• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bakalim yüklenecek mi dunki menum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1403675056975.webp
    $1403675056975.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 46
  • $1403675070655.webp
    $1403675070655.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 58
Bravo pasta yemedigin için. Menün diyetisyen menüsü sanırım gayet iyi olmuş.

Neyseki kaçamakları akşam yapmamissin.

Ooo süper danes demiş ya bozim menulere yorum yapsın biraz

Evet katılıyorum

Güzel olmuş bence menün.

Hayır de hayır olsun canım.

Kolay gelsin canım.
Sağol canim başlamadan inat ettim yukledim resim :)
Bende calismaya başlamadan yazayım menümü.
Sabah 1 haşlanmış yumurta 2 ceviz 1 dilim çavdar ekmeği 1 peynir

ara 1 elma

öğlen 1 kepçe çorba 4 kaşık tavuk sote 2 kaşık pilav 4 kaşık yogurt domates salatalık

ara 2 ceviz 10-12 kuru üzüm

akşam 1 balık ızgara 2 kaşık barbunya salata 1 bardak şalgam suyu

su 2 lt anca oldu
spor 30 dk samba ve göbek atmacaa

tek sorun akşam yemeği geçe kaldı.

Canim sofrani gördüm iyi mezelerden az yemissin yaptigin halde.. Çok güzel olmuş bence menun. .

aaa uzman veteriner gelmis hosgelmis :) veterinerlere bayilirim :D umarim kalici olursun ve burdan mezun olmadan gitmezsin.bu arada bikican benden galiba hihaho :D

Bıkmam merak etme. Ben de mezun olmayı umut ediyorum. Şimdilik iyi gidiyor. Bakalım.:29:

Çok değil miktarları bence gayet iyi
Sağol canim başlamadan inat ettim yukledim resim :)

Canim sofrani gördüm iyi mezelerden az yemissin yaptigin halde.. Çok güzel olmuş bence menun. .

Eşim için yaptım canım mezeleri balık bile fazla geldi bana ama yefim atılmasın diye işte

Aramıza hoş geldin...inşallah güzelce zayıflarsın.ben 75den 63e düsdümse sen de zayıflarsın tatlım...

Yorgunsan kesinlikle kalori gitmişdir bence...

Canım senin izinden öndeki menüleri hatırlıyorum da bu menün qayet düzenli...

Oooo pek bir dolu dolu menün. ..

Öncesinde günlük en az 2500 kalori aldığımı hesap edersek aslında aç geziyorum gibi hissediyorum.
Diyetisyenim metabolizma yaşımı 45 bulunca hızlı bir giriş yaptık sanırım. :52:

Hoşgeldin aramıza canım, kolaylıklar dilerim. Menün de gayet başarılı.

Canım biskrem 1 paket olmayaymış iyiymiş, onun dışında gayet iyi menün. Bugün daha dikkatli olmalısın, yarın tartı günü.

Oh süper.

Günaydın şekerler.
Damlacım kuzun nasıl oldu?

Sağol canım. Menüye uymaya çalışıyorum ama özellikle sabah meyve, yoğurt yemek çok zor.

Aramıza hoş geldin...inşallah güzelce zayıflarsın.ben 75den 63e düsdümse sen de zayıflarsın tatlım...

Yorgunsan kesinlikle kalori gitmişdir bence...

Canım senin izinden öndeki menüleri hatırlıyorum da bu menün qayet düzenli...

Oooo pek bir dolu dolu menün. ..

