Selam kızlar, eve geldim , yemek yedim hemencecik şimdi temizlik yapcam, eee hafta sonu baskın var başlıyım şimdiden. Bizimkiler baba kız gezmeğe gitmiş.
Zeynep ablacım şarkı çok güzel, teşekkürler. Sesini çok güzel kullanıyor Cem Adrian.

Trençkot nooldu yıkandı mı?
Aaaa süper haber tebrikler Zeynep Abla. Çok sevindim.Darısı başıma inşallah.
Merhaba Nur Tuana, yazım şeklinden bize hemen uyum sağlıyacağını düşünüyorum. Kaptan nasıl seçiyor tebrikler doğrusu....Kilon çok değil ama idealine burada hızla ulaşırsın merak etme. Motivasyonu çok yüksek bir takımız.
Ben de İzmirde yaşıyorum, 29 yaşındayım . 2 yaşında bir kızım var. çalışıyorum. 75,8 ile başladım 12 martta bu takımla diyet yapmaya. Son 6 yıldır ilk defa kilo verdim. 52 kiloyla nişanlandım .6 .5 yıldır devamlı kilo alıyordum. o yüzden bu takıma çok inanıyorum.
Menü güzel olmuş canım, yediklerimizi içtiklerimizi, yaptığımız sporu ertesi gün sabah bildiriyoruz takıma, yorumlamak daha kolay oluyor. Herkes birbirinin listesine yorum yapıyor. Kaptanımız Pegasus zaten takım kurallarını sana bildirecektir, orada okursun...
Çok doğru yerdesin.
Ha bu arada hazır gelmişken .Yemek bölümünde yarışma var.Arkadaşımız Ausencia Zeytinyağlılar bölümünde yarışıyor. Bir oy verebilirsen memnun oluruz.