• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım çiğ kahveden yapılıyor yanlış bilmiyorsam kilo vermeye yardımcı normal kahveden daha fazla antioksidan iceriyormuş

anammm bizde alalım kız annemede alım içelim bari hergün 1 poşetmi tüketiliyor bi zararı varmı acaba diyet listemize uygunmu acep

cok sorucumu(???) oldum ben ne :1: :1: :1: :1:

anammm bizde alalım kız annemede alım içelim bari hergün 1 poşetmi tüketiliyor bi zararı varmı acaba diyet listemize uygunmu acep

cok sorucumu(???) oldum ben ne :1: :1: :1: :1:

Bilmiyorum canım ama pakette 2 taneden fazla tuketmeyin günde yazıyordu. Alıp deneyebilirsiniz annenle. Ben hazırladım daha tadına bakamadım.

Kızlar akşam doğumgünü var, ben hafif yedim bugün hep, müsli yedim akşam yemeği olarak, sanırım pasta tadıcam bir iki çatal. Başka bişey yemem ama.

Şeker kullanmazsan çok sorun olacağını sanmıyorum canım.

şeker kullanmıyorum ben zaten kaç yıldır canım

Bilmiyorum canım ama pakette 2 taneden fazla tuketmeyin günde yazıyordu. Alıp deneyebilirsiniz annenle. Ben hazırladım daha tadına bakamadım.

kesın ılk aktar gordugum yerden alacağım

:-D :-D :-D

Son düzenleme:
sağol hayatım abimin doğumgünü bugün.
Sekersiz çay kahve sorun olmaz diye düşünüyorum ama diyetisyenin ne der bilmiyorum keşke sorsaydın canım.

hıımmm pardon :-d :-d :-d ayyy hiç aklıma gelmedı canım tahlıl falan verdık ac ac ogleye kadar kaldık o yuzden sonradan bır an once bişeyler yıyelım dıye aklım pek fazla birşeye basmadı :-d :-d :-

benimde liste varya önümde hiloşum en azından onu uygularıım yaparım veririm kılo yanı ama kendı başıma bişiler yapmaya ugraşsaydım veremezdım 60 olacagım inşallah BEN OTURUYORUM YA HEP BALDIRLAR VAR HİLOŞUM

Anladm canm dogrudur ben hareketliym genelde neyse kii aynen canm isteyince oluyo sikma canini hallolur hemencikk optm kocaman kolay gelsn cicimm grubunuzu isgal etmiym daha fazla :))

Anladm canm dogrudur ben hareketliym genelde neyse kii aynen canm isteyince oluyo sikma canini hallolur hemencikk optm kocaman kolay gelsn cicimm grubunuzu isgal etmiym daha fazla :))

et canım et aşk olsun gerçi bende yeniyim buralarda ama :-d metobolizma yaşım 26 olmuş hiloşummm bi gordum şok oldum

Hee klasisi gormus olabilirim ben en iyi mocamp i biliyorum :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bilinmesi gereken yerleri biliyosun canım, bir osman bir maxi zaten gidilesi yerler. Şimdi osmanın karşısında deniz kenarındaki balıkçılar masa koymuş deniz tarafına gidip balık seçip pisirtiyorsun , salata , içecek orada yiyorsun, giderseniz mutlaka ugrayın canım seversiniz.

Senin ev mi savaş alanı benim ev mi acaba ? :D

Eki Görüntüle 1075458

valla canım bu görüntüden sadece koliler eksikti benim evde:52: giysi dolabı olduğu gibi boşaltılmıştı baba giydirince okula götürmek için.. ben resmini paylaşamam utanırım sen ev taşıyorsun olacak tabi:1: kolay gelsin bu arada canım evi d bulmuşsun zor kısmı bitmiş ben 2 senede bir ev taşıyınca artık 1 hafta sürüyor toplamam:1:

İste o cok onemli hevesle yaptiranlar deliler gibi pisman oluyor ve geri donusu yok. Sildirme var diyorlar ama izi cok fazla kaliyor yani tamamen gitmiyor ayrica daha da kotu duruyor. Ben sag bilegime annemin vefat tarhini yazdim ensemede adini bugune kadar pisman olmadim. Tek pismanligim keske daha cok arastirsaydim boyle kotu yapmasalardi umarim duzelttirebilirm

canım dövme cidden kararlılık istiyor.. seninkiler oldukça özel olduğu için sıkılma ihtimalin yok elbette,, ne zaman vefat etti anlayamadım ama başın sağolsun bitanem..

