• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yok canım topraks günde en az 5 mesajdan haftada 35 mesaj dedi. Kaptan 5 az 10 olsun hafada 70 dedi. Sonra Topraks bari 7 olsun günde haftada da 49 yapar el sıkışalım dedi. Kaptandan itiraz gelmedi.Bizde suskunluğu evet olarak kabul ettik. Yani en az haftada 49 mesaj yazman lazım günde en az 7 mesaj yazman lazım. Altında kalırsan ceza...

1 dilim kepek ekmek kaç gr. acaba tartı aldıysan sana zahmet bi tartıverir misin abla?
Bi de sen geçende bana sabah yoğurt mu yedin demiştin ya, sordum ama cevabını göremedim sabah yoğurt yenmez mi, ben hep yerdim ama yanlışsa yemiyim yani ?

Bu arada alıntılar süper gidiyor...

Aus düşünsene , ben aslında erkek mişim ne komik yaaa. Niye girmiş ki kadınlar kulübüne, kendine birini mi ayarlıycakmış ne alaka yani? İğrenç bişey. NAsıl çıktı ortaya?

Senin yorumlara bayılıyorum ben yaaa. Tiyatro kolu falan mıydın sen? Replikler süper.

sağolcanım sevindim beğenmene
Bende mesajlarının fanıyım canım , çok gülüyorum her birine :1:
[/B]

Verirsin ya , neden varmeyeceksin ama bence süreye çok takılma .İnsanı psikolojik olarak çok etkiliyor , baskı oluyor.

Aynen canım , hele muuuhahhahahhaaaa sı yokmu :9:

Yaaaa sen erkek olsan var yaa , kendimden şüphe duyarım artık .Çünkü onuda çok sevmiştim muhabbetini , seni de :52:

Canım bir sürü olay oldu , kız arkadaşı girdi o erkek dedi , o girdi ben değilim o giren benim erkek arkadaşım dedi.Yönetim olaya el koydu falan ama ....Çok kafa kızdı , yani kızsa öyleydi :27:

Bende oğlumla mıncıklaşıp , yuvarlandım azıcık , Masal salladım iki tane doğaçlama , geç kaldı bugün uyumaya , şimdi geldim ancak.
ayyyy çok şımardım şimdi sağol canım yaaaaaaaa
yatmadan menülerimi yazayım, bugün spor yalan oldu :((

pazartesi

sabah
1,5 dilim tam buğday
peynirli omlet
b. peynir
çay

ara
3 kuru kayısı
10-15 beyaz leblebi

öğlen
arkadaşımla dışarıdan ev yemeği söyledik bir porsiyonu paylaştık
ekmeksiz bezelye+pilav
cacık

ara
neskafe
1 kuru kayısı
10-15 beyaz leblebi

akşam
4 köfte
çok az pilav
yarım kase m. çorbası
yoğurt

su 2 küsür
spor
50 dk mezdeke
eftelya nedem 40 dk yazmışki 50 dk yaptık:44:

salı

sabah
1 dilim tam buğday
b.peynir
4 zeytin

kaşar yemiyorum aus duyrulur:))

ara
2 krep ( kendim yaptım oğlanın beslenmesine ben de götürdüm arada ama yağsız tavada pişiriyorum ve çok incecik)

akşamüstü
çeyrek simit
1 galeta
b.peynir
4 zeytin
çay

akşam
yarım kase çorba
tabağın içine çok az pilav ve çok az gemici
yoğurt

evde olunca menü şaştı ama akşamüstü yiyince akşam yemeğine çok acıkmamıştım çok az yedim
su 1,75
spor yok

