• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba Güzeller.
Bugün daha iyiyim. Enerjim yerine geldi. Bugün yolculuk var yine. 3 gün izin hızlıca geçti. 2 gün çalışıp döneceğim.

Nutella kavanozunu yok et bence. Dur sana kolaylık sağlayım. Sen özverili bir hayvanseversin. Nutellanın içinde kullandıkları bir madde, bir tür goril veya orangutan mıyıdı hatırlamıyorum ama hamileliğinde ihtiyaç duyduğu bir madde, doğada sınırlı miktarda ve insan beslemede kullanınca hayvanda yetersizliği görülüyor ve vücutlarında yaralar çıkıyor, bazen de ölüyor.:50:
Ama bi de su var o acidan degerlendirirsek benim komple vegan olmam gerekiyor :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hoşgeldn canmım ne çabuk geçiyor bu hafta yine tartı günü gelmiş:1:
Hoşbulduk canım. Evet geldi tartı günü. 8. Takım toparlansin birazda yeni üye cagiralim az kisi kalmisiz baksaniza benimle 7 kisiyiz.
UZMANVET ALINTI YAPAMAMISIM
.Neden zor dedim biliyormusun, molası yok bu işin, en azından benim için öyle oldu.
İnsan nefes alamadığını hissediyor bazen.
Birde neden zor bu dönemde yapilacak en ufak yanlış hareket geleceğinde ciddi rol oynayqcak bunu biliyoruz.
Ben bu yaşta insan bazen bocaliyorum böyle, saşıp kalıyorum 18 yasinda anne olan insanlara.
Hayat zor aslında, sartlar zor, devir kötü.
Herşey elimizin altında imkanlar açısından ama her pislikte burnumuzun dibind3 maalesef ve bu kadar korumacı olmak yoruyor insanı.
Ben çocukken annem beni yollardı kapı onünde oynamaya parka bahçeye ama öyle bir devirde yasiyoruzki 10 yasindada olsa benimle gidecek parka.
Ben yine paronayaklastim sanırım, bir kitap okudum bir sürü carpık iliski, kapalı kapılar ardında gecsede. Çok etkilendim sanırım canım.

Doğru soyluyosun canım molasiz olunca yoruyo ama şimdi kucuk olduğu gunlerini iyi degerlendir.çok çabuk buyuyolar canım bi bakmışsın kucagina sigmiyolar:emir_bebek:

.Neden zor dedim biliyormusun, molası yok bu işin, en azından benim için öyle oldu.
Birde neden zor bu dönemde yapilacak en ufak yanlış hareket geleceğinde ciddi rol oynayqcak bunu biliyoruz.
Ben bu yaşta insan bazen bocaliyorum böyle, saşıp kalıyorum 18 yasinda anne olan insanlara.
Herşey elimizin altında imkanlar açısından ama her pislikte burnumuzun dibind3 maalesef ve bu kadar korumacı olmak yoruyor insanı.
Ben çocukken annem beni yollardı kapı onünde oynamaya parka bahçeye ama öyle bir devirde yasiyoruzki 10 yasindada olsa benimle gidecek parka.
Ben yine paronayaklastim sanırım, bir kitap okudum bir sürü carpık iliski, kapalı kapılar ardında gecsede. Çok etkilendim sanırım canım.
Canımsın ya bu duyguların normal. Bakıcıya bırakırsın, kreşe gönderirsin, okula gönderirsin kafanda her ortamda bir sapık varmış gibi yaratırsın. Ama eskiden de vardı. Sadece komşular kapı önünde otururdu, birileri mutlaka olurdu. Zarar verecek insanlar fırsat bulamazdı. Ama inan korktuğumuz kişiler çok uzakta değil yanıbaşında çıkıyor. Tanıdık çıkıyor.
O yüzden sürekli diken üzerinde yaşamaktansa çocukları bu yönde eğitmeye başladık. Vücuduyla ilgili bilinçlendiriyoruz. Erken yaşta uyanık olmayı, kendini savunmayı öğreniyorlar. Temkinli olmakla paronayak olmak arasındaki sınırı korumamız lazım. Yoksa hasta oluruz. Artık hayatımızda kameralarla yaşayacağız herhalde. Ya da kime güveneceğimizi bileceğiz.
Biraz sakin olup önsezilere güvenmek lazım.

