• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam bayanlar
kötü bi gün, canım sıkılıyo günlerdir sebepsiz sebepsiz. allah hayırlı etsin ne diyim
sabah kepek ekmeğine tost domates salatalık süt
ara yoğurt
öğle 4 köfte ile booool yeşil salata
ara mandalina
akşam kereviz salatasıııı:))))))) 3 kaşık makarna
ara yeşil çay:43::43::43::43::43::43::43::43:

selam bayanlar
kötü bi gün, canım sıkılıyo günlerdir sebepsiz sebepsiz. allah hayırlı etsin ne diyim
ara yoğurt
ara mandalina

oyyy benim hemsomun canımı sıkkınmıs.. allahtan hayırlısını dile canım..
afiyet olsun menün güzel cuma günü cok sevineceksin de onun öncesindeki sıkıntı bu :8:

en fazla 2 tanee :56:
ayrıca ekmekde yememen gerek

2 tanemi :53::53: ama benim başka yemeğim yoktu:5:nese çorba yaparım yada k flaks e devam sarmanında tadına bakarım:66:

Sagol canim benim.6 ögün diyetiyle verdim 8 kiloyu ve her zamanda böyle devam edicem insallah.Daha yolum uzun ama.50 ye inmek kolay olmuycak.Senin 65 e cok az kalmis,az daha sabir.

hoşgeldin takımımıza :16: bende günde 6 öğünle sağlıklı bir şekilde veriyorum..ara öğünsüz olmuyor :62:

selam bayanlar
ara yoğurt
ara mandalina

havalardandır belki canım yaa. bak mesela burda sabahtan beri şar şar yağmur yağıyo, sesi bile sinirime dokunuyo resmen artık :52::52: bi an önce evime gitsem diye dakika sayıyorum. off akşam da kursum vaarrr :43::43::43:

havalardandır belki canım yaa. bak mesela burda sabahtan beri şar şar yağmur yağıyo, sesi bile sinirime dokunuyo resmen artık :52::52: bi an önce evime gitsem diye dakika sayıyorum. off akşam da kursum vaarrr :43::43::43:[/Q

yok tatlım ondan diil. ocak ayında tüp bebek denemem var,düşündükçe zaman yaklaştıkça ağır gelmeye başladı. rahat olmaya çalışıyorum ama nafile

canım ne kadar rahat olursan o kadar verimli olur..gerilme ne olur..vücudun farklı tepkiler verir..hep hayırlısı de gönlünü ferah tut :29:

haklısın tatlım farkındayım ama olmuyo:( bu aralar kendime bi meşkale bulmam lazım. nbana şöylee keyifli beni bağlıcak bi kitap içimi daraltmayacak bi kitap önerecek olan varmı?

Back
X