- 19 Kasım 2013
- 18.946
- 34.300
- 798
Yok kuzu, bize uyku haram şöyle bi buyutelim kuzulari uyucaz inşallah.Oh oh benim de günlerce uyuyasım var.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kuzu, bize uyku haram şöyle bi buyutelim kuzulari uyucaz inşallah.Oh oh benim de günlerce uyuyasım var.
kahvaltı olmadan olmaz
haklısınız kızlar ama tatil günleride erken kalkamıyorum yaa uyuku daha tatlı geliyoGeçmiş olsun canım. Kahvaltıyi atlamasaymissin güzel olacakmış.
canım menün güzel olmuş şey dicem sana nescafe yi çok sık tüketmiyosun herhalde dimi diğer menülerini hatırlayamadım pekte nescafe selülit yapıyo çok fazla diyetlerde pek vermiyolar ://İyi geceler kızlar.
Bugün ne yedim, içtim paylaşıyorum unutmadan.
Sabah:1 yumurta,1 dilim ekmek (maalesef beyaz) az peynir,2 zeytin, çay
Öğle:4 köfte , ayran , salata
Ara:4 çilek
Akşam:domates çorbası, 1 dilim ekmek, bol salata (bugün kendimi tebrik ettim anne mantısı vardı yemekte ama ben dün pasta yemiş olmanın vicdan azabıyla yemedim)
1 Türk kahvesi
2 Nescafe
3 litre kadar su ictim.
Evde olmadığım için metabolizma çayı, yeşil cay vs icemedim bugün.
Bugünüde böyle kapattım şükürler olsun.
Hepinize tatlı rüyalar.
çok hareketli bir gün olmuş canım senin için yürüyüşünde iyi olmuş benceHerkese merhabaaa :)
Bugun o kadar acaip bir gun oldu ki benim icin baya yogun baya baya yogun oldu anlayacaginiz.
Bildirimi yaparken hepsini ozet gececegimm
Sabah
Yesil kahve ( ac karnina)
2 dilim cavdar ekmegine yagsiz peynirli tost
Salatalik
Sekersiz cay
Arkadasimi otogara biraktim, eve yuruyerek geldim. (4,6 km)
Ara
1 kase yulaf ezmeli yogurt
Oglen
3 adet kofte![]()
4 ck pilav
Ara
Yok
Sebebi iseee eve geldim pazar arabasini kaptim kuru temizlemeciye gittim dayimin ceketini aldim ananeme gectim oglen yemegimi yedim pazara gittik. Pazardan alisverisi yaptik ananemi eve biraktimm ben oradan eve gectimmm bir yesil kahve yapip soluklandim ve yemege giristim :)
Yesil kahve
Aksam
6/7 ck kabak citmesi
2 dilim cavdar ekmek
3 ck yogurt
Kuafore gitmemiz lazimdi gittik hadi bir kahve icelim dedik teyzosla gittim bir baktim arkadasim oturduk bir baktim diger ortak arkadasimiz teyzem kalkti biz oturdukdedik hadi eglenmeye gidelim guzel bir yere gittik tabi zip zip zipladim hic oturmadim. Herkes bira, vodka goturdu. Ben iki sise sade soda 1 sise su ictim ve simdi evime geldim hemen uyuyorum :) bol bol kalori yakmisimdir he bide uzerine orada regl oldum tarti gunune denk gelmeyecek cok sevindim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım geçmiş olsun kulak cidden zor :/Bende yollardayim nöbete gidiyom. Kulağım bi tikaniyo bi açılıyo bi garip yüzmeye gidemedim yürüyüş te yok kociş izin vefmiyo daha kötü olur diye.ama dün kandirdim çarşıya gittik yuruyerek cok hızlı değil ama yürüyüş yürüyüş tür dimi.menümü yazayım düzensiz oldu biraz haftasonu işte.