şimdi de uykuya gidiyorum sabah erken kalkıp sporumu yapmaya çalışacağım
öpüldünüzzzzzzzzzzz:54:
bence güzel menü canım tebrikler. ara öğünleri kaçırmıyosun artık .
slm kizlar,ben geldim bu günkü kabusum bitmedi,az öncede kayinvalidecigim caya geldi,tuz biber oldu oda:9:
ben bi gecmise bakim,oglumda uyumadi,geldi cocugu mincik mincik sever gibi yapti,oglaninda uykusunu kacirdi
onuda uyuturum,gecmisede bakarim,sonra burda kalan olursa sohbet ederiz
:16:
hehehehe o modelden bendede var.bak yine sinirlendim. hırrrrrrrrrrr:47::47::47::47:
günaydınnnnnnnnnnn:16:
hemen dünki menümü yazim
salı
sabah: yine dünden ıslanmış 3 kuru kayısı ve 1 bardak suyu
kahvaltı : peynir zeytin domates peynir kibrit kutusu kadar zeytin 3 tane siyah ev yapması
ara: bi elma
öğlen: sandiviç peynirli
ara: 3 tane diyet bisküvi
akşam: bi tabak mercimek corbası 4 kaşık kısır yogurt

su: 3 lt den fazladır
spor: akşam 9:15 de başladım 20 dkka ısınmak için karşık spor(hoplama elma toplama durdugu yerde hızlı hızlı yürüyotmuş gibi yapma bacak hareketleri)
100 tane yangöbek hareketleri
100 tane mekik
ve 30 dakka zumba artık suyum cıkmıştı canımda cıkınnca devam edemedim zumbaya:26:
canım artık hergün spor yapıyosun.acaba eşime söylsemde beni temeyemi gelse hihihih bende çabucak versem kiloları
günaydın hanımlar dün kü menümü yazıyım sonra geçmişe bakıcam:6:

sabah
çeyrek simit
kaşar
çay

öğle
küçük bir parça peynirli börek
kağıt kebabı
yoğurt

ara
2-3 tane hoşbeş
kahve

akşam
1 tabak gemici
2 kaşık pilav
1 dilim tam buğday
yoğurt

spor 100 mekik çekebildim dün akşam teyzemde kaldım mezdeke yapamadım:27:
mesaj hemen sayıyım:):24::52:
hımmmm gemici. ne güzel ya evdediyet yapan birisinin olması. benim koca paso tıkınıyo. götürüyo çikoları gözümün önünde
Salı Sabah
1 küçük dilim peynir
3 zeytin
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı kese yoğurdu
Yarım çay kaşığı reçel

Ara
Yarım avuç kuru üzüm

Öğle
Ekşili köfte 4-5 kaşık ( köfteler minnacık 4-5 tane)
3-4 kaşık yoğurt
Yağsız yeşil salata
Yarım bilim ekmek

Ara
Yarım avuç kuru üzüm

Akşam 19:00 da yedim (Zeynep abla evden işe yemek getirdim erken yiyim diye )

Zeytinyağlı yer elması yemeği 3-4 kaşık
2 adet Zeytinyağlu Kuru patlıcan dolması (Ausun tarifi, çok güzel oldu deneyin mutlaka)
1 dilim ekmek
2 kaşık yoğurt

Su 2 lt . Biraz az oldu bugün
Spor 20 dk mezdeke
100 mekik
15basamak * 20 aşağı iniş
15basamak * 20 yukarı çıkış
 Kaptan bunlar spordan yazılmaz diyene kadar yazmaya devam edicem bunları. Kalori cezam daha bitmedi çünkü. Mekik cezam 230 kaldı kaptan…
kağıt boş kalmasın diye cevap yazardık ya ona dönmüş seninkide ; kaptan boş kalmasın diye bunları spor diye yazdım :))
günaydinnnnnnn:16:
sabah
1 dl ekmek
yarim yumurta,yarim dl peynir,2 zeytin
ara
3 cilekli süt
öglen
1 peynirli tost,2 kasik yogurt
ara
6 findik,yarim elma
aksam
yarim karniyarik,3 kasik plav,cacik(kendi karniyarigimi mikrodalgada yaptim,kizartmadim)
su
3 lt
spor
30 dk bisiklet
40 dk yürüyüs
200 mekik

bahar cnm mekikleri tek seferde cekip cekmedigimi sormussun,100-100 setler halinde cekiyorum

rapunzel cezalari sormussun
gecen hafta eftelya ceza aldi ve sen kilo veremedigin icin 30 dk ek spor cezasi aldin:34: kolay gelsin