Selam kızlar ben geldim biraz geç oldu galiba :9: misafirliğe gittik o yüzden daha yeni geldik. Kızlar arkadaşım bi sofra hazırlamış ellerine sağlık hepsi çok güzeldi o kadar emek vermiş hepsini yedim derdim ama hayırrr yermiyim iradem kuvvetli kafa koyduğum şeyi başarmam lazım:) şimdi size bugünkü menümü yazayım
Sabah
1 kibr kutusu peynir
2 dilim tam buğday ekmekği
Öğle
1 tabak yaklaşık 6 kaşık taze fasülye 1'5 dilim ekmeke
Akşam
2 kaşık kabak çitmesi
1 adet zeytinyağlı biber dolması
2 kaşık yoğurt
Salata
Su 3 Lt spor yok
Hadi bakalım yarın kaç kilo olacağız:)

Raporum

15.07.2014 sali

Sabah 1 yumurta
1 dilim kepek ekmek

Ara
nutella kavanozuna dadandim. Gözüm döndü bir ara o ara bu araa

Oglen
Yarim kase mercimek corbasi
1 buyuk tabak brokoli
5 catal haslanmis kirmizi turp

Aksam iki dilim kepek ekmekle kasarli tost

Spor yok
1,5 lt su

Canım sen bence evde nutella bulundurma hayır diyemeyeceğim tek lezzet nutella:20:

Merhaba Güzeller.
Bugün daha iyiyim. Enerjim yerine geldi. Bugün yolculuk var yine. 3 gün izin hızlıca geçti. 2 gün çalışıp döneceğim.
Bayramdan sonra tatil var. 1 hafta-10 gün Karadeniz Turu. Batuma kadar gideceğiz kızkardeşlerimle ve çocuklarla. Sadece yeni evlenen kızkardeşimin eşi geliyor. Ardından Kayseri ve ameliyat. Bahane oldu kilo da verdim ama kaçış yok. Dilekleriniz için çok teşekkürler. İyi ki varsınız, iyi bu siteye üye olmuşum. Normalde face'te takılmayı bile sevmezdim.
Bir de fatsecret diye bir siteye üye oldum. Orada da öğünlerinizi ve aktivitelerinizi girip kalori hesabı yapabiliyorsunuz.

Sağol canım. Baharatlar uyuşturuyor ama iyileştirici ve mikrop öldürücü özelliği de varmış. Doğru olduğunu düşünüyorum. Çünkü dilim bugün süper. Dün ağzımdaki diğer yaralara sürmemiştim. Sadece dilime dayanabildim. Bugün diğer yaralara da sürdüm. Rahatlattı. İlk defa elma yedim, sıkıntı çekmedim.
Dilimdeki ülserde kapanmaya başladı.

Sana da tekrar geçmiş olsun. Yavrular hastalanmasın, biz nasıl olsa dayanıyoruz. Onlar yesin, içsin büyüsünler. Derileri çok hassas. Herşeyden etkileniyorlar. Kaşıntı da acayip huzursuzluk ve uykusuzluk yapmıştır. Umarım bir daha tekrarlamaz. Yoğurt cilt ve bağırsaklar için süper bir yiyecek. Kefir de ayrıca bağışıklık sistemini güçlendirmek için iyi.

Ve evet. Küçüklüklerini çoook özleyeceksin. Büyüyünce daha zor. Gözünü korkutmak istemem ama. Kontrolünden çıkıyorlar. Anneler kontrolü kaybedince, çocukların muhtaçlıkları azalınca da bocalıyorlar. Sorunları da büyüyor, büyüdükçe.

