• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ama ama amaaa ben ictimm bir kere ve halacim bana almis yarin basliyorum yesil kahveyeee :D

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tadı nasıl kahveye benziyomu
kizlar yazdim mi tam bilmiyorum kendime diyetistyen bakiyorum izmirde rastgele de gitmek istemiyorum.bakalim yaz gelince benim de yumurta dayandi haliyle.babam iş yerini satti turizmi birakti haliyle ilk defa bu yaz tatil yapicam

bu arada dun yediklerimi yazayim

oglen kalktim
2 dilim peynir
1 yumurta
1 kiraz sapli cay
2 dilim tam tahilli ekmek

aksam
mangalda tavuk gogus ve kanat
2 parca lavaş

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Diyetisyene gitmen iyi olur. Ara öğünde yapsan iyi olurmuş.
kizlar birazdan dövme yaptiricam heycandan oluyorum :)) bitince size aticam resmini :)

Bekliyoruz canım. Kalıcı mı yaptircan.

Ya kızlaaar çok özledim sizi.bildirimler yapılmış güzelce.herkes kiloları vermiş gözünüz aydın.biliyorsunyz benim kaçamaklar dan dolayı kaptanım sağolsun izin verdi de ben bildirimimi yarın yapıcam.inşallah iki günde az da olsa inerim.guya bu hafta 65olucaktım.ama annemlere gittim.meto çayım bile bozuldu içemedim.inşalkah bu hafta iyi olur ne diyeyim. Bir de bugün beyaz çay aldım . doğa dan. İnşallah faydası olur.galiba 1 ara kullananlar vardı aramızda. Sabahdandır koştur kızım,ev işleri derken mahv oldum ya.çok yorgunum çok.şimdi de geçmişe baktım alıntıladım ama cevaplayamadım nedense başka 1nin mesajı geldi.neyse ki kavuştum sizlere. ..

kizlar hic acimiyo ya :)

Eklentiler

• $1397749730730.webp
    $1397749730730.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 41
Ben çom mutluyum kızlar.dışarıda beni gören arkadaşlarım beni tanıtamadığını söylüyor. Herkes çok zayıfladığımı söylüyor sonuçta az deyil ki.tam 9kilo verdim...artık eski elbiselerim çok rahat oluyor vücuduma hatta büyük gelen pantalonlar bile var.ama ben yine de 60olmak istiyorum.tsni eskisinden de zayıf.ve çok korkuyorum.acaba metobolizmam yavaşlarmı diye.inşallah 60 olurum.ve 60olursam tüm dolabımı yenilemem gerekicek.bir de size dün söyleneyi unuttum dün yürürken karnıma streç film bağladım.baya baya su akıyodu.çok iyi fikir.tavsiye ederim herkese...

Ya kızlaaar çok özledim sizi.bildirimler yapılmış güzelce.herkes kiloları vermiş gözünüz aydın.biliyorsunyz benim kaçamaklar dan dolayı kaptanım sağolsun izin verdi de ben bildirimimi yarın yapıcam.inşallah iki günde az da olsa inerim.guya bu hafta 65olucaktım.ama annemlere gittim.meto çayım bile bozuldu içemedim.inşalkah bu hafta iyi olur ne diyeyim. Bir de bugün beyaz çay aldım . doğa dan. İnşallah faydası olur.galiba 1 ara kullananlar vardı aramızda. Sabahdandır koştur kızım,ev işleri derken mahv oldum ya.çok yorgunum çok.şimdi de geçmişe baktım alıntıladım ama cevaplayamadım nedense başka 1nin mesajı geldi.neyse ki kavuştum sizlere. ..

Hoşgeldin canım. Sendende iyi bir performans bekliyoruz yarın.