benim az isim var,sonra gelip gecmise bakicam
:ssz:

canım o telaşlayineiyibeslenmişsin güzel menü
hemen dünki menümğ yazıyım
sabah ac karnına ( saat 7.30 da) 2 bardak sıcak su ve 30 defea parmak ucunda zıplama
1 dilim tam.bug. ekmegi bir yumurta
1 kk kadar peynir
5 tane zeytin bol maydonoz
ara 1 elma 1 kutu ayran
öglen bol salata ve içine haslanmıs tavuk eti
3 kasık yogurt
1 dilim tam.bug. ekmegi
ara 1 ç.bardagı süt 5 tane çilek
akşam 6 kaşık pırasa yemegi
1 dilim tam.bug. ekmegi 3 kasık yogurt bol salata
ara 1 kivi 1 ç.bardagı süt
su 3 lt
spor
45 dakika hoca ile
1 saat kendim spor aletleryle
spordan sonra pınara gittim ( kız kardesim) giderken 25 dakıka hızlı tempoda yürüdüm
akşam 45 dakika nivea body yaptım
:16: :16: :16:
çok güzel zeynep abla
Bu gruba davet edildim..Yazmadan önce biraz inceledim çok güzel paylaşımlar var..Ve burada olduğum için birkez daha kendimi şanslı hissettimm...

Öncelikle size kendimi tanıtayım..Samsunda yaşıyorum,28 yaşındayım 2 tane oğlum var..Büyüğü 5,5 yaşında küçüğü 2,5..Önlisans mezunuyum fakat sağlık bakanı bizim bölümün atamasını yapmadığı için yıllardır atama bekliyorum..İnşallah birgün olur atamam.Onun haricinde eğitimden,okumaktan asla vazgeçmedim.Bölümümün ataması olmadığı için ygs sınavına girdim bölüm değiştirmeye ve 2.üniversiteyi okumaya çalışıyorum..:)) Biliyorum birgün olacak..Çünkü ben hayallerimden asla vazgeçmedim..:))

34 bedenle geçen bekarlık dönemi sonrası girdik mi evlilik kervanına olduk mu 60 kg..:)Sonra bide hamileliğim benim kilo yaptımı 85 :)))Sonra doğum ,doğumdan 2 yıl sonra tekrar 60 kg ama düştüm..AAAAA bi baktık tekrar bebişşş...:))Oldukmu gene 85 :))

2,5 yılda 63 kg tekrar düştüm..Ama hedefim 50 yanı şuan itibari ile 12 kg vermek için çabalıyorum..Ben bu guruba girmeden önce diyete ve spora başlamıştım..spor derken abartmayayım 2 tane küçük çocuk sabah 8 de işe giden eşim varken ancak sabah herkes uyurken 1 saat tempolu yürüyüş yapıyorum..

İşte kızlar böyle bi ben geldim...Hissediyorum ben aranıza HOŞGELDİM....Sevgiyle,sağlıcakla kalın...

hoşgeldin canım. ben esin.ankaradan yağ eritiyorum

hımmmm birileri ders çalışmaktan bahsetmiş bende aleseçalışmalıyım hafta kaldı sadece. kapak yüzü açmadım.asyanın uyku saati gelirannesi kaçar. nede olsa bugün kimsecikler beni sormamış .ühüüüüüüüüüüüüüüüü

sağlıkla ilgili bölümü okumak benim hayalimdii :(((( :43::43::43:

Benimde hayalimdi okudum da ama canım 8 yıldır atanamadım..Tekrar okuma telaşı içersindeyim...Hakkımızda herşeyin hayırlısı...

Bu arada kızlar hoşgeldiyen diyenlere kocaman bir hoşşşbulduuummmmmmmm...Öpüyorum sizi kocaman...