Nutella kavanozunu yok et bence. Dur sana kolaylık sağlayım. Sen özverili bir hayvanseversin. Nutellanın içinde kullandıkları bir madde, bir tür goril veya orangutan mıyıdı hatırlamıyorum ama hamileliğinde ihtiyaç duyduğu bir madde, doğada sınırlı miktarda ve insan beslemede kullanınca hayvanda yetersizliği görülüyor ve vücutlarında yaralar çıkıyor, bazen de ölüyor.:50:

Canım artık ne yiyeceğimizde bilmiyoruz nolcak bu halimiz gün geçtikçe korkuyorum ileride insan kılığından çıkıp mutantlara döneceğiz gibi geliyor bu gidişle Allah korusun...

***4. TAKIM 369. ETAP***

Ellanazz:( 72.0/ / /% )
sadness1012:(55.1 / / /% )
Ddanes: (53.3/ / /% )
oluroylebazen: ( 79.5/ / /% )
uzmanvet :( 70.5/ / /% )
dodo34 :(97.0/ / /% )yeni üye hedef kilosu 65 kilosu ikiye bölündü

4.TAKIM ORTALAMASI: %

[MENTION][/MENTION]
Yaşasın. Listedeyim kızlar hadi bakalım inşallah mezun olduğumuda burdan yazarım:)çok sevindim uykuya geçeyim bari :9: iyi geceler

[MENTION][/MENTION]
Yaşasın. Listedeyim kızlar hadi bakalım inşallah mezun olduğumuda burdan yazarım:)çok sevindim uykuya geçeyim bari :9: iyi geceler

Hadi bakalim canim insallah hayirli ugurlu olsun :)

Canım sen bence evde nutella bulundurma hayır diyemeyeceğim tek lezzet nutella:20:

Valla kuzum almanyadan gelen arkadaslar sagolsun :D

Selam kızlar ben geldim biraz geç oldu galiba :9: misafirliğe gittik o yüzden daha yeni geldik. Kızlar arkadaşım bi sofra hazırlamış ellerine sağlık hepsi çok güzeldi o kadar emek vermiş hepsini yedim derdim ama hayırrr yermiyim iradem kuvvetli kafa koyduğum şeyi başarmam lazım:) şimdi size bugünkü menümü yazayım
Sabah
1 kibr kutusu peynir
Öğle
Akşam
2 kaşık kabak çitmesi
2 kaşık yoğurt
Salata
Su 3 Lt spor yok

Tebrik ederim canim tutmussun kendini menunu de begendim ben

Canim uzmanvet de soylemis cok dogru. Biz kucukken herkes birbirini tanirdi ben okuldan gelirdim babannem evde olmazi kapi kilitli bile olmazdi acik olurdu bi komsudan cikip gelirdi.toplum baskisi daha fazlaydi kotü kisiler zaten barındırılmazdı.kotu niyetliler de bastirmak zorunda kalirdi.simdi herseyi okadar normallestirdik ki şaşırmıyoruz bi cok şeye.toplum yapisi da hukuk da caydirici degil.korkman cok normal.oyle takmaya kalkarsak evin icinde anne baba bile sapik ruhlu olabiliyor.o yuzden cok paranoya yapmamak lazim.sen dikkat edip cocuguna da egitimi verdikten sonra korkma hic.cocugun cinsel kimlik kazanmasi cok onemli.
Yardimi olur mu bilmem ama derste gorduklerimi ozet geceyim.muhtemelen biliyosunuzdur zaten.cocugu kucakta herkese sevdirmemek gerek.yabancilarin kucagina oturmamali erkek yada kiz farketmez bikini bölgesine dokunmasina izin vermemeli cocuk oyle bisey oldugunda da bağırmaya başlaması öğretilmeli.odasina kapi calinmadan girilmemeli.mutlaka özel alani olmali.banyo yaparken bikini bölgesini kendisi yikamali. Erkek cocuguna goster amcalara pipini diye egitim veriliyor bizim toplumda malum.akil vermek olarak algilamayin lütfen icimden geldi yazmak

Hoşbulduk canım. Evet geldi tartı günü. 8. Takım toparlansin birazda yeni üye cagiralim az kisi kalmisiz baksaniza benimle 7 kisiyiz.