Sabah 2 dilim ekmek 2 dilim peynir közlenmiş kırmızı biber 1 çay kaşığı bitter sarelle çay
ara 2 ceviz 2 kuru kayısı
öğlen yok ilaç yüzünden uyumayi tercih ettim
ara yarım muz
Akşam 3 köfte 4-5patates kızartması yoğurt salata
ara kızım waffle istedi onda az yedim ceyrekten azdı yani meyvelerinden biraz yedim
su 2.5 lt
spor 1 st gidiş 1 st dönüş yürüyüş
dünki menümm
kahvaltı yapmadım malesef tatil günleri erken kalkamıyorum
öğlen 1 küçük ton balık 1 kase çorba 1 dilim ekmek salata
ara 1 elma ve yeşil çay
ara 1 kase yoğurt kahveli tarçınlı
akşam mercimek yemeği 1 kase çorba yarım kase yoğurt
40 dakika yürüyüş 2.5 litre su
dünki menümm
ara 1 elma ve yeşil çay
İyi geceler kızlar.nihayet kocam yola geldi . gezmeye çıktık.tam 2kilometre yol yürüdük.kızım( pusette),kocam ve ben.inanın önceleri şimdi gittiyim yolun 10da 1ni nole gezemezdim çabucak yorulup otuturdum.ama artık daha çok yürüyüş istiyorum.çok hoşuma gidiyor.hakikaten bu takım ,yani siz benim hayatımda çok şeyi deyişdiniz,çok yanlışım doğru oldu. Ömrüm uzuycak ya sizin sayenizde.günde 1bardak su içmeyen ben en az 1.5litre su içiyorum şimdi,yürümek den nefretttt eden ben yerümeye fırsat arıyorum şimdi,mayonezli salatalara bayılan ben şimdi bir çatal bile almıyorum,5dilim ekmekle doymayan ben 2dilim ekmekle tıka bada doyuyorum.......daha çok şey yazarım ama onlar mezun olunca yazacağım başarı hikayeme kalsın....
Oh oh balık aglarmış mideye inipte rakı gelmeyince. Balıkları aglatıcaksın yani canım. Afiyet olsun simdiden.
Bende gece olsun diye bekliyorum uyuyabilecegim mechul ama işte umut benimki.
Bide bu halde kızımı avmye götürdüm Angry Bırds standî kurmuşlar top atıyorsun falan. Kafam kazan gibi oldu ya eve zor attım kendimi.
Sana kolay gelsin canım, evin isi hic bitmiyor maalesef.
Yediciğim güzelce eylenmişsin.e geç uyuyunca böyle olursun işte kuzum benim...
dünki menümm
ara 1 elma ve yeşil çay
Kızlar play store dan yeni bişey indirdim. Fatsecret diye bi program günlük yediklerini yaptığın sporu giriyosun ne lalori aldın ne harcadin gosteriyo.
İyi geceler kızlar.nihayet kocam yola geldi . gezmeye çıktık.tam 2kilometre yol yürüdük.kızım( pusette),kocam ve ben.inanın önceleri şimdi gittiyim yolun 10da 1ni nole gezemezdim çabucak yorulup otuturdum.ama artık daha çok yürüyüş istiyorum.çok hoşuma gidiyor.hakikaten bu takım ,yani siz benim hayatımda çok şeyi deyişdiniz,çok yanlışım doğru oldu. Ömrüm uzuycak ya sizin sayenizde.günde 1bardak su içmeyen ben en az 1.5litre su içiyorum şimdi,yürümek den nefretttt eden ben yerümeye fırsat arıyorum şimdi,mayonezli salatalara bayılan ben şimdi bir çatal bile almıyorum,5dilim ekmekle doymayan ben 2dilim ekmekle tıka bada doyuyorum.......daha çok şey yazarım ama onlar mezun olunca yazacağım başarı hikayeme kalsın....
Bak şimdiiii.ben bugün mercimek çorbası yapıcam. Kırmlzı mercimekten.sadece onu yiycem.nasıl yememi önerirsin sevgili diyetisyenim?ama lütfeeen çok katı olma.mesela 2kepçe 1dilim ekmekle nasıl olur?yanına da yoğurt ve domatesMercimek olmasaymis aksama mikemmel olurmus canimcim. Baklagillerden ya protein grubuna giriyor. Sebze olsaymis iyiymis ama cok onemli bir sey degilmis sanirim ben biraz abartiyor olabilirim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İndirdim bende.güzel ama ingilizce:banghead:ben pyle tüm besinlerin ismini ingilizce bilmem...Kızlar play store dan yeni bişey indirdim. Fatsecret diye bi program günlük yediklerini yaptığın sporu giriyosun ne lalori aldın ne harcadin gosteriyo.
canim benim cok sevindim senin adina da kendi adimiza da :)
günaydın kızlar.yine bir paartesi günü ve ben yine uyuklama halindeyim.şu okul bir tatil olsaydı.artık çocuklarda bizlerde çoook sıkıldık.
Günaydın kuzular nöbeti bitirdim çok şükür eve gidiyorum. Görüşürüz yine.