- 15 Ocak 2012
- 5.599
- 2.557
- 123
Yok canım asla ama ben eskisi gibi yoğun tempoda spor yapamayacağımı belirttim, Pegasus'cum sabhaları 6.30'da uyanıyorum kahvaltı faslı, eşimle kızımı gönderiyorum, oğlum uyanır uyanmaz kahvaltı yapmaz, onları gönderince masayı toplamadan oğlumla bir kahvaltı yapıyoruz, savaş alanına dönmüş evimi toplamam öğlen yemeğini pişirmem vs derken zaten saat 11;30 u buluyor.. Sonrada oğlumla biraz oynuyoruz, masayı hazırlıyorum eşim ve kızım geliyor, benim sabahları hep bu tempodadır ama dışarıda spor yapamayacağıma göre bir vakitayıracağım, bir işi yapmayacağım egzersizi yapacağım ama eskisi gibi uzun ve tempolu olmayabilir, kuralları ihalal eden bir durumsa ayrılabilirim dedim, yoksa asla istediğimden değil, olur ki 54'e inmeden Türkiye'ye gidersem dönüşte izinli ayrılıp tekrar gelmek ve sizinle 54'ü görmek isterim![]()
canım ben sabahları spor yapmak için 5:30 da kalmaya çalışıyorum, sen evdesin gün içinde uyuma şansın varsa sabah yarım bir saat erken kalk hem serin olur hem işlerin kalmaz birkaç güne alışıyor tempo ama tabi sen gece geç yatıyosundur, gündüz uyuyup açığı kapatabilirsen olur belki