemem bugünkü menü de böyle kızlar
Maille onden geldi evlenme teklifi, sonra Trye geldi esim ziyarete gercegide ozaman geldi :)Ne erken uyaniyorsunuz kizlar. Gunaydin.
Yawrukush canim haklisin
yuruyuse ek bi seyler biktirabilir benibikac gun deneyip duruma gore bakarim o zaman
Maille mi geldi evlilik teklifibari goruntulu konusma sirasinda etseymis
ayri ulkelerde iliski zor valla, ne kadar zaman oyle devam ettiniz?
canim gidecek kilolar endise etme :)Kızlar ben bu haftada kilo veremeyecek gibiyim dün eski tartımda tartıldım 68 geldi ve ben en son o tartıda 68i hatırlıyorum dahada düşüğünü hatırlamıyorum yani duraklamaya girdim gibi ama inşallah bu haftadan sonra güzelce kilolarım gider moral bozmak yok diyorum ve yola devam ediyorum :)
zaten fistik gibisin canim, yeni egzersizler cumaya :)Ben -600 deyim.Yawrukush kaptanimizin egzersizlerinin etkilerini gormeye de basladim. Kollarim simdiden sekillendi:) Yeni egzersizleri sabirsizlikla bekliyorum:)
gunaydin canim, nasilsin, guzel haberler bekliyoruz :)günaydin citir kizlar nasilsiniz![]()
canim 500 gr ver, kilo verdikten sonra..Rahatsizliginda var zorlama kendini..eşimde dün öyle dedi haftada 1 kilo ver niye abartıyorsun dedi şeker hastası öyle zaten hızlı vermemeli falan filan işte bundan sonra haftalık hedef 1 inş o 1 i de başarabilirsem eğer cumya bakalım nasıl çıkıcamm
basarilar mavisim :)Kızlar vizem var ona çalışacağım biraz yine görüşürüzD3S1R3 ablişş meyve yemeyi unutma:)
canim dun yakmissindir zaten bu kadar strese sokma kendini :)abla daha dikkat edicem de dün ben şimdi o yediğim 2 muz ve 2 mandalina için ne kadar yürüyüş yapmam lazım tamam yedimde eritmem lazım
ben goremedimKızlar telefonda bulabildigim tek foto bu
Dün paylasamamistim![]()
bugun benimde temizlik gunum, oyy oyyy evimiz resmen ucuyor :)Kizlar merhaba evdeyim kendimi temizlige verdimbi disari cikip gelcem devam etcem sizi selamlamak istedim:) görüşürüz :)
ne guzel haber margacigimm cok sevindim :)Bugün çok şükür iyiyim canım :) sen nasılsın :) sıcak bişiler içiyorum sürekli oturduğum yerde terledim![]()
ohhhh hadi gozunaydin :)teşekkür ederim ebrum :)
sıvı tüketmek şart ya :) gerçi ben o kadar su içiyorum yine fayda etmiyor yine fayda etmiyor yarın kargom geliyooo
ben varimm ben hele eskiden daha beterdim, ama evlilik , cocuk derken hasret kaliyorum spora :)Öyle böyle değil acaip bi güdülenme gerekiyor bize öyle ki, gece sabah spor yapıcam heyecanıyla uyuyp sabahın köründe zevkle yataktan fırlatacak kadarböyle bir şey var mı evrende ondan da şüpheliyim
bende bundan korkuyorum kaptanim, ver kilolari biran evvel kuzum :)Seni biran once zayiflatalim yoksa hepimizi bosayacaksin![]()
benimde oglene pirasa var :)Aksama yemek yapmadiysan pirasa pisirdim bugun. Yogurtla yiyecegim kismetse.
nasil yapiyorsun kaptanim?Ne zamandir firinda kiymali mantar istiyor canim:)
kaptanim bu sabahta evde keyif kahvaltisi yapti gitti ise sukur daha iyi bugun :)Esimin istekleri bitmiyor demisti dun. Esi rahatsiz, evde mi acaba.
Yawrukush eniste nasil oldu canim?
@Saadetim33 bir sikinti yok ya gulum? Sohbetlere katilmadin bugun.
