• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gunaydinlar herkesee tartildim olculdum bicildim :D bildirimimi vereyim

Gecen hafta: 98,4

Bu hafta: 97.2

Fark: 1.2

Yuzdelik hesaplamayi unutmusumm hemen bakip ekliyorumm :D

Yuzdelik: %1,22

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın kızçeler.bildirimimi yapayım

geçen hafta:58.4

bu hafta:58.0

fark:400gr

aslında daha çok vermiştim ama iki gündür hiç de iyi beslenmiyorum onun sonucu bu tablo.haftaya daha iyi olur inşallah

Kilo bildirimimi yapiyorum
Geçen hafta:82.400
Bugün:81.400
Fark:1kg
Yüzde:1.22 (gogocum inşallah doğru hesaplamısimdır bu hafta)

Tebrikler kızlar Süpersiniz hepiniz.
ben 68.6 çıktım.

eeee paylaş bakalım diyetisyen ne dedi?
Diyetisyen dedi ki metabolimam güzel çalışıyormuş bide emzirdiğim için kilo vermem kolay olurmuş o yüzden bol kalorili bir menü verdi :) İki ayrı diyet listesi verdi bir gün birini birgün birini uygulayacağım şaşırtma için listeleri daha sonra paylaşırım inşallah...
Hoş geldin canım benim.özledik vallaha...inşallah bundan sonra iyi olur...

Aaaa bize selam yok mu kuzum?ama ben seni çok özledim:(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hoşbulduk canım bende sizi özledim valla... İnşallah güzel olur motivasyonumu kaybetmem..
oh oh hosgeldin hepimiz kilo aldik da donduk zaten :D

Hoşbulduk kilo aldım ama diyet havasından biraz uzaklaşmak iyi geldi...

günaydın güzeller ben geldim:54: telden yazmak zormuş ya böyle daha rahat oh evimdeyim ilk nöbetimi de güzelce atlatttım sağ salim, e tartıda yüzümü güldürdü bu sabah çok şükür:52: iyi başladık güne 4 gün evdeyim birde daha ne olsun:52: bildirimi de yapayım

geçen hafta: 55.1

bu hafta:54.5

fark:0.6

yüzdesi:1.09

Ooo süper gerçekten

Afferim kızlar sizeee.güzel olnuş.Damla damla göl oluuuur...bu gidişle yediciğimde damla damla okyanus olacak maşallah. ..

Evvvvet bebişim....

Sağ olasın kuzum ya . benim kız da yeni yürüdüğü için çok daha titizim.ama yine de düsüyorlar.ne diyelim Allah korusun onları...

Canım burda okuldan sonraebde derslerini çalışdırmak için özel hocalar tutuluyor.ben matematikden çalıştırıcam.umarım türkçede iyi anlatmışımdır...

Ne kadar güzel anlatmışsın yaaa.evet bir kaç kere sevdiyin şeylere hayır dedikden sonra,kendine güveniyorsin zaten.ama tutatsecim bunu biliyordur ya.sonuçta kaç kilo vermiş bu sayede...acaba kaç kiloyla basladi ve hedefi nedir?merak ederim ben bunları.çünki kilosu çok iyi şimdi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUO

canım yaş grubu kaç çalıştıracaklarının.bizde çok sınav olduğu için hangisine denk düştüğünü anlamadım.ortaokulda var lisede var üniversitede var.

ben 65 ile başladım diyete canım.şimdi 58 im.hedefim 55 olmak ama asıl hedef 53.şimdi iyiyim en azından doğum öncesi kıyafetlerimi giyebiliyorum.ama yine de yağlarım var:(onların gitmrsi lazım.ve de sıkılaşmam lazım

