• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba arkadaslar;
Internette zayiflama üzerine yazilar okumak isterken birden bu takim cikti karsima,yazilanlari biraz okudum ve hemen kulübe üye oldum,bende sizinle birlikte zayiflamak istiyorum,aranizda yer varsa bu takima katilmaktan keyif alirim,yoksada baska takimlara gidicem.
Boyum: 1.72
Kilom:81
yasim:29
Evliyim,3 cocuk annesiyim,Gaziantepliyim,Isvicrede yasiyorum.
Cevabinizi bekliyorum...

merhaba canım idaal kilonu felan yaz kaptanımız yazını okuyup sana en kısa sürede cevap vericektir kurallarımızı okudun mu ?

annemim akrabaları aradı yarın bana geliyorlarmış ortada hiç bir sey yok :53:
ne yapılır bu saatten sonra kızlar :18: :18:

Günaydınlar , güzel keyifli hafta sonları :16:

Yediklerimi yazayım , çıkayım .

Kendi kahvaltımı çoktan yaptım ama şimdi sırada ev ahalisini doyurmak var :56:

Sabah :

2 dilim kepek ekmek
1 fincan yeşil çay
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
1 dilim yağsız peynir

Ara:

Yağsız süt ve çilek

Öğlen:

Tavuklu patates yemeği
4 kaşık light yoğurt
Salata

Ara:

1 elma
1 galeta

Akşam:

1 kase çorba
Peynirli cevizli salata
4 kaşık lihgt yoğurt
1 dilim kepek ekmek

Ara:

Kuru üzüm
Yağsız süt

3 l,tre su
30 dk kondsiyon bisikleti
afiyet olsun cnm,sporun bacagini kirmissin:9:
dünkü menüm
cuma
sabah :
- bi bardak ılık limonlu su
- iki dilim kmek cavdar ekmegi
- peynir zeytin cay
ara:
- forum markasının myveli bisküvisinden yedim 3 tane paketi 162 kalori altı tane var içinde 3 tanesini yedim sabah
- bi çay bardagı yarım yaglı süt
öğlen :
- 1 tane simit
- 1 tane ayran
ara:
- kalan 3 bisküvinin birini arkadaşım yedi iki sini ben :))
- 1 bardak süt yarım yaglı
akşam:
- 3 kaşık makarna
- yarım tabak domates tavası ( içinde et ve domates var biraz sogan ve zeytın yaglı )
- bi tabak salata bol ekşili :9::9:

su : herhalde 3 litre olmuştur saymadım valla
spor : sadece yürüyüş dün yorgundum yan gel osman 4 dönüm bostan yaptım bende:32:
-sabah 40 akşam 25 dakka yürüyüş tempoyu biraz artırdım da eve gelince pestilim cıkmıştı 45-50 dakkalık yolu 25 dakkada gelmişim :53::9:
öglen gecistirmissin,simit kalorli ama saglikli biseyler yeseymissin keske
osmanlarida,bostanlarida cikarin artik hayatinizdanyahu birsey degil esleriniz, sevgileriniz kiskanacak:20:

günaydın cancağızlarım

menümü yazıvereyim hemencik geçmişten çıkamadım birtürlü gece kuşları sizi amma kaynatmışsınız maşallah

sabah:1 dilim tam buğday ekmek
1 haşlama yumurta
1 dilim peynir
domates,salatalık,biber
şekersiz çay

ara:yeşil çay 1 portakal

öğle:nesfit+süt

ara 9 lu çay 1 elma

akşam:1 küçük kase tarhana çorbası
2 köfte 2 dilim patates (fırınlaşmış)
brüksel lahanası salatası
ev yapımı taze yoğurt 1 küçük kase

ara:1 bardak süt 2 çilek

spor: 30+30 dk.spor salonu toplam 1 saat
45 dk yürüyüş bebek arabasıyla
30 dk belediyenin parktaki aletleriyle spor

kaptan bana ceza vermedi ama ben kendi kendime verdim artık doğum günü yemeğinin acısını çıkarayım diye.