***4. TAKIM 357. ETAP***

Ebrueva:(70.0/ / /% )1 kez bildirimde bulunmadı kilosu ikiye bölündü
Damlanur10:(66.1/ / /% )
Kararrrsabirr:(86.2/85.6 / 0.6/%0.70 )
gogo2405:(68.7/ 68.6/ 0.1/%0.15 )
tutatse85:(58.4/58.0 / 0.4/%0.68 )
cupcake22:( 75.7 / / /% )
Cansu544:(105.0/ / /% )bildirimde bulunmadı
Ellanazz:( 82.4 / 81.4/1 /%1.21 )
ddanes:( 55.1/54.5 / 0.6/ %1.09 )
oluroylebazen:(79.1 / / /% )
yediXXL:(98.4/97.2 / 1.2/%1.22 )

4.TAKIM ORTALAMASI: %

Kilosunu bildirpte benim kaçırdığım varmı kızlar.

Selam kızlar akşam yemeğim umarim ekleyebilmisimdir

Eklentiler

• $1397755012026.webp
    $1397755012026.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar koşu bandı alcam ama gürültüsü alt kata çok mu gidiyor? ? Yada gürültüsüz çalışanı var mı varsa nasıl anlıyoruz?

Canim bende var kullanmiyorum ama.yeni modellerde nasildir bilmiyorum da benimkinde ses gidiyor.. hizi arttirinca ses oluyor altında hali olması şart fakat yinede biraz gidiyor ses

Hoşgeldin canım toparlarsin sen yarina kadar..

Canlarim oncelikle kahvenin resmini atayimm

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1397755579.408317.webp

Kahve bu sekilde gogocugumun dedigi gibi turk kahvesi seklinde yapiliyor lezzetli mi hyr? İcilebilir mi derseniz ben icebiliyorum sizleri bilemem cig turk kahvesi tadinda simdi ona ornek vermem gerekirse bezelyeyi hepimiz cig tanesinin tadini biliyoruzdur. Pismis bezelye tanesi turk kahvesi cig bezelye yesil kahve ben ona benzetiyorum arada ki farki

Sabah aksam ic dedi halam 1 fincana turk kahvesi degil ama biraz buyuk olan olanlara fincan yani :D 2 cay kasigi koyuyoruz. Pistikten sonra fincana dokuyoruz ya o taneleri cezvede hic kalmadin hepsini fincana atin ayrica icip bitirdikten sonra dibinde taneleri kalacak onlarida kasikla alin su yardimi ile mideye indirin simdi ictim ve yarindan itibaren basliyorum

Canlarim oncelikle kahvenin resmini atayimm

Eki Görüntüle 1075123

Kahve bu sekilde gogocugumun dedigi gibi turk kahvesi seklinde yapiliyor lezzetli mi hyr? İcilebilir mi derseniz ben icebiliyorum sizleri bilemem cig turk kahvesi tadinda simdi ona ornek vermem gerekirse bezelyeyi hepimiz cig tanesinin tadini biliyoruzdur. Pismis bezelye tanesi turk kahvesi cig bezelye yesil kahve ben ona benzetiyorum arada ki farki

Sabah aksam ic dedi halam 1 fincana turk kahvesi degil ama biraz buyuk olan olanlara fincan yani :D 2 cay kasigi koyuyoruz. Pistikten sonra fincana dokuyoruz ya o taneleri cezvede hic kalmadin hepsini fincana atin ayrica icip bitirdikten sonra dibinde taneleri kalacak onlarida kasikla alin su yardimi ile mideye indirin simdi ictim ve yarindan itibaren basliyorum

Benzetmene bayıldım. Şu kilolar için içmediğimiz,yemediyimiz şey kalmadı.ne vardı bu kadar yiyip de şişecek...şimdi ne zorluklara dayanıyoruz..
Hoşgeldin canım toparlarsin sen yarina kadar..

İnşallah canım benim. Sabırsızlanıyorum...hiç umudum da yok aslında...
Selam kızlar akşam yemeğim umarim ekleyebilmisimdir

Bu ne yemeyi ya?ağzım sulandı...

