• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar Kayseri'de de 2 aktara sordum karadut şurubunu, yokmuş. Aktarın biri bir karışım hazırladı. Dilime sürdüm. 2 saat ağzımdan kızıl ateş çıktı sanki. Kendimden geçtim acıdan. Ama sonra rahatladı. oranları vermedi ama içinde yenibahar, kakule,karanfil, nöbet şekeri var. Birazdan tekrar süreceğim ama acıyı hatırlayınca korkuyorum.

iyiyim canım hoşgeldin görmemişim.. ramazan dan yana pek bi sıkıntı yok canım tutamıyorum ben zaten.. evde eş yok çocuk yok tek başıma takılıyorum.. senin neden sıkıntılı geçiyor yoğunluktan mı?:1:

hem ondan hemde istedigim gibi dikkat edemememden spor desen şimdilik hayal :31: ama bayramdan sonra tam gaz devam inşallah :8:

Belki çok yorucu ama özlüyor insan çocukların ilk yıllarını. Hatta eşim 3. çocuğu istiyordu. Ben dizimden sıkıntı duyduğum için ve yaşımdan dolayı istemiyordum. Bugün ortopedist ameliyat olmam gerektiğini söyleyerek noktayı koydu. Çocuk hayalleri de suya düştü. :50:
Ameliyatmi dedi inşallah iyi olur benim bi arkadasimda oldu çok rahat şimdi.
Selam kızlar nasılsınız bayrama çok az kaldı kiloları verdikmi acaba tartılma gününüz gelsede baksak:) heyecanlıyım kendimi iyiden iyiye kaptırsım burAya ben nezaman listede yer alacağım gogocum...
Bu hafta olursun listede canım.
Kızlar Kayseri'de de 2 aktara sordum karadut şurubunu, yokmuş. Aktarın biri bir karışım hazırladı. Dilime sürdüm. 2 saat ağzımdan kızıl ateş çıktı sanki. Kendimden geçtim acıdan. Ama sonra rahatladı. oranları vermedi ama içinde yenibahar, kakule,karanfil, nöbet şekeri var. Birazdan tekrar süreceğim ama acıyı hatırlayınca korkuyorum.

Canım bulabilirsen ekşi dut reçeli yap ağız yaralarina boğaz ağrısına iyi geliyo.

canım keşke bulabilseydin.bizim burda daha ilk girdiğim aktarda satılıyordu istersen Kayseri'ye kargo ile gönderebilirim.

Ameliyatmi dedi inşallah iyi olur benim bi arkadasimda oldu çok rahat şimdi.

Bu hafta olursun listede canım.

Canım bulabilirsen ekşi dut reçeli yap ağız yaralarina boğaz ağrısına iyi geliyo.
Çok sağol canım. Ben bu hafta tuhaf oldum zaten. Listemi de %100 uygulayamadım. Kayseri dönüşü çok acıktım. Arabada incir, ceviz ne bulduysam yedim.
Aslında bu karışım iyi geldi. Ama bomba resmen. Acı biber yanında 0 kalır. Umarım zararı yoktur. İlk defa hafifledi. Bu karadut ta neymiş anlamadım. Yok Kayseri'de de yok.
Ameliyat olursam yırtık olan menüsküs kısmını çıkaracaklar ve en azından kilitlenme olmayacak. Ama ileride yine de kemikte dejenerasyon olabilirmiş. Neyse takmıyorum kafaya. Yine de diyete devam. Sporla da ayak kaslarımı güçlendirdim mi turp gibi olurum yine. :51:

Fıstıklar bugünkü menümüzde yazıp yatayım çok yorgunum:5:
Sabah
2 domates
Öğle
2 domates
Akşam
Akdeniz salata 1 kase kadar
10 adet kuru kayısı
5 adet kiraz
3 Lt su
1,5 saat spor
Biliyorum çok düzensiz ama sabah hazırladığım yemekleri evde unuttum:1:
Iyi geceler...

canım keşke bulabilseydin.bizim burda daha ilk girdiğim aktarda satılıyordu istersen Kayseri'ye kargo ile gönderebilirim.

