mesaja cevap yazmadan önce sunu söylemek istiyorum,bu mesajini ilk okudugumda buraya bisey yazmadan direk özeline mesaj gönderdim,ve bunu 3 defa yaptim,senden cevap alamayinca burda yazdim konuyu
kiri olmmak icin demissin,ilk önce cok kirici oldun,bunu belirteyim
ben burda direk isim vererek yazdim ve hic bir kötü kelime kullanmadim,sana anlatmak istedigim gercekten diyetten sogudugundu,bunun ne kalvyenle,nede mesajlarinla alakasi var,kesinlikle niyetim ne seni,nede baskasini kirmak,veya yanlis anasilamya izin vermekti
ben senin klavyenin bozuk oldugunu zaten biliyorum,dedigim gibi maksadim baskaydi ve laf bu kadar ters bir köseye geldi
ben mesaji yazarken alta benide elestirinki hatami bileyim dedim,senin yaptigin elestirinin cok disinda birsey,yaziklar olsun demek cok agir,burda herkes aile sahibi
benimde 3 tane cocugum var,ve inanki cocuguma dersi 1 saat degil yarim saat calistiriyorum,kizim anne kitap oku dediginde ablan okusun diyorum,oglum disari cikmak istediginde erteliyorum,bir gün dahi sitem edip kimseyi bunun icin sorgulamadim,cünkü bunlari yapiyorum ama burdanda biseyler kazaniyorum...
burda herkes emek veriyor,kimse kimsenin emegini yemiyor
ayrica takima alindigimda 4 kisiydik demissin,evet o 4 kisi nasil oldu sen onu biliyormusun,bu takim nasil takim oldu,nasil emekler verildi,ben burayi ayakta tutmak istedigimde yanimda topraks vardi,hesaplamayi dahi bilmezken takimi kurduk yeniden,emek var ortada,sen bunlari görmezden gelipte,ben baska takima geciyorum dersen,yolun elbette acik olsun,baska takimlar cok,istedigin egrcekten buysa bisey diyemem,benim gönlüm kalmandan yana,yinede karar senin
son olarak fazla uzatmakta istemiyorum,beni her türlü elestir ama bunu daha uygun bir dille yap,ben kimseyi cocugunun,esinin yanindan zorla ttutup buraya getirmiyorum,herkes akli basinda burda,kendi istegiyle gelip konusuyor
eger gercekten seni istemedende olsa kirdiysam,kendi adima özür dilerim,llaf nasil bu noktaya geldi hala aklim almiyor,senden biraz daha sakin olup düsünmeni istiyorum...