• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ayy süper olur valla:):) ben 85 kilonun altına inmeyeli en az 8-10 yıl oldu yaaa:( bir görsem çok mutlu olcam.
Canım benim görürsün haftaya inşallah benden sonra başladın beni yakaladın bak :) Ödem attırıcı birşeyler iç maydonoz suyu falan gerçi regl sonrası kendiliğinden gidiyor ödem...

Canım benim görürsün haftaya inşallah benden sonra başladın beni yakaladın bak :) Ödem attırıcı birşeyler iç maydonoz suyu falan gerçi regl sonrası kendiliğinden gidiyor ödem...

ayyy cnm inşallah:) şu metabolizma cayımı yapıp içeyim ben yine de. doğru söylüyosun regl bitince geçiyo zaten. vücut normale dönüyor:)

Anne babanın tedirginliği çocuğu da etkiliyor... Ben rahatımdır eşim ise tam tersi çok tedirgin hatta paranoyak bir insandır oğlum benim yanımda gayet rahat sakin oynarken onun yanında hiç durmuyor çünkü sürekli çocuğa müdahale ediyor aman düşecek aman kafasını çarpacak aman eli sıkışacak diye diken üstünde çocukta sıkılıyor oynamak istiyor tabi, ben önlemimi alıp serbest bırakmayı tercih ediyorum geriden takip ediyorum tehlikeli bir durum olursa müdahale ediyorum.
Benim eşim panik atak öyle tehlikeli bir durum olsun adamin kalbi sıkısıyor. Ben ona nazaran iyiyim aslında. Bugün kahvemi aliyorum kafeden parka giderken uzaktan izliyorum canım inşallah basarabilirim ya. Müdahale edebilecek kadar uzaktan tabi:1:

Canım gayet iyi. Hedefinede bişey kalmamış , ay bende bir görsem şu 50leri ya. Hoş daha 70leri goremedim:1:
görürsün canım.ben de inan nasıl olur diye düşünüyordum.sabır ve istikrar herşeyi yanında getiriyor.sen de bu şekilde devam edersen istediğin kiloya düşersin
kızlar selam:)
geçen hafta:86.2
bu hafta:85.6
fark:600 gr
=%0.7hasta olmak üzereyim vücudumda 1.7 kg ödem varmış:(
yine de güzel vermişsin canım.haftaya daha iyi olacak o zaman
***4. TAKIM 357. ETAP***

Ebrueva:(70.0/ / /% )1 kez bildirimde bulunmadı kilosu ikiye bölündü
Damlanur10:(66.1/ / /% )
Kararrrsabirr:(86.2/85.6 / 0.6/%0.70 )
gogo2405:(68.7/ 68.6/ 0.1/%0.15 )
tutatse85:(58.4/58.0 / 0.4/%0.68 )
cupcake22:( 75.7 / / /% )
Cansu544:(105.0/ / /% )bildirimde bulunmadı
Ellanazz:( 82.4 / 81.4/1 /%1.21 )
ddanes:( 55.1/54.5 / 0.6/ %1.09 )
oluroylebazen:(79.1 / / /% )
yediXXL:(98.4/97.2 / 1.2/%1.22 )

4.TAKIM ORTALAMASI: %
gayet güzel sonuçlar kızlar.herkesi tebrik edrim.
gogocum sen de az ilerleme olmuş bu hafta.hastalığının etkisi olmuş sanırım.
Tebrikleriniz icin cok cok tesekkur ederim guzellikler hepimizin sonuclari cok cok cok guzel oluyor cok mutlu oluyorum bende :) ilk zamanlar 3 rakamim diye hayiflaniyordum 2 rakamlar istiyordum geldi cok sukur simdiki gormek istedigim tek sey 80li rakamlar :D

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

emin ol 80ler 70ler gelir.sen bu şekilde devam edersen.ben inanıyorum vereceğine.

gogocum neden perşembeye alınması kararı verildi.cuma da ne problem vardı ki.aslında bence pazartesi tartılmak lazım.çünkü bir çoğumuz hafta sonunu daha rahat geçiriyoruz.pazartesi tartı olacağını bilsek mecburi bir sıkı denetim yaparız menülerde diye düşünüyorum.gerçi bu durum en çok beni etkiler.çünkü ben hafta sonları biraz rahatım:))

Ooo süper gerçekten

Hoşgeldin canım bak ne güzel kilo vermissin işe baslamak yaradî sana. İyi tatiller bu arada.

güzel olmuş canım.tabrik ederim.oh oh ne güzel izin öylr o 4 gün

bu metabolizma çayı işe yaradı galiba kızlar yoksa ben işyerinde evde oturduğumdan daha çok oturdum ve bu hafta sporda doğru dürüst yapamadım.. sabah tartının hemen ardından yeni çayımı demledim:1: işe başlamak kilo olarak iyi olsada ruhum için öyle olmadı ellenazcım:1: idare ediyorum kendimce sadece..

