• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aaaa kızlar....hani bir arkadaş vardı ya ilktan diye,o reklam amaçlı üyelikmiş ya...şimdi pcdeyim,1arkadaşlarıma bakayım derken gördüm.acaba neyin reklamını yapıyordu ki.gogcum sen hatırlarsın hani şiiir falan yazıyordu ya...

aaaa kızlar....hani bir arkadaş vardı ya ilktan diye,o reklam amaçlı üyelikmiş ya...şimdi pcdeyim,1arkadaşlarıma bakayım derken gördüm.acaba neyin reklamını yapıyordu ki.gogcum sen hatırlarsın hani şiiir falan yazıyordu ya...

ben de gördüm onu ama ben de anlamıştım.soduğun iyi oldu

bir de aysenyarol ilk katıldığı gün arkadaşlık talebi göndermiş ama adapte olamamış...çok garip ya....

anaaaa şimdi bakıyorum da takımdan sadece bana arkadaşlık atmış....nasıl elektrik almışsa artık:1::1::1::1::1:

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz bu arada.ben şu sıralar giremiyorum yoğunluktan dolayı hep geriden geriden takip ediyorum.

EDD her ne ise problemin herşeyin bir çözümü vardır.burası sana çok faydalı olacak emin ol.bizlerle paylaş sıkıntılarını

ddanes canım eşin gidiyormuş 6 aylığına.kısa bir zaman dilimi sayılmaz ama düzeni oturtursan herşey yoluna< girer.ilk bir kaç hafta zorlanırsın sonrasında onsuz bir düzen yaparsın kendine.kolay değil tabi ki.ama aslında küçük bir yerde olman daha da avantajlı olacak sana.

günaydınlar bebişim.Evet ya yine çenemiz düştü bu gün...

evet gogocum ya galiba öyle.kıskandığından yapıyor zaten.burda da her kes kadın olduğu için izin veriyor haaaa...hem de sizinle zayıfladığımı görünce hiç mi hiç bir şey demiyor...1defasında annesi dırdır yapınca bırak anne onlar sayesinde böyle zayıflıyor,ben ona izin veriyorum.istediyi kadar yazışsın demişti:1:

günaydın tatlım.geldin mi sen?ne yaptın bir şeyler ayarlaya bildin mi kuzum?

Geldim canim :) nobetteyim simdi bi bakayim dedim napiyosunuz diye.. Daha bisey ayarladigim yokta duruma alistim biraz keyfim yerinde bu gün

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet canım ya sen de hatırladın dimi.hatırlıyormusun ben ona ne kadar da düzenli mesajlar yazıyorsun demiştim.sen neden anlamıştın ki kuzum?

geçenlerde geçmişte birşey arıyordum sayfada onun yazdıklarına denk geldim.baktım ismi pasif altındada reklam amaçlı yazıyor.ben de bilemedim ne reklamı yaptığını.belki gogo bilir

Hoşgeldin...

Biraz daha net bilgilrr versen daha iyi olurdu sanki ( boy kilo hedef)

hoşbuldum :) Günaydın herkese bu arada :3:
Yazmıştım ama geri sayfalarda kaldı sanırım.
Boy: 157
Kilo: 59,8
Hedefim: 53 (devamı gelirse 50 :) )

Yavaş yavaş verince geri gelmiyor kilolar

Evet geçen sene bu zamanlar 54 kiloya inmiştim ayda 1'er kilo vererek. 7 ay boyunca geri almadım ama evlendikten sonra 3 ayda geri geldi :19:

Hmmm.e güzel canım.çok da fazla deyilmiş.eyer ki güzel gidersen 2 kilo sunu bu hafta verebilirsin. İlk hafta çok gidiyor.ben 3ay önce 75le diyete başladım. Bu gün.65im...hedefim 60.normalde 63olurdum ama şimdi burada doğru yolu bulmuşken 60olmak istiyorum inşallah.benim şişmanlık nedenimse doğum. Ama 12ay önceki doğum:p

Yok canım 2 kilo çok fazla, hayatta veremem:53: ayda 1 kg versem yeter bana :) Çok güzel kilo vermişsin, boyun kaç? 1 yaşında evladın var demek Allah bağışlasın.

