• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar benim annem de sürekli yeter bu kadar verdiğin böyle güzel der durur :9: onun sözünü dinleseydim lömbür lömbür geziyodum hala.

hoş hala lömbürdüyorum ama olsun :35:

çeneniz öyle düşmüşki okuyup gelip yazana kadar 20 dakka geçti:)
nabersiniz tatlılar?

ceydacım hoşgeldiiin aramıza
sabah 2 kaşık kereviz salatası,2 kepekli ekmek( ilginç bi kahvaltı oldu)
ara yoğurt bi kase
öğle bi tavuk but, ayran,boooooooooool salata yiceeem:56::56::56::56:
ara mandalina 2 tane
akşam haşlanmış brokoli,bi kepçe tarhana çorbasııı
ara yeşil çay

Hoşbuldum cemrehayal :29:
Ben menüyü çok beğendim. Salata var, meyve var, sebze var. Afiyet olsun :34:

oww 1 gün gelmeyince 20 sayfa okudum resmen:)

CEYDAcım hoşgeldin cnm..
ÖZGE 12. numaralı elbiseye bayıldım ben, zaten siyah her zaman favorimdir.
ZEVCAN ve ÖZGE biliyorum hedefime az kaldı, diyeti bırakmıcam zaten ama grup sorumluluğuna bi süre ara vermem lazım, bide sınava hazırlanıyorum ben. şu ara biraz dengesiz yaşıyorum, canım bişi istiyo konsantre olamıyorum, bi yandan diskalifiye olma korkusu.
uygun görüyorsanız, bi süreliğine ara verip, inş almamış olarak kendimi toplandığımda geri döneceğim..

Teşekkür ederim, hoşbuldum canım.

ben bu kitabı cok sevdim neden daha önce okumamısım ki 103 . Sayfada bitti ama gözlerim dolarak okuyorum ..
Kesin 2. Kes de okucam..

sitemi benim net mi bilmiyorum cok yavasladı..

evlenince karsılasılacak baska bir sorun daha :33::33::33:

sordum ordakilerede canım ama bende girmeyi düşünmüyorum menümü bile bildirmedim yani..
Nys ben senin baska yerde monti topiğini buldum zaten :23::23:

Valla evlenince karşılaşılacak sorunlardan birini daha ekleyeyim Zeycan, eşinin pilav delisi olması ve sen diyetteyken pilava sadece uzaktan bakmak zorunda olman. :59:

valla evlenince karşılaşılacak sorunlardan birini daha ekleyeyim zeycan, eşinin pilav delisi olması ve sen diyetteyken pilava sadece uzaktan bakmak zorunda olman. :59:

aaaaaaaaaaa :84::84::84:
Pilavı bende cok severim ve sevgilimde bayılır haftada 3 gün pilav yer düşün durumu :84::84::84:

özgem ben yıl basına 5 li bi sayıyla girsem oynucam zaten baskülün üstünde oynamaya basladım bozcam die korkuyorum.. :1:

İnşaAllah diyelim canım. Ben de Şubat' ta 60 olabilsem keşke. Ya da senin gibi 3 ayın sonunda 6 kilo verebilsem ben de oynarım :52:

Kızlar bende çok acıktım. Bir dilim buğday ekmeği arasına beynir ve domates koydum yedim. 3 lokmada bitti ama olsun midem kazınmıştı resmen.
Montiye göre uygunsuz bu yaptığım ama başka şansım yoktu.

Back
X