3 litre su içmişimdir kesin

23 mesajım var
afiyet olsun cnm,nesfit ve süt ögünlerde az olmuyormu,yani bana gecistirici gibi geliyor,ara ögün olarak yesek yarim kaseler seklinde daha dolu bir liste olur sanki:26:
cnm ben yazdim sen görmedin galiba,senin ilk kacamagin oldugu icin ceza vermedim,sporun da cok güzel tebrikler:46:

tekrardan gunaydınlar komple :)))))))
menume gelelım
sabah 3 dlım peksımet yedım peynırle kalorısı daha az oldgundan peksımet tercıh ettım
1 tanede salatalık

ara 1 nescafe
öglen 1 kase salata braz peynır

ara 1 portakal

aksamsa 5 yemek kasıgı sebze yemegı yedım
3 kasık yohrt
ayakta hıc dramadım uzgunum demıstım dunde halım blem yoktu
suda 1.5 ltre fazla ıcemedım mıdem bulandı:43::43::43:
wuwum tatlim ne olur anlasalim,ana ögünleri gecistirme tatlim,salata ana ögün olurmu:20:
sabah peksimet harici hic bir ögününde ekmek yok,lütfen cnm,böyle devam edersen uyari alacaksin:45:

canım ben gerçek anlamda insaflı olduğunu söööledim. malum 1 kg yağ 7000 kalori yapıyor 1000 kalori çok az anlamında sööledim.
:9::9: bende laf soktun sandim bir an
fena bozuldum yanliz:17:

ok kaptan. peki tek tekmi sayılacak mesajlar
evet cnm tek tek öyle karar verildi
Dünkü menümü yazıp geçmişe gidiyorum :10:

Sabah

1 yemek kaşığı lor
1 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim ekmek
2 zeytin
maydanoz

Ara 1 elma ( yanına süt ürünü bulamadım iş yerinde )

Öğlen

1 kase çorba
4 yemek kaşığı ıspanak yemeği
2-3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek

Ara

yarım portakal

Akşam

1 ince dilim ev yapımı kek
1 bardak süt

Su 3 lt
mesaj artık saymıyorum tepemde yazıyor.
Spor 15 dk trambolin 30 mekik ( bunlar cezadan düşülmeyecek rutin spor)
aksam niye ac gzmissin tatlim,eger kacamak yaparsak ögün atlamak yerine spora yüklenmek daha iyi,lütfen b ir daha 1 tepsi baklavada yesen ögün atlama:19:
kek ceza yok cnm,aksam yememissin zaten,onuda saymazsak ac kalmis olucan,bir dahaki sefere ceza verilir,bilgin olsun:33:

bende menümü yazmayı unutmuşum

sabah;1 dilim kepekliekmek 1 dilim peynir bir kaçzeytin
ara;1 ç.b. süt 4-5kurukayısı
öğlen; yoğurtlu közlenmiş patlıcan 4-5 kaşık bulgur pilavı 1 dilim kepekli ekmek
ara;1 etimek 1 ç.b. süt çeyrek muz
akşam; 1 yumurtalı 2 dilimpeynirliaz yağlı menemen 1 dilim ekmek
ara;7-8adet fındık 1 bardak süt iç yat
spor; 45dk. leslie walk
afiyet olsun cnm,sporda var:46:
bende menümü yazıyım cıkıyım
sabah 2 bardak sıcak su 30 defa parmak ucunda zıpladım
1 portakal 10 tane çig badem 1 k.kutusu kadar beyaz peynir
bollll maydonoz 1 kupa yeşil çay1 dilim tam bug. ekmegi
ara 1 elma kendim yaptıgım ayran 1 bardak
öglen küçük kase ile nohut haşlaması 4 kaşık yogurt
ara 1 bardak süt
akşam 8 kasık pırasa yemegi bol salata
1 dilim tam bug. ekmegi
ara 5 tane çilek yarım bardak yarım yaglı süt
3 tl su
spor
45 dakika hoca ile 1 saat kendim calıştım
afiyet olsun sanada,liste oldumu rahat oluyor yorum yazmasida:9:
Merhaba arkadaşlar , Ben geldim.. bugün öğünlerim bitti :) Yediklerimi ve diyetisyen kontrolümden bahsedeyim,
Bu hafta tartıda 400 gr gitmiş, yağdan 200 gr şaka gibi :43::43: Diyetisyenimin dediğine göre geçen hafta iyi vermişim koruyormuş kendini, böyle kaplumbağa hızıyla nasıl gidecek anlamış değilim. hem aç geziyorum hem kilo gitmiyor :2: yarın ödül günüm sınırsız yiyeceğim :23:

gelelim menüme, bugün lefkoşada olduğum için ara öğünler vs kaçtı;

Sabah 10:30'da kahvaltı;
Yarım tost, bitki çayı, domates ve limon sıkılmış maydanoz

