• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

buyruunn acımadı hic :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayy cok guzel olmuss canimm ya benimde var iki tane baak $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1397757174.359765.webp biri bu 3 yili gecti dagildi duzelttircrm ins digeride annemin adi $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1397757233.342460.webp

Benimkiler cok kotu oldu ama bu yaz sonunda bir dovmeciye gidip ne yapilabilir ogrenicem cok seviyorum dovmelerimi bende ve hic pisman olmadim ve gercekten hic acimiyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Kuzum menun cok guzel tek sknti 1 kepce corba daha ideal olur aklinda bulunsun

Offff canım ya.doymam ki ben o 1kepçeyle.yalnız başına yendiyinde demi olmaz?hem de yoğurt çorbadı çok hafif.içinde yoğurt,azcık pirinç(5litre yoğurda 1çorba kaşığı pirinç,1yumurta),ıspanak,dereotu,nane olur...çok masum ablasııı

Offff canım ya.doymam ki ben o 1kepçeyle.yalnız başına yendiyinde demi olmaz?hem de yoğurt çorbadı çok hafif.içinde yoğurt,azcık pirinç(5litre yoğurda 1çorba kaşığı pirinç,1yumurta),ıspanak,dereotu,nane olur...çok masum ablasııı

Kuzum aksam ama sadece corba yokki baska seyler var ogununde tek corba varsa 2 kepce ye sorun olmaz

Ayy cok guzel olmuss canimm ya benimde var iki tane baak Eki Görüntüle 1075150 biri bu 3 yili gecti dagildi duzelttircrm ins digeride annemin adi Eki Görüntüle 1075152

Benimkiler cok kotu oldu ama bu yaz sonunda bir dovmeciye gidip ne yapilabilir ogrenicem cok seviyorum dovmelerimi bende ve hic pisman olmadim ve gercekten hic acimiyor

Offff ya.kıskandım ben de neden yok....çox severim...gele sırtda olana bayılırım.bilek ve ayak bileyi de çok super.ben de de şu yıkayınca geçenlerden var 1paket ama yapmadım daha...

Kuzum aksam ama sadece corba yokki baska seyler var ogununde tek corba varsa 2 kepce ye sorun olmaz

Tamam kuzucum. Aklımda bulundururum...

Benzetmene bayıldım. Şu kilolar için içmediğimiz,yemediyimiz şey kalmadı.ne vardı bu kadar yiyip de şişecek...şimdi ne zorluklara dayanıyoruz..

İnşallah canım benim. Sabırsızlanıyorum...hiç umudum da yok aslında...

Bu ne yemeyi ya?ağzım sulandı...

haşlanmış brokoli canım ya:52: üstüne light yoğurtla..benim hesapla 4 kaşık senin hesapla 1 kase yoğurt:1:

Kızlar ben uyumaya giderken fena halde tatlı krizi bastırdı. Hemen 2lokmalık 1muza tarçın serpip de yedim.geçdi.. uyuyorum şimdi. Yarın sizin saatle 6da bildirim yaparım.iyi geceler. Öpüyorum hepiniziii

Selam kızlar akşam yemeğim umarim ekleyebilmisimdir

Olmuş eklemişsin canım.
Canlarim oncelikle kahvenin resmini atayimm

Eki Görüntüle 1075123

Kahve bu sekilde gogocugumun dedigi gibi turk kahvesi seklinde yapiliyor lezzetli mi hyr? İcilebilir mi derseniz ben icebiliyorum sizleri bilemem cig turk kahvesi tadinda simdi ona ornek vermem gerekirse bezelyeyi hepimiz cig tanesinin tadini biliyoruzdur. Pismis bezelye tanesi turk kahvesi cig bezelye yesil kahve ben ona benzetiyorum arada ki farki

Sabah aksam ic dedi halam 1 fincana turk kahvesi degil ama biraz buyuk olan olanlara fincan yani :D 2 cay kasigi koyuyoruz. Pistikten sonra fincana dokuyoruz ya o taneleri cezvede hic kalmadin hepsini fincana atin ayrica icip bitirdikten sonra dibinde taneleri kalacak onlarida kasikla alin su yardimi ile mideye indirin simdi ictim ve yarindan itibaren basliyorum

Bi alıp denemek lazım illa 2 kezmi iciliyo sabah yapamam ki ben anca akşamları
Bildirimde yapayim hemencecikk :D

Sabah
2 dilim cavdar ekmek
2 kk peynir
3 adet yesil zeytin
Salatalik
Sekersiz cay

Ara
2,5 adet kuru kayisi ( sicak suda bekletilmis )

Oglen
6/7 ck yumurtali pazi
3 ck yogurt
2 dilim cavdar ekmek

Ogleden sonra halamlara gittik arkadasimla sarma yapmis birde patates salatasi yapmis. Canim benim diyette oldugumu biliyor ya ne tuz koymus ne yag. Patatesi az yesilligi bol 4 ck kadar patates salatasi 1 serce parmak buyuklugunde sarma yedim.

