• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Linki atinca video cikiyor kuzum
Cardio Folk - Kolbastı
yaz cikar

Vuuu tuttum bu lafi :KK76:
Tmm kuzum:)
Cay saati
dingding.gif

bugün 4. fincanim olacak, zencefil/limon, rezene/papatya, yesilcay/isirganotu ictim, simdi sira yesilcay/limonda :)
Afyiet olsun sizlere de
smilie%20tea.gif
Afiyet olsun kuzumm:)
Kızlar napiyorsunuz kisliklar yazıklar derken yoruldum acayip ütü cikti:KK53: Cuma yapicam.rezene yaptım dinleniyorum bebis uyusun sporuda yapıcam acaba leslie 2 mil mi yapsam yoksa zumba mi
Zumba hatta kolbastı canım:p

Kirmizi etten ucuzdur canim. Tavuk yiyeceksen organik alman lazim. O da hindiyle ayni hesaba geliyor.
abla kadındoğumcum tavuk yeme hormonlu hepsi karın bölgesinde yağlanmanın sebeplerinden biriside tavuk dedi o yüzden çok nadir yapar oldum bir zahmet alsın yani abliş o kadar tasarruf yaparım ama sağlık değince akan su durur heleki çocuk mevzusunda :KK9:

Kuzum is yerinde yalniz olsam coktan masalara cikmistim :KK48:
Yürüyüsünü yariya indirip yarisini dans edebilirsin, bence cok zevkli olur :KK49:
arada yapmayı düşünüyorum vallahi canım enerji depoladım :rolleyes:bu arada yarın dr a gidiyorum bakalım ne dicek dr

kızlar menümü vereyim hemen

sabah
4 yk müsli

ara
2 kayısı
1 kupa yeşilçay

öğlen
salata
yoğurt

ara
yarım mandalina

akşam
1 kepçe çorba
4 yk kabak
salata

su 2 litre
spor 3 saat yürüdüm kızlar çarşıya yürüyerek gidiip geldim bir de işlerim vardı hallettim

uyuyana kadar bişey yemem bugünkü menü de böyle kızlar

sabah
4 yk müsli

ara
2 kayısı
1 kupa yeşilçay

öğlen
salata
yoğurt

ara
yarım mandalina

akşam
1 kepçe çorba
4 yk kabak
salata

su 2 litre
spor 3 saat yürüdüm kızlar çarşıya yürüyerek gidiip geldim bir de işlerim vardı hallettim

cuma kaç kg çıkacaksın acaba, en çok senin eksiyi merak ediyorum :)

Ne erken uyaniyorsunuz kizlar. Gunaydin.
Yawrukush Yawrukush canim haklisin
yuruyuse ek bi seyler biktirabilir beni :KK48: bikac gun deneyip duruma gore bakarim o zaman :KK48:
Maille mi geldi evlilik teklifi :KK45: bari goruntulu konusma sirasinda etseymis :KK48: ayri ulkelerde iliski zor valla, ne kadar zaman oyle devam ettiniz?
Maille onden geldi evlenme teklifi, sonra Trye geldi esim ziyarete gercegide ozaman geldi :)
1 yil ben TRde o Abdde yasadi kuzum, nisanlilik doneminde.
evlendikten sonrada ben universite 2. sinif bittiginde evlendim son 2 seneyi surekli Trye git gel yaparak bitirdim, yilin yarisi ayriydik yine, ah ne zor gunlerdi :)

Kızlar ben bu haftada kilo veremeyecek gibiyim dün eski tartımda tartıldım 68 geldi ve ben en son o tartıda 68i hatırlıyorum dahada düşüğünü hatırlamıyorum yani duraklamaya girdim gibi ama inşallah bu haftadan sonra güzelce kilolarım gider moral bozmak yok diyorum ve yola devam ediyorum :)
canim gidecek kilolar endise etme :)

Ben -600 deyim. Yawrukush Yawrukush kaptanimizin egzersizlerinin etkilerini gormeye de basladim. Kollarim simdiden sekillendi:) Yeni egzersizleri sabirsizlikla bekliyorum:)
zaten fistik gibisin canim, yeni egzersizler cumaya :)
günaydin citir kizlar nasilsiniz:KK68:
gunaydin canim, nasilsin, guzel haberler bekliyoruz :)

eşimde dün öyle dedi haftada 1 kilo ver niye abartıyorsun dedi şeker hastası öyle zaten hızlı vermemeli falan filan işte bundan sonra haftalık hedef 1 inş o 1 i de başarabilirsem eğer cumya bakalım nasıl çıkıcamm
canim 500 gr ver, kilo verdikten sonra..Rahatsizliginda var zorlama kendini..