Ara öğün
3 adet kuru kayısı

Öğlen ve ikindi ara öğünü bir arada oldu;

yarım kase mercimek çorba+ Bol salata+3 kaşık kısır+ 3-4 yk kuru fasulye

Akşam ;
K-flakes 1 kase

Spor neredeyse hiç yok :(
Su 1,5 litre
cok düzensiz olmus tatlim,disarda oldugundan yazmissin,okudum o yüzden hafta ici düzeltecegini düsünüyorum
iyi geceler kızlar:)
dün gece buradaki sohbetten sonramız bir kabustu gece su hanım bir uyandı sabaha kadar neredeyse susmadan bağıdı eşimle birlikte nöbetteydik:( sabah 6:30 anca uyudu.
sabah bi harala gürele sonra oğlanı eftelya ile birlikte tiyatroya götürdük, kuzenim oynuyodu. Aman bütün istanbul yollara dökülmüş trafik kalabalık cılkım çıktı.
şimdi çocukları uyuttum, eftelya ile beraber mezdeke yapıcaz fazla takılamıycam kusura bakamyın
dünkü ve bugünkü menülerimi yazayım

cuma:

sabah
yarım pors. börek
çay

ara
3 eti burçak
neskafe

öğlen
1 tabak menemen
1 dilim ekmek

ara
yarım kase nesfit+süt

akşam
çeyrek palamut
çok az bulgurlu,patates, pirinçve bol domatesli pilav
salata
1 dilim ekmek

su 2 küsür
spor 35 dk trambolin

cumartesi

sabah
1 dilim ekmek
1 light üçgen peynir
2 parça kaşar
çay

ara
vapura yetişmeye çalışıyoduk bir poğaça aldım yarısını toprağa
diğer yarısını eftelya ile paylaştık

öğlen
tost
ayran

ara
1 tadelle :((

akşam
2 parça yağsız tavada nugıt
çok az dün akşamki pilavdan
cacık

su 1,5 gece daha içerim
spor şimdi mezdeke yapıcaz:)) bütün gün dışarıdaydım yürüme spordan sayılırsa artık
ara yerine kacamak:tadelle yazacaktin heralde:36:
tadelle kac kalor hemen bakiyorum
baktim cnm 156 kalorilik cezan var,kolay gelsin
diger yediklerinde sorun yok,afiyet olsun tatlim:16:

selam kızlar ablamla birlikte sporumuzu da yaptık böylece 500 cal cezamı da yapmış bulunmaktayım:8: 1 saat mezdekeyle:):52:
hemen menülerimi yazıp çıkıcam çok başım ağrıyo hemen uyumam lazım:53:

cuma

sabah
çeyrek simit
peynir
çay

öğle
döner
salata
yoğurt

ara
4-5 tane fıstık

akşam
çeyrek palamut
bulgurlu dometesli patatesli ablamın tarif ettiği pilavdan 3-4 kaşık
salata

spor yapamadım çok hastaydım hemen uyudum:37::18:
2 lt su

cumartesi

sabah
1 dilim ekmek
kaşar peyniri
çay

öğle ( dışardaydım önce ablamla tiyatroya gittik sonra sevgilimle buluştum)
kaşarlı tost
ayran

akşamüstü
nescafe
yarım gofret

akşam
dün kü aynı pilavdan 2 kaşık
nuggets
meyva suyu

su 2 lt
spor 1 saat mezdeke:emir_bebek::36:
tatlim döner olmamis,aradaki gofret olmamis,3/1 lik pogaca nerde,o da var,sagliksiz yemissin tatlim:19:

kızlar buda benim diyet listem 8 kaşık yemek yazan yerde ben 8 kaşık koyuyorum
afyet olsun tatlim,kendi listesini olusturamayanlara fikir olacaktir:13:
günaydddııııııııııın :))) herkez uyuyormu yoksa erken kalkın kızlarrr :9:
dünkü menümü yazim hemen sonra kahvaltı yapıcam :39:
cumartesi
sabah : bi bardak ılık su 30 kere atlama parmak ucunda ( zeynoşum gibi )
kahvaltıda bi tane yumurta az yagda tavada pişmiş 2 dilim ekmek ( çavdar ) yeşillik 2 bardak çay
ara :4-5 erik 7-8 badem :)
öğlen :tavuklu patatesli bezelye yemegi bi tabak 3-4 kaşık bulgur pilavı bi kase yogurt
ara:yine biraz badem yedik kuzenimle (bu arada badem dedigim taze yeşil badem annem köyde toplamış)
akşam : çok az bezelye cok az pilav hani çok azdan kastım 3 kaşık yemek 2 kaşık pilav 3 kaşık yogurt
ara :yok

