Afferim kızlar sizeee.güzel olnuş.Damla damla göl oluuuur...bu gidişle yediciğimde damla damla okyanus olacak maşallah. ..
Evvvvet bebişim....
Sağ olasın kuzum ya . benim kız da yeni yürüdüğü için çok daha titizim.ama yine de düsüyorlar.ne diyelim Allah korusun onları...
Canım burda okuldan sonraebde derslerini çalışdırmak için özel hocalar tutuluyor.ben matematikden çalıştırıcam.umarım türkçede iyi anlatmışımdır...
Ne kadar güzel anlatmışsın yaaa.evet bir kaç kere sevdiyin şeylere hayır dedikden sonra,kendine güveniyorsin zaten.ama tutatsecim bunu biliyordur ya.sonuçta kaç kilo vermiş bu sayede...acaba kaç kiloyla basladi ve hedefi nedir?merak ederim ben bunları.çünki kilosu çok iyi şimdi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUO
canım yaş grubu kaç çalıştıracaklarının.bizde çok sınav olduğu için hangisine denk düştüğünü anlamadım.ortaokulda var lisede var üniversitede var.
ben 65 ile başladım diyete canım.şimdi 58 im.hedefim 55 olmak ama asıl hedef 53.şimdi iyiyim en azından doğum öncesi kıyafetlerimi giyebiliyorum.ama yine de yağlarım var

onların gitmrsi lazım.ve de sıkılaşmam lazım
Canım teşekkür ederim. Şükür bişey olmadı. Sanada gecmiş olsun canım.Doktorumuzda değil diyor, bebekliginden beri takip ediyor , sadece hareketli, tezcanlı diyor. Çok dikkatlidir kitap okurum dinler, kelimeleri cümleye ceviriyor ufaktan , soylediklerimi kaydedip yerinde kullanmaya başladı. Çok heyecanlı bir bebek sadece , parkta çocukları gorünce çok sevinip, heyecanlanıyor ondan birazda tepkileri fazla oluyor haliyle canım. Dün kedi vardı parkta hamileydi yanına gitti cok seviyor hayvanları kızım uf olmuş rahatsız etmeyelim dedim ikiletmedi mesela. O arada başka bir çocuk geldi kediye tekme attı kızım ordan uf olmuş dapma diyor çocuğa. Yaşına gore normal tepkiler veriyor yani. Bende baya arastırmıstım bir dönem hiperaktivite nedir nasıl belli olur diye. Doktorumuzun kafasını çok sisirmisimdir , hatta yasak bana bu konuyu açmak artık
anlattıklarından anlaşılıyor zaten.benim kızda çok hareketli ve meraklı keşfetmeyi seviyor.dr lar hareketli çocukları daha çok önemsiyor.bu bir zeka göstergesidir diyor.
Kilo bildirimimi yapiyorum
Geçen hafta:82.400
Bugün:81.400
Fark:1kg
Yüzde:1.22 (gogocum inşallah doğru hesaplamısimdır bu hafta)
maşallah canım.güzel olmuş