İnşallah. Kızıma hamileyken bulantı döneminde 72'den 64'e kadar düştüm. Çok mutlu olmuştum. Ama uzun sürmedi tabi, hooop hepsi geri.

kizlar bugun ben cok fena olan menumu paylasayim son 2 haftanin en buyuk kacamagidir heralde

24 haziran sali

sabah
1 salatalik
1 sade kahve

ara 1 paket biskrem

oglen ( saat 4)
2 sade soda
köri soslu kaşarlı tavuklu makarna
( valla tabagin yarisindan azini yedim disarda makarna porsiyonlari dev gibi )

ara sade turk kahvesi

aksam
5 tane tavuk (soteden çatalladim :) )
yarim salatalik
1 kayisi

birbucuk litre su
1 saat yürüyüş

sabah kahvaltı yapmazsan öyle biskreme sararsın iştee :) ama akşam çok hafif olmuş.
Sabah: 3 farklı renk meyve, 1 bardak yoğurt
Ara: 1 dilim peynir, 1 dilim esmer ekmek, domates, salatalık
Öğlen: Mantar(1 Tatlı kaşığı zeytinyağı) sote, 3 kaşık yoğurt
Ara: 2 adet ceviz, 5 adet çilek, mate_funda çayı
Ara:tüm ısrarlara rağmen koca 1 dilim pasta ve makarna salatası yerine 1 domates ve 1 salatalık, çay
Akşam: zeytinyağlı bezelye yemeği, 3 kaşık yoğurt
Ara:Meyve, 2 kaşık yoğurt, yeşil çay

Öğlen 20 dakika, akşam 15 dakika yürüyüş ve akşam yemeğinden 2 saat sonra 40 dakika patates.
Diyetisyen listesi sanırım, güzelmiş bol yoğurtlu ve çeşitli

Günaydın güzeller,
Annemdeyim söylemistim ya dün. İçimde bir sıkıntı bir sıkıntı anlatamam. Gece rüyamda uçurumdan mı düşmedim, arabayla kaza mı yapmadım neler neler. Bugün dönmem gerek ama korkuyorum ya. Uyuyamadım da pek. Neden böyle içim huzursuz bilmiyorum. Garip korkulu bir heyecan var, Rabbim korusun, inşallah yorgunluktandır bu halim.
İnşallah kötü birşey olmaz.

Allah hayır etsin içini ferah tut canım. Son zamanlarda bende öyleyim, her gece dişlerimi sıkmaktan diş kalmayacak artık. Ara ara oluyor sanırım hepimizde.

Bende calismaya başlamadan yazayım menümü.
Sabah 1 haşlanmış yumurta 2 ceviz 1 dilim çavdar ekmeği 1 peynir

ara 1 elma

öğlen 1 kepçe çorba 4 kaşık tavuk sote 2 kaşık pilav 4 kaşık yogurt domates salatalık

ara 2 ceviz 10-12 kuru üzüm

akşam 1 balık ızgara 2 kaşık barbunya salata 1 bardak şalgam suyu

su 2 lt anca oldu
spor 30 dk samba ve göbek atmacaa

tek sorun akşam yemeği geçe kaldı.

Çok güzel gogom.

bana fazla gelmedi canım ya köfte sanki 1 eksik olsaymış iyiymiş ama gece yemekten iyidir o da bence.

öncelikle hoşgeldin aramıza..menün diyetisyen menüsü heralde..sabah dediğin uyanınca mı anlamadım bende 1 bardak süt içerdim kahvaltıdan önce..meyvelerin ne olduguna da açık yazarsan daha iyi yorumlarız..bu arada bende kendimi tanıtayım: 32 yaşında evliyim ve 6 yaşında bir kızım var..buralarda oldugun sürece daha iyi konuşur kaynaşırız..

Merhaba. Diyetisyen menüsüne cuma günü başladım. Sabah kalkınca 3 farklı renkte (örneğin; yeşil elma, şeftali, yarım muz) meyve ve 1 küçük su bardağı yoğurtla başlıyorum. Meyveler mideyi şaşırtmak içinmiş. Ama ara gelene kadar midem kazınıyor. Alışamadım henüz. Umarım cuma günü yeni bir liste alırım. Benim 7 yaşında bir kızım ve 13 yaşında oğlum var. Şu an şehir dışındalar. Onlarla diyet yapmak mümkün değil. Hafta sonları yanlarına gidiyorum. Onların yemeklerinden yemeyince biz de yemeyiz diyorlar. Ama yalnızken rahat uyguluyorum. Okullar açılana kadar sıkı tutmak istiyorum.

