• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gogocum ben şimdi mezun olucak kilodayım ya mezun olursam eyer istediyim zaman aranıza döne bilirmiyim.daha kara vermedim.sadece soruyorum.çünki 62kilodayım.aslında yetiyor bana bu,ama diyetimi bırakmaya niyetim yok hiç.belki ramazndan sonra mezun olurum.inşallah ramazan sonunda 60olurum.ramazandan kilo almayalım da.şimdi regl dönemim bitsinben de oruç tutucam inşallah.bakalım kilomuzu nasıl etkileyecek...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar iyi geceler ya ddanes ve oluroylebazen tartida fazla ciktiginizi yazmissiniz bende oyleyim neyin nesi bu anlamadim. :eek:
Soda odem tutar diye okumustum bir yerde ondanmi acaba.

Menumu yazayim
Gece: 1/2 kase yayla corbasi, 2ser kasik taze fasulye ve makarna, kucucuk parca pide

Aksam: 2 kasik yayla corbasi, 1 dolu kepce kuru fasulye, 4 kasik pirinc pilavi, visne kompostosu
Soda
Daha da bsy yemem sahura kadar zaten.
iyi geceler diliyorum
Günaydın canım. Sodsyi bilmiyorum ödem yapıyomu.
ya inanmiyorum ya 80.7yle uyudum 81 le kalktim boyle bisey olabilir mi yattigim yerden mi kilo aldim ya ben.

Hergün tartilmayi birak bence.
günydın canlarım iyi pazarlar herkese.. önce dünkü menümü yazayım
cmt menüm :
sabah: 1 kase yulaf ezmesi sütle
öğle: yok maalesef uyumuşum
ara: biraz beyaz leblebi, 2 hurma
akşam saat 16 gibi: 2 yumurta ve 2 biberden omlet, 1 kase cacık, 1 dilim tam buğday
ara: 2 hurma
ara: 1 pk çubuk kraker, 1 bardak yağsız süt

spor leslie 3 fast mil+60 mekik + jillian karın egzersizleri 35 dk su 2 lt kadar, meto çayı 3 fincan
Güzel olmuş menün sporun.
Günaydınlar herkese.hepimiz için güzel bir haftasonu olsun.Allah oruçlu herkesin yardımcısı olsun...

Günaydın canım amin inşallah.
Günaydın güzeller.
Güzel bir haftasonu dilerim.
Dünkü menümü yazayım.
Sabah:1 dilim tam buğday ekmek peynir domates salatalık ile klasik kahvaltı
Öğle:1 kepce domates corbasi,2 mücver, yoğurt
Ara:Piramit pasta ince bir dilim.
Aksam:2 kofte, yoğurt, az pide.
1.5 saat park,1 saatte yürüyüşüm vardı.
Günü kapattım.
Beğendim dengeli olmuş
Gogocum ben şimdi mezun olucak kilodayım ya mezun olursam eyer istediyim zaman aranıza döne bilirmiyim.daha kara vermedim.sadece soruyorum.çünki 62kilodayım.aslında yetiyor bana bu,ama diyetimi bırakmaya niyetim yok hiç.belki ramazndan sonra mezun olurum.inşallah ramazan sonunda 60olurum.ramazandan kilo almayalım da.şimdi regl dönemim bitsinben de oruç tutucam inşallah.bakalım kilomuzu nasıl etkileyecek...

Mezun olursan bizimle sohbete istediğin kadar gelebilirsin. Ama kilo alırsan listeye girmek için en az 6 ay sonra donebiliyosun canım.

anaaa mezun mu vercez :) kacla baslamistin kuzum sen?

gogocum ben surekli tartilmazsam motivasyonumu kaybediyorumm

Canım cok az yiyorsun, menülerini düzene sokmalısın, kilo veremezsin böyle

Canım az yiyorsun, diyetisyen akrabana sor bu menülerle kilo veremezsin vücudun stokluyor yediklerini kriz var sanıyor. Biraz meyve salata yoğurt ekle menülerine benxe

tamam canım dikkat edicem artik

Evet tatlım.ben diyete ocak ayında başladım 75.800 le falan başladım ,ama siznle başladığımda 73.700düm.şimdi 62kiloyum.hedefim 60 aslında.ama 80% verdiyim için mezun ola bilirim.tabiki 60ı görmek de istiyorum.bakıcam artık duruma göre karar veririm...

Güzel olmuş menün sporun.

Günaydın canım amin inşallah.

Beğendim dengeli olmuş

Mezun olursan bizimle sohbete istediğin kadar gelebilirsin. Ama kilo alırsan listeye girmek için en az 6 ay sonra donebiliyosun canım.

Hmmm.kilo alırsam kötü yani. ..ama almam inşallah..