Ama şuan itibari ile çıkıyorum...Yatsı namazı vakti...Rabbim kabul eder inşAllah...(amin)

selam kızlar bugün hiç giremedim zaten hastayım, elticiğim şehirdışından geldi onları emekli davet ettim. asya hiç durmadı bi dakka yakamı bırakmadı çıldırttı yani resmen. bi yandan yemek yapmam lazım bi yandan hastayım bi yandan asya hiç giremedim buraya ama su bile içemedim gerçekten zor durumdaydım kusura bakmayın şimdi geçmişe gidiyorum kimler neler kaynaymış bi bakayım.

bu arada kimler yokluğumu hissetmiş onlarada bi bakayım

esin gözüm hep seni aradı canım nerde bu kız dedim ya kim gelmese onun yoklugu belli oluyor

Merhaba Pegasus 07,oyumu Ausencia'ya verdim:34:Başarılar dilerim:kkk::nazar::nazar::kkk:
tesekkürler cnm:16:
ama ben kivi sevmemki kaptan yaaa :50:
baska fikrim yok cnm,sinameki otu var,o da bagirsaklari cok tembellestiriyor,tavsiye etmiyorum:34:
Kızlar ben geldimm, 1:15 dakikalık yürüyüşümü yaptımgeldim, yarın sabahta nasipse menümü paylaşacağım, pegasus kiviyide sipariş ettim eşime, sabah 2 tane hüpleteceğim inşallah :)
insallah ise yarar cnm
hosgeldın cnm 75 dakka ii yurumusun hayatım
yap bakalım kıvı sonuc verecek mı ? bnde mrak ettım
bende yariyor,insallah deneyenlerdede yarar
olllleeeeey link verdim. Ben yaptım ben yaptım. Ne zor sanıyordum ne kolaymış. Allah benim tepemden baksın.
ilahi cnm,hazine buldun sandim:9:
Kızlar birşey soracağım biz grupta Cuma günü mü tartılıyoruz? benim evdeki tartı doğru göstermiyorda, c.tesi diyetisyende tartılıyordum ben :26:
cuma günü

Zeynep abla maalesef yok :( Olamzsa bendeki tartıya göre yazarım, c.tesi düzelttiririm

Sinbonun yeni aldırdım digital tartısını ama diyetisyende tartılıca yanlışolduğunu anladım, ben sabah aç ve az kıyafetle tartılıyorum evde , diyetisyende tok öğle vaktitartılıyorum en az 500 gr farkediyor.. 500 gr ya da daha fazla gösteriyor.. Olmazsa tartıldığımın 500 gr eksik söylerim
cnm tarti degisikliginde farkli sistem uygulaniyor,o yüzden sen her zaman evdekinde tartil,o diyetisyen tartisina göre fazla ciksada,her hafta 100 gr vermissen,100 gösterir
sen tarti ne gösteriyorsa,eksiltip fazlalastirmadan oldugu gibi onu yaz,cumartesi diyetisyenin tartisida senin dogrun olsun cnm:16:

hadı geçmiş olsun canım:16:

ohhh maşallah:8: :8:

sigara insanın beyninde biten olay kızlar istersenız bırakırsınız

rizeye geliyorum haberin olsun :47: :47: bu ne hıııı be ne :47: :47: olmamıs geneeeee mervem güzel meyvammm

canım benim menün güzel pilava diger arkadaşlar yorum yapmıs ben bir sey demicem

mervemmm sen bu işi kaptın aferin sana

ohhh afiyet olsun löp löp et olsun balım :) menüde yok yok :52: :52:

güzellik yer sey yolunda takma kafana :34:

aynen böyle devam ablam en akıllısını yapmısın bundan sonra yemegini iş yerine götür ama dolmalardan sarmalardan akşam mümkün oldugu kadar uzak durun o nun yerine bol salata yiyin

kaptanım sen harikasınnnn 3 tane boy boy çocukla maşallah sana

tabiki sporun çok faydasını görüceksin 45 gündür gidiyorum ben ve 7 kilo verdim ama diyette yapıyorum ama spordan vücüdum sıkılastı ve ben 42 yasındayım

iyi ki bizim takımımızın kaptanısın :16: :16: iyiki sesimi sen duydun ve aranızdayım

erken uyu erken uyan bitanem metabolizman hızlı calıssın

canım benim :)
fedakar kaptanım

rapunzelimmm cok iyi :)

canım benim benim ablamın kızıda gidiyor 18 yasında ve 6 ayda 18 kılo verdi o da cok memnun du en son konustugumuzda
utandim cnm ya:17::17:
cok tesekkür ederim,iyiki sizinle ayni takimdayim:16:

