sadece bakiyorum,nerde ne oldu,nasil oldu bunu bulmaya calisiyorum
cok kirildim bunu topraks a bildirdim,o size yazmak istememsi,bunu yazmakta bana düstü
ben bu takim icin kendi cikarlarimi,ailemi hic düsünmeden gercekten buraya nasil faydali olabilirm diye cok ugrastim,sizinde fikirlerinizi aldim,kural koyduk,ve bu kurallarin hic birini ben tek basima almadim,kesnlikle herkesin oyuyla alinmis kararlardi
dün yapilan yazismalarda 2 ksi beni cok kirdi,sanki ben kendi kafama göre kurallar koymusum,bunlara uymayanlarida atmakla tehdit etmisim,evinden,esinden ve cocugundan zorla ayirip buraya etirmisim...
ben bu degilim arkadaslar,beni tanimayan veya böyle taniyan varsa bir daha düsünsün...
ne vicdansizligim kaldi,ne kötü niyetim,nede erdemsizligim,aklima geldikce aklimi kaciriyorum,nerde ne hata yaptim cok düsündüm,benim sizin iyiliginizden baska bir amacim yoktu,olamazda
ben bu yazilanlari kendime ve aileme hakaret sayarim ki sayiyorumda,ve bu sartlar altinda bu kisilerle ayni ortamda bulunamam,kendimi cok kötü hissederim,en azindan bi yanlis anlamisiz demelerini beklerdim..
son defa yaziyorum,cevap vermicem artik,ben yokum arkadaslar,verdigim emegin karsiligi düsüncesizlik ve erdemsizlikse buyrun siz erdemli ve düsünceli bir sekilde devam edin..cuma günü son defa listeye kendimi yazip ayriliyorum....