• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın güzeller,
Yorucu bir haftasonu geçirdim, saçma sapan menüler oldu biraz.
Bu haftada yoğun benim açımdan, biraz piyasa araştırması yapacağım, iş kurmak konusunda gelişmeler var, netleştirince detay veririm size. Şimdilik böyle durumlar biraz karışık yani.
Şimdi kahvaltı yapıp çıkacağım.
Öpüyorum hepinizi.
Hmmm.iş kadını mı olucan sen?ay hayırlısı.darısı başıma inşallah
geçti gitti canım sıkıntım sağol... mezuniyet bitti güzel güzel resimler çektik yine, bugün de özel okul için görüşmeye gidicem inşallah biraz fiyatı kırarlarda rahat rahat gönderirim.. yeni açılıyor okul birde bakalım öğretmen kadrosu nasıl olacak.. orası olmazsa devlet okulu istediğim bir tane var burda onun için uğraşmam gerekicek:ssz: anlayacağın iş bitmiyor:1:
İnşallah istediyin olur tatlım.
Günaydın kızlar. Çok yorgun hissediyorum kendimi. Eltimler gitti dün gece bugün mesai var yarın nöbetçiyim yine.

Günaydın canım.akşam iyice dinlenirsin kuzum. ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın güzeller,
Yorucu bir haftasonu geçirdim, saçma sapan menüler oldu biraz.
Bu haftada yoğun benim açımdan, biraz piyasa araştırması yapacağım, iş kurmak konusunda gelişmeler var, netleştirince detay veririm size. Şimdilik böyle durumlar biraz karışık yani.
Şimdi kahvaltı yapıp çıkacağım.
Öpüyorum hepinizi.

hadi hayırlısı canım..görüşürüz..

Inşallah canım erken yatabilirim

Kolay gelsin okul olayı zor oluyo hemde ilkokul. Öğretmen iyimi okul iyimi vs vs.

Hmmm.iş kadını mı olucan sen?ay hayırlısı.darısı başıma inşallah

İnşallah istediyin olur tatlım.

Günaydın canım.akşam iyice dinlenirsin kuzum. ..

sağolu canlarım burda pek tercihim yok zaten :1: özel oklu açılınca imkan doğdu :1:ancak:52:

Hep diyet hep diyet olmaz birazda bayram etsin mideler dimiii. Akşamki lazanyam

Eklentiler

• $1402295015076.webp
    $1402295015076.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 41
Hep diyet hep diyet olmaz birazda bayram etsin mideler dimiii. Akşamki lazanyam

Amannn hayatım böyle miydemiz deyil de gözümüz bayram ediyor...vallaha benim miydem dün güzelce bayram etti, 2gün de annemlerdeyim...daha edicek galiba...

Ben de dünkü menümü yazayım

Sabah salata,1yumurtadan yağsız omlet,2dilim ekmek çay,meto çay
Ara 2çatal pasta,çay
Öyle 2dilim pizza,ayran,yarım bardak cola zero
Ara kiraz,dut
Akşam(saat 11)1domates,kk peynir,meto çay

Öyle yemeyinden sonra kızını annemlere bırakıp gezmeye gittik. Tam 5km yürüdüm.1.5litre su içtim

Bütün yazdıklarım gitti yaa tekrar yazayım. Haftasonu menülerimi yazamadım
cuma
sabah 4kaşık müsli süt

ara nescafe sade

öğlen 1 kepçe çorba salata 1 tavuk but 2 dilim ekmek

ara elma

akşam yoğurtlu kebap etleri ve ekmeğinden 2-3 parça salata 2 çatal pasta kizimla disardaydik arkadaşının doğum günüydü

ara sade kahve

su 2 lt
spor yok

cumartesi
sabah 11 gibi yarım simit peynir domates salatalık çılbır suya kirilip haşlanmış yumurta yarım elma

ara nescafe 2 bisküvi

ara 2 dilim karpuz

akşam 1 kepçe çorba fırında tavuk 2 kaşık kabak salatası bol salata 1 bardak salgam suyu

su 2.5 lt
spor yok günlük koşturmaca

pazar
sabah 11 gibi 2 dilim ekmek peynir salatalık domates 1 tatlı kaşığı reçel

ara 2 dilim karpuz

ara 1 muffin kendi yaptığım
1 keten tohumlu poğaça cay

akşam 1 kepçe çorba 1 küçük dilim lazanya salata
2 çiğkofte bol marul

su 2 lt
spor 2 saat tempolu yürüyüş

pazar günü abarttigimi düşünüyorum hatta bu sabah cok tokum sadece neskafe içtim.

Ooo kuzucum menülerim dolu dolu...acıktım yaaa.bu gün kahvaltımı 8de yaptım.saat 12 olmuş acıktım yaaaa...

Ara 2çatal pasta,çay
Ara kiraz,dut

Öyle yemeyinden sonra kızını annemlere bırakıp gezmeye gittik. Tam 5km yürüdüm.1.5litre su içtim

Güzel dengelemissin canım beğendim.