Canım teşekkür ederim. Şükür bişey olmadı. Sanada gecmiş olsun canım.Doktorumuzda değil diyor, bebekliginden beri takip ediyor , sadece hareketli, tezcanlı diyor. Çok dikkatlidir kitap okurum dinler, kelimeleri cümleye ceviriyor ufaktan , soylediklerimi kaydedip yerinde kullanmaya başladı. Çok heyecanlı bir bebek sadece , parkta çocukları gorünce çok sevinip, heyecanlanıyor ondan birazda tepkileri fazla oluyor haliyle canım. Dün kedi vardı parkta hamileydi yanına gitti cok seviyor hayvanları kızım uf olmuş rahatsız etmeyelim dedim ikiletmedi mesela. O arada başka bir çocuk geldi kediye tekme attı kızım ordan uf olmuş dapma diyor çocuğa. Yaşına gore normal tepkiler veriyor yani. Bende baya arastırmıstım bir dönem hiperaktivite nedir nasıl belli olur diye. Doktorumuzun kafasını çok sisirmisimdir , hatta yasak bana bu konuyu açmak artık:1:

anlattıklarından anlaşılıyor zaten.benim kızda çok hareketli ve meraklı keşfetmeyi seviyor.dr lar hareketli çocukları daha çok önemsiyor.bu bir zeka göstergesidir diyor.

maşallah canım.güzel olmuş

günaydın güzeller ben geldim:54: telden yazmak zormuş ya böyle daha rahat oh evimdeyim ilk nöbetimi de güzelce atlatttım sağ salim, e tartıda yüzümü güldürdü bu sabah çok şükür:52: iyi başladık güne 4 gün evdeyim birde daha ne olsun:52: bildirimi de yapayım

Hoşgeldin canım bak ne güzel kilo vermissin işe baslamak yaradî sana. İyi tatiller bu arada.

güzel olmuş canım.tabrik ederim.oh oh ne güzel izin öylr o 4 gün

Diyetisyen dedi ki metabolimam güzel çalışıyormuş bide emzirdiğim için kilo vermem kolay olurmuş o yüzden bol kalorili bir menü verdi :) İki ayrı diyet listesi verdi bir gün birini birgün birini uygulayacağım şaşırtma için listeleri daha sonra paylaşırım inşallah...

Hoşbulduk canım bende sizi özledim valla... İnşallah güzel olur motivasyonumu kaybetmem..

Hoşbulduk kilo aldım ama diyet havasından biraz uzaklaşmak iyi geldi...
Metabolizman hizlıymış Süper canım, hadi bakalım listelerin işe yarasın güzel güzel kilolar ver inşallah.

Maşallah canım sana 1kg altına düşmüyorsun, tebrikler. Yanlış hesaplamadıysam yuzdemiz aynı bu hafta

Ben izin aldım bugün evdeyim calisabilcek halde değilim kafam sersem gibi dünkü menümü yazayım unutuyorum sonra.
sabah yarım simit 1 t.k.reçel

ara yoğurt

öğlen 1 kepçe çorba yarım dilim peynirli börek

ara portakal

akşam 1 dilim ekmek 2 kepçe çorba

Su 2 lt
spor yok

aslında daha çok vermiştim ama iki gündür hiç de iyi beslenmiyorum onun sonucu bu tablo.haftaya daha iyi olur inşallah
Canım gayet iyi. Hedefinede bişey kalmamış , ay bende bir görsem şu 50leri ya. Hoş daha 70leri goremedim:1:

Selam kızlar nasılsınız?
Ben çok iyi değilim, parkta oynarken kızım kafasını carptı 1 adım arkasındaydım tutamadım çok moralim bozuldu sişecek sanırım ve moraracak. Çok ağladı tabi orda soğuk su felan koyalım vs dediler insanlar ama durmadı.
Bakıyorum insanlar oturuyor bankta cocuklarını banktan izliyorlar ve o çocuklar temkinli temkinli oynuyor maşallah hic düşen olmuyor ama benim kızım oraya koş buraya koş şeklinde hep, hiç sakin sakin yürüdüğü yok ya deliricem bu kaçıncı oldu.
Gogocum geçmiş olsun canım, dilerim en kısa zamanda atlatirsın.
Bildirimimi yarın yapıyorum canım bende hiç sorun yok.
Masumcuk hosgeldin sende tekrar aramıza.
Hoşbuldum tatlım. Geçmiş olsun olur öyle kazalar sen sürekli peşinden koşturduğun için sana güvenip daha rahat hareket ediyor olabilir. Biraz kendi haline bırakmaya çalış uzaktan gözlemle...
canım bence psikologa gotur durumun varsa hiperaktif olabilir.canini sikmak istemem tabi ama fayda var.kendini suclama bazi cocuklar düşe kalka eğlenir :)

