• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben dünkü menümü yazmayayım hiç çünkü dün felekten bir gün çaldım kızımın hastalığı bir sürü telaşe ve 56 liı rakamları görünce metabolizmam çok yavaşladı 3 gündür kabızım 2 gün normal yemek yemeye karar verdim kek bile yedim ama az yarın diyete devam

Bende menumu yazayim.
Sabah haslanmis yumurta peynir az tereyag bi dilim.ekmek
Ara kuru kayisi 6 adet su
Oglen yogurt salata corba
Ara yok
Aksam.salata balik bi porsiyon ( balik fazla kacti :( )
Ve bir mandalina
Spor 15 dakka dans 100 ip mekiklerim kaldi oglum dis cikariyorda cooookkk mizmiz
Baliktan zarar gelmez diye düşünüyorum
Valla herkes gesmelerde galiba :) hangi illerdensiniz bilmiuorum ama ankara cokk soguk yaaa
Kocaeli deym ben burada soğuk.
Menümü yazayım bari
Sabah
2 dilim ekmek
Peynir
Zeytin
Çay
Ara
1kuru kayısı
Öğle
6 adet nugget
Ayran
yeşillik
2 dilim ekmek
Ara
1 trabzon hurması
Şekersiz sütlü nescafe
Akşam
5 kaşık mantar sote
2 dilim ekmek
Ayran

Su 2 litre
Spor 30 dakika yürüyüş
Güzel olmuş menün.
Alt dişleri çıkardı üst dişlere geçti benimki. Ara ara ağrı kesici veriyorum rahatlasın diye bide bi ilaç vermişti doktorumuz yardımcı olur diye.
Calgel suruyodum ben ama belki yeni ilaçlar çıkmıştır.
Ben dünkü menümü yazmayayım hiç çünkü dün felekten bir gün çaldım kızımın hastalığı bir sürü telaşe ve 56 lilerimizin rakamlar görünce metabolizmam çok yavaşladı 3 gündür kanızın 2 gün normal yemek yemeye karar verdim kek bile yedim ama az yarın diyete devam
Arada sarsmak gerekiyo metabolizmayı.

Kızlar bız dünden berı urladayız yazlıgı ipotek edıp kredı almıştık şükür ipotegı kaldırdık gelmısken ıkı gün kalalım dedık yarın evdeyım ınsallah
Bu arada dıyete ve spora devam yayılmadım

Kızlar bız dünden berı urladayız yazlıgı ipotek edıp kredı almıştık şükür ipotegı kaldırdık gelmısken ıkı gün kalalım dedık yarın evdeyım ınsallah
Bu arada dıyete ve spora devam yayılmadım

İyi tatiller tadını çıkar canım.

Menümü yazayım bari
Sabah
2 dilim ekmek
Peynir
Zeytin
Çay
Ara
1kuru kayısı
Öğle
6 adet nugget
Ayran
yeşillik
2 dilim ekmek
Ara
1 trabzon hurması
Şekersiz sütlü nescafe
Akşam
5 kaşık mantar sote
2 dilim ekmek
Ayran

Su 2 litre
Spor 30 dakika yürüyüş

Canim menu guzelde ekmek biraz fazlami sanki :) kisma ama onun yerine salata yesen daha fazla verirsin

selam herkese bende bugün evdeyim temizlik falan uğraşıyorum..zaten havada soğuk eşimi alışverişe gönderdim ...arada uğrarım hadi hoşçakalın..

Menümü yazmadım.
Sabah yumurta peynir 1 simit

ara oralet

oglen çorba 1 kepçe. Tavuk ızgara salata 4 kaşık haşlanmış makarna

ara yarım nar

aksam 1 kepçe corba 4 kaşık etli nohut yoğurt

ara 1 elma

su 2 lt
spor 45 dk yürüyüş

Canim menu guzelde ekmek biraz fazlami sanki :) kisma ama onun yerine salata yesen daha fazla verirsin

Ekmek yemeyince mutlaka daha fazla verilir ama karbonhidrat alınmadan yapılan diyetlerde verilen kiloların kastan gittiğini söylüyor beslenme uzmanları ayrıca 6 dilim ekmeğin normal olduğunu düşünüyorum ben. 2 sene önce diyetisyene gitmiştim o günlük 8 dilim ekmek vermişti...

Selam kızlar

Geçmişi okudum hafta sonu herkes dağılmış bir yerlere ben de dağılanlardanım :) Eşim polis olduğu için geceleri çalışıyo bende annemlere geliyorum yalnız kalmamak için. Annemlere gelincede çok giremiyorum internete :/ Ama spora devam ediyorum tabiki diyetede :) Ayrıca cuma günü söylicektim unuttum hani geçen haftada bu yana 1.2 kilo verdim ya 1.6 kilo yağdan kilo vermişim :) Yani garip ama verdiğim kilodan fazla yağ kaybetmişim buda spordan kaynaklı yağlar ya kasa dönüşüyor yada sıvı hale geliyor atılmak üzere buna sevindim paylaşıyım dedim :)

Ekmek yemeyince mutlaka daha fazla verilir ama karbonhidrat alınmadan yapılan diyetlerde verilen kiloların kastan gittiğini söylüyor beslenme uzmanları ayrıca 6 dilim ekmeğin normal olduğunu düşünüyorum ben. 2 sene önce diyetisyene gitmiştim o günlük 8 dilim ekmek vermişti...

Himm o zaman sen dogru yoldasin ben yanlis yapiyorum :)

Selam kızlar

Geçmişi okudum hafta sonu herkes dağılmış bir yerlere ben de dağılanlardanım :) Eşim polis olduğu için geceleri çalışıyo bende annemlere geliyorum yalnız kalmamak için. Annemlere gelincede çok giremiyorum internete :/ Ama spora devam ediyorum tabiki diyetede :) Ayrıca cuma günü söylicektim unuttum hani geçen haftada bu yana 1.2 kilo verdim ya 1.6 kilo yağdan kilo vermişim :) Yani garip ama verdiğim kilodan fazla yağ kaybetmişim buda spordan kaynaklı yağlar ya kasa dönüşüyor yada sıvı hale geliyor atılmak üzere buna sevindim paylaşıyım dedim :)

Harika ya dusununce 1.6 yag kaybetmek kulaga cok hos geliyo tebrikler arladasim

Günaydın millet
Dün aksam cozuttum günah çıkartayım istedim
Bugün öğleden sonra evdeyim
Esımde sabah gıdecek
Yıne kaldımız yerden devam

Back
X