Sağol canım. Bu karışımı akşam yapınca rahatladım. Ankara'ya giderim yine. Oradan karadut şurubunu alacağım mutlaka.

Ben Pazartesi menüsünü yazmayı unuttum sanki. Pazartesi ve salıyı beraber yazsam olur herhalde.
Kalkınca ballı limonlu su
yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates, 1 ekmek, 5 zeytin
öğlen: 6 kaşık taze fasulye, 3 kaşık yoğurt
akşam:5 adet orta büyük köfte, 3 kaşık yoğurt
ara: yarım porsiyon dondurma
1saat yürüyüş, 2 litresu

Salı: sabah: yarma çorbası, 1 domates, az peynir
öğlen: mercimek çorba, 4 küçük parça patates kızartması
ara: 2 incir, 1 ceviz
akşam: 1 kase yarma çorbası, 1 domates, yarım kase yoğurt
ara: yarım kase yoğurt, 1 dilim karpuz
hastanede koşuşturmaca 1 saat
2,5 litre su

Sorma sorma benim de ayni kac senedir izmirdeyim tek bir allahin kulu yok bisey oldugunda arayabilcegim.sagolsun cayini kahvesini ictigim alt komsumdan da cok guzel bi kazik yedim en son.

Buyuk sehir falan diyodum geciyodum ama memleketimde de ayni.yeni tasindik kimseyle muhattap degiliz. ama eski komsularla hala daha gorusuyoruz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Valla yabancılastik canım, çoğu komsumun adını bilmiyorum o derece.
Akintim vardi size de yazmistim eskiden hatirlarsaniz o yuzden gittim doktora ilaclarimi bitirdim dun gece bugun de regl oldum iki hafta gecikmeyle.agrim cok ama. Ve bugun dogru duzgun bisey yemedim ama nutella kavanozuna gomuldum resmen canim hala da tatli istiyor. Turuyorum kendimi

Geçmiş olsun canım.
Belki çok yorucu ama özlüyor insan çocukların ilk yıllarını. Hatta eşim 3. çocuğu istiyordu. Ben dizimden sıkıntı duyduğum için ve yaşımdan dolayı istemiyordum. Bugün ortopedist ameliyat olmam gerektiğini söyleyerek noktayı koydu. Çocuk hayalleri de suya düştü. :50:
Bugünleri özlermiyim bilmiyorum canım, öyle bunalıyorumki. Çok geçmiş olsun canım, acil şifalar, önce sağlık. 2 tane varmış Allah bağışlasın.
Selam kızlar nasılsınız bayrama çok az kaldı kiloları verdikmi acaba tartılma gününüz gelsede baksak:) heyecanlıyım kendimi iyiden iyiye kaptırsım burAya ben nezaman listede yer alacağım gogocum...
Vermisizdir canım, inşallah
Geçmiş olsun canım. Benimde oğlumun ayağının altında bişey çıkıyor mantar değil ama çünkü mantar parmak arasında olur fiye biliyorum yanık gibi kızarıklık var sonradanda soyuluyor bepanten kullandım bi ara geçer gibi oldu tekrarlıyor.
Sağol canım, sizede geçmiş olsun.
Canım ya exipial lipo çocuklarda oluyor mu bilmiyorum ama oğlum küçükken kullanmıştım. Ürtikeri vardı. Her banyodan sonra vücudu kabarmasın diye sürüyordum. Allerji için ben de arada bir kullanıyorum. Süper birşey. İçinde üre var. Fazla geniş yüzeylerde kullanılmıyor. Ama bir sor istersen.
Doktorumuzun verdiği krem iyi geldi gibi canım, , sabaha nazaran çok iyi durumda, yarın kontrol edicem ama hiç kasimadi kremden sonra. Pediatrik olmasıda içimi rahatlattı. İnşallah düzelir gider. Bu krem olmazsa babe'nin bir ürününü önerdi canım, gerek kalmayacak gibi. Dediğin de aklımda dursun, gerek olursa onuda danışırım, teşekkür ediyorum.
Acaba uyuşturduğu içinmi acını hissetmiyorsun canım, yoksa tedavi ediyormu?
Fıstıklar bugünkü menümüzde yazıp yatayım çok yorgunum:5:
Sabah
2 domates
Öğle
2 domates
Akşam
Akdeniz salata 1 kase kadar
10 adet kuru kayısı
5 adet kiraz
3 Lt su
1,5 saat spor
Biliyorum çok düzensiz ama sabah hazırladığım yemekleri evde unuttum:1:
Iyi geceler...
Seninde farkında oldugun üzere, olmamış canım böyle. Bu tarz menülerle kilo verirsin ama biraz fazla yesen fazlasıyla alırsın.
Ben Pazartesi menüsünü yazmayı unuttum sanki. Pazartesi ve salıyı beraber yazsam olur herhalde.
Kalkınca ballı limonlu su
yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates, 1 ekmek, 5 zeytin
öğlen: 6 kaşık taze fasulye, 3 kaşık yoğurt
akşam:5 adet orta büyük köfte, 3 kaşık yoğurt
ara: yarım porsiyon dondurma
1saat yürüyüş, 2 litresu