Ay bu arada günaydın bile diyemedim :) umarım herkes iyidir kızlar, ben kendimi yine pek iyi hissetmiyorum.

Dünkü menümü yazayım.

Sabah: 1/2 domates, 1/2 salatalık, 1 kk peynir, 2 dilim kepek ekmek, çay

Öğle: 1/2 domates, 1/2 salatalık, 1 haşlanmış yumurta, 1 kk kaşar peynir, 2 dilim k.ekmek

1 sade soda (oluroylebazen'den kıskandım herhalde :1: şaka bi yana seneler sonra canım istedi.)

Akşam: 1/2 kase yayla çorbası, 1 but, 4-5 kaşık pilav, azcık yeşil salata, 3 karalahana sarması

1 bardak kakaolu süt, 1/2 dilim kek

4,5 km yürümüşüm, yani 125 kalori falan yakmışım. Belediyeye falan gitmiştim hareketliydim demek ki.
2 lt yakın su.

Bravo pasta yemedigin için. Menün diyetisyen menüsü sanırım gayet iyi olmuş.

Neyseki kaçamakları akşam yapmamissin.

Ooo süper danes demiş ya bozim menulere yorum yapsın biraz

Evet katılıyorum

Güzel olmuş bence menün.

Hayır de hayır olsun canım.

Kolay gelsin canım.

Sağolasın canım. Kendimle gurur duydum. Geçen hafta regl olunca çok sarsıldım. Diyetisyenimi de aramadım. En azından kırmızı ete başlasaydım. Kansızlık problemim sarsıyor. Yumurta da yok. Neyse cumaya az kaldı.

Merhaba. Diyetisyen menüsüne cuma günü başladım. Sabah kalkınca 3 farklı renkte (örneğin; yeşil elma, şeftali, yarım muz) meyve ve 1 küçük su bardağı yoğurtla başlıyorum. Meyveler mideyi şaşırtmak içinmiş. Ama ara gelene kadar midem kazınıyor. Alışamadım henüz. Umarım cuma günü yeni bir liste alırım. Benim 7 yaşında bir kızım ve 13 yaşında oğlum var. Şu an şehir dışındalar. Onlarla diyet yapmak mümkün değil. Hafta sonları yanlarına gidiyorum. Onların yemeklerinden yemeyince biz de yemeyiz diyorlar. Ama yalnızken rahat uyguluyorum. Okullar açılana kadar sıkı tutmak istiyorum.

değişik bir liste o zaman gerçekten... bu hafta veremezsem bende senin listene başlarım miktarları biraz azaltarak :1: tanıştıkça ortak yonler de çıkıyor bak benim kızımda anneannesinde daha gideli 1 hafta oldu deliriyorum evde.. kaptanımız gogo da gönderdi kızını..bu arada bizim takım kız annesi kaynıyor :52: bende de yalnız olma durumu ters etki yaptı üzerimde baskı oluştu resmen şimdi veremezsem hiç veremem diye.. umarım sende çocuklar gelene kadar güzelce verirsin..

Ay bu arada günaydın bile diyemedim :) umarım herkes iyidir kızlar, ben kendimi yine pek iyi hissetmiyorum.

Dünkü menümü yazayım.

Sabah: 1/2 domates, 1/2 salatalık, 1 kk peynir, 2 dilim kepek ekmek, çay

Öğle: 1/2 domates, 1/2 salatalık, 1 haşlanmış yumurta, 1 kk kaşar peynir, 2 dilim k.ekmek

1 sade soda (oluroylebazen'den kıskandım herhalde :1: şaka bi yana seneler sonra canım istedi.)