Disciye gittik donuste yagsiz sutlu bir adet filtre kahve ictim seker tabiki de yok

Aksam
Bu da ayri bir olay :D

Kereviz yaptim ilk defa kerevizler kartlasmis tabiki ben bilmiyorum yaptim oldu ama yenilecek gbi degildi ben bir dilim ekmek yiyecektim fakat yemek yenilecek gibi olmayinca suyuna ekmek bandim :)) bu yuzden

Kereviz yemegi suyu
2 dilim cavdar ekmek :D

Az once yesil kahve ictim ve gunumu kapadimm :))

Güzel olmuş canım menün.
Evet canlarım raporumu da vereyim.çok uykum var yine. ..

Sabah 1kaç dereotu,1dilim ekmek.kk peynir,yeşil çay
Ara yeşil çay
Öyle 3kepçe yoğurt çorbası,1dilim ekmek
Ara beyaz çay
Akşam 1tavuk kanadı haşlama,1baget haşlama,2kepçe çorba,1dilim ekmek,1 kaç çatal salata
Ara beyaz çay

1.5litre su,1.5 saat pusetle yürüyüş,market alışverişi de dahil...

Akşam fazla olmuş gerçekten.

Güle güle kullan canım. Bu arada bildirimi perşembe yapalım diye karar aldık sen bildirim yapmadın sabah yaparsın artık.
Ayy cok guzel olmuss canimm ya benimde var iki tane baak Eki Görüntüle 1075150 biri bu 3 yili gecti dagildi duzelttircrm ins digeride annemin adi Eki Görüntüle 1075152

Senindemi var ben hiç düşünmedim yaptırmayı.

Canım çorba yla ekmek değişim listesinde oluyo 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek le eşit.

haşlanmış brokoli canım ya:52: üstüne light yoğurtla..benim hesapla 4 kaşık senin hesapla 1 kase yoğurt:1:

Hmmm.nasılda aklında kalmış.vallaha ogüne kadar bende fazla yoğurt fazla yağ yakımı demekmiş sanıp zorla yiyordum.şimdi kaşıkla 3 4 kaşık yiyorum.ayrıca yemeyin de tam diyetik olmuş.affferim benim minyon arkadaşım..

Hmmm.nasılda aklında kalmış.vallaha ogüne kadar bende fazla yoğurt fazla yağ yakımı demekmiş sanıp zorla yiyordum.şimdi kaşıkla 3 4 kaşık yiyorum.ayrıca yemeyin de tam diyetik olmuş.affferim benim minyon arkadaşım..

:1::1: yiyebilirsin canım bende çok yiyorum akşamları özellikle bu hafta hep light aldım artık .. bizde- bodur tavuk her daim piliçtir -diye bi laf var bende tavuk obez olunca öyle olmuyor derdim inşallah piliç kıvamına gelicem:52: bu ne özgüven bende bu hafta iyice gaza geldim 54 ü görünce:52:

ay ben dünkü menümü de yazmadım hızlıca ekliyeyim:

çarş menüm:

sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği, domates salatalık, beyaz peynir

ara: 2 kuru kayısı

öğle: 1 kase yulaf ezmesi yağsız sütle( kuru üzüm ve keten tohumu ilaveli)

ara: 1 küçük kase yoğurt

akşam: 1 kase yulaf ezmesi yağsız sütle( kuru üzüm ve keten tohumu ilaveli)

ara: yarım pk çubuk kraker

su 2 lt kadar spor yok,meto çayı 3 kupa

yanıma bişey hazırlayamadım aslında hepsini dolaptan çıkarmıştım uyuyup kalmışım salı akşamı.. müslimi aldım gittim bende evde kahvaltımı yapıp..

ay ben dünkü menümü de yazmadım hızlıca ekliyeyim:

çarş menüm:

sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği, domates salatalık, beyaz peynir

öğle: 1 kase yulaf ezmesi yağsız sütle( kuru üzüm ve keten tohumu ilaveli)

ara: 1 küçük kase yoğurt

akşam: 1 kase yulaf ezmesi yağsız sütle( kuru üzüm ve keten tohumu ilaveli)

ara: yarım pk çubuk kraker

su 2 lt kadar spor yok,meto çayı 3 kupa

yanıma bişey hazırlayamadım aslında hepsini dolaptan çıkarmıştım uyuyup kalmışım salı akşamı.. müslimi aldım gittim bende evde kahvaltımı yapıp..