Salı: sabah: yarma çorbası, 1 domates, az peynir
öğlen: mercimek çorba, 4 küçük parça patates kızartması
ara: 2 incir, 1 ceviz
akşam: 1 kase yarma çorbası, 1 domates, yarım kase yoğurt
ara: yarım kase yoğurt, 1 dilim karpuz
hastanede koşuşturmaca 1 saat
2,5 litre su

Güzel olmuş canım.

Gunaydin canlarim bitti nöbet evime gidiyorum... Görüşürüz yine gece yemek yedim ben :(

Gunaydin kizlar :) yine yazilar bozulmus bende yazilar karisik kodlu falan cikiyor o yuzden gecmisi tam okuyamadim.

Raporum

15.07.2014 sali

Sabah 1 yumurta
1 dilim kepek ekmek

Ara
nutella kavanozuna dadandim. Gözüm döndü bir ara o ara bu araa

Oglen
Yarim kase mercimek corbasi
1 buyuk tabak brokoli
5 catal haslanmis kirmizi turp

Aksam iki dilim kepek ekmekle kasarli tost

Spor yok
1,5 lt su

Merhaba Güzeller.
Bugün daha iyiyim. Enerjim yerine geldi. Bugün yolculuk var yine. 3 gün izin hızlıca geçti. 2 gün çalışıp döneceğim.
Bayramdan sonra tatil var. 1 hafta-10 gün Karadeniz Turu. Batuma kadar gideceğiz kızkardeşlerimle ve çocuklarla. Sadece yeni evlenen kızkardeşimin eşi geliyor. Ardından Kayseri ve ameliyat. Bahane oldu kilo da verdim ama kaçış yok. Dilekleriniz için çok teşekkürler. İyi ki varsınız, iyi bu siteye üye olmuşum. Normalde face'te takılmayı bile sevmezdim.
Bir de fatsecret diye bir siteye üye oldum. Orada da öğünlerinizi ve aktivitelerinizi girip kalori hesabı yapabiliyorsunuz.

Valla yabancılastik canım, çoğu komsumun adını bilmiyorum o derece.

Geçmiş olsun canım.

Bugünleri özlermiyim bilmiyorum canım, öyle bunalıyorumki. Çok geçmiş olsun canım, acil şifalar, önce sağlık. 2 tane varmış Allah bağışlasın.

Vermisizdir canım, inşallah

Sağol canım, sizede geçmiş olsun.