Canım günde 2 dilim ekmek ancak yiyorum oda kepek....Okadar çok şeyi terkettim ki...Günde 2-2,5 litre su içiyorum..Hayatımdan şekeri,unu ve tuzu tamamiyle çıkardım..Kola olmadan yapamazdım hiç kola içmiyorum,çikolatasız asla olmazdı hiç ama hiç çikolata yemiyorum günde yarım ekmek yerdim ekmek yemiyorum su pek içmezdim 2 litre su içiyorum..Yatmadan aburcubur yerdim yemek yediğim saat belli değildi artık en geç saat 6 da yemeğimi yemiş oluyorum yatana kadar su ile kendimi avutuyorum..Çok sıkı bir diyetteyim bol bol hareket ediyorum,Mekik,dans,yürüyüş...Asıl gerçek olan bundan işkence değil zevk alıyorum..Uykularım bile düzene girdi,Vücudumun hafiflediğini hissediyorum,yemek sonrası o halsizliğim uyuşukluğum tamamiyle ortadan kalktı,mide şişliği karın şişliği hiçbirşey kalmadı..:)))
hos geldin cnm
ekmeksiz olmaz ama,kurallari yazdigimda ona göre ayarlarsin kendini:16:

benim oglan ögretmenine annem 15 günde 10 kilo verdi demiş kadın annene bir sor bakıyım nasıl verdi bende yapıyım yaptıklarından demiş :1: :1: ilahiii ali ne diyim sana oglum ayda 20 kilo eder oyssss yan gel yat osmanmı yapsam ne :52: :52:
senin alide vurmamis,öldürmüs cnm:9:
meshur oldun desene:12:

Meraba kizlar ben de kilo vermek istiyorum yarin nesfit diyetine girmeyi dusunuyorum su an 60 kiloyum hedefim 50 olmak beni de alirmisiniz ??
cnm biz sagliksiz buldugumuz diyetleri uygulamiyoruz,saglikli bir sekilde diyet yapip,sporla destekleyip,kilo vereceksen gelebilirsin,kurallari konusuruz sonra
şöyle anlatayım zeynep ablacım benım cok yakın bı erkek arkadasım vardı kankam 5 yıl oluo tanısalı işte
başta tanıstgımızda o burda okuodu ben ıstanbulda cok msajlasıoduk ama grusmuoduk ben rzeye geldım burda okulumu okudum blusmustuk ama kavga ettık snra ben 2 yıl baskasıyla cıktım snra ayrıldım
yurumedı cunku cocugu sevmıodum kalplede bı yere kadar
sonracıma bız barıstık ama bız bırbrımıze hep knka derdık barsnca byumususuz ıste o demedı dye bnde demedım knusmaya falan basladık işte hftada 3 4 gun blusuoduk falan o bna erkek arkadsın olmıcak dıe kural koyuyodu brbrımıze karısıoduk yanı o oldum olsı lafımı dınlerdı oje blem surmusumdr elıne kjafasına su ble doktum
bız kavga edıoduk ıkımızınde hayatında kmse olmıcaktı kural buydu snra bıgun dedıkı ben sen yokken mtsuzum falan dgum gnumde msaj falan yazdı soz möz gren herkez sevglı sanıodu zaten ama bunu bız hıc knusmadık
snra ben sna guvenmıorum dedım oda yuzuk takarım alyans altın guvenırsın kımseye bakmıcamı anlarsın dedı
bende benı sevmeyen bı adam bnu takmasın dedım
snra bkacgun agzmıza gelenı saydk brbrımıze karar ver ne hıslerın var dedım darlattı benı
snra bıgun zaten sevıosun benı dyodunya evet sevıorum dedı ole du n falan cıkmaya basladık
bugun dıo olesıne altın alyans takcam snra ıkımızde altın alcaz dyo ole bakalım ne olcak
yanlız uzulucem tek nkta arkadslıgımız bterse tam btecek artık
cnm yarsini anladim,yarisinida daha cözmeye calisiyorum,az bucuk türkcem var,onuda katlettin valla:9:
pegasusum canım benim pazartesiden itibaren popörtajlarımıza devam edelim mi ?? yeni katılan arkadaşlarımız oldu önce benim çokkkk sevdigim güzeller güzeli demmayımla başlayalım derim :54: :54:
olur tabiki,pazartesi demmayi taniriz
selam kızlar bugün hiç giremedim zaten hastayım, elticiğim şehirdışından geldi onları emekli davet ettim. asya hiç durmadı bi dakka yakamı bırakmadı çıldırttı yani resmen. bi yandan yemek yapmam lazım bi yandan hastayım bi yandan asya hiç giremedim buraya ama su bile içemedim gerçekten zor durumdaydım kusura bakmayın şimdi geçmişe gidiyorum kimler neler kaynaymış bi bakayım.