İyi akşamlar deyim artık. Sabahım öğlene, öğlenim de akşama karıştı.
Dünkü menüm:
10.30: 1 bardak ballı limonlu su
1 dilim peynir, 1 haşlanmış yumurta, 5 adet zeytin, şekersiz çay, 1 dilim tam buğday
12.30: 2 su bardağı su
15 adet üzüm, 3 yemek kaşığı yoğurt

2 saat ev temizliği ardından 40 dakika plates (100 üst karın, 100 alt karın çalıştırma ve diğer rutin egzersizler)
15.30: 2 su bardağı su,
1,5 kepçe mercimek çorbası, yağsız salata, 1 dilim tam buğday
17.30: 2 su bardağı su
2 adet kuru incir,2 ceviz
20.30: 2 su bardağı su,
1,5 kepçe yarma çorbası, 2 kaşık bulgur pilavı, salata, yoğurt
24.00: yarım güllaç

Ben de hergün tartılınca kendimi frenliyordum. Daha az yiyordum. Şimdi artık direkt menüye uymaya çalışıyorum. Aslında benim daha önce de yapmam gereken bir menü oluşturmakmış. Diyete başlamadan önce günlük yediklerimi kalorileriyle yazmıştım zaten. Bu sayede günlük2500 kaloriden 2000 kaloriye, 75 kilodan da 74'e düşmüştüm. Sonrasında diyetle 72.5.

Merhaba kizlar umarim herkes iyidir. Ben temizlik yaptim biraz hafifledim valla. Uzun zamandir ne cam silebiliyordum ne de buzdolabinin icini. Esimle onlari hallettik bugun. Bide sigara boregi sarip buzluga attim. Kiyma cikardim ama kofte yapmayi bilmiyorum pek :(:rolleyes:buzluga girecek bir tarifiniz varmidir acaba?

Merhaba kizlar umarim herkes iyidir. Ben temizlik yaptim biraz hafifledim valla. Uzun zamandir ne cam silebiliyordum ne de buzdolabinin icini. Esimle onlari hallettik bugun. Bide sigara boregi sarip buzluga attim. Kiyma cikardim ama kofte yapmayi bilmiyorum pek :(:rolleyes:buzluga girecek bir tarifiniz varmidir acaba?

Kiymayi geri buzluga koyma canım. Ama taze kiyma aldığında kofte yapıp buzluga atabilirsin. Biber dolması yapıp atabilirsin buzluga mercimek çorbası yaptigimda fazla yapıyorum ben kaplara koyup atıyorum buzluga.daha aklima geldikçe yazatim. Isterseniz yemek tarifleride paylaşalım burda.ne dersiniz.

Ben de hergün tartılınca kendimi frenliyordum. Daha az yiyordum. Şimdi artık direkt menüye uymaya çalışıyorum. Aslında benim daha önce de yapmam gereken bir menü oluşturmakmış. Diyete başlamadan önce günlük yediklerimi kalorileriyle yazmıştım zaten. Bu sayede günlük2500 kaloriden 2000 kaloriye, 75 kilodan da 74'e düşmüştüm. Sonrasında diyetle 72.5.
ben de hayatim boyunca hic bi listeye uyamadim :(
gunluk calisma programlari ders programlari diyet listeleri vs vs vs

annemler mevsimlik sebzeleri buzluga koyuyor :)
ben genelde buzluga kofte et tavuk koyarim
ya da soganlari kucuk kucuk dograyip buzdolabi posetlerine parca parca koyarim yemek yapcagimda ordan cikaririm elim hic sogan kokmaz :)
Mısır gereksiz ama seviyorum işte...peki lavaş?peki lavaş?

canim sordum simdi degisime girermis
yani
yarım lavaş= 1 dilim ekmek

Son düzenleme:
Kiymayi geri buzluga koyma canım. Ama taze kiyma aldığında kofte yapıp buzluga atabilirsin. Biber dolması yapıp atabilirsin buzluga mercimek çorbası yaptigimda fazla yapıyorum ben kaplara koyup atıyorum buzluga.daha aklima geldikçe yazatim. Isterseniz yemek tarifleride paylaşalım burda.ne dersiniz.

Dogru ya sagliksiz oluyor, yeni aldigimda yapar atarim artik bunu yapip tuketmek lazim. Bana uyar valla cok faydalanirim:) mesela bnde corba yapip atayim diyorum ama nasil bir kaba koyabilirim blmiyorum. Bisey daha sorayim ben fasulye ve nohutu bi gece onceden islatyrm o yuzden tekrar haslamiyorum. Buzluga ne sekilde atabilirim illa haslamak mi gerekir? Buzlukta sarma var inan pisirmeye cesaret edemedmden duruyor oyle:)

ben de hayatim boyunca hic bi listeye uyamadim :(
gunluk calisma programlari ders programlari diyet listeleri vs vs vs

annemler mevsimlik sebzeleri buzluga koyuyor :)
ben genelde buzluga kofte et tavuk koyarim
ya da soganlari kucuk kucuk dograyip buzdolabi posetlerine parca parca koyarim yemek yapcagimda ordan cikaririm elim hic sogan kokmaz :)

canim sordum simdi degisime girermis
yani
yarım lavaş= 1 dilim ekmek

Sogan olayini bend yapiyorum buyuk kolaylikmis ya:) bide kirmizi biberlerin tam mevsimini bekliyorum kisin yemeklere koymak guzel oluyor renk ve tat veriyor. Baskada aklima gelen bisey yok. Annemde buldugu herseyi koyar buzluga :)