Doktorumuzun verdiği krem iyi geldi gibi canım, , sabaha nazaran çok iyi durumda, yarın kontrol edicem ama hiç kasimadi kremden sonra. Pediatrik olmasıda içimi rahatlattı. İnşallah düzelir gider. Bu krem olmazsa babe'nin bir ürününü önerdi canım, gerek kalmayacak gibi. Dediğin de aklımda dursun, gerek olursa onuda danışırım, teşekkür ediyorum.

Acaba uyuşturduğu içinmi acını hissetmiyorsun canım, yoksa tedavi ediyormu?

Seninde farkında oldugun üzere, olmamış canım böyle. Bu tarz menülerle kilo verirsin ama biraz fazla yesen fazlasıyla alırsın.

Güzel olmuş canım.

Sağol canım. Baharatlar uyuşturuyor ama iyileştirici ve mikrop öldürücü özelliği de varmış. Doğru olduğunu düşünüyorum. Çünkü dilim bugün süper. Dün ağzımdaki diğer yaralara sürmemiştim. Sadece dilime dayanabildim. Bugün diğer yaralara da sürdüm. Rahatlattı. İlk defa elma yedim, sıkıntı çekmedim.
Dilimdeki ülserde kapanmaya başladı.

Sana da tekrar geçmiş olsun. Yavrular hastalanmasın, biz nasıl olsa dayanıyoruz. Onlar yesin, içsin büyüsünler. Derileri çok hassas. Herşeyden etkileniyorlar. Kaşıntı da acayip huzursuzluk ve uykusuzluk yapmıştır. Umarım bir daha tekrarlamaz. Yoğurt cilt ve bağırsaklar için süper bir yiyecek. Kefir de ayrıca bağışıklık sistemini güçlendirmek için iyi.

Ve evet. Küçüklüklerini çoook özleyeceksin. Büyüyünce daha zor. Gözünü korkutmak istemem ama. Kontrolünden çıkıyorlar. Anneler kontrolü kaybedince, çocukların muhtaçlıkları azalınca da bocalıyorlar. Sorunları da büyüyor, büyüdükçe.

Raporum

15.07.2014 sali

Sabah 1 yumurta
1 dilim kepek ekmek

Ara
nutella kavanozuna dadandim. Gözüm döndü bir ara o ara bu araa

Oglen
Yarim kase mercimek corbasi
1 buyuk tabak brokoli
5 catal haslanmis kirmizi turp

Aksam iki dilim kepek ekmekle kasarli tost

Spor yok
1,5 lt su

Nutella kavanozunu yok et bence. Dur sana kolaylık sağlayım. Sen özverili bir hayvanseversin. Nutellanın içinde kullandıkları bir madde, bir tür goril veya orangutan mıyıdı hatırlamıyorum ama hamileliğinde ihtiyaç duyduğu bir madde, doğada sınırlı miktarda ve insan beslemede kullanınca hayvanda yetersizliği görülüyor ve vücutlarında yaralar çıkıyor, bazen de ölüyor.:50:

***4. TAKIM 369. ETAP***

Ellanazz:( 72.0/ / /% )
sadness1012:(55.1 / / /% )
Ddanes: (53.3/ / /% )
oluroylebazen: ( 79.5/ / /% )
uzmanvet :( 70.5/ / /% )
dodo34 :(97.0/ / /% )yeni üye hedef kilosu 65 kilosu ikiye bölündü

4.TAKIM ORTALAMASI: %

***4. TAKIM 369. ETAP***

Ellanazz:( 72.0/ / /% )
sadness1012:(55.1 / / /% )
Ddanes: (53.3/ / /% )
oluroylebazen: ( 79.5/ / /% )
uzmanvet :( 70.5/ / /% )
dodo34 :(97.0/ / /% )yeni üye hedef kilosu 65 kilosu ikiye bölündü

4.TAKIM ORTALAMASI: %

hoşgeldn canmım ne çabuk geçiyor bu hafta yine tartı günü gelmiş:1:

Merhaba Güzeller.
Bugün daha iyiyim. Enerjim yerine geldi. Bugün yolculuk var yine. 3 gün izin hızlıca geçti. 2 gün çalışıp döneceğim.
Bayramdan sonra tatil var. 1 hafta-10 gün Karadeniz Turu. Batuma kadar gideceğiz kızkardeşlerimle ve çocuklarla. Sadece yeni evlenen kızkardeşimin eşi geliyor. Ardından Kayseri ve ameliyat. Bahane oldu kilo da verdim ama kaçış yok. Dilekleriniz için çok teşekkürler. İyi ki varsınız, iyi bu siteye üye olmuşum. Normalde face'te takılmayı bile sevmezdim.
Bir de fatsecret diye bir siteye üye oldum. Orada da öğünlerinizi ve aktivitelerinizi girip kalori hesabı yapabiliyorsunuz.

Sağol canım. Baharatlar uyuşturuyor ama iyileştirici ve mikrop öldürücü özelliği de varmış. Doğru olduğunu düşünüyorum. Çünkü dilim bugün süper. Dün ağzımdaki diğer yaralara sürmemiştim. Sadece dilime dayanabildim. Bugün diğer yaralara da sürdüm. Rahatlattı. İlk defa elma yedim, sıkıntı çekmedim.

Sana da tekrar geçmiş olsun. Yavrular hastalanmasın, biz nasıl olsa dayanıyoruz. Onlar yesin, içsin büyüsünler. Derileri çok hassas. Herşeyden etkileniyorlar. Kaşıntı da acayip huzursuzluk ve uykusuzluk yapmıştır. Umarım bir daha tekrarlamaz. Yoğurt cilt ve bağırsaklar için süper bir yiyecek. Kefir de ayrıca bağışıklık sistemini güçlendirmek için iyi.

Ve evet. Küçüklüklerini çoook özleyeceksin. Büyüyünce daha zor. Gözünü korkutmak istemem ama. Kontrolünden çıkıyorlar. Anneler kontrolü kaybedince, çocukların muhtaçlıkları azalınca da bocalıyorlar. Sorunları da büyüyor, büyüdükçe.

Nutella kavanozunu yok et bence. Dur sana kolaylık sağlayım. Sen özverili bir hayvanseversin. Nutellanın içinde kullandıkları bir madde, bir tür goril veya orangutan mıyıdı hatırlamıyorum ama hamileliğinde ihtiyaç duyduğu bir madde, doğada sınırlı miktarda ve insan beslemede kullanınca hayvanda yetersizliği görülüyor ve vücutlarında yaralar çıkıyor, bazen de ölüyor.:50:

Oh ne güzel canım, ameliyat öncesi tatil iyi gelir.
Bu hallerini özlermiyim bilmiyorum, çok inatçı çok hırçın bugünlerde. Haklı çocuk 22 aylık alışkanlık bitti, memeden kestim, üstüne kaşıntı birde 2 yaş sendromu derken bu hallerdeyiz.
2 saati aşkın süredir parktaydık eve zor geldik 9dan beri ayaktaydı uyutup bir kahve içeceğim kısmetse canım çok yordu beni yine bugün canı sağolsun.
Kaşıntıyı mucize gibi geçirdi krem ve şurup canım, kızarıklıktan eser kalmadı, teni düzeldi gibi daha 3 kez sürmeme ragmen çok şükür. Yoğurdu biliyorum ama çok severdi eskiden bu aralar yüzüne bakmıyor, ayranda keza öyle ondanda soğudu maksimum günde 100ml kadar içirebiliyorum oyunla vs.
Çocuk büyütmek zormuş her gün , her an birkez daha anlıyorum bunu. İnsanın sinirleri harap oluyor, sürekli bir gelecek kaygısı, panikatak durumu hasıl oluyor.