gogocum neden perşembeye alınması kararı verildi.cuma da ne problem vardı ki.aslında bence pazartesi tartılmak lazım.çünkü bir çoğumuz hafta sonunu daha rahat geçiriyoruz.pazartesi tartı olacağını bilsek mecburi bir sıkı denetim yaparız menülerde diye düşünüyorum.gerçi bu durum en çok beni etkiler.çünkü ben hafta sonları biraz rahatım:))

Cuma günleri herkes sabah bildirim yapamiyo canım gecen hafta beş bucuga kadar beklemek zorunda kaldık perşembe ye alirsak cuma sabah liste hazır olur. Birde cuma günleri çalışıyorum işyerinde telefon elimden düşmüyor liste yapcam diye perşembe leri akşam hazirlarim listeyi banada kolaylık olur. Pazartesi iyi fikirmis ama cuma listeler paylaşıldığı için olmaz sanırım.

bu metabolizma çayı işe yaradı galiba kızlar yoksa ben işyerinde evde oturduğumdan daha çok oturdum ve bu hafta sporda doğru dürüst yapamadım.. sabah tartının hemen ardından yeni çayımı demledim:1: işe başlamak kilo olarak iyi olsada ruhum için öyle olmadı ellenazcım:1: idare ediyorum kendimce sadece..

Canım ya, alısırsım emekli olacaksîn az kalmış. Bende demliyim diyorum caydan bu hafta iciyim ara vermistim.

kızlar 54 ü gördüğümde kendime bir ödül verecektim... haftasonu evde olmıycam açıköğretim sınavından dolayı il dışındayız ve hep dışarı da yemek yenicek ana öğünleri ızgara ile atlatmayı yanıma a kuru kayısı almayı düşünüyorum..bu gün yarın da dikkat edip haftasonu ödülümü yemek istiyorum artık:1: önden künefe izni alabilirmiyim kaptanım??*

kesinlikle işe yarıyor.ben de elma alamdım bir türlü ondan demleyemedim.bugün demleyeceğim
Cuma günleri herkes sabah bildirim yapamiyo canım gecen hafta beş bucuga kadar beklemek zorunda kaldık perşembe ye alirsak cuma sabah liste hazır olur. Birde cuma günleri çalışıyorum işyerinde telefon elimden düşmüyor liste yapcam diye perşembe leri akşam hazirlarim listeyi banada kolaylık olur. Pazartesi iyi fikirmis ama cuma listeler paylaşıldığı için olmaz sanırım.
anladım canım. ozaman haklısın.zaten adı üstünde cuma yarışmaları:)
kızlar 54 ü gördüğümde kendime bir ödül verecektim... haftasonu evde olmıycam açıköğretim sınavından dolayı il dışındayız ve hep dışarı da yemek yenicek ana öğünleri ızgara ile atlatmayı yanıma a kuru kayısı almayı düşünüyorum..bu gün yarın da dikkat edip haftasonu ödülümü yemek istiyorum artık:1: önden künefe izni alabilirmiyim kaptanım??*

bak baaaaak.hemen de ter yapıyorsun hafta sonuna.abartmazsan tadımlık ye.

kesinlikle işe yarıyor.ben de elma alamdım bir türlü ondan demleyemedim.bugün demleyeceğim

Ben elmasız demliyorum canım bu kez, yeşil elma kalmamis evde.

Tamam canım madem kendine ödül yapcan ye tabii. Bende 65 olunca yiycem künefe nin tamamını ama nerde 65 nerde ben.

:52::52: yarım yesem olmaz mı :1: uzuuun süredir ilk defa 54 ü gördüm nasıl mutluyum anlatamam... bu gazla asla kaçamak yapmam ama gittiğimiz arkadaşlar yiyecek biliyorum bende ödül olarak kullanayım diyorum kendime..

Tamam canım madem kendine ödül yapcan ye tabii. Bende 65 olunca yiycem künefe nin tamamını ama nerde 65 nerde ben.

olur canım olur görürsün ben geçen yaz izinde 54.9 u görmüştüm en yakın yoksa 6 yıldır ilk defa bu kilodayım... yeni tartı 54.1 gösterdi ama eskiye göre yaptım ben bildirimi... oh önden iznimi de aldım bu gün yarın dikkat edicem artık...

:52::52: yarım yesem olmaz mı :1: uzuuun süredir ilk defa 54 ü gördüm nasıl mutluyum anlatamam... bu gazla asla kaçamak yapmam ama gittiğimiz arkadaşlar yiyecek biliyorum bende ödül olarak kullanayım diyorum kendime..

yarım ye o zman.ama ertesi günler telafisini yap.çünkü kendine ödül diye koyduğun şey sonra sana ceza olarak (kilo) dönmesin:)

Back
X