• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Öyle canım ama inan çok yoruyor beni, hep derler erkek yaramaz olur diye ya biz boyut atlattık artık.
Canım zor kısmı atlatmıssın ufaktan ufaktan baslarsın daha zaman varmış. Evi bulmussun en azından belirsizlik bitmiş.Allah kolaylık versin, yeni evindede huzurla oturmayı nasip etsin.
Iyi geceler canım.

Çok saol canım evet dediğin gibi en azından ev bulabilicezmi belirsizliği bitti gerisi yavaş yavaş gelir inşallah :) Çok saol ayrıca amin.

fayda gorursen yaz kuzum

cok sekermis duzrnleyince de at :)

ben de kosu bandi istiyorum da gurultu dusunduruyor.nedense bisiklet cok ise yaramicak gibi bi onyargim var :( sanki vucudun heryeri calismiyor gibi dusunuyorum

benim kucuklugumden beri istedigim biseydi umarim sikilmam :(

Çocukluğundan beri istiyosan sanmam inşallah sıkılmassın canım :) Daha düzenlemeye çook çook var taşınıcazda temizlicemde düzenlicemde ohoo :) 25 inde taşınsak ki en erken tarih o anca işte mayısın ilk günlerine yerleşiriz :(

Ayrıca Benim ki normal bisiklet değil senin dediğin normal bisikletler için geçerli ama eliptik bisiklette sporu ayakta yapıyorsun oturarak değil yine yürüyüş gibi ama oval hareketlerle bi yürüme gibi düşün ve kollarda ileri geri çalışıyor :) Ben çok memlunum hem fiyatları daha uygun hem gürültüsüz, hemde elektriksiz tabi kalori yaptığını gösteren kısmı var ama pille çalışıyor o kısım :) Merak edenlerin bilgisine :)

$reebok_performance_series_c51e_cross_trainer284531_3.webp

bildirim

gecen hafta 79.1
bu hafta 78.9
bu hafta az vermisim kizcelerim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Önem li olan vermek kuzum.inşallah haftaya daha iyi olur
Kızlar geçmişi okuyorum bu arada bende bildirimimi yapayım.

Kilom 69.5 fark 500 gr. bu koşturmacada yemek yiyip listeyi pek uygulayamıyorum yani günde 2 ögünle falan geçiyo mecburen bu nedenle metabozlimaz yavaşladı sanırım ama sonunda 60 ları gördüm ya oda yeter bana :))))
Sonuçta vermişsin canım benim.Allah yardımcın olsun olsun.gözün aydın evde bulmuşsun.sağsalim oturyn içinde.inşallah tez zamanda bebiş gelir de kirletir ortalığı...
İste o cok onemli hevesle yaptiranlar deliler gibi pisman oluyor ve geri donusu yok. Sildirme var diyorlar ama izi cok fazla kaliyor yani tamamen gitmiyor ayrica daha da kotu duruyor. Ben sag bilegime annemin vefat tarhini yazdim ensemede adini bugune kadar pisman olmadim. Tek pismanligim keske daha cok arastirsaydim boyle kotu yapmasalardi umarim duzelttirebilirm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ay canım benim annen vefat mı etti senin?Allah rahmet eylesin.sanırım kardeşin de yox dimi kuzum.Allah kalanlara ömür versin inşallah.

Günaydın canlarım.hemün bildirimimi yapayim.
Gecen hafta 66.100
Bu hafta 65.800
Fark 0.300
İnanın bu 2gündü verilmiş bir kilo.inşallah haftaya daha iyi olur.artık 65den de inerim. Inşalllllllah. ..

