Ya kızlar(kızlar da yok kendi kendime konuşayım bari) ne garip bir diyet anlayışımız var biz insanların ya.diyet dediyimizde aklımıza hemen yememek geliyor.benim qrupda bazı arkadaşlar var günü sadece auranla bile geçiriyorlar.onları bunun zararlı olduğuna inandırmak çok zor ya.iki gündür uğraşıyorum bu yeme biçiminden vaz geçirmek için onları.garip olan şu ki bilmiyorum bana mı öyle yoksa herkesde mi öyle ben bir daha eski yeme düzenime dönmek istemiyorum asla.böyle büyük konuşuyorum ama dönmem diyorum o kadar.ara sıra kaçamaklar olur mutlaka ama onlar yeme şekli deyil kaçamak olur benim için.onun için burdakı arkadaşlarıma rn önemlisi de Berilime benim bu takıma aldığı için ömür boyu minnettar olucam...onun için bu takımın da böyle sönmesini hiç hazm edemiyorum.herkes 1er 1er gidiyor.benim zamandan katılımı iyi olup da 5aydır burda olan bir ben bir de gogo var.kaç güzel katılımı olanlar da vardı da onlar da bir şekilde gittiler.bunlardan biri de eylül olacak galiba ya.katılımı iyi olmayanın zaten o hafta kilo verdiyini görmedim hiç.lütfen danes,sadnes,eylül buraya sıkı tutunun...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.