Kızlar vizem var ona çalışacağım biraz yine görüşürüz D3S1R3 D3S1R3 ablişş meyve yemeyi unutma:)
basarilar mavisim :)

abla daha dikkat edicem de dün ben şimdi o yediğim 2 muz ve 2 mandalina için ne kadar yürüyüş yapmam lazım tamam yedimde eritmem lazım
canim dun yakmissindir zaten bu kadar strese sokma kendini :)

Kızlar telefonda bulabildigim tek foto bu
Dün paylasamamistim :KK48:
ben goremedim :(

Kizlar merhaba evdeyim kendimi temizlige verdim :p bi disari cikip gelcem devam etcem sizi selamlamak istedim:) görüşürüz :)
bugun benimde temizlik gunum, oyy oyyy evimiz resmen ucuyor :)

Bugün çok şükür iyiyim canım :) sen nasılsın :) sıcak bişiler içiyorum sürekli oturduğum yerde terledim :rolleyes:
ne guzel haber margacigimm cok sevindim :)

teşekkür ederim ebrum :)

sıvı tüketmek şart ya :) gerçi ben o kadar su içiyorum yine fayda etmiyor yine fayda etmiyor yarın kargom geliyooo
ohhhh hadi gozunaydin :)

Öyle böyle değil acaip bi güdülenme gerekiyor bize öyle ki, gece sabah spor yapıcam heyecanıyla uyuyp sabahın köründe zevkle yataktan fırlatacak kadar :rolleyes: böyle bir şey var mı evrende ondan da şüpheliyim
ben varimm ben hele eskiden daha beterdim, ama evlilik , cocuk derken hasret kaliyorum spora :)

Seni biran once zayiflatalim yoksa hepimizi bosayacaksin:p
bende bundan korkuyorum kaptanim, ver kilolari biran evvel kuzum :)

Aksama yemek yapmadiysan pirasa pisirdim bugun. Yogurtla yiyecegim kismetse.
benimde oglene pirasa var :)

Ne zamandir firinda kiymali mantar istiyor canim:)
nasil yapiyorsun kaptanim?

Esimin istekleri bitmiyor demisti dun. Esi rahatsiz, evde mi acaba.

Yawrukush Yawrukush eniste nasil oldu canim?

@Saadetim33 bir sikinti yok ya gulum? Sohbetlere katilmadin bugun.

@seyhan77 ve @yoyo38 abla, nerelerdesiniz?:)

@haeshin guya evdesin, bir sohbet edemedik:)
kaptanim bu sabahta evde keyif kahvaltisi yapti gitti ise sukur daha iyi bugun :)

Her tur baska peynir, patates puresi ve soya proteini. Hijyen sikintisi da ayri.
ben Ugur dundarin programinda yilla once kasara deniz anasi karistirdiklarini gormustum:(

Maalesef canim. Dogala yonelmemiz o yuzden. Gonlume gore bahceli bir evim olsa, meyve sebzeyi de kendim yetistirirdim:)
gel yanima kaptanim, bana komsu ol:)Bende hesapta bahceye ekip bicecektim kismet olmadi bir turlu:(
bir yenidunyam, birde mandalina agacim var.Arkadaslarim tavuk bile besliyorlar bahcelerinde..

Peynir mayasi var. Hic denemedim nasil olur acaba. Benim ki de lor gibi oluyor. Limon ya da yogurtla kestiriyorum.
peynir mayasini 1 sefer denedim kendi kestirdigimiz peynirden daha guzel sekil aliyor, tadida guzel:)

Aslında bu toksin Atıcı sebze suları varmış. .öğrenip yapmak lazım. .
toksin atici bitkisel haplar bile var ablacim herseyi ihtiyaca gore uretiyor insanlar.Ama en guzeli hotmonsuz meve,sebzenin kendisi, bulupta yiyebilsek..

Slm canım nasılsın.ya kızkardeşimin düşük tehlikesi var hastahanedeyim ondan giremedim.bir ara girdim ancak geçmişi okuyup beğendim :)akşam girerim inşallah
ahh canim hamileliligim ilk 4 ayi cok afedersiniz hep kanama ve dusuk tehlikesiyle gecti okadar iyi anliyorum ki kardesini.Gece yarilari hastanelere gidiyorduk, dusmesi iyi eger sagliksiz bir bebekse vucut onu atiyor diyordu yabanci doktorlar, aglama krizlerine giriyordum bu soylenir mi diye.
Ama Allahim nasip etti aldik kucagimiza yavrumuzu, icinizi ferah tutun.Insallah sag salim cikar hastaneden kardesin.
haber et bizede,dualarimiz sizinle..