su 3 litreyi geçmiştir
spor :
100 tane hızlı hızlı yürüyormuş gibi olan hareket durdugun yerde yürüyor gibi yapıyorsun
50 tane mekik
30 dakka mezdeke ( cezam bitti )
1 saat zumbaaa dün canım :D çıktı daha fazla yapacak halim kalmamıştı suyum cıkmıştı :9::9::9:
aiyet olsun cnm,sporda güzel,daha ne olsun demi:13:
Günaydın 4 . takımın güzelleri , çıtır hatunları :3:

Keyifli pazar sabahı geçiriyoruz değil miiiiiiiiii ?
evde kös kös oturuyoruz cnm,havada ne güzeldi oysaki:43:
günaydınnnn canlarım bitanelerim :16:

hemen menümü yazıyım sonra zafer beyle yürüyüşe cıkıcagız :21:
sabah 2 bardak sıcak su
1 dilm tam.bugday ekmegi
10 badem 1 portakal
1 kk kadar bayaz peynir
bol maydonoz yarım domates( çok yemeye dikkat ediyorum mevsimi olmadıgı için)
ara 1 elma 1 bardak kendi yaptıgım ayran
ögle 100 gram balık bolll salat
1 dilim ta. bug. ekmegi 3 kasık yogurt
ara 1 ç. bardagı yarım yaglı süt
akşam 6 kaşık pırasa yemegi
1 dilim tam.bug. ekmegi
bolca marul
3 kasık yogurt ( kendim yaptım )
ara
5 çilek
yarım bardak süt
su 3 lt
spor 45 dakika hoca ile 90 dakika kendim çalıstım bunun 1 saatini yürüş bantında normal tempoda yürüyüş
akşam evde 8 dakika karın hareketleri
55 dakika ebru şallı ile plates yaptım
afiyet olsun ,yine süper spor ve liste:46:
Evet arkadaşlar oylamaya sunuyorum , yeni kaptanımız zeynep olsun diyenler :32:

Canım , yok yok ceza alayım yaaa , tüm okul hayatım boyunca disiplin kapılarından ayrılmazdım , burada ceza almamak zoruma gitti :52: Zaten pegasuscum bu fırsatı layıkıyla değerlendirir
:36:
ben evet diyorum,zeynep olsun,sonra 1. olamayinda hepinizi sürsün takimdan:63::63::63:

Kızlar ben bugün yediklerimi paylaşmayacağım malum ödülgünü ama sınırı aşmayacağım söz :34:
yazsan yinede cnm,yanlislarimizi görmüs oluruz:34:
Arkadaşlarım , güzelller ; hazır yeri gelmişken bir kaç satır yazayım , 4. takım ve sizlerle ilgili bir kaç kelam :18:

Herkes biliyor ki , hiçbirimiz profesyonel değiliz , yani birbirimizin yediğine içtiğine yorum yaparken , ya tecrübelerimizden ya da kendimize göre fikirlerimizden yola çıkıyoruz . Aramızda diyetisyen yok . İş bu haldeyken de , takım olmanın en büyük anlamı , ciddi ve 2-3 satırlık menü yorumlarından ziyade , birlik içinde birbirimizi motive etmekten , yeri gelince eleştirmekten , arada sayfalarca geyiğe vurmaktan geçiyor.
Şimdi ben zeynebin kayınvalide aşkına takılmasam , pegasusun dolma sevdasına 2 satır laf sokmasam :52: , eftalyanın topraks a çektirdiklerini konuşmasam , pokemonun heheyyytttt nidaları ile yaptığa kaçamakları şakaya vurmasam , ne anladım takımda olmaktan .

Bu takımla beraber bir yola çıktım .Yol arkadaşlarımda dünya tatlısı çıktı şansıma . Motive oluyorum evet , sorumluluk duygusu oluştu içimde hiç tanımadığım insanlara karşı . Bütün gün börekler , pastalar yiyerek buraya girip en ala diyet listesini yazmıyoruz sonuçta , samimiyetle aynı dertten muzdarip bir avuç kadın , bundan kurtulmayı keyifli hale getiriyoruz :34:

Aynı keyifle yola edip , mezuniyet günü geldiğinde de aramızdaki arkadaşlığın bitmemiş olmasını diliyorum.

