• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben bu hafta tartilmama karari aldim canim, persembe gorucem ne durumdayim. Beynime artık diyetteyim sinyali gondermek istemiyorum. Sağlıklı besleniyorum mutluyum.

Çok iyi fikir bence de.hakikaten ben de şu anki beslenme biçimimle çom mutluyum.bir tek spor yapmak istemiyorum. Dışarıda yürüyüş yapmayı seviyorum ona da pek imkan olmuyor.yoksa az yemek çok güzel hele bir de kilo verince super. ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok iyi fikir bence de.hakikaten ben de şu anki beslenme biçimimle çom mutluyum.bir tek spor yapmak istemiyorum. Dışarıda yürüyüş yapmayı seviyorum ona da pek imkan olmuyor.yoksa az yemek çok güzel hele bir de kilo verince super. ..

Bir günde birşey değişmez canım, su kaybederiz, bagirsak faliyetidir vs ama tam 1 haftayı geciricem bu kez, hem merakla beklediğim bir gün olur, heyecan olur ben böyle düşündüm kendi adıma uygulayacagim.

Bir günde birşey değişmez canım, su kaybederiz, bagirsak faliyetidir vs ama tam 1 haftayı geciricem bu kez, hem merakla beklediğim bir gün olur, heyecan olur ben böyle düşündüm kendi adıma uygulayacagim.

Çok çom haklısın canım.bende inşallah 2gün kaçırmam ve tartılma gereyi kalkmaz ve sonuç ta perşenbe günü bana surpriz yapar.:sly:

Hadi bakalım biraz heyecan katalim bu hafta olaya.

Hepimiz böyle yapa bilsek güzel olur aslında.bir Kızlaaaar hedefine ulaşamayanlaaaaar yaptınızmı cezanızı?yapın mutlaka.ve bugün yeniden hedef belirleyelim...

Hepimiz böyle yapa bilsek güzel olur aslında.bir Kızlaaaar hedefine ulaşamayanlaaaaar yaptınızmı cezanızı?yapın mutlaka.ve bugün yeniden hedef belirleyelim...

Canım ben uygulayacagim, katilin sizde isterseniz. Bu haftada tartinin yüzünü 1 gün goruverelim.
Sende kaçamak yapma 2 gün olurmu?

Canım ben uygulayacagim, katilin sizde isterseniz. Bu haftada tartinin yüzünü 1 gün goruverelim.
Sende kaçamak yapma 2 gün olurmu?

İnşallah yapmam yaaa.aslında bu gazla yapmam...yapmam. ..

Günaydın tatlım.ne çabuk kalkmışsın canım?ben kalktım dayanayıp tartıya çıkdım.kaç olsam iyidir.63.800.inanamıyorum ya.acaba sporun mu etkisi var.anlamadım ama sevindim çok.

Süper canım. Sanada gunaydin bu arada.
Herkese günaydınlar.hepimiz için faydalı bir gün olsun inşallah...benim günüm bir az bilinmeyen gibi.hersey belkilerden ibaret.belkikızımı anaannesi yoluycam,belki dışarıya hediye almaya çıkıcam,belki dersim var evde. ..hepisi zencirvari şekilde 1 1inden asılı. Benim en sevmediyim şeydir.ben düzen tertip kadınıyım.herseyi önceden bilmem planlamam gerek. ..

Inşallah duzenli bir gün geçirirsin.
Ben bu hafta tartilmama karari aldim canim, persembe gorucem ne durumdayim. Beynime artık diyetteyim sinyali gondermek istemiyorum. Sağlıklı besleniyorum mutluyum.

Bende yapmaya çalışıyorum. Okuduğum kitapta etkili bayaa

Süper canım. Sanada gunaydin bu arada.

Inşallah duzenli bir gün geçirirsin.

Bende yapmaya çalışıyorum. Okuduğum kitapta etkili bayaa
Günaydın kuzummmm.ben bugün tartıda 2yıldır görmediyim rakamı gördüm ya çok mutluyum çok.kendimi super hiss ediyorum...
Yapma yapma, elin, aklın o yiyeceklere gittiğinde persembeyi düşün, cezayi düşün.

Ceza dediyimiz aslında bizim için bir ödül ya.ne güzel kalori atıyoruz işte...

Günaydın kuzummmm.ben bugün tartıda 2yıldır görmediyim rakamı gördüm ya çok mutluyum çok.kendimi super hiss ediyorum...

Ceza dediyimiz aslında bizim için bir ödül ya.ne güzel kalori atıyoruz işte...

Tamamda bitanem aldığın fazla kaloriyi atiyorsun, kacamak yapmadan yapsan o sporu çok daha fazla kilo vermezmisin yada daha kolay?

Günaydın herkesee :16: hayırlı cumalar bu arada.

