Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimse uğramamis ben evdeyim demiştim ama dışarı çıktık bayağı gezdik bacaklarım ağrıyor yürümekten.
Kızlaaaar inanmıyorum yaaa.bacaklarım 62iydi.şimdi 59 olmuş.inanmıyorum ya...tabi kalçayı doğry hatırlıyorum mu bilmiyorum ama 104 dü galiba şimdi 99olmuş.şoktayım ya.benim kalçam hiç 100den aşağl olmadı.ne zaman ölçtüysem hep 101 102 olurdu.belim de 1 deyişiklik yok.75 .belim de asla böyle olmazdı en fazla 72 olurdu.yani belim hariç ölçüleri baya azalmış.bakalım bir 5gün sonra kaç olucak...eylülüm devammmm...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım ne güzel sevindim senin adına.. bende buralardayım da yazasım gelmedi hiç canım çok sıkkın.. dün nöbette cozuttum yine bazı olaylar üzerine..
Günaydın kızlar. Çok yorgun hissediyorum kendimi. Eltimler gitti dün gece bugün mesai var yarın nöbetçiyim yine.
Canımmm neden ?ne olmuş?anlatmak istersen dinlerim hayatım.sizin mezuniyet bittimi?şirinem nasıl?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Inşallah canım erken yatabilirimgünaydın kolay gelsin canım akşama erken yat bari..
geçti gitti canım sıkıntım sağol... mezuniyet bitti güzel güzel resimler çektik yine, bugün de özel okul için görüşmeye gidicem inşallah biraz fiyatı kırarlarda rahat rahat gönderirim.. yeni açılıyor okul birde bakalım öğretmen kadrosu nasıl olacak.. orası olmazsa devlet okulu istediğim bir tane var burda onun için uğraşmam gerekicekanlayacağın iş bitmiyor
![]()