Yüzdem de 0.45 olmalı.yanlış yapmadıysam...

fayda gorursen yaz kuzum

ben de kosu bandi istiyorum da gurultu dusunduruyor.nedense bisiklet cok ise yaramicak gibi bi onyargim var :( sanki vucudun heryeri calismiyor gibi dusunuyorum

benim gibi felaket habercisi degil dimi hihihi:D

Canım sen neden bildirimini akşamları yapıyorsun?akşama kadar yiyip içiyoruz.mutlaka fazla çıkarız.zaten perşembeye alındı bildirim günü. Sen de sabah kalkar kalkmaz yapsan iyi olur kuzum senin için.

fayda gorursen yaz kuzum

benim gibi felaket habercisi degil dimi hihihi:D

Yazarim tabikide simdi iciyorum aksamada icicem bakalim nasil olacak

Önem li olan vermek kuzum.inşallah haftaya daha iyi olur

Sonuçta vermişsin canım benim.Allah yardımcın olsun olsun.gözün aydın evde bulmuşsun.sağsalim oturyn içinde.inşallah tez zamanda bebiş gelir de kirletir ortalığı...

Ay canım benim annen vefat mı etti senin?Allah rahmet eylesin.sanırım kardeşin de yox dimi kuzum.Allah kalanlara ömür versin inşallah.

Yok kardesim canim ama bir teyzem var ablam gibidir :) biliyorsunuz birde onun kizi var kardesim gibi

Gunaaaaydinn cankuşlarr mis gibi bir gun gecirmenizi dilerimmm sabah tartildim meraktan hos ben surekli tartiliyorum daa :D 96,9 ciktim kihkihkih 300 gr bir gunde :D

Günaydın canlarım.hemün bildirimimi yapayim.
Gecen hafta 66.100
Bu hafta 65.800
Fark 0.300
İnanın bu 2gündü verilmiş bir kilo.inşallah haftaya daha iyi olur.artık 65den de inerim. Inşalllllllah. ..

Haftaya kacamaksiz olsan vercen zatiii :D

Haftaya kacamaksiz olsan vercen zatiii :D

Hmmm.e senin de kaçamak dediklerin çok katı ama diyetsiyenim...dayanamıyom ki...
Gunaaaaydinn cankuşlarr mis gibi bir gun gecirmenizi dilerimmm sabah tartildim meraktan hos ben surekli tartiliyorum daa :D 96,9 ciktim kihkihkih 300 gr bir gunde :D

Vallaha ben de çok oldu öyle.belki cuma günü vücudun kilo günüdür. ..

günaydın arkadaşlar.kapalı bir adana sabahından merhaba diyeyim.gerçi öğlene kadar aşırı sıcak oluyor.şimdi böylesi iyidir.

kaç zamandır yazamadım.

sabah:iki küçük beypazarı kurusu.peynir

ara:elma,yeşil çay,form plus çay

öğlen:bir kase taze fasulye,5 kaşık pilav,salata

akşam:fırında levrek,salata,bir çay bardağı şalgam,metabolizma çayı

ara:7-8 parça karpuz

kızlar vücudum şiş gibi sanki ellerim şişmiş durumda.dün metabolizma çayımı yaptım.onu içmek ödemleri giderir ya şişkiği de alır değil mi.

Hmmm.e senin de kaçamak dediklerin çok katı ama diyetsiyenim...dayanamıyom ki...

Vallaha ben de çok oldu öyle.belki cuma günü vücudun kilo günüdür. ..

Kati degil kuzum zaten yememiz gerekenleri biliyoruz ki. Sonuc olarak hepimizin hedefledigi bir kilo noktamiz var degil mi? Sunun surasinda 3 4 ay kendini tutsan o cok sevdigin seylerden mahrum kalsan 3 4 ay sonunda yuzun gulecek ve o zmn kontrollu bir sekilde istedigin her seyden yiyebileceksin. Su sekilde sende ugrasiyorsun ayrica sureni uzatiyorsun ve vucudunu dengesizlestiriyorsun. Diyet yapmak gercekten kolay bir sey degil ben bunu kabul ediyorum fakat bu yola girmeye karar verdigin zaman tam girmek gerekir yoksa misli misli geri donuyor kilolar ve daha da beter bir sekilde vucut zararlara ugruyor. Yas gectikce vermek zorlasiyor. Hayatin boyunca veda etmeyeceksin ki sen onlara :)

kaç zamandır yazamadım.