@seyhan77 ve @yoyo38 abla, nerelerdesiniz?:)
@haeshin guya evdesin, bir sohbet edemedik:)
ben Ugur dundarin programinda yilla once kasara deniz anasi karistirdiklarini gormustumHer tur baska peynir, patates puresi ve soya proteini. Hijyen sikintisi da ayri.
gel yanima kaptanim, bana komsu ol:)Bende hesapta bahceye ekip bicecektim kismet olmadi bir turluMaalesef canim. Dogala yonelmemiz o yuzden. Gonlume gore bahceli bir evim olsa, meyve sebzeyi de kendim yetistirirdim:)
peynir mayasini 1 sefer denedim kendi kestirdigimiz peynirden daha guzel sekil aliyor, tadida guzel:)Peynir mayasi var. Hic denemedim nasil olur acaba. Benim ki de lor gibi oluyor. Limon ya da yogurtla kestiriyorum.
toksin atici bitkisel haplar bile var ablacim herseyi ihtiyaca gore uretiyor insanlar.Ama en guzeli hotmonsuz meve,sebzenin kendisi, bulupta yiyebilsek..Aslında bu toksin Atıcı sebze suları varmış. .öğrenip yapmak lazım. .
ahh canim hamileliligim ilk 4 ayi cok afedersiniz hep kanama ve dusuk tehlikesiyle gecti okadar iyi anliyorum ki kardesini.Gece yarilari hastanelere gidiyorduk, dusmesi iyi eger sagliksiz bir bebekse vucut onu atiyor diyordu yabanci doktorlar, aglama krizlerine giriyordum bu soylenir mi diye.Slm canım nasılsın.ya kızkardeşimin düşük tehlikesi var hastahanedeyim ondan giremedim.bir ara girdim ancak geçmişi okuyup beğendim :)akşam girerim inşallah
aynen oyle kaptanimKendi neslimizi tuketiyoruz. Bize dusman gerekmez.
bugun ne cok sey halletmissin kuzum, guzel bir dinlenmeyi hakettin, bidigin izin verirse tabi :)İyi akşamlar kızlar. Bugün haaştı çıktı. Sabah 8 de çıkıp bu satte yeni geldim ve yeni nefes aldım. Sabah alışverişe gittik. Sonra dükkana gittim. KV Oğlana baktı ben yardım ettim . Sonra oglani gezdirdim pusette 1 saat yurudum ve cok şükür yeni oturabildim.
canim sabah guzelce yumurtani, zeytinini , sebzeni yesene kuzun.kızlar menümü vereyim hemen
sabah
4 yk müsli
ara
2 kayısı
1 kupa yeşilçay
öğlen
salata
yoğurt
ara
yarım mandalina
akşam
1 kepçe çorba
4 yk kabak
salata
su 2 litre
spor 3 saat yürüdüm kızlar çarşıya yürüyerek gidiip geldim bir de işlerim vardı hallettim
uyuyana kadar bişey yemem bugünkü menü de böyle kızlar
çok şükür tatlım ya bakalım yarında inşallah bu iyi oluşum devam eder..Maille onden geldi evlenme teklifi, sonra Trye geldi esim ziyarete gercegide ozaman geldi :)
1 yil ben TRde o Abdde yasadi kuzum, nisanlilik doneminde.
evlendikten sonrada ben universite 2. sinif bittiginde evlendim son 2 seneyi surekli Trye git gel yaparak bitirdim, yilin yarisi ayriydik yine, ah ne zor gunlerdi :)
canim gidecek kilolar endise etme :)
zaten fistik gibisin canim, yeni egzersizler cumaya :)
gunaydin canim, nasilsin, guzel haberler bekliyoruz :)
canim 500 gr ver, kilo verdikten sonra..Rahatsizliginda var zorlama kendini..
basarilar mavisim :)
canim dun yakmissindir zaten bu kadar strese sokma kendini :)
ben goremedim
bugun benimde temizlik gunum, oyy oyyy evimiz resmen ucuyor :)
ne guzel haber margacigimm cok sevindim :)
ohhhh hadi gozunaydin :)
ben varimm ben hele eskiden daha beterdim, ama evlilik , cocuk derken hasret kaliyorum spora :)
bende bundan korkuyorum kaptanim, ver kilolari biran evvel kuzum :)
benimde oglene pirasa var :)
nasil yapiyorsun kaptanim?
kaptanim bu sabahta evde keyif kahvaltisi yapti gitti ise sukur daha iyi bugun :)
ben Ugur dundarin programinda yilla once kasara deniz anasi karistirdiklarini gormustum
gel yanima kaptanim, bana komsu ol:)Bende hesapta bahceye ekip bicecektim kismet olmadi bir turlu
bir yenidunyam, birde mandalina agacim var.Arkadaslarim tavuk bile besliyorlar bahcelerinde..
peynir mayasini 1 sefer denedim kendi kestirdigimiz peynirden daha guzel sekil aliyor, tadida guzel:)
toksin atici bitkisel haplar bile var ablacim herseyi ihtiyaca gore uretiyor insanlar.Ama en guzeli hotmonsuz meve,sebzenin kendisi, bulupta yiyebilsek..
ahh canim hamileliligim ilk 4 ayi cok afedersiniz hep kanama ve dusuk tehlikesiyle gecti okadar iyi anliyorum ki kardesini.Gece yarilari hastanelere gidiyorduk, dusmesi iyi eger sagliksiz bir bebekse vucut onu atiyor diyordu yabanci doktorlar, aglama krizlerine giriyordum bu soylenir mi diye.