Doğru soyluyosun canım molasiz olunca yoruyo ama şimdi kucuk olduğu gunlerini iyi degerlendir.çok çabuk buyuyolar canım bi bakmışsın kucagina sigmiyolar:emir_bebek:
Sağol canım benim.
Canımsın ya bu duyguların normal. Bakıcıya bırakırsın, kreşe gönderirsin, okula gönderirsin kafanda her ortamda bir sapık varmış gibi yaratırsın. Ama eskiden de vardı. Sadece komşular kapı önünde otururdu, birileri mutlaka olurdu. Zarar verecek insanlar fırsat bulamazdı. Ama inan korktuğumuz kişiler çok uzakta değil yanıbaşında çıkıyor. Tanıdık çıkıyor.
O yüzden sürekli diken üzerinde yaşamaktansa çocukları bu yönde eğitmeye başladık. Vücuduyla ilgili bilinçlendiriyoruz. Erken yaşta uyanık olmayı, kendini savunmayı öğreniyorlar. Temkinli olmakla paronayak olmak arasındaki sınırı korumamız lazım. Yoksa hasta oluruz. Artık hayatımızda kameralarla yaşayacağız herhalde. Ya da kime güveneceğimizi bileceğiz.
Biraz sakin olup önsezilere güvenmek lazım.
Valla öyle korkuyorum ki anlatamam. Tek avantajim kızım istemediği birşey yapmaz (şimdilik tabi) bazen bana bile öpmeye kalkınca yooo hayır diyor. Keşke görmesek hiç bu kacirilan kaybolan vs cocukları. Daha dogrusu hiç olmasa böyle şeyler.İnsan ister istemez saçmalama boyutuna geliyor.
Sabah
1 kibr kutusu peynir
Öğle
Akşam
2 kaşık kabak çitmesi
2 kaşık yoğurt
Salata
Su 3 Lt spor yok
Tebrikler canım, iradene sahip cikmissin.menunde super olmus
Canim uzmanvet de soylemis cok dogru. Biz kucukken herkes birbirini tanirdi ben okuldan gelirdim babannem evde olmazi kapi kilitli bile olmazdi acik olurdu bi komsudan cikip gelirdi.toplum baskisi daha fazlaydi kotü kisiler zaten barındırılmazdı.kotu niyetliler de bastirmak zorunda kalirdi.simdi herseyi okadar normallestirdik ki şaşırmıyoruz bi cok şeye.toplum yapisi da hukuk da caydirici degil.korkman cok normal.oyle takmaya kalkarsak evin icinde anne baba bile sapik ruhlu olabiliyor.o yuzden cok paranoya yapmamak lazim.sen dikkat edip cocuguna da egitimi verdikten sonra korkma hic.cocugun cinsel kimlik kazanmasi cok onemli.
Yardimi olur mu bilmem ama derste gorduklerimi ozet geceyim.muhtemelen biliyosunuzdur zaten.cocugu kucakta herkese sevdirmemek gerek.yabancilarin kucagina oturmamali erkek yada kiz farketmez bikini bölgesine dokunmasina izin vermemeli cocuk oyle bisey oldugunda da bağırmaya başlaması öğretilmeli.odasina kapi calinmadan girilmemeli.mutlaka özel alani olmali.banyo yaparken bikini bölgesini kendisi yikamali. Erkek cocuguna goster amcalara pipini diye egitim veriliyor bizim toplumda malum.akil vermek olarak algilamayin lütfen icimden geldi yazmak

Sağol canım,
Öyle birşey düşünmedim merak etme, gayette doğru söylediklerin. Sadece insan gördükçe , duydukca kötü hissediyor, üzülüyor paranoyaklık derecesine geliyor.
Şimdilik avantajim kızımın bana bile hayır demesi. Hiçde zorlamam zaten onu öp, bunu sev diye. Bazen kimseye yüz vermez anneme abime babasına hatta bana bile:1: hiç zorlamam istemiyorsan yapma derim. Böyle davranmak doğru bencede. Kişiliğini oturtması açısından. Bir tek hayvanları çok sever ona müdahale etmiyorum kedi köpek favorimiz görsün mıncıra mıncıra sevmek sarılmak istiyor, bırakmıyor. Bildigin elmayra oldu başıma.
Bildirim
Gecen hafta
79.5
79.1

Tebrikler canım, sen beni yakalayacaksın bu gidisle.
Geçen hafta 97 bu hafta 92,6

Tebrikler canım.

