- 19 Kasım 2013
- 18.937
- 34.280
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın hepinize, iyi haftasonları
günaydın güzeller kaçamaksız bir haftasonu olsun hadi bakalım![]()
Günaydınlar herkese. Güzel bir haftasonu olsun inşallah.
unutmadan dünki menümü yazayım sonra temizlik vakti..
sabah: 1 kase yuylafezmesi yağsız sütle
ara: 1 probiyotik yoğurt
öğle: 1 pors. kıymalı kabak yemeği, 2 kaşık yoğurt, 2 dilim tam buğday
ara: yarım pk çubuk kraker, sütlü nescafe
akşam:1.5 kase tavuklu şehriyeli çorba, 2 dilim tam buğday, salata,
ara: 1 ceviz,2 kuru kayısı
su 2 lt kadar, spor yok, meto çayı 3 kupa
Ayy kızlar depremi hissettinizmi ya. Çok korktum ben.
Ayy kızlar depremi hissettinizmi ya. Çok korktum ben.
Evet canım malesef. Kızım da havuzdaydi korktum bayaa
Koltuğum beşik gibi sallandı noluyo dedim dengede durmaya çalışıyorum :)) Sonra çaktım tabi. çok korktum ya kendimi direk dışarıya attım. Baktım herkes normal afalladım biraz, ilk defa bir deprem hissettim ben ondan herhalde bana baya şiddetli geldi.
Evet canım malesef. Kızım da havuzdaydi korktum bayaa
Evde yakalandim cam hareket etti önce dedim inşallah deprwm degildir sonra bi baktim baya gidip geliyo esyalae, rabbim beterinden saklasin kötü ya. Ben o saatten beri eve giremedim daha yeni geldim halada rahat hissetmiyorum kendimi.Koltuğum beşik gibi sallandı noluyo dedim dengede durmaya çalışıyorum :)) Sonra çaktım tabi. çok korktum ya kendimi direk dışarıya attım. Baktım herkes normal afalladım biraz, ilk defa bir deprem hissettim ben ondan herhalde bana baya şiddetli geldi.
Kızlar selam depremi hisseden arkadaşlar çok geçmiş olsun. Allah korusun hepimizi.. Napiyonuz? Ben yine düştüm yollara kursa gidiyorum2den 5 e kadar kursum var. Çıkışta biraz çarşıda işim var sonra eve gelcem. Yani yine akşamı ederim:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
geçmiş olsun kızlar.. ben oldukça uzaktayım hissetmedim haliyle ama bilirim o hissi allah beterinden korusun...
Evde yakalandim cam hareket etti önce dedim inşallah deprwm degildir sonra bi baktim baya gidip geliyo esyalae, rabbim beterinden saklasin kötü ya. Ben o saatten beri eve giremedim daha yeni geldim halada rahat hissetmiyorum kendimi.
Tansiyonun düşmüştür canım ondan uyukluyorsun bence.Aminn sağolun kızlar.
Bende çok tedirgindim ama 14:30'dan beri uyukluyorumnasıl rahatça uyudum bilemiyorum neyin nesiydi bu uyku ya. Bir de masamın yanındaki duvarda kocamann klasör dolabı var arada çatırtılar geliyor ondan daha da tırsıyorum. normalde de ses çıkıyordu ama şimdi malum daha çok takıyorum.
Tansiyonun düşmüştür canım ondan uyukluyorsun bence.