bence kaptanlıgı devrecek bi sorun yok ortada
hastanede olduugndan düzensiz olmus artık ewdesin düzene girer yine
dengseiz olmus biraz
güzel sorun yok
menün her zaman ki gibi güzel
çok dengesiz olmus aksam cok az sadece öğlen normal olmus
menüde spor da güzel
zeynep abla o söze kızmakta haklısın da ablam orda yersiz bi kelime kullanmıs hem öğlen hem aksam kacamak yaptıgını belirtmek istemiş zaten ne kadar kacamak o kadar fazl a spor yapıyor ablam kelimeyi yanlıs yerde kullanmıs sen de yanlıs anlamıssın
hem öğlen hem aksam pizza yemissin, aksam doyurucu olmamıs
uyarı kuralını mantıklı buldum uygulanabilir ama ausun bi mesajında da dediği gibi uyarı almamak icin yemediği seyi yedim diye yazanlar olacaktır bu kontrol edilemez bi durum..bu konuda bisey söylemek istiyorum benim ara öğünlerimi genelde az buluyorsunuz meyvenin yanında süt içmelisin gibi yorumlar yapılıyo ben diyetisyenin bana verdiği listeye uydugum icin meyveyi ayrı sütü ayrı öğünlerde kullanıyorum diyetisyen böyle diyo dedikce aynı yorumlar devam ediyor...sohbete katılma konusuna gelince ewet ameliyattan önce daha fazla giriyodum ama sonrasında cok sey değişti katılımıım o yuzden azalmıs olabilir ameliyattan sonra iilesmem cok uzun sürdü iilesme sürecinde de girebilrdin diyebilirsiniz gercekten katılacak gibi değildim ameliyatım cok zor gecti ve cok ağrılı gecti yaptırdıgım iğnelerin sayısını hatırlamıyorum bile iilestikten sonra da gecmis olsuna gelenler, ev tebrigine gelenler, gezmeye diye gelenler, bi ugrayım dedim diye gelenler birden cogaldı gelen kisileri bırakıp bilgisayar basına da gecemiyorum ayıp olmasın diye, bu konuda yapabilcek bişeyim yok gelene gelme diyemem..diğer bir neden ameliyattan öncesinde iş arama konusunda da kendimi bu kadar sıkmıyodum ama sonra ihtiyac arttıkca iş arama çalışmalarına daha cok vakit ayırmam gerekti hala da bulamadım basvuru yapmaya gidiyorum görüsme icin gidiyorum gündüzlerim yine boş olmuyo ee evin işleri de oluyo gece geldiğimde de sohbete katılmaya calısıyorum zaten
sebeplerini yukarda acıkladım sadece ben göze batmısım uzuldum acıkcası