• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım haklısın valla ne sebze ne meyve var bir kaç gündür böyle hazırdan yiyorum sağlıksız da oluyor. Normalinde de tok olsam bile yerim o kadar, o kapasite mevcut bende :1: ama dün nişanımız vardı bizimde kahvaltıyı 12 gibi yaptım akşama çook acıkmıştım. Kalorilerine baktım hedeflediğim kalorinin fazlasını almamışım ama bakalım perşembe belli olur artık. Burası da bayağı durgun son günlerde.:44:

Sorma kuzum ya.evet cumartesi pazarı anladık ama bugün niye böyle oldu anlamadım.nerde kızlar acaba.ben annemlerdeydim.1 2 saat oldu geleli.ben de su içemedim doğru dürüst. Sabahdan 1bardak bile içmedim.belki akşam meto çayı da yaparım . ya canım. Senin kilon kaç?hedefin kaç?ben unutuyorum hep seni.fazla deyil biliyorum ama rakam hatırlamıyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam kızlar bbbiraz gec oldu ama geldim :)

Kızlar metabolizma çayını kaç gün içip kac gün ara vercez.
Canım kararsabır bilir sanırım maksimum 21 gün icilir sanırım genelde öyledir ya.
Kızlar merhaba, umarım herkes iyidir. Yazacak adam akıllı bir menüm yok ama alışkanlık yazayım yine :1:
24.05.14(c.tsi)
Sabah: 1 kase müsli

Öğle: Yarım ekmek tavuk döner, ayran

Akşam: 1 kase müsli

25.05.14 (pazar)
Sabah: Yeşilçay

1 kk peynir, 1 omlet, patates kızartması (miktarını unuttum ama 1 orta boy patatesten çıkacak kadar vardı) 2 dilim ekmek, 3 çay

Öğle: Yok

Akşam: tavuk ızgara 3-4 but, 1 bardak kola, 2 kaşık pilav, 1 közlenmiş domates

Canım kötü olmus az ve sağlıksız sanki ama daha zaman var, toparlarsın üzülme.
yine kan verdim :( kalp çarpıntım geçmedi:(
Geçmiş olsun canım, haber verirsin bizede sonuçları alinca.
Sen de hoş geldin kuzum.gördüm katıldığını ama bi hoşgeldin diyemedim.inşallah hedefine ulaşırsın. Ümitsizlik yok,sağlıklı hayat var...

Evet hem kaçamak yapmadım hem de çok çok tempolu 3gün geçirdim.bugün de onların bedelini öpüyorum işte.çok çok yorgunum. Ayakta durucak halim yok.sanki vücudum pes etmiş durumda.

Anaaa kız 3 4 butu nerene yedin,o döner ne öyle...hmmmm...çok çok kızdım...

Ne olmuş sana kuzum ya.kaç gündür yokum.geçmişe de baktım ama kaçırmışım herhalde. Bir problemin mi var?

Kızlar benim burada bir arkadaşım var.çocukları dışarıda birlikte gezdiririz.o da kilolu.aslında kilosu fazla deyil ama toto kısmı çok büyük.o da hep diyetimi sorardı.buraya gelmesini söyledim bakmış ama bir şey anlamamış.o da bana her gün rapor veriyor.hep diyetteyim derdi ama,kilom hiç azalmıyor derdi . benimle başlayalı 6 güne 66dan 64e inmiş bile.artık hergün birlikde yürümeyi karar aldık.bu benim için çok iyi oldu.yalnız sıkıcıydı baya . cuma günü 1.5saat yürüdüm . şimdi dersdeyim ama 1saate biter yürürüm yine.bakalım bugün kaç olucak.ama halim de yok hiç.uykum var çok . inşallah yapa bilirim. ..

Iyi olmuş canım, banada lazım bir arkadas ama benim gibi cocuklusundan. Ben parkta edindim arkadaş kizim sagolsun.
Sorma kuzum ya.evet cumartesi pazarı anladık ama bugün niye böyle oldu anlamadım.nerde kızlar acaba.ben annemlerdeydim.1 2 saat oldu geleli.ben de su içemedim doğru dürüst. Sabahdan 1bardak bile içmedim.belki akşam meto çayı da yaparım . ya canım. Senin kilon kaç?hedefin kaç?ben unutuyorum hep seni.fazla deyil biliyorum ama rakam hatırlamıyorum

Buralardayim bende, sabah alışverişe ciktim, geldim temizlik yaptim, camasir yikiyorum bi yandan, kızımı uyuttum yemek koydum ocaga ve bu kosturmaca içinde yemek yemeyi unuttum 1 avuc leblebi, az burgu peynir (dolabba yerlestirirken attim agzima) yemek yaparkende yarim havuc yedim. Şoktayım şu an farkında bile degildim biliyormusun ama diyorumki bisey eksikkk. Yemegim pissin ondan yerim artik ya.

Hoşgeldin canım.

Yeni gelen arkadasimiz var sanırım birde, oda hosgelmis.

Canım kararsabır bilir sanırım maksimum 21 gün icilir sanırım genelde öyledir ya.

Iyi olmuş canım, banada lazım bir arkadas ama benim gibi cocuklusundan. Ben parkta edindim arkadaş kizim sagolsun.

Buralardayim bende, sabah alışverişe ciktim, geldim temizlik yaptim, camasir yikiyorum bi yandan, kızımı uyuttum yemek koydum ocaga ve bu kosturmaca içinde yemek yemeyi unuttum 1 avuc leblebi, az burgu peynir (dolabba yerlestirirken attim agzima) yemek yaparkende yarim havuc yedim. Şoktayım şu an farkında bile degildim biliyormusun ama diyorumki bisey eksikkk. Yemegim pissin ondan yerim artik ya.

