• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Nihayet yuzmede bitti son bi kez de kitap fuarına ugradik eve donuyos yine çok yoruldum bugün.

Iyi geceler hepinize.
Bugünkü menumude yazayım da biraz hareket olsun topikte çok durgun bugün.
Sabah:2 dilim ekmek (t.bugday) az krem peynir, domates, salatalık.
Öğle:mc turkonun köftelerini ve icindeki garniturlerini yedim , zero içtim yanında. Patates, ketçap, mayonez yemedim.
Akşam:3 yk domatesli kavrulmuş et,2 yk makarna, 4 yk yogurt
Ara; 1 mini nugger.
Günü kapattım.
1 saat park vardi yürüdük. Günün geri kalanindada disa4daydik zaten, hareket halindeydim.

Günaydın canlarım . Hepimiz için güzel bir gün olsun.annemlere geldim ben de.kızım burda ya onu eve götürmek için geldim.çok yorgunum çok.uyukum var çok...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Iyi geceler hepinize.
Bugünkü menumude yazayım da biraz hareket olsun topikte çok durgun bugün.
Sabah:2 dilim ekmek (t.bugday) az krem peynir, domates, salatalık.
Öğle:mc turkonun köftelerini ve icindeki garniturlerini yedim , zero içtim yanında. Patates, ketçap, mayonez yemedim.
Akşam:3 yk domatesli kavrulmuş et,2 yk makarna, 4 yk yogurt
Ara; 1 mini nugger.
Günü kapattım.
1 saat park vardi yürüdük. Günün geri kalanindada disa4daydik zaten, hareket halindeydim.
Güzel olmuş canım menün
Günaydın canlarım . Hepimiz için güzel bir gün olsun.annemlere geldim ben de.kızım burda ya onu eve götürmek için geldim.çok yorgunum çok.uyukum var çok...

Günaydın canım ozlettin kendini

Sabah veli arkadaslarla girdiğimiz iddia için çektim :)

Eklentiler

• $1401080498034.webp
    $1401080498034.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 52

Günaydın canım, hoşgeldin

Hadi bakalım gogocum 3 kiloydu dimi iddia valla 65sin kismetse bu durumda inşallah.

Anladığım kadarıyla 3kilo için iddiaya girmişsin .ne kadar zamana peki?
Günaydın güzeller,
Tartiya son 3 kala güzel sağlıklı bir hafta geçirin emi.
Öptüm hepinizi.

Güzelim tartılmadın dim?vallaha be bugün bile tartılmadım.dün yediyim 1ince dilim nişan pastası hariç kaçamağım olmadı hiç.onun içi gerek duymadım.şimdi 3günde daha sıkı devammmm..

Ben şu kiloyu gördüğümde Victoria's Secret yılbaşı defilesine çıkacak kadar güzel hissedeceğim kendimi herhalde. :3::21: Darısı başıma (ve mümkünse 10 kilo daha azı da !!!)
:46: :46: :46:
Inşallah görürsün istediğin kiloyu canım.
Günaydın canım, hoşgeldin

Hadi bakalım gogocum 3 kiloydu dimi iddia valla 65sin kismetse bu durumda inşallah.
Evet canım inşallah

Güzelim tartılmadın dim?vallaha be bugün bile tartılmadım.dün yediyim 1ince dilim nişan pastası hariç kaçamağım olmadı hiç.onun içi gerek duymadım.şimdi 3günde daha sıkı devammmm..

22 hazirana kadar canım.

Yok kuzum tartilmadim persembeye kadar yok. Bak ise yaramis tartilmamak sende kacamak yapmamissin

Kızlar merhaba, umarım herkes iyidir. Yazacak adam akıllı bir menüm yok ama alışkanlık yazayım yine :1:
24.05.14(c.tsi)
Sabah: 1 kase müsli

Öğle: Yarım ekmek tavuk döner, ayran

Akşam: 1 kase müsli

25.05.14 (pazar)
Sabah: Yeşilçay

1 kk peynir, 1 omlet, patates kızartması (miktarını unuttum ama 1 orta boy patatesten çıkacak kadar vardı) 2 dilim ekmek, 3 çay

