• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aaa sensiz olur mu güzelim, hepimiz tam takımız eksik olduk mu olmuyo:)))

ben de en son ölçtürdüğümde kas oranımı beğenmişti eczanede yaptırıyorum

ağlamaaaa kıyamam sana:5:

Peki o zaman akrep diyelim sana küçük anne:))

menünü beğenmedim canısı sabahki poğaçaya ceza almalısın bence gün içinde de düzensiz yemişsin, hıııııı:20: Bence 250 kalori ekstra spor iyidir, öpüyorum seni:54:

:16::16: Kızlaaaaarrrrrrr hepimiz ne güzel arkadaşlıklar kurduk ben de çok seviyorum burayı ve sizleri:54:

Gel bekliyoruz hep kandırıyosuuunnn:33:

Günaydın, çok güzel bir dilek olmuş ben aldım kabul ettim:52: Teşekkürler

hoşgeldiiiiiiiiiiinnnnnnnn belalım sen yokken bak az kilo verebiliyorum olmuyo:)) özledim:16: Liste işine bakıcam gün içinde oluyo bence ağustostu galiba gelebilme tarihin

hadi kolay gele:))) l

cezayı sporla veriyoruz di mi zeynoşum aç kalmak yok:))

sağol tatlım, gittim bişey yok pazartesi sabah 7:20 okulda olucaz, hayırlı bir yıl olsun hepimizin yavruları için. Senin işin de zor ama canım alışmak lazım büyüyorlar, dile kolay tabi di mi ben de yaşayınca görücem:43:

Canım ben sana ne cezası vereyim sen kendinin cılkını çıkaracaksın zaten ben bilmiyomuyum:52: Bugün de kaçamak yapma yarın tartı var:20:

Menü güzel canım sabah 3 dilim ekmek fazla geldi sadece bana ama yeni başladığın için olabilir.
Ayyy senin adını görünce ne mutlu oldum keşke akşam gelebilseydim :(((

oh yedik içtiklerin de sana kalmasın onları da anlat gezip gördüklerini de kilo aldın mı bakem :)))

şekerpareeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmm:16:

Yorumun için teşekkür ederim canısı, öpüyorum koskocaman:) enişte başladı bile kıskançlık krizlerine bu ara göğüs bölgesine ve karına ağırlık vermeyi düşünüyorum ama şu an sadece düşünme aşamsındayım:52: Inşallah başlıycam bu konuda beni beril paklar, o mekik ve göğüs hareketi yaptırır bana:)))))

gül hastalığı da alerjik, mikrobik ya da bulaşıcı değilmiş. Mevsim dönümlerinde olabiliyomuş, krem verdi sürücez iki hafta

listen güzel aralarda bir çay bardağı süt ekleyebilirsin canım

ayyyy burası da seni ne kadar özlemiş canısı yaaaaaa:16:

Süpersiiiiiiinnnnnnnn:46::46:

He heee biz de inandık :33: Ama bu akşam uyumıycam :))))

canım şu okul olayları rayına otursun düzenini kurarsın sıkma kendini

kuru kayısı benim de kurtarıcım, iyi oluyor, sen de dene

menün güzel nurdancım:54:

Tekrar hoşgeldin fıstık:3:

Sağol canım, teşekkürler:54:

Aaa yok öyle alınganlıklar ama bak ağlarım şimdik:43: Sakindi genelde burası ondadır yaa sen cansın:16:örtmenim...

ama kaptan öğün yerine 1 tane yedim mecburiyetten :25:

bu hafta sonundan:) pantalonlarım hep bol geliyor artık :((((

Eki Görüntüle 800982 Eki Görüntüle 800983
ooooooooooooooooo hatun süpersin...:21::21::46::46::46:
dünkü menüm

sabah
1 kase nesfit+süt

ara
yarım açma
çay

öğlen
kaşarlı sandviç
yeşil çay

ara
1 türk kahvesi
2 bisküvi

akşam
1 kase çorba
çok az pilav ve nohut
salata

su 2 lt
spor 1 saat bisiklet+kürek
menün güzel canım bakıyom sporunu gene yapmışsın.:46::46::46::46::8:

ama kaptan öğün yerine 1 tane yedim mecburiyetten :25:
yok kaptana mazeret, hadi bakıyım hıııı:20: banane bananeeee:33: 250 kalori işte:35::36:

bırakmam sımsıkı yapışcam artık başka çaresi yok:1::1:
üf tatilde zaten tombiş gitmiştim geldim daha tombişim.valla hiç pantolonlarım falan olmuyor hepsi daracık:(
tamam canım bize yapış kilolar sana yapışmasın :52:

ooooooooooooooooo hatun süpersin...:21::21::46::46::46:

menün güzel canım bakıyom sporunu gene yapmışsın.:46::46::46::46::8:
mersi şekeriiiiiiiimmm siz haftaya görün kınaya ve düğüne yıllardır giymediğim iki elbise giycem inşallah güzel olur, koyarım resmini hah haaaaaaaaaaaaa:32:

yok kaptana mazeret, hadi bakıyım hıııı:20: banane bananeeee:33: 250 kalori işte:35::36:

tamam canım bize yapış kilolar sana yapışmasın :52:

mersi şekeriiiiiiiimmm siz haftaya görün kınaya ve düğüne yıllardır giymediğim iki elbise giycem inşallah güzel olur, koyarım resmini hah haaaaaaaaaaaaa:32:
:21::21::21::21::21:bekliyoruz bakalım güzelliğini.:16:
yaparız ya ne var şimdi akşam yürürüm olur biter benimi korkutuyon kaptan:47:kilolar kaloriler korksun benden.:21:

Yaparız ya ne var şimdi akşam yürürüm olur biter benimi korkutuyon kaptan:47:kilolar kaloriler korksun benden.:21:

aslansın se bea seni kesseler acımaz:)))) hadi bakalım yarın sabah güzel haberlerle gel inşallah

yaparız ya ne var şimdi akşam yürürüm olur biter benimi korkutuyon kaptan:47:kilolar kaloriler korksun benden.:21:

inşallah ya çok korkuyorum ilk defa 1 haftadır tartılmıyorum sonucu merak ediyorum:17: tartılmayada korkuyorum:37:.dua edin lütfen..:50:

korkma bugün bütün gün kilonla iyi geçin yarın sabahı hayal et, gözünde güzel bir sonuç canlandır ve buna inan, başaracaksın:16:

kimse yokmu kızlar :))) geldim kaptanım carsıda oglusumla takıldık biraz ve hiç kacamak yapmadım :)

benimde menüm gelsin
sabah:1 haşlanmış yumurta,domates salatalık ve çay
ara:1 ince dilim kavun
öğlen:
az tavuk(haşlanmış) salata 1 dilim ekmek
ara:1 türk kahvesi 2 grissini
akşam:
az tavuk, 3 kaşık pilav
akşam: 15 tane leblebi
bol su içtim
sporda (evde kendi çapımda )
defne menün gayet başarılı canım :) kendi capımda spor yaptım derken ne gibi yani :)

burda ne güzel eski dostluklar var herkes birbirini seviyor :3::3:
senide cok severiz kuzum sen bizi bırakma yeterki :)

bırakmam sımsıkı yapışcam artık başka çaresi yok:1::1:
üf tatilde zaten tombiş gitmiştim geldim daha tombişim.valla hiç pantolonlarım falan olmuyor hepsi daracık:(
en fazla 2 ay sonra pantolonlarım bol gelicek merak etme ablam :34:

Back
X