• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Saol canım.
Kararla tutatse nerdeki atladigim bişey varmi acaba izin falan istedilermiydi.

Yok canim istemediler benim bildiğim. Bütün geçmişi okuyorum ben genelde.. 2 haftadir gorunmuyorlar pek zaten..e Senin listede yarina kaldi :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İyi geceler kızlar...bir sorum var.bir ötünde 1haşlanmış patates mi iyidir 1avuç kadar spagettimi?

Kızlar yaaa benim hiç menümü yazasım yok ya.iyi beslendim ama burası o kadar garipleşdiki hiç rapor yazasım yok...

İyi geceler kızlar...bir sorum var.bir ötünde 1haşlanmış patates mi iyidir 1avuç kadar spagettimi?

Bence ikiside aynı.
Kızlar yaaa benim hiç menümü yazasım yok ya.iyi beslendim ama burası o kadar garipleşdiki hiç rapor yazasım yok...

Kimse yok dimi birbirimize yorum yapmıyoruz yeni üye bakıyorum oda yok napcaz nasıl canlanicaz biz yaaa:43:

Çocuk sınavda anne eğlence peşinde

Eklentiler

• $1403208027810.webp
    $1403208027810.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 32
  • $1403208051722.webp
    $1403208051722.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 38
Sonunda olan oldu herkes terketti takımı galiba :( neyse ben yine yazayım menümü
Dün sabah 1 krep yağsız. 1 peynir salatalikb1 tk reçel

Ara 1 elma

Öğlen 1 kepçe çorba 3 tane mücver yoğurt

Ara 1 ince dilim kek

Akşam etli patatesli bi yemek vardi 2 dilim kepek ekmeği suyuna banip yedim.

Ara 1 elma ve 1 dilim kek yine

Su 2 lt
spor yok

Günaydın canlarım...hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah...gogommm bu ne kuzum 2dilim kek...hmmm .gerisi iyi sanki...

Ya kızlar(kızlar da yok kendi kendime konuşayım bari) ne garip bir diyet anlayışımız var biz insanların ya.diyet dediyimizde aklımıza hemen yememek geliyor.benim qrupda bazı arkadaşlar var günü sadece auranla bile geçiriyorlar.onları bunun zararlı olduğuna inandırmak çok zor ya.iki gündür uğraşıyorum bu yeme biçiminden vaz geçirmek için onları.garip olan şu ki bilmiyorum bana mı öyle yoksa herkesde mi öyle ben bir daha eski yeme düzenime dönmek istemiyorum asla.böyle büyük konuşuyorum ama dönmem diyorum o kadar.ara sıra kaçamaklar olur mutlaka ama onlar yeme şekli deyil kaçamak olur benim için.onun için burdakı arkadaşlarıma rn önemlisi de Berilime benim bu takıma aldığı için ömür boyu minnettar olucam...onun için bu takımın da böyle sönmesini hiç hazm edemiyorum.herkes 1er 1er gidiyor.benim zamandan katılımı iyi olup da 5aydır burda olan bir ben bir de gogo var.kaç güzel katılımı olanlar da vardı da onlar da bir şekilde gittiler.bunlardan biri de eylül olacak galiba ya.katılımı iyi olmayanın zaten o hafta kilo verdiyini görmedim hiç.lütfen danes,sadnes,eylül buraya sıkı tutunun...

günaydın arkadaşlar.özürdiliyorum.ben günleri karıştırdım.kilo birdirimini dün yapacaktım.bugün yapsam nolur acaba

geçen hafta:55.3
bu hafta:55.3
fark:0

gogocum kaptanım.beni mezun edebiler misin acaba.sanırım bu kilo bana yetti.bu ayrılma diyeti bırakıcam anlamına gelmiyor tabiki.asıl hedef 53 çünkü .o hep aklımda old. için dikkatliyim.

bu arada adige gelmiş hoşgeldin tatlım.eğitim öğretim bitti sen geldin.bu defer de ben gidecem:(

gönlüm burda ama yetişemiyorum.burayı ihmal ediyorum bu da sizlere haksızlık diye düşünüyorum.haftaya muhtemel mezun olucam sanırsam.

günaydın güzeller bende selam verip dinlenmeye geçiyorum dün çok yoğundu nöbet gece doğru dürüst uyumadım.. bi kendime geleyim gelirim yine

***4. TAKIM 366. ETAP***

Damlanur10:(63.8/ 62.8/1 /%1.57 )
gogo2405:(68.2/67.7 /0.5 /%0.73 )
tutatse85:(55.3/ 55.3/0 /% 0 )kilosu sabit mezun olmak istiyor
Ellanazz:( 72.5/72.5 /0 /%0 )kilosu sabit
sadness1012:(56.9 / / /% )
Masumcuk:(80.1/ / /% )izne ayrılmak istiyor
Ddanes: (53.5/53.5 /0 /%0)kilosu sabit
Kararrrsabirr: (80.0/ / /% )
Adigegupse: (70.9 /70.0 /0.9 /% 0.07) 350 . Etapta izne ayrılan uye gerı dondu kılosu 17 ye bölündü

4.TAKIM ORTALAMASI: %

Aylar sonra evime gidiyorum yoldayim ne cok seyi özlemim var bilemezsiniz en cokta sizi damla merve ebru gonca tutaste Ve adini hatirlayamadigim sanal dostlar bilinki o. Odada hep aklimdaydiniz
Iyi sayilirim cabuk yoruluyorum sadece
Ama gelirim artik ins

Aylar sonra evime gidiyorum yoldayim ne cok seyi özlemim var bilemezsiniz en cokta sizi damla merve ebru gonca tutaste Ve adini hatirlayamadigim sanal dostlar bilinki o. Odada hep aklimdaydiniz
Iyi sayilirim cabuk yoruluyorum sadece
Ama gelirim artik ins

hoşgeldin canım çok merak ettik seni..inşallah dahada iyi olacaksın gelebildiğin sürece bekliyoruz.. çok geçmiş olsun..

Back
X