Iyi geceler hepinize tatlı rüyalar.
2 gündür menü paylasmamısım ekliyorum.
Dün
Sabah:2 dilim tam buğday ekmwginden yağsız tost,1 domates,2 zeytin ,1 kupa çay
Ara:1 elma
Öğle: 4 köfte, 4 kaşık yoğurt, 1 kase salata
Ara:1 yovita
Aksam: zeytinyağlı fasulye yemeği, yoğurt, 1 dilim ekmek
Ara:1 cb süt
1 saat yürüyüş
3 litre su,2 yeşil çay
Bugün (saat 12yi gecmiş dün olmuş ama anladınız siz:-))
Sabah:dünkü kahvaltının aynısı
Öğle:1 dilim ekmek, dünden kalan taze fasulye ve yogurt
Akşam:levrek fırın, salata (1 balığın yarısıydı fileto)
2 yeşil cay,3 litre su.
Metabolizma cayida ictim bugün.
canım iki günde çok güzel menülerin... ben saçmaladıkça saçmalıyorum bu ara düzenli yemek yok...
Günaydın canlarım.hemün bildirimimi yapayim.
Gecen hafta 66.100
Bu hafta 65.800
Fark 0.300
İnanın bu 2gündü verilmiş bir kilo.inşallah haftaya daha iyi olur.artık 65den de inerim. Inşalllllllah. ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
2 günde toparladın kaçamakları helal olsun:1:

kaç zamandır yazamadım.

sabah:iki küçük beypazarı kurusu.peynir

ara:elma,yeşil çay,form plus çay

öğlen:bir kase taze fasulye,5 kaşık pilav,salata

akşam:fırında levrek,salata,bir çay bardağı şalgam,metabolizma çayı

ara:7-8 parça karpuz

kızlar vücudum şiş gibi sanki ellerim şişmiş durumda.dün metabolizma çayımı yaptım.onu içmek ödemleri giderir ya şişkiği de alır değil mi.

canım karpuzun biraz fazla gibi ama parça deyince canlandıramadım gözümde:1:

Menümü yazmayı unutmuşum dün
Çarşamba menüsü

Sabah
2 dilim ekmek
1 kk kadar süzme peynir
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
çay
dereotu
Ara
Yarım bardak süt
3 kuru kayısı
Öğle
Tavuklu salata (kendim yaptım haşlanmış tavukla )
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek
Ara
1 küçük greyfurt
1 küçük elma
1 sade activia yoğurt
AKşam
6 Kaşık taze fasulye kavurması
2 bardak ayran
2 dilim ekmek
Ara
1 çaybardagi süt
Çeyrek muz
Su 3 litreye yakın
Spor 1 saat yürüyüş

Perşembe Menüsü
Sabah
Kepekli ekmekle kaşarlı tost
1 haşlanmış yumurta
çay
Ara
3 kuru kayısı
8 badem
Öğle
1,5 tabak etli nohutlu bamya (hepsi buydu bitireyim dedim yoksa çöpe gidecekti)
1 Bardak ayran
Ara
2 Galeta
1 elma
1 greyfurt
Akşam
6 kaşık türlü
2 bardak ayran
2 dilim ekmek
Salata
Ara 1 bardak süt
1 elma

Su 2,5 litre
Spor 1 saaat yürüyüş

canım hoşgeldin dedim mi hatırlayamadım kafam kazan gibi bu aralar... menülerin gayet düzenli afiyet olsun

***4. TAKIM 357. ETAP***

Ebrueva:(70.0/69.5 / 0.5/% 0.36)1 kez bildirimde bulunmadı kilosu ikiye bölündü
Damlanur10:(66.1/ 65.8/ 0.3/% 0.45)
Kararrrsabirr:(86.2/85.6 / 0.6/%0.70 )
gogo2405:(68.7/ 68.6/ 0.1/%0.15 )
tutatse85:(58.4/58.0 / 0.4/%0.68 )
cupcake22:( 75.7 / / /% )bildirimde bulunmadı
Cansu544:(105.0/ / /% )2.kez bildirimde bulunmadı
Ellanazz:( 82.4 / 81.4/1 /%1.21 )
ddanes:( 55.1/54.5 / 0.6/ %1.09 )
oluroylebazen:(79.1 / 78.9/ 0.2/%0.25 )
yediXXL:(98.4/97.2 / 1.2/%1.22 )

4.TAKIM ORTALAMASI: %0.56

iyiyiz maşallah herkes eksilerde daha ne olsun... :46: ellerine sağlık senin de gogocum...

İyi akşamlar kuzularım.bir ara topiye girdim,tanıyamadım acaba yanlışmı yaptım dedim,çıktım 1daha girdim,yine aynı,çıktım 1daha girdim baktım yok ya 4.takım yazıyor.sora sayfaları sağa sola yaptım.baktım ki yeni gelen arkadaşlar varmış,misafir varmış.kafam karıştı birden yeni gelenler hoş geldiniz .sanırım arkadaşın biri kendi hakta yazmamış.diyerinin de(kusura bakma ismini unuttum)66.700müş.güzel işte yakınız nerdeyse.gogocum çok iyi yaptın yeni arkadaşlar çağırmakta.gerekiyodu takıma.başarılar ikisini de...

