Perşembe olmasına rağmen sonuçlar gayet güzel tebrikler hepinize.![]()
Bencede herkes çok güzel kilolar vermiş maşallah :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Perşembe olmasına rağmen sonuçlar gayet güzel tebrikler hepinize.![]()
degisik biseymis kuzucum ne ise yariyor zayiflatir mi nerden buluruz ve tam okarak adi ne :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Süpersin canım :)
Olmuş eklemişsin canım.
Bi alıp denemek lazım illa 2 kezmi iciliyo sabah yapamam ki ben anca akşamları
Güzel olmuş canım menün.
Akşam fazla olmuş gerçekten.
Güle güle kullan canım. Bu arada bildirimi perşembe yapalım diye karar aldık sen bildirim yapmadın sabah yaparsın artık.
Senindemi var ben hiç düşünmedim yaptırmayı.
Canım çorba yla ekmek değişim listesinde oluyo 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek le eşit.
Olmuş eklemişsin canım.
Bi alıp denemek lazım illa 2 kezmi iciliyo sabah yapamam ki ben anca akşamları
Güzel olmuş canım menün.
Akşam fazla olmuş gerçekten.
Güle güle kullan canım. Bu arada bildirimi perşembe yapalım diye karar aldık sen bildirim yapmadın sabah yaparsın artık.
Senindemi var ben hiç düşünmedim yaptırmayı.
Canım çorba yla ekmek değişim listesinde oluyo 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek le eşit.
Kızlar koşu bandı alcam ama gürültüsü alt kata çok mu gidiyor? ? Yada gürültüsüz çalışanı var mı varsa nasıl anlıyoruz?
buyruunn acımadı hic :)
Ben daha sıkılmadan vucudumda taşıyabileceğim hiç birşey bulamadım ben dövme yaptırsam kesin 2 ay sonra sıkılırım :)
Sağol canım, bunu duymak iyi geldi gece gece.Canım bende senin kızın gibiydim benim 2 kız kardeşimde senin kızın gibi :) Sürekli koştur koşturduk annem benim 3 kızım yok 3 oğlum var der üzme kendini çocuk bu olur böyle şeyler belli ki tuttuğunu koparan bir çocuk olucak :)
Güzel olmuş canım. Güle güle kullan.buyruunn acımadı hic :)
Iyi geceler hepinize tatlı rüyalar.
2 gündür menü paylasmamısım ekliyorum.
Dün
Sabah:2 dilim tam buğday ekmwginden yağsız tost,1 domates,2 zeytin ,1 kupa çay
Ara:1 elma
Öğle: 4 köfte, 4 kaşık yoğurt, 1 kase salata
Ara:1 yovita
Aksam: zeytinyağlı fasulye yemeği, yoğurt, 1 dilim ekmek
Ara:1 cb süt
1 saat yürüyüş
3 litre su,2 yeşil çay
Bugün (saat 12yi gecmiş dün olmuş ama anladınız siz)
Sabah:dünkü kahvaltının aynısı
Öğle:1 dilim ekmek, dünden kalan taze fasulye ve yogurt
Akşam:levrek fırın, salata (1 balığın yarısıydı fileto)
2 yeşil cay,3 litre su.
Metabolizma cayida ictim bugün.
İste o cok onemli hevesle yaptiranlar deliler gibi pisman oluyor ve geri donusu yok. Sildirme var diyorlar ama izi cok fazla kaliyor yani tamamen gitmiyor ayrica daha da kotu duruyor. Ben sag bilegime annemin vefat tarhini yazdim ensemede adini bugune kadar pisman olmadim. Tek pismanligim keske daha cok arastirsaydim boyle kotu yapmasalardi umarim duzelttirebilirm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sağol canım, bunu duymak iyi geldi gece gece.
Sen umarım işlerini kolaylamıssındır canım, yiprandın baya kosturmaktan dimi?
Öyle canım ama inan çok yoruyor beni, hep derler erkek yaramaz olur diye ya biz boyut atlattık artık.:) Doğru ama canım yani hareketli çocuk iyidir :)
Valla işte sonunda ev bulduk çok şükür ya 25 inde ya 1 inde taşınıcaz inşallah en erken sürede taşınırız bina yeni bina olduğu için anahtar teslimini bekliyoruz. Yıpranmakta ne demek maf oldum vallahi ve hala kolaylayamadım heryer karman çorman nereyi nasıl toplicam bilemiyorum :/
Cok guzel olmus menun canim
fayda gorursen yaz kuzumYesil kahve aktardan almis halam cekilmis halde cekilmemis halde satilanda varmis fakat ogutmesi cok zormus bu sindirim kolaylastiriyormus birde yag yakiyormus 100 gr almis halam bana iste denicem bakalim :)
cok sekermis duzrnleyince de at :)
ben de kosu bandi istiyorum da gurultu dusunduruyor.nedense bisiklet cok ise yaramicak gibi bi onyargim varCanım koşu bandı hem çok elektrik harcıyomuş hemde aşağıya çok gürültü gidiyor bu nedenle ben elektriksiz eliptik bisiklet aldım 250 liraya falan almıştım hemde çok uygundu hemde çok memlunum.
benim kucuklugumden beri istedigim biseydi umarim sikilmamBen daha sıkılmadan vucudumda taşıyabileceğim hiç birşey bulamadım ben dövme yaptırsam kesin 2 ay sonra sıkılırım :)
Sağol canım, bunu duymak iyi geldi gece gece.
Sen umarım işlerini kolaylamıssındır canım, yiprandın baya kosturmaktan dimi?