• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dün bende düzensiz yedim öğlen gecistirme oldu aksamda öyle canım bişey yapmakta istemedi geç kaldım diye yuzmeyede gitmedim kızımla carsidan eve yürüdük 45 dk falan. Bugün nobetciyim evden getirdim bişeyler.

Evet nobetteyim canım şimdilik iyi bakalım. Sen nasılsın napiyosun

sabahtan dışarıdaydık sinemamız var burda küçük birtane girelim dedim 2 kişiye açmadılar seansı :1: öğleden sonra hava bozdu kapandık eve canım.. kızımla son 2 günüm yarında nöbetçiyim satabilirmiyim dye nöbet listesini karıştıyorum ama uymuyor kimseye..

iyi pazarlar kızlarrrrr:3::3::3: slm verip kaçıyorummmm:10::10::10:
Hoşgeldin canım
sabahtan dışarıdaydık sinemamız var burda küçük birtane girelim dedim 2 kişiye açmadılar seansı :1: öğleden sonra hava bozdu kapandık eve canım.. kızımla son 2 günüm yarında nöbetçiyim satabilirmiyim dye nöbet listesini karıştıyorum ama uymuyor kimseye..

Bizimde son haftamız cuma gidecek benim kızım da.

sende memlekete mi gönderiyorsun? birtek gönderen ben değilmişim sevindim:1: benim ki biraz küçük ama 3 yaşından beri gönderiyorum yazları..

Ben 1.sınıfın yazindan beri gönderiyorum canım öncesinde kresteydi hep.kendisi isteyerek gidiyor önce amcası gille tatil yapicak 2 kiz onlarda var sonra üçünü eskisehire babaanneye gondercez ordada görümcemin bi kızı var 4 kız iyi oluyo.bayramdan sonra anneme gider eylülde ben izinliyim .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın kızlar...umarım herkes iyidir.ben yine gözlemeli bir pazar geçirdim.bugünden 2hafta hiçbir yere gitmek yok diyet bozmamaya çalışıcam.sonra da ramazan.bakalım bu sıcaklarda nasıl olacak...son iki yıldır hamilelik ve süt verdiyim dönem olduğu için tutamadım inşallah bu yıl tutucam Allahın izniyle...

Günaydın kızlar. Nöbetten çıktım gidiyorum eve.bisürü işim var ev çok fena arada uğrarım yine.
dün sabah
2dilim çavdar ekmeği 1 yumurta peynir domates salatalık

ara elma1 avuç beyaz leblebi

öğlen 2 dilim karpuz 1 dilim ekmek peynir 1 elma

ara elma 1 avuç beyaz leblebi

akşam 1 tabak salata 2 şer kaşık kuru fasulye pilav

ara elma

su 2.5 lt
spor 100 ip atlama

Günaydın kızlar. Nöbetten çıktım gidiyorum eve.bisürü işim var ev çok fena arada uğrarım yine.
dün sabah
2dilim çavdar ekmeği 1 yumurta peynir domates salatalık

ara elma1 avuç beyaz leblebi

öğlen 2 dilim karpuz 1 dilim ekmek peynir 1 elma

ara elma 1 avuç beyaz leblebi

akşam 1 tabak salata 2 şer kaşık kuru fasulye pilav

ara elma

su 2.5 lt
spor 100 ip atlama

Güzelmiş canım menün.benim bir sorum var.siz bir dilim karpuz dedikde neyi kast ediyorsunuz?resim falan paylaşsan sevinirim kuzum...

Günaydın günaydın.
Iyi haftalar hepinize.
Dünkü menümü yazıp çıkarım ben, dışarıda islerim var öpüyorum.
Sabah; peynir domates salatalik 2 dilim sucuk az bal kaymak 1 dilim beyaz ekmekle kahvaltı (disardaydik bol peynir yedim.)
Öğle:kahvalti yaptigimiz yere arkadaşlar geldi köfte istediler ben 1 köfte yedim, kola (zero) ictim.
Aksam:2 küçük kabak dolma.
Ara:1 küçük muz, süt
Günü kapattım.

Gunaydin kızlar nobetteyim bende girerim firsat buldukça görüşürüz

Benim dilimlerim böyle canım

Eklentiler

• $1402911520251.webp
    $1402911520251.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 41
Huhuuu takım ahalisi nerdesiniz buzdolabı temizledim mola verdim simdi kimse uğramamış sabahtan beri

Back
X