Son düzenleme:
Bilinmesi gereken yerleri biliyosun canım, bir osman bir maxi zaten gidilesi yerler. Şimdi osmanın karşısında deniz kenarındaki balıkçılar masa koymuş deniz tarafına gidip balık seçip pisirtiyorsun , salata , içecek orada yiyorsun, giderseniz mutlaka ugrayın canım seversiniz.

Gordum gordum oralarida ama artik gidemem eski erkek arkadasimin yazliklari oradaydi. Haftasonlari gecerdik oraya :)

Arkadaslar bizleri suanda gercekten cok taktir ettim yine.

Yesil kahvemi iciyordum soyle bir internetten arastirayim dedim. Neler var neler yok diye.

Bir cok insan mucize bekliyor ya. Ayy gercekten mi? Hemen alayim. Ayy aldim hemen icicem bakalim ne olacak vs. Bir Allahin kuluda sormamis arkadasim bununla birlikte beslenmeni nasil yaptin ettin diye. Bunu gectim konu sahipleri de ictim 5.5 kilo verdim ahaha diye girmis konuya. Degisik insanlar yaa :D

Helal olsun bize ve diger takimlara :)

Ayrica yesil kahveyi ac karnina oneriyorlarmis. Ben kahvaltidan sonra ictim yarin ac karnina deneyecegim. Tek korkum isal yapmasi eger isal yaparsa iki kere icmeyi birakirim.

sen bi dene de canım bakarız bizde.. ben burda yazmamıştım da ilk geldiğim zamanlar diyetisyenin verdiği bi tablet kullanmıştım detoks amaçlı kullanılan bir ilaçtı.. ishal kusma ardından 3 gün mide ağrısı çektim artık herşeyden çekinir oldum birtek meto çayı iyi geldi bana.. insanlar diyorsun benim çevremde var hala 200 lira ilaca verip diyet yapmadan vereceğine inananlar, anlatamıyorum.. iyiki burdayız ve sağlıklı beslenmeyi öğreniyoruz..

Merhaba hanimlar ben araniza yeni geldim :) simdi ne yapmam gerekiyor benim aciklayabilir misiniz?

merhaba
bende dün diyetisyene gittim ve liste verdiler 7 kilo kadar fazlalığım var bende katılabilirmiyim aranıza bu sayede sizlerlede paylaşırken daha iyi dikkatli olabilirim.
ikinizde hoşgeldiniz kızlar...
22 yaşındayım canım istanbulda yaşıyorum evliyim derya ismim kk eskilerindenim asker bekledım burada(eşimi) yeminli mali müşavirlikte çalışıyorum yani anlayacagın baya bı oturuyorum otobüs duragı evime 5 dakıka gelırende sokagımın başında ınıyorum akşam hanı bır yere ugrım yürüyüş falan yapım gıbı bı arternatıfım yok eve gıt yemek yap derdım var eşimde fena yogun ve yorucu işi var mesai falanda kalıyor oyle akşam olunca gıdek yuruyüşe dıye bı arternatifimiz yoktu arada bı gezme falan yanı oda sık değil bı baktım ben aldım başımı gıdıyorum yarın bırgun doğum yapacagım ya o zamanda izamı kaybeder kilolar üstünde kalırsa ben obezitenın kralını olurum :1: Gecen ay annemı goturmüştüm bağcılar devlet hastanesıne benımde randevudan bı sotunum oldu olamadım muayne falan 1 ay sonra tekrar istedi annemi o sıra ona randevu alırken kendımede aldım 64düm 1 seneye yakındır ama bölümlendirilmiş vucut analizi yapıldı 66,7 olmuşum:14::14::14: 7 kilo versek yeter dedi diyetisyenimiz listemı aldım sevindirik oldum dedim arkadaş edinim bari toplulukta ınsan daha cok adepte olur dun ve bugun biraz iş yerime listemdekılerden alışveriş yaptım evımede yapacagım inşallah bır aya 4 ve 6 kilo veriliyormuş hedefe ulaşırım inşallah ama kılo versemde listeli yaşayacagım artık sağlıklı bir şekılde eşim kılomdan memnun pek fazla oralı değil ama zor şer anlaştım akşamları yuruyuş yapacagız inşallah :1: :1 cok uzun oldu ama kusura bakmayın arkadaşlar

memnun oldum canım bende 32 yaşındayım, 5 yaşında bir kızım var ağrıda yasıyorum.. şuan hedefime 4.5 kilo kaldı ama ideal kiloma daha 8 kilo var... kilolarımızı hep beraber vermeye çalışıyoruz işte:1: zamanla tanışırız iyice..

Back
X