Aynen canım, Hürreminden, Safiyesine , Kösemine kadar okudum hep entrika, bazen okurken içimden Osmanlıyı çökertmeye mi gönderildiler diye bile düşünmüştüm.
Öyle zaten canım, şöyle bir düşününce diyorum ki bu kadar sultanın hemen hepsi zaten yabancı ve farklı din mensubu ve çoğu yine savaş ganimeti yani esir... ve diyorum ki hepside gerçekten müslüman oldular mı? ben inanmıyorum din değiştirmek öyle kolay iş değil helede sevdiklerinden alıkonulup esir alınmış bir kadın için. Bu mantıkla gidince de çocuklarına da kendi dinlerini aşılayabileceklerini bile düşünüyorum, keza kanı bozuk pek fazla padişah yok muydu? hepimiz kadınız burda ve bizde olsak aynı şeyi (din değiştirmeyi gizliden reddedip çocuklarımıza kendi dinimizi empoze etmek vb.) yapmaz mıyız? Son cümlem paranoya gelebilir ama bu mantığa çıkıyorum ben düşününce ya.
Sağol canımcım. Son senem ve çok baydıİnşallah canım sağolasın.
Stresten oluyor bazen. Açıköğretim sinavina gireceksin herhalde başarılar dilerim şimdiden :) artik sınav sonrası toparlarsin tekrar.
Az değilde iste bu hafta 79.9 da olsa yetmisleri gormeyi hedeflemistim olmadi haftaya inşallah :)
burdayım canım ver cezamıkabulum ne dersen ama yarından sonra başlarım kızımın mezuniyeti geçsin önce
![]()
tamam tatlım beklerim sıkıntı değil
Hııhh, ben bomba gibi geleceğim asıltebrikler kızlar ben hariç herkes vermişben regl oldum bugün krizlerin sebebi odur belki haftaya bomba gibi geliyorum
![]()