SABAH:bir dilim tahıllı ekmek,az peynir
ARA:form çay,yeşil çay,armut
ÖĞLEN:4 kaşık bulgur pilavı,bir kaşık barbunya,bir kase tavuklu şehriye çorbası,bir dilim tahıllı ekm,salata,haşlama brokoli,4-5 kaşık yoğurt
ARA:yarım çay bardağı tarçınlı süt,bir mandalina ,bir portakal.
AKŞAM:yok
ARA:yok
SU:1 lt
evvvvet gelelim açıklamalara,kahvaltımı saat 6:15 te yaptım öğlen yemeğimi 15:40 da yaptım arada çok uzun bir zaman aç kaldım bu sebeple öğlen menüm çok kalabalık oldu.geç yiyince de akşama birşey yiyemedim.bu aralar istediğim gibi bir düzen kuramadım.bugün inşallah pazara alışverişe gidicem.sebzelerimi alıcam.önümüzdeki haftaya daha iyi bir beslenme programı hazırlayacağım.
şunu anlıyorum ki hareket kesinlikle şart.çünkü yediklerimizden ziyade yakamadıklarımızdan dolayı kilo alıyoruz.ne kadar az yesekte gerekli kaloriyi yakmadığımız için bir işe yaramıyor.bu hafta verdiğim gramdan onu anlıyorum.bir yolunu bulmam lazım spor yapmak için.ama nasıl?
aklıma bişe geldi.reklamda bir kadın vardı bir durak yürüyüp biniyorum bir durak önce iniyorum diye.belki ben de onu yapabilirim.onun dışında ekstra vakit maalesef yok.hem bizim eve doğru eğim var.yani yokuş çıkıcam biraz.bu da ekstra efor yapar.bakalım.bugün yapayım.