bu kiz yuruyuste bu da benden size

Eklentiler

• $1404067049377.webp
    $1404067049377.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 52
rapor pazar

sabah
4 tane minik puaca

oglen careals bars yazan
80 kalori

aksam da
salatali olan tabak :))
1 turk kahvesi
1 soda

2 litre su
birazdan bitki cayi

1 saat 40 dk yürüyüş

Eklentiler

• $1404069395894.webp
    $1404069395894.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 47
  • $1404069430598.webp
    $1404069430598.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 39
Dogru ya sagliksiz oluyor, yeni aldigimda yapar atarim artik bunu yapip tuketmek lazim. Bana uyar valla cok faydalanirim:) mesela bnde corba yapip atayim diyorum ama nasil bir kaba koyabilirim blmiyorum. Bisey daha sorayim ben fasulye ve nohutu bi gece onceden islatyrm o yuzden tekrar haslamiyorum. Buzluga ne sekilde atabilirim illa haslamak mi gerekir? Buzlukta sarma var inan pisirmeye cesaret edemedmden duruyor oyle:)

Sogan olayini bend yapiyorum buyuk kolaylikmis ya:) bide kirmizi biberlerin tam mevsimini bekliyorum kisin yemeklere koymak guzel oluyor renk ve tat veriyor. Baskada aklima gelen bisey yok. Annemde buldugu herseyi koyar buzluga :)
Nohut ve fasulyeyi haslaak gerek ama normalden az küçük posetlere koyuyorum ben tek ogunluk.biber patlican közlenmiş koyarim.çorba tupper var kare hem buzluga hem mikrodalgaya girebilen ya onlarla koyuyorum yada posete koyip ağzını sıkı baglayarakta koyarim.
bu kiz yuruyuste bu da benden size

Çok güzel manzara
rapor pazar

sabah
4 tane minik puaca

oglen careals bars yazan
80 kalori

aksam da
1 turk kahvesi
1 soda

2 litre su
birazdan bitki cayi

1 saat 40 dk yürüyüş

Canım senin yanında diyetisyeninde var biraz müdahale etsin menulerine az yiyosun duracak metabolizman.

gogom evde diyetistyen var da bi denk gelebilsek ayni evde :D inan sorcagimi watsaptan soruyorum :) ama ne yesem kilo aliyorum gogocum valla okadra cok moralim bozuluyo ki az yiyorum da noluyo gitmiyo kilolar bak hala 70lere inemedim :(

gogom evde diyetistyen var da bi denk gelebilsek ayni evde :D inan sorcagimi watsaptan soruyorum :) ama ne yesem kilo aliyorum gogocum valla okadra cok moralim bozuluyo ki az yiyorum da noluyo gitmiyo kilolar bak hala 70lere inemedim :(

Bence az yediğin için veremiyosun istersen sor diyetisyencigine :)

Günaydın kızlar.
Dünkü menüm:
sabah (10.30): Ballı limonlu 1 bardak ılık su
1 dilim peynir, 1 haşlanmış yumurta, 5 adet zeytin, 1 dilim tam buğday
domates, salatalık
Ara:2 bardak su
1 Şeftali, 3 yemek kaşığı yoğurt
Öğlen:2 bardak su
2 kaşık bulgur pilavı, 1,5 kepçe mercimek çorbası, yağsız salata
Ara: 2 bardak su
4 adet kuru kayısı, 2 adet ceviz
Akşam: 2 bardak su
3 adet köfte, yarım bardak kefir, yağsız salata, 1 dilim tam buğday
Yatarken: 2 bardak su
1 elma, 1 çay bardağı süt
20 dakika plates

rapor pazar

sabah
4 tane minik puaca

oglen careals bars yazan
80 kalori

aksam da
1 turk kahvesi
1 soda

2 litre su
birazdan bitki cayi

1 saat 40 dk yürüyüş

Canım ya keşke ara öğün alsan. Daha kolay olmaz mı?
Kuruyemiş, meyve gibi. Meyveyi yoğurtla yemek vitamin mineralden faydalanmak bağlamında çok etkili ve kemik yoğunluğumuz da çok önemli atlamamak lazım.

Günaydın kızlar menülerimi yazayım
Cumartesi
sabah 2 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta 1 peynir domates salatalık

ara 2 dilim karpuz

öğlen 2 dilim karpuz 1 peynir 1 dilim ekmek

ara 3 hurma

akşam yeşil mercimek 1 tabak, salata cacık 1 dilim ekmek

ara 2 dilim karpuz

su 2.5 lt spor 2 saat çarşı yürüyüşü

pazar
sabah 1 peynir domates salatalık 1 tatlı kaşığı reçel 2 dilim ekmek

ara 2 dilim karpuz

öğlen 1 dilim kek nescafe:17:

ara 2 dilim karpuz

akşam 1 kepçe çorba salata 1 kaşık bulgur pilavı 1 kaşık et sote 1 kaşık mercimek salatası yoğurt

su 2.5 lt spor yok

Back
X