- 20 Nisan 2013
- 11.493
- 20.292
- 398
Bende denesemmi acaba meyveyi çok severim.değişik bir liste o zaman gerçekten... bu hafta veremezsem bende senin listene başlarım miktarları biraz azaltaraktanıştıkça ortak yonler de çıkıyor bak benim kızımda anneannesinde daha gideli 1 hafta oldu deliriyorum evde.. kaptanımız gogo da gönderdi kızını..bu arada bizim takım kız annesi kaynıyor
bende de yalnız olma durumu ters etki yaptı üzerimde baskı oluştu resmen şimdi veremezsem hiç veremem diye.. umarım sende çocuklar gelene kadar güzelce verirsin..
Kabak kavurması olabilir. Ödem olunca maydanoz sapı haşlayıp içiyorum ben.Kızlar yardım! dün annemdeydim ya yemek yapmamıştım sabah güzel bir kahvaltı yaptım ama öğlen yine domates peynir yiyemem 2 gündür onları yiyorum zaten bitti desözün özü öğlene ne yapsam fikir verir misiniz ? az maliyetli basit bir şey mesela... beynim durdu ya aklıma bir şey gelmiyor. Dışarıdan döner pide falan yemek istemiyorum.
Bu arada benim kilo uçmuş gidiyordu 57,5'tan inememiştim ne zamandır ama bu sabah tartı mutlu etti beni. Bir de acayip ödem var şuan. uzun zamandır yeşil çay içmiyorum.
Dünkü menümü yaziyim
Sabah peynir 1 yumurta haşlama domates salatalık 1 bardak çay
Öğlen 1 tabak zeytinyağlı fasulye
Ara 2 top dondurma
Akşam bi dilim tavuk ve salata
Ara 2 tane kepekli galete
2 lt kadar su içtim yarım saat yürüdüm
Bugün hala açım hastanede insulin için koca bardak şekerli su içirdiler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Öğlen sade fasulye var biraz ekmek yada pilav yoğurt falan yesen iyi olurmuş.