Psikolog olarak psikologluk bir durum olmadığını düşünüyorum :) Sonuçta yeni yürümeye başladı sayılır heyecan içinde herşeyi keşfetmeye çalışıyor tabi bide enerjisini atması lazım çocuğun...
Kızlaaaaaaaar ölüyorum yorgunluktan.bu gün kendimi spora ve diyete verdim.ayaklarıma kara sular indi yürüyüş yatmaktan. Sabahdan da sadece yoğurt çorbası içtim,aralarda sadece yeşil çay.tansiyonumun inmesinden korkuyorum.sağ salim uyusam iyi olur.bir de güzel bir sey oldu.evde öğretmenik yapıcam yarından.inşallah hayırlı olur.

Damla coşmuşun yine öyle bir anda gitmez yediklerin önümüzdeki süreçte daha dikkatli davranırsın yediklerini kısarsın sporunu azcık artırırsın yeterli olur kendini öldürme :)
Ay canım benim.bu gün benim de kızım yere kafasını çarptı.çok korktum ama iyi oldu çok şükür.en çom korktuğum şeydir bebeyimin düşmesi.biz de bugün aşı yaptırdık.kilosu,boyu normal çok şükür. Kalsium ve d vitamini eksikliyi varmış.ilaç yazdı...

Sana da geçmiş olsun canım. Benim oğlanda da d vitamini eksikliği var bizde multivitamin gibi birşeye başladık.. Bol bol güneşe çıkarmak lazımmış biz pek güneş göstermiyorduk çocuğa.
hoşgeldin arkadaşım.çok şükür kavuşturana.diyetisyene de başlamışsın.oooooohhh.şimdi tam gaz ilreri desene.hadi bakalım.artık ayrılmak yok ona göre.
Sagol canım evet artık buradayım diyetisyene de başladım iyi oldu daha programlı oluyor herşey güzel yani :)
Edersin canim benim. Bazen skliyor insan ama kendine soz verince gercekten soz verince yapamiyorsun benim su zaman icersinde onume neler geldi en sevdigim seylerdir hemde hamur isleri bir tadimlik bile yapmadim icim gitti ama yapmadim. Bir kerecik yaptim o da pizza :D onuda bir daha yapmayayim diye 2 gun az yedim ac gezdim resmen yuruyus mesafemi ikiye katladim ki bir daha yapmayayim boyle bir sey diye. Sen oncelikli kendin de ben kacamak yapmicam diye bir hafta oyle devam et onune gelenlere bir iki defa hyr dedin mi ozellikle cok sevdigin bir seyse digerlerini atlatmakta kolay oluyor krizleri onlemekte

Doğru söylemişsin heyır demeyi öğrenmek lazım önce :)
haklısın canım.bir kere önünü kesince devamı geliyor zaten.ya biraz da eski kıyafetlerime rahatlıkla girebiliyorum çok şükür.o beni rehavete düşürdü.halbuki daha vermem gereken kilolarım var.biraz dar dar giyip moralimi bozmam lazım:)zaten hedefime geleyim yeni hedef koyacağım.normalim 53 kilo benim.ama ilk öncelikle bi 55 olayım ondan sonrası almamak için verceğim.zaten ramazan yaklaşıyor.yani işi sıkı tutmak şart oldu arkadaş.
İnsan biraz kilo verince rahatlıyor hemen sanki istediği kiloya inmiş gibi hedefi hep akılda tutmak lazım :)

Ben izin aldım bugün evdeyim calisabilcek halde değilim kafam sersem gibi dünkü menümü yazayım unutuyorum sonra.
sabah yarım simit 1 t.k.reçel

ara yoğurt

öğlen 1 kepçe çorba yarım dilim peynirli börek

ara portakal

akşam 1 dilim ekmek 2 kepçe çorba

Su 2 lt
spor yok
Gogocum ya Allah kolaylık versin canım. Dinlen bol bol.