Ama Allahim nasip etti aldik kucagimiza yavrumuzu, icinizi ferah tutun.Insallah sag salim cikar hastaneden kardesin.
haber et bizede,dualarimiz sizinle..
aynen oyle kaptanim
bugun ne cok sey halletmissin kuzum, guzel bir dinlenmeyi hakettin, bidigin izin verirse tabi :)
canim sabah guzelce yumurtani, zeytinini , sebzeni yesene kuzun.
oglenede bi sebze yemegi eklesen.
aksamda kabak yemeginden kismadan yeseydin, 4 kasik az be gulum.
ben az yedigini dusunuyorum kizma bana.
biraz miktarlari arttir kuzum.
aralarada kuru kayisi, leblebi falan ekle 2 de ara ogun yap kuzum.
dikkat etmen lazim senin, sekerin var, sIk yemen lazim.
insallah Margacigim:)çok şükür tatlım ya bakalım yarında inşallah bu iyi oluşum devam eder..
Ayy kuzum çok üzüldüm şimdi nasılsınız inşallah iyilerdir canımmmSlm canım nasılsın.ya kızkardeşimin düşük tehlikesi var hastahanedeyim ondan giremedim.bir ara girdim ancak geçmişi okuyup beğendim :)akşam girerim inşallah
Ayy kuzum bende donuyorummay burası çok soğuk canım yada ben az yiyorum diye günlerdir donuyorummmm![]()
Aslında ablacım akşam mutfağı temizlerken yapıp fırına atacan sen işlerini halledene kadar hazır ve çok daha sağlıklı ablişVaktim olsa bende ekmeği mi bile yapmak isterim ama vakit yok..eve geldim daha sabahki bulaşık lar duruyor..
cok yememissin canim amaaa:)menüm;
sabah
1 kk beyaz peynir
5 siyah zeytin
2 tatlı kaşığı zeytinyağlı domates sosu
1 çay bardağı süt
ara
nescafe
öğle
1 yk lifalif + 2 yk nesfit + yarım muz + 1 su bardağı süt
ara
1 haşlanmış yumurta
2 cherry domates (canım çekti bol tuzladım)
ara
nescafe
1 kuru kayısı
yarım muz
ara
1 mandalina
akşam
küçük parça ızgara bonfile
1 kase yoğurt
3 cherry domates
2 orta boy salatalık
ara
nescafe
şimdilik 1.5 litre su, sabah 26 dk hafif tempo, akşam 45 dk normal tempo yürüyüş. bugün çok yemiş gibi hissettim kendimi![]()
bugün donma günümüz herhaldeAyy kuzum çok üzüldüm şimdi nasılsınız inşallah iyilerdir canımmm
Ayy kuzum bende donuyorumm
Aslında ablacım akşam mutfağı temizlerken yapıp fırına atacan sen işlerini halledene kadar hazır ve çok daha sağlıklı abliş![]()
Ay Allah'ımm kendim aklıma geldi abla yaa bende çok yerdim lisede cips değilse bile hergün çikolata yerdim çok şükür aklım başıma geldi ama geç geldi benimde 4-5 öğrencim var öyle her tenefüs kantinden birşeyler alıp yiyorlar. Dünde bi erkek öğrencim zorla bana eti cin alın hocam diyr tutturdu lütfen hocam dedi hatta sonuncusunu bana bırakmış yemeyecem dedim niye hocam diyor öğrencilerden teki hadi birşey kattıysan içine dedi bende diyorum evet hadi kattıysan nasıl yiyeyim dedim git paket al gel yiyeyim diyorum tamam hocam ne seviyorsunuz dedi bende hiçbirşey diyorum galiba anladılar galiba diyet yaptıgımıKızlar ben lisedeyim ya..Bazı kızlar var..obez gibi..Halbuki gencecikler..ellerinden çikolata düşmüyor. .
Hep ivir zivir yiyorlar..diyorum bazen evden getirin diye..en azından bir meyve yiyin diyorum..cips hastaları çoğu. .kant inde yok ama dışardan alıyorlar. .