Ara 2çatal pasta,çay
Ara kiraz,dut

güzel olmuş canım pizza göze batmamış iyi dengelemişşin..

Bütün yazdıklarım gitti yaa tekrar yazayım. Haftasonu menülerimi yazamadım
cuma
sabah 4kaşık müsli süt

ara nescafe sade

öğlen 1 kepçe çorba salata 1 tavuk but 2 dilim ekmek

ara elma

akşam yoğurtlu kebap etleri ve ekmeğinden 2-3 parça salata 2 çatal pasta kizimla disardaydik arkadaşının doğum günüydü

ara sade kahve

su 2 lt
spor yok

cumartesi
sabah 11 gibi yarım simit peynir domates salatalık çılbır suya kirilip haşlanmış yumurta yarım elma

ara nescafe 2 bisküvi

ara 2 dilim karpuz

akşam 1 kepçe çorba fırında tavuk 2 kaşık kabak salatası bol salata 1 bardak salgam suyu

su 2.5 lt
spor yok günlük koşturmaca

pazar
sabah 11 gibi 2 dilim ekmek peynir salatalık domates 1 tatlı kaşığı reçel

ara 2 dilim karpuz

ara 1 muffin kendi yaptığım
1 keten tohumlu poğaça cay

akşam 1 kepçe çorba 1 küçük dilim lazanya salata
2 çiğkofte bol marul

su 2 lt
spor 2 saat tempolu yürüyüş

pazar günü abarttigimi düşünüyorum hatta bu sabah cok tokum sadece neskafe içtim.

canım genel olarak haftasonu iyi geçmiş.. pazar poğaca muffin fazla olmuş.. lazanya o kadar yapmışşın bir parça yenir heralde:1: e sporlada dengelemişsin gibi.. bu hafta güzel olacak senin için:46:

ellerine sağlık canım marifetli olduğun belli zaten :34: arapaşını da gördüm face de :1:
Aa sende biliyon arabasini ben kayinvalidemden öğrendim çok severiz ailecek.
canım genel olarak haftasonu iyi geçmiş.. pazar poğaca muffin fazla olmuş.. lazanya o kadar yapmışşın bir parça yenir heralde:1: e sporlada dengelemişsin gibi.. bu hafta güzel olacak senin için:46:

Inşallah güzel olur dun çok yedim akşam gec saate kaldı yemek bakalım artık.

Tünaydın diyeyim artık kızlar nasılsınız? Güzel dilekleriniz için çook teşekkür ediyorum allah razı olsun. Geçmişe bakmaya çalışacağım buralardayım hadi sizde geliinn :6:

Aa sende biliyon arabasini ben kayinvalidemden öğrendim çok severiz ailecek.

Inşallah güzel olur dun çok yedim akşam gec saate kaldı yemek bakalım artık.

kırıkkaleli bi komşum vardı ondan öğrenmiştim ben canım.. gerçekten lezzetli bir çorba.. yer değiştire değiştire o kadar çok şey öğrendim ki zaten:1: hayatta içli köfte yapanileceğim aklıma gelmezdi hataylı komşudan onu bile öğrendim tabi yapmıyorum bu ara..ben yediklerimi yazamadım bile kafamı bi toparlarsam toptan yazıcam okul için haber bekliyorum gidemedim daha.. ama kötü gidiyorum ne olduysa hala toparlayamadım..

Tünaydın diyeyim artık kızlar nasılsınız? Güzel dilekleriniz için çook teşekkür ediyorum allah razı olsun. Geçmişe bakmaya çalışacağım buralardayım hadi sizde geliinn :6:

hoşgeldin canım iyi geçtimi sınavların? cezamı da vermedin :1: ödül olarak ne yedin merak ediyorum...

hoşgeldin canım iyi geçtimi sınavların? cezamı da vermedin :1: ödül olarak ne yedin merak ediyorum...

idare ederdi canım ya dersleri yetiştirmediğim için bir şey beklemiyorum pek. Ceza aklıma gelmiyor canım ya spor olsun klasik olsun. Hatta bende arkadaşlık edeyim sana bu hafta sıkı spor yapmaya çalışalım, kendime verdiğim sözü de tutmuş olurum hem uzun zamandır yapmadığım için heveslenemiyorum bir türlü :ssz:
Ödül müü :53: sınava girip çıkana kadar ne bulduysam yedim valla her günüm ödüldü :1: Bugünden itibaren düzene soktum.

Takım ahalisi nerelerdesiniz kimse uğramamış. Geldi bahar ayları gevşer gönül yaylari olmuş topik yaaa toplasin bakiiimmm

arkadaşlar nerelerdesiniz kimse gelmemişş. Bende çıkıyorum yarın böyle olmazda görüşürüz inşallah.:20::19:

Canlarım yaaa ben annemlerdeyim.ondan gelemedim.tüm günde meşkuldüm gelemedim. Yarın da buradayım...1avuç cips yedim kızlaaaaar
...

Takım ahalisi nerelerdesiniz kimse uğramamış. Geldi bahar ayları gevşer gönül yaylari olmuş topik yaaa toplasin bakiiimmm

Back
X