Hadi fazla kafa ütüledim , ne demek istediğim de , neden yazdığım da ortadadır zaten :34:

Ausencia dan sevgiler:37:
dolma istedi cnm ya:9:
gunyadınlarrr yenıden
menum
sabah
8tane zeytın yaglı sarma kalorısını bılmıorum
1 tane nescafe
ara
1 tane elma
öglen 1 lamacun yedım
ara 2 adet form bskuvısı
aksam 1 kase corba
2 ltre su
yarım saat oynadım
yatmadn 1 tane nescafe ıctım
:19::19::19:
Tünaydın,
sabahtan beri şifre sıkıntısı yaşıyorum giremedim kulübe nihayet oldu.

Dünkü meni

Sabah
1 dilim ekmek
1 kaşık lor
2-3 dilim salatalık
2 zeytin
maydanoz

ara

1 avuç leblebi
1 ç.b. süt

Öğle

1kase çorba
patatesli yumurta 2-3 kaşık
yoğurt

ara atlamışım

akşam

1 kase çorba
1 dilim ekmek
2-3 kaşık yoğurt

gece

yarım bardak süt
2-3 badem

spor

10 dk trambolin
230 mekik ( 30 günlük 200 cezam )
su 3 lt

Kaptan 1000 kalori + 400 mekik kaldı cezadan bugün biraz daha hafifletirim.
afiyet olsun tatlim:16:
Kaptanım nerdesin yaa, hakkaten bu defa özlettin kendini? Biz 1 saat sonra evden çıkıcaz. Elif Duru yu Milli Yaşam PArkına götürücez. Açılalı kaç yıl oldu ben de ilk defa gidicem. Anca akşama gelirim artık. Yorumlarını da merakla bekliyorum.

Zeynep Abla dün Ausun yemeklerine iltifat etti inşallah 1. olursun gibi konuştu. Aus da karşılığında jest olsun diye ona kaptanlığa aday ilan etti. Şakadan yani. Vaktin yoktu ya dün belki konunun başını atlamış olabilirsin yanlış anlama diye açıklama yapıyım dedim.
biliyorum tatlim
özledinmi gercekten:17::17:

Güle güle, iyi pazarlar, günün güzel geçsin...
tesekkürlerrr:16:
seninde:16:

:1: korktum vallahi pegasus :53: Diyetisyenimde beni facebooktan eklemiş :4: 4 tarafım sarılmış gibi hissediyorum :1:
:9::9::9:
hadi kızlar görüşürüz. Çıkıyoz biz geldi bizimkiler...

ha bu arada internetim düzeldi farkettiğiniz gibi. Çok mutluyum. Topraksım ellerine sağlık. bakamadım şimdi bakıcam akşama söylerim sana fikrimi.
bol eglenmeler:54:

Hoşbuldum :54: CAnım aslında diyetim klasik diyet, tahminim 1000 kalorilik bir diyet yapıyorum, Cumartesi lefkoşaya gitiğimden listeye bağlı kalamadım, pazar günüde serbet olduğundan pek yazma gereğiduymadım. yarından itibaren göreceksiniz inşallah..örnek listem bu, bazen porsiyonlar ve çeşitler değişiyorsada genellikle böyle listem ;

Eki Görüntüle 685419

Anlaşılmıştır dikkat emeye ve kurallara uymaya özen göstereceğim :emir_bebek:
tekrar hos geldin o zamann:16:
ay ne yaglı şeylermiş o kaptan gelmiş seni bulmuş o yemeklerde tüh kaptanım güzel menün bence kaptan:34:
söyleme tatlim yaaa:43:
Merhaba arkadaslar;
Internette zayiflama üzerine yazilar okumak isterken birden bu takim cikti karsima,yazilanlari biraz okudum ve hemen kulübe üye oldum,bende sizinle birlikte zayiflamak istiyorum,aranizda yer varsa bu takima katilmaktan keyif alirim,yoksada baska takimlara gidicem.
Boyum: 1.72
Kilom:81
yasim:29
Evliyim,3 cocuk annesiyim,Gaziantepliyim,Isvicrede yasiyorum.
Cevabinizi bekliyorum...
yerimiz var cnm,geleblirsin:34:

Pegasus canım , iki günün menüsünüde beğendim .Keşke oğlunun yarımıda olsa o yağlı börekten yemeseydin.

