hayır arzucum, eğer sadece takım için bunu düşünüyorsan ben razı değilim. sen kendin burda mutsuzsan bilemem ama bence bize ihtiyacın var yoksa dediğin gibi daha fazla ipin ucu kaçabilir. takımın başarısı önemli olabilir ama senin samimiyetine ben kendi adıma güveniyorum, burası bir terapi merkeziyse bizim için iyi o zaman sorunsuzlar kalsın sorunlular gitsin, olur mu öyle şey.
en kötü şertı söylüyorum takımın derecesi düşünce alınacak ceza genel sıralama listesi hazırlamak bunu da ben yapacağıma göre eğer sırf senin bu durumun yüzünden ceza alacaksak ben cezayı yapmaya razıyım
lütfen kal![]()
canım benim çok teşekkür ederim.tabiki sizlerle olmayı istiyorum ama benim yüzümden 3 haftadır sonlardasınız.o yüzden kendimi çok suçlu hissediyordum.birde kilo verememenin vermiş olduğu sitreste beni bayağı üzdü.az önce doktora hem böbrek için hemde bu ödemler için gittim tahliller yapıldı bakalım sonuçlar ne olacak.