Kendi neslimizi tuketiyoruz. Bize dusman gerekmez.
aynen oyle kaptanim:(

İyi akşamlar kızlar. Bugün haaştı çıktı. Sabah 8 de çıkıp bu satte yeni geldim ve yeni nefes aldım. Sabah alışverişe gittik. Sonra dükkana gittim. KV Oğlana baktı ben yardım ettim . Sonra oglani gezdirdim pusette 1 saat yurudum ve cok şükür yeni oturabildim.
bugun ne cok sey halletmissin kuzum, guzel bir dinlenmeyi hakettin, bidigin izin verirse tabi :)

sabah
4 yk müsli

ara
2 kayısı
1 kupa yeşilçay

öğlen
salata
yoğurt

ara
yarım mandalina

akşam
1 kepçe çorba
4 yk kabak
salata

su 2 litre

canim sabah guzelce yumurtani, zeytinini , sebzeni yesene kuzun.
oglenede bi sebze yemegi eklesen.
aksamda kabak yemeginden kismadan yeseydin, 4 kasik az be gulum.
ben az yedigini dusunuyorum kizma bana.
biraz miktarlari arttir kuzum.
aralarada kuru kayisi, leblebi falan ekle 2 de ara ogun yap kuzum.
dikkat etmen lazim senin, sekerin var, sIk yemen lazim.

Maille onden geldi evlenme teklifi, sonra Trye geldi esim ziyarete gercegide ozaman geldi :)
1 yil ben TRde o Abdde yasadi kuzum, nisanlilik doneminde.
evlendikten sonrada ben universite 2. sinif bittiginde evlendim son 2 seneyi surekli Trye git gel yaparak bitirdim, yilin yarisi ayriydik yine, ah ne zor gunlerdi :)

canim gidecek kilolar endise etme :)

zaten fistik gibisin canim, yeni egzersizler cumaya :)

gunaydin canim, nasilsin, guzel haberler bekliyoruz :)

canim 500 gr ver, kilo verdikten sonra..Rahatsizliginda var zorlama kendini..

basarilar mavisim :)

canim dun yakmissindir zaten bu kadar strese sokma kendini :)

ben goremedim :KK43:

bugun benimde temizlik gunum, oyy oyyy evimiz resmen ucuyor :)

ne guzel haber margacigimm cok sevindim :)

ohhhh hadi gozunaydin :)

ben varimm ben hele eskiden daha beterdim, ama evlilik , cocuk derken hasret kaliyorum spora :)

bende bundan korkuyorum kaptanim, ver kilolari biran evvel kuzum :)

benimde oglene pirasa var :)

nasil yapiyorsun kaptanim?

kaptanim bu sabahta evde keyif kahvaltisi yapti gitti ise sukur daha iyi bugun :)

ben Ugur dundarin programinda yilla once kasara deniz anasi karistirdiklarini gormustum:KK43:

gel yanima kaptanim, bana komsu ol:)Bende hesapta bahceye ekip bicecektim kismet olmadi bir turlu:KK43:
bir yenidunyam, birde mandalina agacim var.Arkadaslarim tavuk bile besliyorlar bahcelerinde..

peynir mayasini 1 sefer denedim kendi kestirdigimiz peynirden daha guzel sekil aliyor, tadida guzel:)

toksin atici bitkisel haplar bile var ablacim herseyi ihtiyaca gore uretiyor insanlar.Ama en guzeli hotmonsuz meve,sebzenin kendisi, bulupta yiyebilsek..

ahh canim hamileliligim ilk 4 ayi cok afedersiniz hep kanama ve dusuk tehlikesiyle gecti okadar iyi anliyorum ki kardesini.Gece yarilari hastanelere gidiyorduk, dusmesi iyi eger sagliksiz bir bebekse vucut onu atiyor diyordu yabanci doktorlar, aglama krizlerine giriyordum bu soylenir mi diye.
Ama Allahim nasip etti aldik kucagimiza yavrumuzu, icinizi ferah tutun.Insallah sag salim cikar hastaneden kardesin.
haber et bizede,dualarimiz sizinle..

aynen oyle kaptanim:KK43:

bugun ne cok sey halletmissin kuzum, guzel bir dinlenmeyi hakettin, bidigin izin verirse tabi :)

canim sabah guzelce yumurtani, zeytinini , sebzeni yesene kuzun.
oglenede bi sebze yemegi eklesen.
aksamda kabak yemeginden kismadan yeseydin, 4 kasik az be gulum.
ben az yedigini dusunuyorum kizma bana.
biraz miktarlari arttir kuzum.
aralarada kuru kayisi, leblebi falan ekle 2 de ara ogun yap kuzum.
dikkat etmen lazim senin, sekerin var, sIk yemen lazim.
çok şükür tatlım ya bakalım yarında inşallah bu iyi oluşum devam eder..

bugunku menumude yazayim sonra temizlige kacayim canlarr :)

Sabah
2 yumurtali mantarli,soganli omlet
4 ceri domates,1 salatalik,kereviz,havuc
cay