Oh ne güzel canım, ameliyat öncesi tatil iyi gelir.
Bu hallerini özlermiyim bilmiyorum, çok inatçı çok hırçın bugünlerde. Haklı çocuk 22 aylık alışkanlık bitti, memeden kestim, üstüne kaşıntı birde 2 yaş sendromu derken bu hallerdeyiz.
2 saati aşkın süredir parktaydık eve zor geldik 9dan beri ayaktaydı uyutup bir kahve içeceğim kısmetse canım çok yordu beni yine bugün canı sağolsun.
Kaşıntıyı mucize gibi geçirdi krem ve şurup canım, kızarıklıktan eser kalmadı, teni düzeldi gibi daha 3 kez sürmeme ragmen çok şükür. Yoğurdu biliyorum ama çok severdi eskiden bu aralar yüzüne bakmıyor, ayranda keza öyle ondanda soğudu maksimum günde 100ml kadar içirebiliyorum oyunla vs.
Çocuk büyütmek zormuş her gün , her an birkez daha anlıyorum bunu. İnsanın sinirleri harap oluyor, sürekli bir gelecek kaygısı, panikatak durumu hasıl oluyor.
Aslında canım çocuk büyütmek en kolay ve eğlenceli iş. Sıfır kafa, sıfır beden. İnsanlara düşünsene türlü türlü. Yani bedenleri ve ruhları hasta bazı insanlar her yerde karşımıza çıkıyor. Bizi bunaltan onlar. Herbiri birşey söyler. Kendimizi suçlarız hiç suçumuz yokken. Çocuk ağlar; hiç problemi olmasa da ne yapacağını bilemez, hasta olur; vücudu mikropları tanıyordur. Uykusuzluk, yorgunluk yapar ama annede öyle büyük bir direnç vardır ki dayanır. Sinirlenir bazen normal. Bazen kızar , bağırırsın, ağlarsın o da normal. Takma kafana. Herkesin farklı bir yapısı var. Bazısı da çok sakindir olabilir. O da belki içine atar. Çocuk bakmak kolay iş, büyük insan bakmak zor inanki.
Kocan çocuk olur çocuktan beter, bazen bir sinirlenirsin ki bırak uyuyamayı uykun gelmez. Çocuk affeder, öpersin geçer ama büyük anlamaz unutmaz. Annen baban, kocan, ailesi, komşun, arkadaşın. Ama çocuğun. Öp, kokla, kız, bağır, inan herkesten daha fazla anlar seni.
Psikologları dinlemek lazım ama söylediklerini yapabilmek için öyle anne baba elinden
Çıkmış olmamız lazım. Dikkat edelim ama kasmayalım. Biz de insanız.

Merhaba Güzeller.

Yaaa sen supersin :D nasil da icime kurt dusurdun hemen. Hemen ben bi o olayi arastirayim

UZMANVET ALINTI YAPAMAMISIM
.Neden zor dedim biliyormusun, molası yok bu işin, en azından benim için öyle oldu.
İnsan nefes alamadığını hissediyor bazen.
Birde neden zor bu dönemde yapilacak en ufak yanlış hareket geleceğinde ciddi rol oynayqcak bunu biliyoruz.
Ben bu yaşta insan bazen bocaliyorum böyle, saşıp kalıyorum 18 yasinda anne olan insanlara.
Hayat zor aslında, sartlar zor, devir kötü.
Herşey elimizin altında imkanlar açısından ama her pislikte burnumuzun dibind3 maalesef ve bu kadar korumacı olmak yoruyor insanı.
Ben çocukken annem beni yollardı kapı onünde oynamaya parka bahçeye ama öyle bir devirde yasiyoruzki 10 yasindada olsa benimle gidecek parka.
Ben yine paronayaklastim sanırım, bir kitap okudum bir sürü carpık iliski, kapalı kapılar ardında gecsede. Çok etkilendim sanırım canım.

Son düzenleme:
Back
X