• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam güzeller,
Disardayim bugün işlerim vardi, geldim yemekti oydu buydu derken bi firsat bulamadim gelmeye, kimselerde ugramamis fazla. Yogunuz topikce , hepinize kolay gelsin, öpüyorum.
Gece ugramaya çalışırım, ev ahalisi uyuyunca uyuyup kalmazsam tabi.

Eveet ben de yoğun gecen burgünün ardından buradayım.ya şu ev işleri bitmek bilmiyor ki.oydu buydu derken,her işe yalnız başıma yetiyorum.bazen düşünüyorum da sabahdan akşama bu kadar iş yap bir şeyler eksik olunca da altdan alınmamak insanı sinir ediyor resmen.kızıma bakmak tam bir insanın işi.günde 5kere doyur,hergün banyo,3kere uyut.vallaha zavallı çocukla oynamaya bile vakit bulamıyorum.dışarı guuya onu gezmeye çıkarıyorum.kendim yürümek maksadıyla geziyorum.o da yarım saat falan geziyor...ah şu kadınlık...şimdi onu uyuttum.dışarıya çıxarken tertemiz yaptığım mutfak savaş alanı gibi. Orayı topluycam,pilates yapıcam,banyo yapıcam sonra da haydi uyku zamanı...e ben ne zaman dinlenicem yahu:banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar merhaba, bende uğrayamadım bugün. işlerim çok yoğundu dışarıdaydım hep. hepinize iyi akşamlar diliyorum.
Anlaşılıyordu zaten kyzucum yoğun olduğun.yoksa ıssız koymazdın buraları...
Benim dilimlerim böyle canım

Teşekkürler canım anladım...

Kimseler yok yaaa...ben bugünün menüsünü yazayım.
Sabah domates,peynir,yeşil çay
Ara yeşil çay
Öyle 1dilim ekmek,salata,peynir
Ara vişne
Akşam 3kaşık patlıcan yemeyi(domates suyunda pişmiş asla kızartma deyil),1dilim ekmek,3kaşık yoğurt
Ara 2cips,yeşil çay

2.5litre su,1saat yürüyüş...met o çayımı da yaptım yarın içicem inşallah...

Ben yuzmeden geldim çok yoruldum yaa. Kızlar inanamadım bugün yuzme hocalarindan biri 69 kiloyum dedi benden zayıf boyuda benim kadar değil üstelik.

Ben yuzmeden geldim çok yoruldum yaa. Kızlar inanamadım bugün yuzme hocalarindan biri 69 kiloyum dedi benden zayıf boyuda benim kadar değil üstelik.

Bazı insanlarım kemikleri ağırdır derler.ondan herhalde canım.kızlar ben whatsappda bi qrup yatattım diyet üzerine,inşallah altından kalka bilirim...iyi geceler herkese...

Elifim kendini çekmiş düzenlemiş böyle. :)

Eklentiler

• $1402954524663.webp
    $1402954524663.webp
    95,7 KB · Görüntüleme: 57
Günaydın kızlar...hepimiz için az kaloriyi geçtim bol paylaşımlı bir gün olsun.lütfen toparlanalım kızlar.böyle olmazki...

günaydın canlarım dün nöbette girerim dedim giremedim hem yoğundu hemde internet sorunluydu.. 3 günlük menümü yazmıştım tam göndericem internet gitti o kadar yazdığım uçuverdi.. yarın annemle kızımı gönderiyorum bugün son günümüz akşama kadar giremem hazırlıklar var.. akşama uğramaya çalışırım görüşürüz yine..:54:

Günaydın şekerler. ya kaç kez menümü yazıp yollamaya niyetleniyorum bir şey çıkıyor aniden çıkmak zorunda kalıyorum sayfadan. şu sıralar yoğunluk var şimdide evrak işlerim var toparlayınca geleceğim, ama sizde gelin özledim valla. Görüşmek üzere :54:

Günaydın yine geç oldu ama :) Bayağı stresliyim kızlar bu ara diyet falan yaptığım yok. Şu belirsizlik insanı çok yoruyor hiç bir şeye konsantre olamıyorum. Kusura bakmayın buraya da vakit ayıramıyorum o yüzden izne ayrılmak istiyorum. Ne olacağımız belli olsun düzeni oturtayım gelicem yine...

Günaydın güzeller,
Seferiyim bugün yine, gün içerisinde gelmeye çalışırım.
Öpüyorum hepinizi.

Günaydın yine geç oldu ama :) Bayağı stresliyim kızlar bu ara diyet falan yaptığım yok. Şu belirsizlik insanı çok yoruyor hiç bir şeye konsantre olamıyorum. Kusura bakmayın buraya da vakit ayıramıyorum o yüzden izne ayrılmak istiyorum. Ne olacağımız belli olsun düzeni oturtayım gelicem yine...

Günaydın takım ahalisi ben nöbete gitcem yine bugün.

günaydın canlarım dün nöbette girerim dedim giremedim hem yoğundu hemde internet sorunluydu.. 3 günlük menümü yazmıştım tam göndericem internet gitti o kadar yazdığım uçuverdi.. yarın annemle kızımı gönderiyorum bugün son günümüz akşama kadar giremem hazırlıklar var.. akşama uğramaya çalışırım görüşürüz yine..:54:

Günaydın şekerler. ya kaç kez menümü yazıp yollamaya niyetleniyorum bir şey çıkıyor aniden çıkmak zorunda kalıyorum sayfadan. şu sıralar yoğunluk var şimdide evrak işlerim var toparlayınca geleceğim, ama sizde gelin özledim valla. Görüşmek üzere :54:

Anaaam bu ne be...herkes yazmış da kaçmış...peki anlaşıldı yalnızım yine...

Ben hastane yollarindayim yinee acaip durgunluk oldu topikte bu perşembe ikili eslesme yapalım yine. Canlanalim biraz.

Back
X