• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

unutmadan dünki menümü yazayım sonra temizlik vakti..

sabah: 1 kase yuylafezmesi yağsız sütle

ara: 1 probiyotik yoğurt

öğle: 1 pors. kıymalı kabak yemeği, 2 kaşık yoğurt, 2 dilim tam buğday

ara: yarım pk çubuk kraker, sütlü nescafe

akşam:1.5 kase tavuklu şehriyeli çorba, 2 dilim tam buğday, salata,

ara: 1 ceviz,2 kuru kayısı

su 2 lt kadar, spor yok, meto çayı 3 kupa

unutmadan dünki menümü yazayım sonra temizlik vakti..

sabah: 1 kase yuylafezmesi yağsız sütle

ara: 1 probiyotik yoğurt

öğle: 1 pors. kıymalı kabak yemeği, 2 kaşık yoğurt, 2 dilim tam buğday

ara: yarım pk çubuk kraker, sütlü nescafe

akşam:1.5 kase tavuklu şehriyeli çorba, 2 dilim tam buğday, salata,

ara: 1 ceviz,2 kuru kayısı

su 2 lt kadar, spor yok, meto çayı 3 kupa

Yine gayet güzel düzenli olmuş canım

Bende yazayım menülerimi.
Perşembe sabah 2 dilim ekmek peynir salatalık çay haşlanmış yumurta

ara elma

öğlen fırında tavuk yoğurtlu salata 2 dilim ekmek

ara 10 erik

akşam yarım balık 4 kaşık kısır salata

ara elma

su 2.5 lt
spor 15 dk çeşitli hareketler 200 ip atlama

cuma
sabah yarım simit peynir 1 tk.reçel salatalık maydanoz

ara nescafe

öğlen haşlanmış et salata yoğurt 2 dilim ekmek

ara biraz geç oldu 4 e doğru yarım simit 4 kaşık kadar kısır peynir nescafe

akşam yemedim

su 2.5 lt
spor 200 ip atlama:17:

Ayy kızlar depremi hissettinizmi ya. Çok korktum ben.

Koltuğum beşik gibi sallandı noluyo dedim dengede durmaya çalışıyorum :)) Sonra çaktım tabi. çok korktum ya kendimi direk dışarıya attım. Baktım herkes normal afalladım biraz, ilk defa bir deprem hissettim ben ondan herhalde bana baya şiddetli geldi.

Kızlar selam depremi hisseden arkadaşlar çok geçmiş olsun. Allah korusun hepimizi.. Napiyonuz? Ben yine düştüm yollara kursa gidiyorum:( 2den 5 e kadar kursum var. Çıkışta biraz çarşıda işim var sonra eve gelcem. Yani yine akşamı ederim:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dünkü menüm
Kahvaltı 1 poğaça nin 4te 3 ü, 2dilim peynir, 5 zeytin
Öğle:1 kepçe çorba 6 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye,1kase cacık
Akşam:yarım poğaça, 1tane diyet bisküvi, cay

Kızımın yuzmesi vardı geldik birazdan çıkıcaz gösterisi var oraya gitcez gelcez ben yüzmeye gitcem. Akşam evde olurum herhalde. Yarın sabah branch ve doğumgünü var.bayaa yoğunum galiba.

Evet canım malesef. Kızım da havuzdaydi korktum bayaa

Koltuğum beşik gibi sallandı noluyo dedim dengede durmaya çalışıyorum :)) Sonra çaktım tabi. çok korktum ya kendimi direk dışarıya attım. Baktım herkes normal afalladım biraz, ilk defa bir deprem hissettim ben ondan herhalde bana baya şiddetli geldi.

geçmiş olsun kızlar.. ben oldukça uzaktayım hissetmedim haliyle ama bilirim o hissi allah beterinden korusun...

Evet canım malesef. Kızım da havuzdaydi korktum bayaa

Evde yakalandim cam hareket etti önce dedim inşallah deprwm degildir sonra bi baktim baya gidip geliyo esyalae, rabbim beterinden saklasin kötü ya. Ben o saatten beri eve giremedim daha yeni geldim halada rahat hissetmiyorum kendimi.

Kızlar selam depremi hisseden arkadaşlar çok geçmiş olsun. Allah korusun hepimizi.. Napiyonuz? Ben yine düştüm yollara kursa gidiyorum:( 2den 5 e kadar kursum var. Çıkışta biraz çarşıda işim var sonra eve gelcem. Yani yine akşamı ederim:)

geçmiş olsun kızlar.. ben oldukça uzaktayım hissetmedim haliyle ama bilirim o hissi allah beterinden korusun...

Aminn sağolun kızlar.

Evde yakalandim cam hareket etti önce dedim inşallah deprwm degildir sonra bi baktim baya gidip geliyo esyalae, rabbim beterinden saklasin kötü ya. Ben o saatten beri eve giremedim daha yeni geldim halada rahat hissetmiyorum kendimi.

Bende çok tedirgindim ama 14:30'dan beri uyukluyorum :53: nasıl rahatça uyudum bilemiyorum neyin nesiydi bu uyku ya. Bir de masamın yanındaki duvarda kocamann klasör dolabı var arada çatırtılar geliyor ondan daha da tırsıyorum. normalde de ses çıkıyordu ama şimdi malum daha çok takıyorum.

Aminn sağolun kızlar.

Bende çok tedirgindim ama 14:30'dan beri uyukluyorum :53: nasıl rahatça uyudum bilemiyorum neyin nesiydi bu uyku ya. Bir de masamın yanındaki duvarda kocamann klasör dolabı var arada çatırtılar geliyor ondan daha da tırsıyorum. normalde de ses çıkıyordu ama şimdi malum daha çok takıyorum.
Tansiyonun düşmüştür canım ondan uyukluyorsun bence.

Tansiyonun düşmüştür canım ondan uyukluyorsun bence.

Sanırım öyle canım, dünün telafisini yapıyorum inat ettim, çünkü dün akşamda fazla kaçırdım. Akşamı da nesfit ile geçiştirebilirsem telafi etmiş olacağım hemen hemen. Ya bu arada gece uykusu haricinde uykular kalori yaktırıyormuş doğru mu acaba bu? kalori takibi yaptığım sitede yazıyor. bana tuhaf geldi :1:

Selam kızlar ben kurstan çıktım yarın düğün var:) onun için eksik bişeyler vardı onları tamamliycam yani çarşı pazar kosturmasi ordan eve giderim. Akşam olur zaten.

Back
X