- 19 Kasım 2013
- 18.946
- 34.298
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel olmuş bence menün canımIyi geceler kızlar.
Bugünkü menümü paylasıyorum.
Sabah:göbek salata, domates, salatalık,1 dilim tam buğday ekmek, tuzsuz ayran 1 bardak.
Öğle: 4 tane mücver (fırında) 4 kaşık yogurt
Ara:1 elma,5 tane altinbasak kraker
Aksam:4 yk taze fasulye, tuzsuz ayran.
Ara:2 tane kakaolu petit beurre biskuvi
Günü kapattım.
3 litre su ve 1,30 saat hafif tempolu yürüyüş diyebilirim dısardaydım.
Gayet iyi senin bulgurdan oldu herhalde. Bende ödem galiba ilaçlardan maydanoz suyu içe içe düştüm baya ama artıdayım hala.Günaydın kızlaaaaar.rahatladım vallaha.ah bulgur ah beni ne hallere soktun.67 kilo.delirmiştim resmen.ama çok şükür şimdi tartıldım veeee eksilerdeyim.65.500olmuşum.çok mutlu oldum.fazla deyil ama artıdan iyidir işte...
Gecen hafta 65.800
Bu hafta 65.500
Fark 300gram
Yüzdeyi de hesaplarım şimdi. ..gogom sen ne yaptın.gel hadi...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bizde süt kesigi peynir yapılır onun galibaDün o kesmik dediyim şeyin resmini eklemeyi unutmuşum.
Sorun değil canım. Tebriklergunaydın arkadaslar cooook ozurdılerımçınternet sıkıntırı var okuldakı de calısmıyor arkadasın laptopundan gırıyorum onunkı de arapca turkce bazı harfler yok neyse gecen hafta 58
bu hafta 57,4
fark 600
Canın sağolsun bitanem. Haftaya daha iyi olur, üzme kendini. Muhtemelen ilaclardandır saglık onemli canım.
Hmm güzelmiş. Yeşil caya yarım limon sıkıyorum ben 3 gündür ödem gitsin diye böyle de yapayım akşam.Kızlar kanald de zayıflama ile ilgili güzel tarifler var izleyebiliyorsanız bakın.
Süt yogurt yumurta eksik olamali diyor kilo vermek için.
Birde yag yakıcı cay tarifi aldim yemekten sonra içmek icin paylasiyorum.
3 poset yeşil cay yada 2 yk
2 limon
1 avuc taze nane (ben kuru kullaniyorum)
1 cubuk tarcin
750ml su.
Yesilcayi demliyoruz 1 fincan suyla.
740ml suya limonu, tarcini naneyi ekliyoruz ve sonra demlenen yesil cayimizi ekleyip yemektwn sonra 2 bardak iciyoruz. Ben hazirladim kahvaltı sonrasi icicem bugun.
24.04.2014 perşembe menüm
çay
haşlanmış yumurta
1 domates salatalık
1 ince dilim kepek ekmeği
5 zeytın
1 kibrit kutusu peynir
bal
...
Kuşluk
meyve
...
öğle
çorba
sebzeli köfte yemegi az ve susuz
1 biber dolması
1 ince dilim kepek ekmeği
...
Ikindi
3 tene form liğht kepekli çubuk kraker
...
Akşam
1 kepçe corba
1 kepçe nohut susuz
1 kepçe garnaturlu makarna
2 yemek kaşıgı salcalı makarna
domates salatalık
yogurtlu patlıcan salatası
...
Türk kahvesi
kaşık kehve çikolatası
biz kastamonuluyuz bızde saçta(tüplü yer ocağı dıyebilim bilmeyenler için) fasulyeli börek yaparlar 1 ısırık (annem getirmiş hayatta dayanamam cok lezzetli birşey ama zaten misafırler falan vardı hıç oturmadım hep ayaktaydım:-d :-d :-d
Canım çok hareket edemedin bu hafta bence onunda etkisi var, iyileste duzelir bence kesin. Hele birde yuzmeye baslasan zaten yakarsîn canîm sen.Ilacta ciddi etkiler.Güzel olmuş bence menün canım
Gayet iyi senin bulgurdan oldu herhalde. Bende ödem galiba ilaçlardan maydanoz suyu içe içe düştüm baya ama artıdayım hala.
Bizde süt kesigi peynir yapılır onun galiba
Sorun değil canım. Tebrikler
Artık daha az yemem lazım 68 direncini kirmaliyim.
Canım bunu günlük yapıp bitiriyoruz 3 öğün yemekten sonra 2 küçük bardak için dedi. Ben yesilcayi ac tuketiyordum bide bunu denicem yag yakiyorsa süper olur. Zaten icmedigimiz bisey kalmadi sanirimHmm güzelmiş. Yeşil caya yarım limon sıkıyorum ben 3 gündür ödem gitsin diye böyle de yapayım akşam.
Güzel toparladin menüleri gayet iyi canım.
Canım çok hareket edemedin bu hafta bence onunda etkisi var, iyileste duzelir bence kesin. Hele birde yuzmeye baslasan zaten yakarsîn canîm sen.Ilacta ciddi etkiler.
Hmm güzelmiş. Yeşil caya yarım limon sıkıyorum ben 3 gündür ödem gitsin diye böyle de yapayım akşam.
Güzel toparladin menüleri gayet iyi canım.
Canım bunu günlük yapıp bitiriyoruz 3 öğün yemekten sonra 2 küçük bardak için dedi. Ben yesilcayi ac tuketiyordum bide bunu denicem yag yakiyorsa süper olur. Zaten icmedigimiz bisey kalmadi sanirim![]()
Yapayım ben sabahtan yapip akşam a kadar mı iccez. Dediğin gibi icmedigimiz ot kalmadı.![]()
Günaydın canlarim hadi gelsin bakalim sonuçlar yaris vakti...
günaydınlar kızlarrr ayyy burdaki sabah sohbetlerini özledim yaaaa![]()