bu arada kimler yokluğumu hissetmiş onlarada bi bakayım
afyet olsun dicemde,bence senin istahsizlik hastaliktan degil:36:
Yaptım sanırım çok uğraştım amaaa:)))
olmus cnm,hayirli olsun:9:
hımmmm birileri ders çalışmaktan bahsetmiş bende aleseçalışmalıyım hafta kaldı sadece. kapak yüzü açmadım.asyanın uyku saati gelirannesi kaçar. nede olsa bugün kimsecikler beni sormamış .ühüüüüüüüüüüüüüüüü
ausun yemek propagandasiyla ugrasiyordum cnm,yoksa farkederdim:24:

tesekkürler cnm:16:

baska fikrim yok cnm,sinameki otu var,o da bagirsaklari cok tembellestiriyor,tavsiye etmiyorum:34:

insallah ise yarar cnm

bende yariyor,insallah deneyenlerdede yarar

ilahi cnm,hazine buldun sandim:9:

cuma günü

cnm tarti degisikliginde farkli sistem uygulaniyor,o yüzden sen her zaman evdekinde tartil,o diyetisyen tartisina göre fazla ciksada,her hafta 100 gr vermissen,100 gösterir
sen tarti ne gösteriyorsa,eksiltip fazlalastirmadan oldugu gibi onu yaz,cumartesi diyetisyenin tartisida senin dogrun olsun cnm:16:

utandim cnm ya:17::17:
cok tesekkür ederim,iyiki sizinle ayni takimdayim:16:

hos geldin cnm
ekmeksiz olmaz ama,kurallari yazdigimda ona göre ayarlarsin kendini:16:

senin alide vurmamis,öldürmüs cnm:9:
meshur oldun desene:12:

cnm biz sagliksiz buldugumuz diyetleri uygulamiyoruz,saglikli bir sekilde diyet yapip,sporla destekleyip,kilo vereceksen gelebilirsin,kurallari konusuruz sonra

cnm yarsini anladim,yarisinida daha cözmeye calisiyorum,az bucuk türkcem var,onuda katlettin valla:9:

olur tabiki,pazartesi demmayi taniriz

afyet olsun dicemde,bence senin istahsizlik hastaliktan degil:36:

olmus cnm,hayirli olsun:9:

ausun yemek propagandasiyla ugrasiyordum cnm,yoksa farkederdim:24:

kısaca pegasusum 5 yıllık yakın arkadsımla cıkmaya basladım ıste o dıyokı yuzuk takcam alyans mıllet benı evlı sansın ıste 2 . cı unısıne gtcek srun olmazsa o zamanda alyans alırız altından dedı ole yanı .. baska bı drum yok ben genel olarak knuyu anlattım canım:34::34:

kısaca pegasusum 5 yıllık yakın arkadsımla cıkmaya basladım ıste o dıyokı yuzuk takcam alyans mıllet benı evlı sansın ıste 2 . cı unısıne gtcek srun olmazsa o zamanda alyans alırız altından dedı ole yanı .. baska bı drum yok ben genel olarak knuyu anlattım canım:34::34:
ok cnm,allah tamamina erdirsin,dogru söyledim demi:9:

Günayddın Günaydın Günaydın, başlığı ilk açan ve ilk menüsünü yazan ben olayım dedim :9::10:

gelelim Dünki menüme;

Kalkar kalkmaz; ılık limonlu ve ballı su

Sabah;1 dilim hellim, bol yeşillik, 1 dilim ekmek, yeşil çay

Ara öğün;3 adet kuru erik

Öğlen;Peynirli salata, 1 dilim ekmek

Ara; yarım bardak k-flakes, yarım bardak sütle birlikte, 5 badem

Akşam; 5 yk. yeşil fasulye, 2 yk. yoğurt, 1 dilim ekmek, bol salata

Ara; 1 portakal, 1 bardak süt, 3 form bisküvi

Spor; 1.15 saat yürüyüş, 30 tane mekik
Su; 2,5 lt

Eklentiler

• $fitness-07.gif
    $fitness-07.gif
    28,9 KB · Görüntüleme: 42
  • $fitness-10.gif
    $fitness-10.gif
    25,7 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
esin gözüm hep seni aradı canım nerde bu kız dedim ya kim gelmese onun yoklugu belli oluyor
teşekkürer ablacım :.)))))
Günayddın Günaydın Günaydın, başlığı ilk açan ve ilk menüsünü yazan ben olayım dedim :9::10:

gelelim Dünki menüme;

Su; 2,5 lt
canım menün gayet güzel

gelelim Dünki menüme;

Su; 2,5 lt

canım benim menün cok güzel sporuda arttıyorsun çok çok güzel :16: :16:

günaydın çigdemcigim günaydın hanımlar
kahvaltımı yaptım evimi toprladım suyumu aldım burdayım
hemen dünki listemi yazıyım
sabah 2 bardak sıcak su ve 30 kere zıplama
1 dilim tam.bug. ekmegi
10 tane bagdem
1 portakal boll yeşillik
1 kk kadar beyaz peynir
1 kupa yeşil çoy
ara yok
ögle 2 bardak siyah çay
ara yok
akşam 6 kasık ıspanak yemegi
3 kasık yogurt
1 dilim tam.bug. ekmegi
bolll salata
spor 45 dakika hoca ile
45 dakika kendim calıstım
dün cok yagmur yagıyordu ve ben diyetisyenime spordan sonra yürüyerek gittim yarım saat hızlı tempoda yürüdüm ordanda arkadasa oturmaya giitim yarım saat te orası sürdü
su 3 lt

hepinizi koccaman öpüyorum ben spora gidiyorum gelince bol bol konusuruzzzz
cenesi düşükler sizi dün oku oku cıkamadım geçmişten auscugum tanıdıgım bütün yere haber saldım
benim arkadasıma oy verin diye :32: :32:

17.04.2013 çarşamba günlük menüm:
sabah:
1 kupa sirkeli ballı su,
1,5 k.k.peynir,
1 dilim karışık tahıllı ekmek,
6 adet yeşil zeytin,
ara:
5 badem,
10 tane beyaz leblebi,
1 kupa çay (yarım şekerli)
öğle:
1 porsiyon tavuk döner,
el kadar lavaş ekmek,
2-3 çatal salata,
1 kupa çay (tek şekerli)arkadaşlar kaçak çay içiyorum o yüzden atmazsam tadı kötü oluyor bende çay içmezsem şiddetli baş ağrısı yaşıyorum o yüzden tek şekerlide olsa içiyorum.arada atmıyorum tabi..
ara:
1 fincan neskafe (şekersiz)
5 çilek
akşam:
6-7 kaşık taze fasulye,
2 çay bardağı çay (şekersiz):27:
yatmadan önce 1 bardak sirkeli ballı su..
toplamda 2,25 lt su

spor:
30 dakika b-fit :32:
100 mekik,
50 sağ 50 sol bacak kaldırıp indirme..:8:

Son düzenleme:
günaydın çigdemcigim günaydın hanımlar
kahvaltımı yaptım evimi toprladım suyumu aldım burdayım
hemen dünki listemi yazıyım
sabah 2 bardak sıcak su ve 30 kere zıplama
1 dilim tam.bug. ekmegi
10 tane bagdem
1 portakal boll yeşillik
1 kk kadar beyaz peynir
1 kupa yeşil çoy
ara yok
ögle 2 bardak siyah çay
ara yok
akşam 6 kasık ıspanak yemegi
3 kasık yogurt
1 dilim tam.bug. ekmegi
bolll salata
spor 45 dakika hoca ile
45 dakika kendim calıstım
dün cok yagmur yagıyordu ve ben diyetisyenime spordan sonra yürüyerek gittim yarım saat hızlı tempoda yürüdüm ordanda arkadasa oturmaya giitim yarım saat te orası sürdü
su 3 lt

Günaydınnnn , Ablacım süpersin,maaşallah sana:54:

17.04.2013 çarşamba günlük menüm:
sabah:
1 kupa sirkeli ballı su,
1,5 k.k.peynir,
6 adet yeşil zeytin,
ara:
5 badem,
10 tane beyaz leblebi,
1 kupa çay (yarım şekerli)
öğle:
1 porsiyon tavuk döner,
el kadar lavaş ekmek,
2-3 çatal salata,
1 kupa çay (tek şekerli)arkadaşlar kaçak çay içiyorum o yüzden atmazsam tadı kötü oluyor bende çay içmezsem şiddetli baş ağrısı yaşıyorum o yüzden tek şekerlide olsa içiyorum.arada atmıyorum tabi..
ara:
1 fincan neskafe (şekersiz)
5 çilek
akşam:
6-7 kaşık taze fasulye,
2 çay bardağı çay (şekersiz):27:
yatmadan önce 1 bardak sirkeli ballı su..
toplamda 2,25 lt su

spor:
30 dakika b-fit :32:
100 mekik,
50 sağ 50 sol bacak kaldırıp indirme..:8:

Kaçak çayın tadını bilirim, şekersiz mümkünatı yok içilmez :1: menün gayetiyi canım :16:

günaydın kızlarrrrr:16:

hemen menümü yazıyım geçmişe sonra bakacağım...

sabah
çeyrek simit
kaşar
çay

öğle
karnıyarık
2 kaşık pilav
cacık

ara
küçük yuvarlak kepek ekmeği içine ton balığı domates

akşam
domates çorba
izmir köfte
yoğurt

dün akşam yemekten sonra iğnemi olup hemen uyudum çok hastaydım spor yapamadım:(
sabah da gözümde arpacık çıkmış ilk kez oluyo nasıl geçer bu bilen var mıııııı:50::43:

senin trençkotun yıkandını guzum :)))))))))))))))))))
kargoyla bana göder ben yıkarım ablası kız burda 10 gündür söylüyor duy artık kızın sesini :))))))))))))))

münün iyi canım seni yabancı sandım kusura bakma hoş geldin takımımıza çok eglencelidir bizim takım hatta ablamda az önce bende gelsem mi ne dedi :))))))

ayyyyy sen benim 2. versiyonumsun :)))))))

bende iyin canım bugun gittim diyetisyenıme ve çok mutlu ayrıldım hastaneden hatta otobüse gidene kadar hoplaya zıplaya gittim 1.400 gram vermişim ve bnun 1 kılosu yagdan gitmiş diyetisyenım bana içinden 4 kaket margarın cıkmıs dedi bir mutlu oldumkiiii :)
bu hafta listem degişti bakalım neler olucak.
canım benim sen başarırısın eminim ben :)

hadı kızlar göriyim sizi daha cok spor daha cokk daha cokkkk

kızlar ne oluyor bakıyım ortada ben bir seyler hissetim sankı :34: :34:

cok dogru kararlar almısın bebegim sende karadenizlisin bende yani hemseriyiz bak wuwum bir hemseri daha geldi bende orduluyum canım
cok iyi sonuclar alıcaksın gör bak :32:

efettt nihayet yıkamış ablacım sağolsun 10 sölemeden sonra:27: iğnelerimi hemen almış ama öpüyorummm onu:16:

Back
X