Öğle: Yok

Akşam: tavuk ızgara 3-4 but, 1 bardak kola, 2 kaşık pilav, 1 közlenmiş domates

Son düzenleme:
Ben şu kiloyu gördüğümde Victoria's Secret yılbaşı defilesine çıkacak kadar güzel hissedeceğim kendimi herhalde. :3::21: Darısı başıma (ve mümkünse 10 kilo daha azı da !!!)
:46: :46: :46:
Sen de hoş geldin kuzum.gördüm katıldığını ama bi hoşgeldin diyemedim.inşallah hedefine ulaşırsın. Ümitsizlik yok,sağlıklı hayat var...
Yok kuzum tartilmadim persembeye kadar yok. Bak ise yaramis tartilmamak sende kacamak yapmamissin
Evet hem kaçamak yapmadım hem de çok çok tempolu 3gün geçirdim.bugün de onların bedelini öpüyorum işte.çok çok yorgunum. Ayakta durucak halim yok.sanki vücudum pes etmiş durumda.
Kızlar merhaba, umarım herkes iyidir. Yazacak adam akıllı bir menüm yok ama alışkanlık yazayım yine :1:
24.05.14(c.tsi)
Sabah: 1 kase müsli

Öğle: Yarım ekmek tavuk döner, ayran

Akşam: 1 kase müsli

25.05.14 (pazar)
Sabah: Yeşilçay

1 kk peynir, 1 omlet, patates kızartması (miktarını unuttum ama 1 orta boy patatesten çıkacak kadar vardı) 2 dilim ekmek, 3 çay

Öğle: Yok

Akşam: tavuk ızgara 3-4 but, 1 bardak kola, 2 kaşık pilav, 1 közlenmiş domates

Anaaa kız 3 4 butu nerene yedin,o döner ne öyle...hmmmm...çok çok kızdım...
yine kan verdim :( kalp çarpıntım geçmedi:(

Ne olmuş sana kuzum ya.kaç gündür yokum.geçmişe de baktım ama kaçırmışım herhalde. Bir problemin mi var?

Kızlar benim burada bir arkadaşım var.çocukları dışarıda birlikte gezdiririz.o da kilolu.aslında kilosu fazla deyil ama toto kısmı çok büyük.o da hep diyetimi sorardı.buraya gelmesini söyledim bakmış ama bir şey anlamamış.o da bana her gün rapor veriyor.hep diyetteyim derdi ama,kilom hiç azalmıyor derdi . benimle başlayalı 6 güne 66dan 64e inmiş bile.artık hergün birlikde yürümeyi karar aldık.bu benim için çok iyi oldu.yalnız sıkıcıydı baya . cuma günü 1.5saat yürüdüm . şimdi dersdeyim ama 1saate biter yürürüm yine.bakalım bugün kaç olucak.ama halim de yok hiç.uykum var çok . inşallah yapa bilirim. ..

Son düzenleme:
Sen de hoş geldin kuzum.gördüm katıldığını ama bi hoşgeldin diyemedim.inşallah hedefine ulaşırsın. Ümitsizlik yok,sağlıklı hayat var...

Evet hem kaçamak yapmadım hem de çok çok tempolu 3gün geçirdim.bugün de onların bedelini öpüyorum işte.çok çok yorgunum. Ayakta durucak halim yok.sanki vücudum pes etmiş durumda.

Anaaa kız 3 4 butu nerene yedin,o döner ne öyle...hmmmm...çok çok kızdım...

Ne olmuş sana kuzum ya.kaç gündür yokum.geçmişe de baktım ama kaçırmışım herhalde. Bir problemin mi var?

Canım haklısın valla ne sebze ne meyve var bir kaç gündür böyle hazırdan yiyorum sağlıksız da oluyor. Normalinde de tok olsam bile yerim o kadar, o kapasite mevcut bende :1: ama dün nişanımız vardı bizimde kahvaltıyı 12 gibi yaptım akşama çook acıkmıştım. Kalorilerine baktım hedeflediğim kalorinin fazlasını almamışım ama bakalım perşembe belli olur artık. Burası da bayağı durgun son günlerde.:44:

Back
X