- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
her yazdığına cevap vermeye calıstım ablam görmediklerim olduysa kusura bakma
Haha bizde de ben uyuyakalıyordum, çok utanıyordum sonra. Ne komik bir durum . Gençlik işte şimdi anlam veremiyorum saatlerce ne konuşuyorlar acaba diye? Ayy enişteyi düşünemiyorum , sen şimdi yazarken bile hızına yetişilemiyor kaç topik birden idare ediyorsun, o zamanlar gençliğin verdiği enerjiyle heycanla kimbilir nasıl konuşuyordun adamcağız iyi dayanmış yine...
A aaaa Zeynep ablacım sen hakkaten beni özlemişsin herhalde, sen benim sana yazdıklarımın bile çoğuna cevap yazmazken şimdi böyle bebeğim falan yazıyorsun havalara giriyorum. Bak alıştırırsan hep isterim. Acaba bundan sonra hafta sonları girmesem mi ? Ay şaka şaka sen buna da kızarsın şimdiBeni de duyan, seni eli sopalı cadının biri sanacak de mi ? Napıyım geçen verdiğin cezaların etkisinden kurtulamadım hala ip atladım yahu yıllar sonra kalori yakayım diye senin yüzünden, kızım kıkır kıkır güldü karşımda
bu saat olmuş ben menümü bile yazamadım üzüntüden
şimdi kendimi sucluyorumki takımı ben mi bu hale getirdim diye bir kıvılcım ateş oldu yanardağ oldu patladı lavlarıda hepimizi yaktı