Bildirimde yapayim hemencecikk :D

Sabah
2 dilim cavdar ekmek
2 kk peynir
3 adet yesil zeytin
Salatalik
Sekersiz cay

Ara
2,5 adet kuru kayisi ( sicak suda bekletilmis )

Oglen
6/7 ck yumurtali pazi
3 ck yogurt
2 dilim cavdar ekmek

Ogleden sonra halamlara gittik arkadasimla sarma yapmis birde patates salatasi yapmis. Canim benim diyette oldugumu biliyor ya ne tuz koymus ne yag. Patatesi az yesilligi bol 4 ck kadar patates salatasi 1 serce parmak buyuklugunde sarma yedim.

Disciye gittik donuste yagsiz sutlu bir adet filtre kahve ictim seker tabiki de yok

Aksam
Bu da ayri bir olay :D

Kereviz yaptim ilk defa kerevizler kartlasmis tabiki ben bilmiyorum yaptim oldu ama yenilecek gbi degildi ben bir dilim ekmek yiyecektim fakat yemek yenilecek gibi olmayinca suyuna ekmek bandim :)) bu yuzden

Kereviz yemegi suyu
2 dilim cavdar ekmek :D

Az once yesil kahve ictim ve gunumu kapadimm :))

Evet canlarım raporumu da vereyim.çok uykum var yine. ..

Sabah 1kaç dereotu,1dilim ekmek.kk peynir,yeşil çay
Ara yeşil çay
Öyle 3kepçe yoğurt çorbası,1dilim ekmek
Ara beyaz çay
Akşam 1tavuk kanadı haşlama,1baget haşlama,2kepçe çorba,1dilim ekmek,1 kaç çatal salata
Ara beyaz çay

1.5litre su,1.5 saat pusetle yürüyüş,market alışverişi de dahil...

Burdan bakınca akşam çok gözüküyor ama çok hafifdi ya...inşallah yarın iyi olur.

Evet canlarım raporumu da vereyim.çok uykum var yine. ..

Sabah 1kaç dereotu,1dilim ekmek.kk peynir,yeşil çay
Ara yeşil çay
Öyle 3kepçe yoğurt çorbası,1dilim ekmek
Ara beyaz çay
Akşam 1tavuk kanadı haşlama,1baget haşlama,2kepçe çorba,1dilim ekmek,1 kaç çatal salata
Ara beyaz çay

1.5litre su,1.5 saat pusetle yürüyüş,market alışverişi de dahil...

Kuzum menun cok guzel tek sknti 1 kepce corba daha ideal olur aklinda bulunsun

buyruunn acımadı hic :)

Eklentiler

• $1397757044773.webp
    $1397757044773.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 33
  • $1397757060538.webp
    $1397757060538.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 31
Bildirimde yapayim hemencecikk :D

Sabah
2 dilim cavdar ekmek
2 kk peynir
3 adet yesil zeytin
Salatalik
Sekersiz cay

Ara
2,5 adet kuru kayisi ( sicak suda bekletilmis )

Oglen
6/7 ck yumurtali pazi
3 ck yogurt
2 dilim cavdar ekmek

Ogleden sonra halamlara gittik arkadasimla sarma yapmis birde patates salatasi yapmis. Canim benim diyette oldugumu biliyor ya ne tuz koymus ne yag. Patatesi az yesilligi bol 4 ck kadar patates salatasi 1 serce parmak buyuklugunde sarma yedim.

Disciye gittik donuste yagsiz sutlu bir adet filtre kahve ictim seker tabiki de yok

Aksam
Bu da ayri bir olay :D

Kereviz yaptim ilk defa kerevizler kartlasmis tabiki ben bilmiyorum yaptim oldu ama yenilecek gbi degildi ben bir dilim ekmek yiyecektim fakat yemek yenilecek gibi olmayinca suyuna ekmek bandim :)) bu yuzden

Kereviz yemegi suyu
2 dilim cavdar ekmek :D

Az once yesil kahve ictim ve gunumu kapadimm :))

Ay canım benim...yerim senin o serçe parmağını...ah şu benzetmelerimiz yok mu...çok şeker ya...çok nornal canımcım.bana göre ekmek yemediysen 3 5 tane de yiye bilirdin.yani ben 5tane yiyorum yoğurtla...ama yanında da patates salata varmış...ama neyse ya sen bulmuşsun yolunu...

Back
X