Ara
Az sutlu neskafe

Oglen
1 tabak zeytinyagli pirasa
1 bardak ayran

Ara
Az sutlu neskafe
(Belki 10 adet badem, emin degilim ac hissedersem yerim)
Yesil cay

Aksam
Cok az bulgurlu sulu kofte
Salata
Tursu (suda bekleticem tuzu buyuk olcude gidecek)

2lt su.
30 dk bisiklet nam-i diger DIZDIZ :), ve mekik,sinav,squat :)

Bekle beni temizlikkkk geliyorum:KK55:
Eger yine foto koyacaksak arada bakarim mesajlara hemen eklerim bende:KK15::KK200:

Son düzenleme:
menüm;

sabah
1 kk beyaz peynir
5 siyah zeytin
2 tatlı kaşığı zeytinyağlı domates sosu
1 çay bardağı süt

ara
nescafe

öğle
1 yk lifalif + 2 yk nesfit + yarım muz + 1 su bardağı süt

ara
1 haşlanmış yumurta
2 cherry domates (canım çekti bol tuzladım)

ara
nescafe
1 kuru kayısı
yarım muz

ara
1 mandalina

akşam
küçük parça ızgara bonfile
1 kase yoğurt
3 cherry domates
2 orta boy salatalık

ara
nescafe

şimdilik 1.5 litre su, sabah 26 dk hafif tempo, akşam 45 dk normal tempo yürüyüş. bugün çok yemiş gibi hissettim kendimi :(

Slm canım nasılsın.ya kızkardeşimin düşük tehlikesi var hastahanedeyim ondan giremedim.bir ara girdim ancak geçmişi okuyup beğendim :)akşam girerim inşallah
Ayy kuzum çok üzüldüm şimdi nasılsınız inşallah iyilerdir canımmm
ay burası çok soğuk canım yada ben az yiyorum diye günlerdir donuyorummmm :KK53::KK53:
Ayy kuzum bende donuyorumm:rolleyes:
Vaktim olsa bende ekmeği mi bile yapmak isterim ama vakit yok..eve geldim daha sabahki bulaşık lar duruyor..
Aslında ablacım akşam mutfağı temizlerken yapıp fırına atacan sen işlerini halledene kadar hazır ve çok daha sağlıklı abliş:KK39:

menüm;

sabah
1 kk beyaz peynir
5 siyah zeytin
2 tatlı kaşığı zeytinyağlı domates sosu
1 çay bardağı süt

ara
nescafe

öğle
1 yk lifalif + 2 yk nesfit + yarım muz + 1 su bardağı süt

ara
1 haşlanmış yumurta
2 cherry domates (canım çekti bol tuzladım)

ara
nescafe
1 kuru kayısı
yarım muz

ara
1 mandalina

akşam
küçük parça ızgara bonfile
1 kase yoğurt
3 cherry domates
2 orta boy salatalık

ara
nescafe

şimdilik 1.5 litre su, sabah 26 dk hafif tempo, akşam 45 dk normal tempo yürüyüş. bugün çok yemiş gibi hissettim kendimi :KK43:
cok yememissin canim amaaa:)
lifalif olmasaymis, ve 1 porsiyon meyve olsaymis daha guzel olurmus :)

Ayy kuzum çok üzüldüm şimdi nasılsınız inşallah iyilerdir canımmm

Ayy kuzum bende donuyorumm:rolleyes:

Aslında ablacım akşam mutfağı temizlerken yapıp fırına atacan sen işlerini halledene kadar hazır ve çok daha sağlıklı abliş:KK39:
bugün donma günümüz herhalde :KK17::KK17::KK17::KK17:

Kızlar ben lisedeyim ya..Bazı kızlar var..obez gibi..Halbuki gencecikler..ellerinden çikolata düşmüyor. .
Hep ivir zivir yiyorlar..diyorum bazen evden getirin diye..en azından bir meyve yiyin diyorum..cips hastaları çoğu. .kant inde yok ama dışardan alıyorlar. .
Ay Allah'ımm kendim aklıma geldi abla yaa bende çok yerdim lisede cips değilse bile hergün çikolata yerdim çok şükür aklım başıma geldi ama geç geldi benimde 4-5 öğrencim var öyle her tenefüs kantinden birşeyler alıp yiyorlar. Dünde bi erkek öğrencim zorla bana eti cin alın hocam diyr tutturdu lütfen hocam dedi hatta sonuncusunu bana bırakmış yemeyecem dedim niye hocam diyor öğrencilerden teki hadi birşey kattıysan içine dedi bende diyorum evet hadi kattıysan nasıl yiyeyim dedim git paket al gel yiyeyim diyorum tamam hocam ne seviyorsunuz dedi bende hiçbirşey diyorum galiba anladılar galiba diyet yaptıgımı:rolleyes::KK70:

Back
X