Nobette iyi idare etmişsin canım.

mutfağı kapattım nasılsa başlamışken bu günün menüsünü de yazayım, bu arada öğlen kızımı almaya gidince doktor kontrolü olduğu aklıma geldi ordan doktora geçtim koştur koştur kontrol tahlilleri yapıldı falan eve oldukça geç geldim ve öğlen yemeği dışardan oldu maalesef yine sonuçları beklerken yedik ve az bi cıss oldu...

sabah: 1 kase yulaf ezmesi yağsız sütle

öğle: yarım patatesli kır pidesi, 1 bardak ayran

akşam: yoğurtlu brokoli salatası 1 tabak, 3 kaşık kadar da yeşil salata

su 2 lt kadar, meto çayı 3 kupa,spora şimdilik halim kalmadı nöbet yorgunluğu fena vurdu yatıcam heralde iyi geceler herkese

Nobette iyi idare etmişsin canım.

canım bizim 112 de nöbette çok ıvır zıvır yenir görseydin ortalıkta yaş pastasına kadar herşey vardı yani.. sizin nöbetlerde öylemi oluyor? dayanamıycam diye korkuyorum o yüzden yanıma hep bişeyler hazırlamam lazım.. gece de vaka oldumu midem çok kazınır benim dün gece 3 te yattım zor sabrettim bişeyler yememek için:26:

iyi bi dovmeci onlari super hale getirebilir kuzum :) seninkiler de guzel :)
Offff ya.kıskandım ben de neden yok....çox severim...gele sırtda olana bayılırım.bilek ve ayak bileyi de çok super.ben de de şu yıkayınca geçenlerden var 1paket ama yapmadım daha...

sen de yaptir kuzum anlattiklari kadar acimiyor

bildirim

gecen hafta 79.1
bu hafta 78.9
bu hafta az vermisim kizcelerim

Selam kızlar nasılsınız?
Ben çok iyi değilim, parkta oynarken kızım kafasını carptı 1 adım arkasındaydım tutamadım çok moralim bozuldu sişecek sanırım ve moraracak. Çok ağladı tabi orda soğuk su felan koyalım vs dediler insanlar ama durmadı.
Bakıyorum insanlar oturuyor bankta cocuklarını banktan izliyorlar ve o çocuklar temkinli temkinli oynuyor maşallah hic düşen olmuyor ama benim kızım oraya koş buraya koş şeklinde hep, hiç sakin sakin yürüdüğü yok ya deliricem bu kaçıncı oldu.
Gogocum geçmiş olsun canım, dilerim en kısa zamanda atlatirsın.
Bildirimimi yarın yapıyorum canım bende hiç sorun yok.
Masumcuk hosgeldin sende tekrar aramıza.

Canım bende senin kızın gibiydim benim 2 kız kardeşimde senin kızın gibi :) Sürekli koştur koşturduk annem benim 3 kızım yok 3 oğlum var der üzme kendini çocuk bu olur böyle şeyler belli ki tuttuğunu koparan bir çocuk olucak :)

Selam kızlar akşam yemeğim umarim ekleyebilmisimdir

Canlarim oncelikle kahvenin resmini atayimm

Eki Görüntüle 1075123

Kahve bu sekilde gogocugumun dedigi gibi turk kahvesi seklinde yapiliyor lezzetli mi hyr? İcilebilir mi derseniz ben icebiliyorum sizleri bilemem cig turk kahvesi tadinda simdi ona ornek vermem gerekirse bezelyeyi hepimiz cig tanesinin tadini biliyoruzdur. Pismis bezelye tanesi turk kahvesi cig bezelye yesil kahve ben ona benzetiyorum arada ki farki

Sabah aksam ic dedi halam 1 fincana turk kahvesi degil ama biraz buyuk olan olanlara fincan yani :D 2 cay kasigi koyuyoruz. Pistikten sonra fincana dokuyoruz ya o taneleri cezvede hic kalmadin hepsini fincana atin ayrica icip bitirdikten sonra dibinde taneleri kalacak onlarida kasikla alin su yardimi ile mideye indirin simdi ictim ve yarindan itibaren basliyorum

degisik biseymis kuzucum ne ise yariyor zayiflatir mi nerden buluruz ve tam okarak adi ne :)

Back
X