Hoşgeldin hatun, sizin kahvaltı crunch mıdır nedir nasıl yazılıyor bilmem ondan oldu gittin gelmedin. Menün güzel canım. Osman da gitmiş oh ne güzel. Bu arada sen kahvaltılarda çene yaparken ben çooooktaaaaan verdim bile senin oyunu. Hadi başarılar arkadaşım.
ayyy kıyamaaaam.
evet Zeynep Abla yaaa, bende çok merak ediyorum.
Canım benim, acaba ilaçlarını bitirsen de sağlığına kavuşunca mı diyete başlasan.
Ausencia yı seninle tanıştıktan sonra dinlemiştim merak ettiğim için çok beğendim, çok huzur verici. Sözlerinin de çevirisini okumuştum. Sezen Aksu da aynı besteye Türkçe söz yazmış onu yorumlamış o da güzeldi ama orjinali başka tabi. sana da şarkı hediye ederdim ama sözlerini bilmediğimden sen kendine hediye et ben etmişim gibi dinle olur mu?
Hımmm söylediklerin mantıklı geldi, değişik şeyler tüketince metabolizma daha hızlı çalışıyormuş. Dikkat etmeye çalışırım. Benim menü her zaman düzensizdir. Çok yoğun bir koşuşturmaca benim hayatım. Anlatamam yani... Ama gittikçe düzene sokmaya çalışıyorum. Yorumun için teşekkür ederim.
Trambolini ben de takıma girince öğrendim , internetten araştırdım son iki yıldır diyetisyenlerin en çok tavsiye ettiği spor aletiymiş. Zıplamak tüm vücudu çalıştırıyormuş. Ben daha yeni aldım ama şu anda çok başarısızım o konuda. Kaslaarımı çok zorluyor. Pokemon 30 dk zıplıyor, ben daha 10 dk yı geçemiyorum. 10 dk sonunda yerde yatıyor oluyorum...
İyi akşamlar Bahaaaaaar.
Naber nasıl geçti günün?