• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım bende de o dedigin tartıdan var simbonun işte acaba benimkidemi fazla tartıyorki yada diyetisyeninki az tartıyo olmasın:9::9:

Bilemiyorum ki :( ben diyetisyenin tartısını dikkate alıyorum.. Sende başka bir tartı bulursan ondan bir tartılsana fark var mı?

cuma günü öglene kadar sölemeye calış canım benim :16:

tabi ki paylaşırım, inşalah reglim biter, ödemimde azalmış olur o zamana

gidiyorum dedim gidemedim saate bir baktım öğle arası vezne kapalıdır. Öğleden sonra gidicem

teşekkürler canımmmmmm

tamam fıstık bekliyorum:)) kolay gelsin

tarifi deniycem en kısa zamanda köz güzel ama çok uzun oluyor dediğin gibi, mikrodalgada denerim canım

kolay gelsin güzellik

önerine bayıldım, eftelya da okusun :))) trambolin ipten de fazla harcatıyor

ahhhhhh ahhhhhhhh bi de onu mikro dalgaya atıp çikoyu da sıcak yapıcan of offfffff

ben de öyle yapıcam

evet canım aynen öyle yapacaksın
saol cnım :34:

canım takmicaksanız neden alıyosunuz :9::44:

o takıcak ben ona guvencem ole :D kendı ıstıyo takmak ben ıstemıorum kı mıllet evlı sansın benı dıo o yuzden altın takmak ıstıo
ama unıye baslıyca ıkımızede daha ıyısını alcaz dıyo o zaman ıkımız takcaz smdı o takcak

o takıcak ben ona guvencem ole :D kendı ıstıyo takmak ben ıstemıorum kı mıllet evlı sansın benı dıo o yuzden altın takmak ıstıo
ama unıye baslıyca ıkımızede daha ıyısını alcaz dıyo o zaman ıkımız takcaz smdı o takcak
haaaa şimdi anladım o kaç yaşındaki daha üniye gitmiyo kız :44:

kızlar ben cıkar ne spor yapabildim ne bişi bu arala ne oldu bana anlamıyorum yetişemiyorum hiç bişeye iyi geceeler hepinizeee :16::16:

Back
X