Bazen kafam karışıyor zaten benim , hoş yiyeceğimden değil ama zaman zaman menülerinizde börek oluyor ama ince bir dilim kek neden ceza alıyor o zaman ?

N egüzel canım , kesin aşk doludur
:16:

Yaptım bile canım , hem de fazlasıyla :119:

Yok yahu soğuk rüzgar falan , herşey miiiiiis gibi miiiiiiiiiisssssssssssss :32:

Merhabalar ,

Takıma alımlarla kaptanımız PEGASUS07 ilgileniyor , o size cevap yazacaktır.

Ne güzel ama araştırma sırasında karşınıza çıkmamız :34:

cnm etliden yag damliyordu,bu biraz daha insafliydi,esim yemedi zaten,bende ayip olmasin diye artik yarim börekle oyalandim,:26:

Yemeğe mi çaya mı gelecekler canım ?

Hemen evdeki malzemelerden yapalım sana bir menü :6:

çaya geliyorlar canım benim aklımda bir seyler var aslında dolapta kete vardı kendim yaptım tatlıda var sabahta şeyriye salatası yapıcam başka ne yapıyım düşünüyorum :44:
aslında biraz su böregi alsam olur dimi canım

çaya geliyorlar canım benim aklımda bir seyler var aslında dolapta kete vardı kendim yaptım tatlıda var sabahta şeyriye salatası yapıcam başka ne yapıyım düşünüyorum :44:
aslında biraz su böregi alsam olur dimi canım

Tamam tatlım

Kete
Tatlı tamam , yanına da iki salata yapıver. Su böreğinide sipariş ver , ohhh mis daha ne olsun .

Şehriye salatası yap , istersen bir de yoğurtlu salata yap kolayından şöyle .Oldu bitti işte. En kolayı patates yuvası ;

$patates.webp

Son düzenleme:
Tamam tatlım

Kete
Tatlı tamam , yanına da iki salata yapıver. Su böreğinide sipariş ver , ohhh mis daha ne olsun .

Şehriye salatası yap , istersen bir de yoğurtlu salata yap kolayından şöyle .Oldu bitti işte. En kolayı patates yuvası ;

Eki Görüntüle 685593

canım benim evde patates cok az almayı unutmusum :50: bakarım artık uydurum bir seyler dolapta yaprak sarması var kızıma sarmıstım gelince pişiriyim diye o nu pişiriym artık :56: :56:

canım benim evde patates cok az almayı unutmusum :50: bakarım artık uydurum bir seyler dolapta yaprak sarması var kızıma sarmıstım gelince pişiriyim diye o nu pişiriym artık :56: :56:

Eeeee senin iş cem yılmaz esprilerine döndü , yapılmışı var zaten :34:

Sen zaten hazırmışsın zeynep , daha ne olsun , takıl bak keyfine :ssz:

ausumunda dedigi gbi seni artık elimize almamız lazım :47: bu nasıl bir yemek düzeni bitanem olmamış daha dikkat edicem sana

sana katılıyorum kuşum

listen cok güzel güzelim
canım benim biz ausla birbirimize takılıtoruz ama yemekleri gercekten güzel olmus iltifat etmedim hakkını verdim bizim takımızın bir tane kaptanı var iyikide var
en büyük kaptan bizim kaptan:16: :16:

çok güldüm annem ben buna diyetisyenin facedn ekleniş:52: :52: hahahyyy sana kacıs yok çigdemmm

keki bende topraksta gördüm sanki :53: :53: ama çok ufakmıs görmezden geldim

balıgın yanında yarım kase yogurt yedim ölmedim bakın burdayım :9: :9: hem balık tazede degildi 2 ay felan olmustu alalı dün cıkarttım buzluktan :32:

spor yapmayı cok seviyorum mutlu oluyorum spor yaparken o yüzden yoruldugumuda unutuyorum :32: cumartesi hoca zumba yaptırdı bize süperdiiiiii :32:

63 kıloda 39 kilo yag mı:53: canım benim bnce o tartı yanlıstır ben 74 kiloyum 26 kilo yag var bende

valla verilmiş sadakan varmış zeynep abla hem yogurt hem bol süt :26:

ben geldim kimse yok ama,olmuyo valla:19:
bu gün pazar ama degilmi yani,cocuklarin dusu,isi anca bitti,bekleseydiniz azcik:36:

Son düzenleme:
Back
X