Hoşbuldum tatlım. Geçmiş olsun olur öyle kazalar sen sürekli peşinden koşturduğun için sana güvenip daha rahat hareket ediyor olabilir. Biraz kendi haline bırakmaya çalış uzaktan gözlemle...

Psikolog olarak psikologluk bir durum olmadığını düşünüyorum :) Sonuçta yeni yürümeye başladı sayılır heyecan içinde herşeyi keşfetmeye çalışıyor tabi bide enerjisini atması lazım çocuğun...

Damla coşmuşun yine öyle bir anda gitmez yediklerin önümüzdeki süreçte daha dikkatli davranırsın yediklerini kısarsın sporunu azcık artırırsın yeterli olur kendini öldürme :)

Sana da geçmiş olsun canım. Benim oğlanda da d vitamini eksikliği var bizde multivitamin gibi birşeye başladık.. Bol bol güneşe çıkarmak lazımmış biz pek güneş göstermiyorduk çocuğa.

Sagol canım evet artık buradayım diyetisyene de başladım iyi oldu daha programlı oluyor herşey güzel yani :)

Doğru söylemişsin heyır demeyi öğrenmek lazım önce :)

İnsan biraz kilo verince rahatlıyor hemen sanki istediği kiloya inmiş gibi hedefi hep akılda tutmak lazım :)
Haklısın galiba canım ama pire gibi pit orda pit burda, birde merdivenler kaydiraklar falan var orda gemi gibi bişey yapmislar iniliyor cıkiliyor duramiyorum uzak dusecek diye. Keşke biraz daha rahat bi anne olabilseydim diyorum bazen.

Tebrikler kızlar süpersiniz maşallah..
Tebrikler kızlar Süpersiniz hepiniz.
ben 68.6 çıktım.
Verdin mi aldın mı anlamadım şimdi..
Metabolizman hizlıymış Süper canım, hadi bakalım listelerin işe yarasın güzel güzel kilolar ver inşallah.
İnşallah yarayacak gibi görünüyor :)

Haklısın galiba canım ama pire gibi pit orda pit burda, birde merdivenler kaydiraklar falan var orda gemi gibi bişey yapmislar iniliyor cıkiliyor duramiyorum uzak dusecek diye. Keşke biraz daha rahat bi anne olabilseydim diyorum bazen.

Anne babanın tedirginliği çocuğu da etkiliyor... Ben rahatımdır eşim ise tam tersi çok tedirgin hatta paranoyak bir insandır oğlum benim yanımda gayet rahat sakin oynarken onun yanında hiç durmuyor çünkü sürekli çocuğa müdahale ediyor aman düşecek aman kafasını çarpacak aman eli sıkışacak diye diken üstünde çocukta sıkılıyor oynamak istiyor tabi, ben önlemimi alıp serbest bırakmayı tercih ediyorum geriden takip ediyorum tehlikeli bir durum olursa müdahale ediyorum.

***4. TAKIM 357. ETAP***

Ebrueva:(70.0/ / /% )1 kez bildirimde bulunmadı kilosu ikiye bölündü
Damlanur10:(66.1/ / /% )
Kararrrsabirr:(86.2/85.6 / 0.6/%0.70 )
gogo2405:(68.7/ 68.6/ 0.1/%0.15 )
tutatse85:(58.4/58.0 / 0.4/%0.68 )
cupcake22:( 75.7 / / /% )
Cansu544:(105.0/ / /% )bildirimde bulunmadı
Ellanazz:( 82.4 / 81.4/1 /%1.21 )
ddanes:( 55.1/54.5 / 0.6/ %1.09 )
oluroylebazen:(79.1 / / /% )
yediXXL:(98.4/97.2 / 1.2/%1.22 )

4.TAKIM ORTALAMASI: %

Son düzenleme:
Tebrikleriniz icin cok cok tesekkur ederim guzellikler hepimizin sonuclari cok cok cok guzel oluyor cok mutlu oluyorum bende :) ilk zamanlar 3 rakamim diye hayiflaniyordum 2 rakamlar istiyordum geldi cok sukur simdiki gormek istedigim tek sey 80li rakamlar :D

Back
X