sabah:iki küçük beypazarı kurusu.peynir

ara:elma,yeşil çay,form plus çay

öğlen:bir kase taze fasulye,5 kaşık pilav,salata

akşam:fırında levrek,salata,bir çay bardağı şalgam,metabolizma çayı

ara:7-8 parça karpuz

kızlar vücudum şiş gibi sanki ellerim şişmiş durumda.dün metabolizma çayımı yaptım.onu içmek ödemleri giderir ya şişkiği de alır değil mi.

Dun yazmistin ya kuzum bunu?yoksa ayni menumu kafam karisti :D buradada hava kapali :D acacak gibide durmuyor arkadasim da yarin gidicek bugun guneslenmeye inecektik sahile kismet olmayacak gibi

Kati degil kuzum zaten yememiz gerekenleri biliyoruz ki. Sonuc olarak hepimizin hedefledigi bir kilo noktamiz var degil mi? Sunun surasinda 3 4 ay kendini tutsan o cok sevdigin seylerden mahrum kalsan 3 4 ay sonunda yuzun gulecek ve o zmn kontrollu bir sekilde istedigin her seyden yiyebileceksin. Su sekilde sende ugrasiyorsun ayrica sureni uzatiyorsun ve vucudunu dengesizlestiriyorsun. Diyet yapmak gercekten kolay bir sey degil ben bunu kabul ediyorum fakat bu yola girmeye karar verdigin zaman tam girmek gerekir yoksa misli misli geri donuyor kilolar ve daha da beter bir sekilde vucut zararlara ugruyor. Yas gectikce vermek zorlasiyor. Hayatin boyunca veda etmeyeceksin ki sen onlara :)

Tamam diyetisyenim tamam anlıyorum bem bunları kuzucum...zatün ben hedefime ulaştıkdan sonra da eski yeme biçimime dönmeyi düsünmüyorum...bunu çok sevdim ben...

canım bizim 112 de***4. TAKIM 357. ETAP***

Ebrueva:(70.0/69.5 / 0.5/% 0.36)1 kez bildirimde bulunmadı kilosu ikiye bölündü
Damlanur10:(66.1/ / /% )
Kararrrsabirr:(86.2/85.6 / 0.6/%0.70 )
gogo2405:(68.7/ 68.6/ 0.1/%0.15 )
tutatse85:(58.4/58.0 / 0.4/%0.68 )
cupcake22:( 75.7 / / /% )
Cansu544:(105.0/ / /% )bildirimde bulunmadı
Ellanazz:( 82.4 / 81.4/1 /%1.21 )
ddanes:( 55.1/54.5 / 0.6/ %1.09 )
oluroylebazen:(79.1 / / /% )
yediXXL:(98.4/97.2 / 1.2/%1.22 )

4.TAKIM ORTALAMASI: %

Arkadaslar bizleri suanda gercekten cok taktir ettim yine.

Yesil kahvemi iciyordum soyle bir internetten arastirayim dedim. Neler var neler yok diye.

Bir cok insan mucize bekliyor ya. Ayy gercekten mi? Hemen alayim. Ayy aldim hemen icicem bakalim ne olacak vs. Bir Allahin kuluda sormamis arkadasim bununla birlikte beslenmeni nasil yaptin ettin diye. Bunu gectim konu sahipleri de ictim 5.5 kilo verdim ahaha diye girmis konuya. Degisik insanlar yaa :D

Helal olsun bize ve diger takimlara :)

Ayrica yesil kahveyi ac karnina oneriyorlarmis. Ben kahvaltidan sonra ictim yarin ac karnina deneyecegim. Tek korkum isal yapmasi eger isal yaparsa iki kere icmeyi birakirim.

Back
X