canım youtubede walk at home diye videoalar var.onlardan yap kuzum.ilk önce 1mile ile başla.sonra 2 istersen 3 yap eyer ki dışarıda yürüyemiyorsan...bir de ben dünden hergün 15dakika pilates yapmaya karar verdim inşallah devamlı olur.
Jillian ile leslie var bende de ama vakit yaratamıyorum. Bir de bilgisayar ya da Tv'ye takmam gerekiyor. Bilgisayar arzalı Tv. ise eşim izliyor kıyamıyorum 1 saatlik Tv keyfi var zaten :) Yürüyüş daha iyi geliyor bana, çıkamadığım zamanlarda ise 45 dk egzersiz yapıyordum ama 10 gün öncesi bırakmıştım. Tekrar başlayacağım.
Sorma yayaaaa işte aç kalırsan öyle iki tabak yersin tabi.bugün telafisini yaparsın inşallah.
Canim oncelikle hosgeldin...sen diyet yapma daha doğrusu saglikli beslenme konusunda kararini vermemissin maalesef.. İlk haftalar daha asilman gerekirken tamamı sagliksiz bir menü...
İlk başvurduğun sayfada var bilgilerin buraya yazdigini görmedim canım . benimde boy kisa yakiniz ayda 3 kilo bile verirsin kararli olursan onyargili olma.. 2 kilo verelim yada seninle biz
Hoşbuldum :) Aslında sağlıklı beslenirim canım. Mesela mevsimi olmayan meyve sebzeyi yememeye çalışırım, arada eşim alırsa çöpe gitmesin diye tüketirim tabi. Ama işyerimde ki buzdolabına kahvaltılık alışverişi yapamadım henüz, kahvaltı olayını düzene sokmam lazım. Sınav stresim bitti asılacağım artık yürüyüşlere de.
Bence de 2 kilo idealdir. Sen kaç kilosun hedefin nedir?