Akşam: 1/2 kase yayla çorbası, 1 but, 4-5 kaşık pilav, azcık yeşil salata, 3 karalahana sarması

1 bardak kakaolu süt, 1/2 dilim kek

4,5 km yürümüşüm, yani 125 kalori falan yakmışım. Belediyeye falan gitmiştim hareketliydim demek ki.
2 lt yakın su.
Menü güzel. Karalahana sarması çekti canım. İç Anadolu'da yıllarca yaşayınca karalahana bile memleketim Samsun'u hatırlatıyor.

değişik bir liste o zaman gerçekten... bu hafta veremezsem bende senin listene başlarım miktarları biraz azaltarak :1: tanıştıkça ortak yonler de çıkıyor bak benim kızımda anneannesinde daha gideli 1 hafta oldu deliriyorum evde.. kaptanımız gogo da gönderdi kızını..bu arada bizim takım kız annesi kaynıyor :52: bende de yalnız olma durumu ters etki yaptı üzerimde baskı oluştu resmen şimdi veremezsem hiç veremem diye.. umarım sende çocuklar gelene kadar güzelce verirsin..
Eşimin yanındalar çocuklar. Bu arada kızımı ben de çok özlüyorum. Oğlum zaten bana pek ihtiyaç duymuyor. Tayinim çıksın diye bekliyorum. 2 senedir hafta sonu evliliği modundayız. Eşim bol tereyağlı ve etli yemekleri sever (kilo alma sebebim). O yüzden hafta içi zeytinyağlı sebze yemeği yapıyorum bolca.

Kızlar yardım! dün annemdeydim ya yemek yapmamıştım sabah güzel bir kahvaltı yaptım ama öğlen yine domates peynir yiyemem 2 gündür onları yiyorum zaten bitti de :1: sözün özü öğlene ne yapsam fikir verir misiniz ? az maliyetli basit bir şey mesela... beynim durdu ya aklıma bir şey gelmiyor. Dışarıdan döner pide falan yemek istemiyorum.

Bu arada benim kilo uçmuş gidiyordu 57,5'tan inememiştim ne zamandır ama bu sabah tartı mutlu etti beni. Bir de acayip ödem var şuan. uzun zamandır yeşil çay içmiyorum.

Dünkü menümü yaziyim

Sabah peynir 1 yumurta haşlama domates salatalık 1 bardak çay

Öğlen 1 tabak zeytinyağlı fasulye

Ara 2 top dondurma

Akşam bi dilim tavuk ve salata

Ara 2 tane kepekli galete

2 lt kadar su içtim yarım saat yürüdüm

Bugün hala açım hastanede insulin için koca bardak şekerli su içirdiler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar yardım! dün annemdeydim ya yemek yapmamıştım sabah güzel bir kahvaltı yaptım ama öğlen yine domates peynir yiyemem 2 gündür onları yiyorum zaten bitti de :1: sözün özü öğlene ne yapsam fikir verir misiniz ? az maliyetli basit bir şey mesela... beynim durdu ya aklıma bir şey gelmiyor. Dışarıdan döner pide falan yemek istemiyorum.

Bu arada benim kilo uçmuş gidiyordu 57,5'tan inememiştim ne zamandır ama bu sabah tartı mutlu etti beni. Bir de acayip ödem var şuan. uzun zamandır yeşil çay içmiyorum.

canim semizotlu yogurt olabilir

çok güzel canım senin için...soru olursa sorarız da sen bizim menüler bi yorumlat bakalım direkt ne diyecek:1: ben kesin sınıfta kaldım da...
tamam canim
sen poğaça falan yemezdin canım :1: anne yanında olunca olur o kadar.. diğer öğünler çok çok hafif zaten güzel olmuş..

canım sen biskremin tamamını mı bitirdin :53:
akşam ve sporla toparlamışsın diğer öğünleride biskremi yakamamışsındır büyük ihtimalle:1:

3 tanesini arkadasima yedirdim kalanin hepsini yedim :banghead:

Back
X