evet gogocum ya galiba öyle.kıskandığından yapıyor zaten.burda da her kes kadın olduğu için izin veriyor haaaa...hem de sizinle zayıfladığımı görünce hiç mi hiç bir şey demiyor...1defasında annesi dırdır yapınca bırak anne onlar sayesinde böyle zayıflıyor,ben ona izin veriyorum.istediyi kadar yazışsın demişti:1:

Benimkide burayı kiskaniyo onlarla daha çok sohbet ediyosun diye:9:
Eheheh olalim gogocum bn sana ozel mesajdan yaziyorum adim soyadimi detayli bir sekilde ama bende arkadas ekle talebi yok senin vermen lazim :D

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben seni buldum ama ekleyemedim sen ekle canım.
Bende simdi cok kizdim kendime :D seni nasil ayirdim diye :D ama hep onlarin sucu 3 u takiliyorlardi :D

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet yaa sizi ekip gezip tozuyoz :8::9:
Hatırladım canım tam listeye alcakken gelmemisti.ne reklamı yapiyoduki
bir de aysenyarol ilk katıldığı gün arkadaşlık talebi göndermiş ama adapte olamamış...çok garip ya....

Hıı banada göndermiş kabul etmedim.

Canim eklemeyi unuttum benim face de bütün ayarlari kapali yapinca izin vermişti benimkide. O zaman tanimadigin kimse seni göremiyor ekleyemiyor.. Simdi alisti sallamiyor gerçi

Günaydın canım bende muhabbetin icine düştüm.

Bazen oluyo öyle bende geçen berili gördüm rüyamda.

Aa benim var feysim olalım arkadaş.
damlam niye komik olsun bazı eşler kiskaniyo ya sevgisinden dir onun.

Banada ozelden atsaniza kizlar ekliyeyim sizi :)

çok kötü bi menüyle:43::43::43:

21.04.2014 pazartesi
sabah
2 poğaça 1 kürt böreği
2 fincan cay

öğlen
döner ekmek arası

az cipsi

hazır pay kek 1 dilim

akşam (gecede diyebiliriz)
1 lahmacun
1 ayran
bolca salata
künefe

:43::43::43:

Son düzenleme:
asıl kötü dunun menüsünde :43:
senin kötü dediyin menüleri gördük canım.bence yine iyidir.sen paylaş hadi...
Canim eklemeyi unuttum benim face de bütün ayarlari kapali yapinca izin vermişti benimkide. O zaman tanimadigin kimse seni göremiyor ekleyemiyor.. Simdi alisti sallamiyor gerçi

hmmm.ben de söylerim bunu o zaman belki izin verir...
Benimkide burayı kiskaniyo onlarla daha çok sohbet ediyosun diye:9:

Ben seni buldum ama ekleyemedim sen ekle canım.

Evet yaa sizi ekip gezip tozuyoz :8::9:

Hatırladım canım tam listeye alcakken gelmemisti.ne reklamı yapiyoduki

Hıı banada göndermiş kabul etmedim.
iyi yapmışsın kuzum ya.ben zaten böyle ilk günden arkadaşlık talebi gönderenleri anlamıyorum.ben kaynaştıktan sonra,kalıcılığına emin olduktan sonra arkadaşlık talebi atarım...
hoşbuldum :) Günaydın herkese bu arada :3:
Yazmıştım ama geri sayfalarda kaldı sanırım.
Boy: 157
Kilo: 59,8
Hedefim: 53 (devamı gelirse 50 :) )[/B]

Evet geçen sene bu zamanlar 54 kiloya inmiştim ayda 1'er kilo vererek. 7 ay boyunca geri almadım ama evlendikten sonra 3 ayda geri geldi :19:

Yok canım 2 kilo çok fazla, hayatta veremem:53: ayda 1 kg versem yeter bana :) Çok güzel kilo vermişsin, boyun kaç? 1 yaşında evladın var demek Allah bağışlasın.

verirsin canım benim.en azından 1kilo verirsin diyetini düzgün yaparsan...sporunu yaparsan...

Bu arada dünkü yediklerim saçma sapandı.

21.04.14

kahvaltı: açma, poğaça, çay
ara: yeşilçay
öğle: yok (evden getirmemiştim ve moralim bozuktu ondan yemek aklıma gelmedi yoksa hayret ediyorum nasıl dayandım akşama kadar :1: )
akşam: 2 tabak makarna + salata + 1 topkek ( gündüz yemeyince akşam saldırdım makarnaya tabi)

Back
X