Bilemiyorum tatlım temennim kilo olması :) ben 5 sene öncesi 45-50 kilo arasıydım hep zayıftım yani. Ama senelerdir ilk defa 56 lı rakamları gördüm 62'lerden sonra yani

üzerimdeki pantolondan yola çıkarsam 2 hafta önce giydiğimde böyle yerlerde sürünmüyordu, valla paçaları kirleniyor diye yansam mı yoksa üzerimden düşüyor diye sevinsem mi bilemedim

bu hafta tartı yok hem sürpriz olsun ya.
Güzel dileklerin içinde ayrıca teşekkür ederim canım, o neşeli adamı uzun zamandır ilk defa böyle gülerken gördüm, Allah razı olsun umarım tekrarlanmaz.
Spor için ise; zayıflamadan çok sıkılaşma da etkisi olduğu için yapmak daha makul geliyor bana. Ben sarktığımı hissediyorum çünkü

Mesela düzenli leslie yapanlar formunda fark olmadığını ama tartı da zaman zaman artı çıktıklarını söylüyorlar. Tahminimce yağ eriyor, kas gelişiyor ağırlaşıyor demek ki.
çok güzel canım, şalgamı görmeyeydim iyiydi :)) çok severim ama dibini getiririm o yüzden dokunmuyorum hiç.
Günaydın canım hoşgeldin. Banada oluyor o zaman zaman tam yazıyorum hoop biri geliyor kalıyor :)) Görüşmek üzere