Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SELAM KIZLAR
dünkü menümü yazayım
sabah
yarım porsiyon börek
çay
sonra akşama kadar hiç öğün yapmadım
1 activa yoğurt
1 küçük paket diyet kraker
1 kase nesfit süt
bunları aralıklarla acıktıkça yedim
akşam çok az ton balıklı makarna
biraz da kavun yedim
su 2,5 lt
spor 1 saat yürüyüş
bugün pek gelemem dışarıda olucam
gogo bugün mahkeme var, sen biliyosun olayı![]()
SELAM KIZLAR
dünkü menümü yazayım
sabah
yarım porsiyon börek
çay
sonra akşama kadar hiç öğün yapmadım
1 activa yoğurt
1 küçük paket diyet kraker
1 kase nesfit süt
bunları aralıklarla acıktıkça yedim
akşam çok az ton balıklı makarna
biraz da kavun yedim
su 2,5 lt
spor 1 saat yürüyüş
bugün pek gelemem dışarıda olucam
gogo bugün mahkeme var, sen biliyosun olayı![]()
Selam kızlar,
Ay ne sıcak yahu disarisi 2.5 saatte beynim sulandi resmen. Sapkasiz kremsiz cikilmaz
Yeni arkadaşın katılımı az gibi geldi bana o yüzden listeye eklemedim.zeynep ablada bi göründü bi kayboldu onuda yazmadım.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım valla perişan oldum, güneş kremide surmemisim kızima sapkayida tutmuyor basinda kactim resmen avmye zor attım kendimi.dışarısı sıcak gerçekten, benim ofis baya serin ya yoksa üzerimdekilerle yanardım.
Dün gelicem demişti canım sanki aynı kisiyse.Yeni arkadaşın katılımı az gibi geldi bana o yüzden listeye eklemedim.zeynep ablada bi göründü bi kayboldu onuda yazmadım.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selam kızlar ben geldim... istanbul sıcakmış bize gönderin canlar ordandaha hırkasız dışarı çıkamadık burda... sabahtan dışarıda biraz iş hallettim yarım yamalak bi leslie yaptım akşam yemeğimi de hazırladım bitti işim şükür.. yeni taşınan bir komşumuz var ona hoşgeldin e gidicez şimdi ama kaçamak yapmıycam söz.. bu hafta yaptıgım yeter gari e yarın da tartı var zaten:18: geçmişe baktım alıntı yapamıyorum şimdi ama belirtmeden geçemiycem topraks fotoğrafta muhteşem görünüyorsun accık bel çevresi olmasına ragmen
görüşürüz yine öpüyorum hepinizi görüşürüz..
valla yeni arkadaş geldiğini bile unutmuştum ben gogocumed2006 nerelerde oda yok hiç bir mazereti mi vardı ben mi kaçırdım???
Canım valla perişan oldum, güneş kremide surmemisim kızima sapkayida tutmuyor basinda kactim resmen avmye zor attım kendimi.
Dün gelicem demişti canım sanki aynı kisiyse.
Iyi eğlenceler canım, evet kaçamak yapma. Sicagida istiyorsun ama inan disarda durulmuyor terden sırılsıklam oldum, beynim sulandı.
Krem olayını da iyi hatırlattın canım almam lazım. Benim çillenme zamanım geldii, beyaz tenli olmadığım halde çilleniyorum yahu![]()
Al kuzum al valla bende unutuyorum sürmeyi bildiğin amele yanigi olmusum boynum kollarim 50 faktör surucem acik tenliyim bende.
Ben o bölgelerden yanamıyorum canım tesettürlüyüm. sadece yüzüm kötü oluyor çilleniyorum ve sadece kızarıyorum o daha beter![]()
ED2006 izne ayrıldı canım özel bi sebebi var.valla yeni arkadaş geldiğini bile unutmuştum ben gogocumed2006 nerelerde oda yok hiç bir mazereti mi vardı ben mi kaçırdım???
Kızlar bişey söylicem ama gülmeyin bana olurmu?
Ben tartilmiyorum ya 1 haftadır, tartidaki durumu yarın göreceğim o bir yana ama bağırsak faaliyetlerim düzene girdi maşallah diyimde, o tartı stresindenmidir nedir bilmiyorum ama çok duzensizlesmisti. Sanırım işe yarıyor bende.
Ben hep esofman ve kisa kol v yaka basic giydim bu ara öyle komik yanmisimki canım, herseyden önemlisi sağlık tabiki şaka bir yana sürmek gerek artik.
Kızlar bişey söylicem ama gülmeyin bana olurmu?
Ben tartilmiyorum ya 1 haftadır, tartidaki durumu yarın göreceğim o bir yana ama bağırsak faaliyetlerim düzene girdi maşallah diyimde, o tartı stresindenmidir nedir bilmiyorum ama çok duzensizlesmisti. Sanırım işe yarıyor bende.
Beni etkiliyormuş canım bunu anladım kesin yani. 2 3 gün olmadığı oluyordu. Kendimi strese sokmam artık, birde çarşamba günü sürekli atistirmak istiyordum bugün iyiyim bu saate kadar iyi geçirdim, inşallah akşam sapitmazsamED2006 izne ayrıldı canım özel bi sebebi var.
Gülmeyiz canım doğru bence stres çok etkiliyo barsaklari.