Hoşgeldin canım.

İş yapınca öyle oluyor zaten.insan unutuyor yemeyi.ama öyün atlamamaya çalış kuzum

Kızlar merhaba, umarım herkes iyidir. Yazacak adam akıllı bir menüm yok ama alışkanlık yazayım yine :1:
24.05.14(c.tsi)
Sabah: 1 kase müsli

Öğle: Yarım ekmek tavuk döner, ayran

Akşam: 1 kase müsli

25.05.14 (pazar)
Sabah: Yeşilçay

1 kk peynir, 1 omlet, patates kızartması (miktarını unuttum ama 1 orta boy patatesten çıkacak kadar vardı) 2 dilim ekmek, 3 çay

Öğle: Yok

Akşam: tavuk ızgara 3-4 but, 1 bardak kola, 2 kaşık pilav, 1 közlenmiş domates

Bol tavuklu olmuş ama düzensiz haftasonu olunca kaçıyor duzenimiz.
kızlarrr hastanelerde gezmekten ömrüm tukendi:(

yine kan verdim :( kalp çarpıntım geçmedi:(

akşam kursum var tekrar hastaneye gitcem giremem bu gün tekrar:(
Zor canım hastane işleri ben hastanede olduğum halde bi muayene bi kan ver sonuç al bütün gün uğraşıyorum.
Kızlar benim burada bir arkadaşım var.çocukları dışarıda birlikte gezdiririz.o da kilolu.aslında kilosu fazla deyil ama toto kısmı çok büyük.o da hep diyetimi sorardı.buraya gelmesini söyledim bakmış ama bir şey anlamamış.o da bana her gün rapor veriyor.hep diyetteyim derdi ama,kilom hiç azalmıyor derdi . benimle başlayalı 6 güne 66dan 64e inmiş bile.artık hergün birlikde yürümeyi karar aldık.bu benim için çok iyi oldu.yalnız sıkıcıydı baya . cuma günü 1.5saat yürüdüm . şimdi dersdeyim ama 1saate biter yürürüm yine.bakalım bugün kaç olucak.ama halim de yok hiç.uykum var çok . inşallah yapa bilirim. ..

Süper canım yanına arkadaş olması. Sende daha çok motive olursun.

Merhaba canım hoşgeldin.

Haftasonu bende su içemedim pek. Ben şuan 57 yim canım. hedefime başlarken 53 demiştim sanırım ama şuan 50.

Hoşgeldin canım.

Bol tavuklu olmuş ama düzensiz haftasonu olunca kaçıyor duzenimiz.

Zor canım hastane işleri ben hastanede olduğum halde bi muayene bi kan ver sonuç al bütün gün uğraşıyorum.

Süper canım yanına arkadaş olması. Sende daha çok motive olursun.

Merhaba canım hoşgeldin.

öyle oldu kızlar malesef. ya evde yemek yapamamakta çok etkiliyor bu durumu, öğle yemeğimi de evden getirdiğim için.

İstanbulda ki hatunlar dünkü yağmura şahit oldunuz mu? Yıldırım düşmüş, yanımızda ki binada 20 dairenin televizyonları yanmış :53: çok şaşırdım.

Kızlaaar noldu size böyle ?yine durgunluk,yine durgunluk.en çok neye sinir oluyorum biliyomusunuz,hani haftanın 6günü zaman bulamayıp sms yazmışayıp da sadece perşenbe günü bildirim yapıyorlar ya kendince nedenlerle.işte bu çok kötü sinir ediyor beni.ya gün içinde hiç mi bakmaya zamanınız yok.eylülle ben hem çocuk bakıyoruz hem evin tüm işlerini yalnız hall ediyoruz yine de bebeklerimize rağmen imkan bulunca geliyoruz.gogoyla sadness işte oluyorlar ama yine de geliyorlar.kararsabrda meşkul ama yine de birşeyler yazıyor.ddanes de aynı.hem ev işi,hem çalışıyor ama yine de geliyor.bence isteyen herkes gelmek için vakit bula bilir.sadece perşenbe günleri bildirim yapmakla olmaz ki ama.ben çok geliyorum ama kimse olmayınca bir şeyler yazılmayınca yazacak bir şeyde kalmıyor.hadi kızlar...

Bu ne beee?ben sadnesle,eylülün mesajlarını alıntıladım ama bu kim ya...

Iyi akşamlar kızlar nerdesiniz yaa hadi gelin sohbet edelim kitap okurken uyuyakalmısım nasıl bi yorgunluksa şimdide başım ağrıyor

Iyi akşamlar kızlar nerdesiniz yaa hadi gelin sohbet edelim kitap okurken uyuyakalmısım nasıl bi yorgunluksa şimdide başım ağrıyor

Yaa benim de çok çok uykum var.kızımı beslemem gerek yine.şeytan diyor kes artık 12 yemeyini . ama ya uyanırsa diye korkuyorum...

Yaa benim de çok çok uykum var.kızımı beslemem gerek yine.şeytan diyor kes artık 12 yemeyini . ama ya uyanırsa diye korkuyorum...

Bence bi dene canım uyanirsa devam edersin ama bikaç gün verme bakalım napicak

Raporumu vereyim.
Sabah 2dilim ekmek,lor peyniri,yarım haşlama yumurta,1domates,çay
Ara çilek,erik
Öyle 2dilim ekmek,5kaşık menemen,salata
Ara erik,çilek
Akşam salata,1dilimek ekmek,1ince dili salam
Ara 1dilim balık(çok nefis duruyordu,canın çekti ama saat8di öyle çok geç 1saat deyildi)
Ara erik

1litre su,1.5saat yürüyüş. ..

İyi geceler herkese.yarın inşallah daha aktif bir şelkilde görüşürüz kuzularım.

Back
X