Bende varım bendeee :)) Bu sabah tartıldım çok farklı bir rakam gördüm sevindim ama dediğin gibi belki su kaybı falandır diye önemsemedim bir de her gün tartılsam o rakamın daha da düşmesini bekleyeceğim psikolojim bozulacak :1: Bi ara eşimi arayacağım evdeyse tartıyı saklamasını isteyeceğim :1:

hemen dünkü menümü paylaşayım efenim

Sabah: 1/2 domates, 1/2 salatalık, 1 kk peynir, 2 dilim kepekli ekmek, çay

Öğle: 3 kaşık peynirli makarna, 4 kaşık kabak yemeği

1 dilim kepekli ekmek ile azcık peynir (öğle az oldu doymadım)

2 ceviz

Akşam: 1/2 kase yayla çorbası, 2 kaşık makarna, salata, 6 ad ince sarma

2 kayısı, 2 erik

45 dk yürüdüm. halama gitmiştim bir ara bahsetmiştim sanırım amcam kanser hastasıydı ve dün sonuç günüydü çok iyiymiş 3 ay sonrası için sadece kontrol için gün vermiş doktoru, bu sanırım hastalığı yenmiş demek oluyor. Raporunun resmini çektim azıcık araştıracağım bakalım. Çok sevindim ama ya.

Bu arada akşam gezince yemek yapamadım. Ne yicem bugün puff:43:

Tamamda bitanem aldığın fazla kaloriyi atiyorsun, kacamak yapmadan yapsan o sporu çok daha fazla kilo vermezmisin yada daha kolay?
E işte sporu yapınca daha iyi oluyor.demek istediyim aslında bizim içim öğün ceza spor ödül oluyor.

Bende varım bendeee :)) Bu sabah tartıldım çok farklı bir rakam gördüm sevindim ama dediğin gibi belki su kaybı falandır diye önemsemedim bir de her gün tartılsam o rakamın daha da düşmesini bekleyeceğim psikolojim bozulacak :1: Bi ara eşimi arayacağım evdeyse tartıyı saklamasını isteyeceğim :1:
Haklısın evet.hergün azalmasını bekleriz ama olmaz ki.kim bilir bugün neden böyle çıkdı.

2 ceviz

2 kayısı, 2 erik

45 dk yürüdüm. halama gitmiştim bir ara bahsetmiştim sanırım amcam kanser hastasıydı ve dün sonuç günüydü çok iyiymiş 3 ay sonrası için sadece kontrol için gün vermiş doktoru, bu sanırım hastalığı yenmiş demek oluyor. Raporunun resmini çektim azıcık araştıracağım bakalım. Çok sevindim ama ya.

Amcan adına çok sevindim canım.ne güzel olmuş.Allah tüm hastalara acil şifalar versin inşallah...

E işte sporu yapınca daha iyi oluyor.demek istediyim aslında bizim içim öğün ceza spor ödül oluyor.

Haklısın evet.hergün azalmasını bekleriz ama olmaz ki.kim bilir bugün neden böyle çıkdı.

Amcan adına çok sevindim canım.ne güzel olmuş.Allah tüm hastalara acil şifalar versin inşallah...

Valla neden böyle çıktı bilmiyorum canım ama hiç bağırsak faaliyetimde olmadı açıkçası ve dünden 400 gr daha eksideyim , su kaybı falandır ellanazın dediği gibi.
Amin canım Allah razı olsun.

2 ceviz

2 kayısı, 2 erik

Güzel olmuş menün. Amcana geçmiş olsun canım bi daha hastalık görmez inşallah.

Bitanem belki kilodur ama su var psikolojik olarak etkileniyoruz bu hafta böyle yapalım bakarsin büyük büyük eksiler görürüz.

2 ceviz

2 kayısı, 2 erik

Cok geçmiş olsun acil şifalar, iyiymis çok sevindim inşallah tekrarlanmaz canım.

Ikisininde extra faydası olmuyor bence, kilo veripte yemek nasıl makul degilse, yiyip üzerine spor yapmakta makul değil bence. Kotunun iyisi yani ikiside bence. Yemeden yapsak 1 saat spor mis gibi kilo veririz zaten dimi canım?

Günaydın

Sabah
Müsli+süt
Ara
2 kuru kayısı
8 badem
çay
Öğle
1 tabak semizotu yemeği (pirinçli)
1 kase yoğurt
Ara
1 kupa sütlü nescafe
1 minik kurabiye
Akşam
1 çipura (fırında)
3-4 dilim fırında patates.
2 bardak şalgam suyu
Ara
2 kayısı
1 çay bardağı süt
su 2,5 litre
Spor 200 ip atlama 30 dk eliptik bisiklet.

Ebru yine gelemedi geçen haftada gelmemişti napsak acaba kızlar bekliyorum ama hic sesi çıkmadı 2 haftadır.

Back
X