Günaydın güzeller,
Mutlu bir tartı günü olsun dilerim.
Ben kazık caktim. Bu haftada sabitim. Gidiyim biraz parkta koşturayım. Haftayada kilo veremezsem 1 hafta aç gezicem.
Öpüyorum hepinizi.

Gunaydin kızlar bildirimi yapayim bende
Gecen hafta 53.3
Bu hafta 52.9
Yüzdesi 0.75

Eklentiler

• $1405578703640.webp
    $1405578703640.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 49
Gecen hafta 53.3
Bu hafta 52.9
Yüzdesi 0.75

çok mutluyum sabit listeye başlamaktan etmekten kurtuldum:7::66: çok şükür 53 direncini kıtdım umarım haftaya artmaz burda kalırım:52:

Bildirim
Gecen hafta
79.5
79.1

Tebrik ederim canım.
Günaydın kızlar güzel bir gün olur hepimize inşallah:)
İlk kilo bildiriminde bulunayım 92,6 kiloyoyum:))
Ooo süper Tebrikler
Gecen hafta 53.3
Bu hafta 52.9
Yüzdesi 0.75

Harika olmuş inşallah devamı gelir güzel güzel gider kilolar.

***4. TAKIM 369. ETAP***

Ellanazz:( 72.0/72.0 / 0/%0 )kilosu sabit
Ddanes: (53.3/52.9 /0.4 /% 0.75)
oluroylebazen: ( 79.5/79.1 /0.4 /%0.50 )
dodo34 :(97.0/92.6 /4.4 /%2.27 )yeni üye hedef kilosu 65 kilosu ikiye bölündü

Son düzenleme:
Gel canım izmite inşallah süper olur.

Eskiden çok güzeldi komşuluk dostluk kalmadı artık.

daha yeni gördüm yazdığını atlamışım nasılsa:1: valla sana hiç sormuyorum bende gidersem takılıcam diyorum direkt:52:
Sorma sorma benim de ayni kac senedir izmirdeyim tek bir allahin kulu yok bisey oldugunda arayabilcegim.sagolsun cayini kahvesini ictigim alt komsumdan da cok guzel bi kazik yedim en son.

Buyuk sehir falan diyodum geciyodum ama memleketimde de ayni.yeni tasindik kimseyle muhattap degiliz. ama eski komsularla hala daha gorusuyoruz.

:52::52: izmir de 1. tercih olacak bizim heran sanada baskına gelebilirim:34:
Aynen canım.

Zor durumlar canım, hepimiz böyle böyle yabancılaşıyoruz işte birbirimize. Çocuk olunca ha deyince gidilmiyor her yere uykusu yemeği ona göre ayarlamak gerekiyor, insan vazgeciyor bir yerden sonra. Ama bazen öyle bunalıyorumki anneme kaçıyorum 2 gün , gelmek istemiyorum geri.
İyi nöbetler canım
canım aslında çocuk olunca daha sosyalleşmiştim ben ama mecburi sosyalleşme oluyor ve farklı yan etkiler gelişiyor.. ben hiç hoşlanmadığım insanlarla muhatap oldum bu yıl kızımın arkadaşı olduğu için ve inan oldukça sorunlarda yaşadık..büyüdülermi daha zor diye bunlardan bahsediyoruz inan ne kadar küçükse o kadar iyi:1: ayrıca anneler bunalmaz ki canım git bence haftasonları..
Canım ya exipial lipo çocuklarda oluyor mu bilmiyorum ama oğlum küçükken kullanmıştım. Ürtikeri vardı. Her banyodan sonra vücudu kabarmasın diye sürüyordum. Allerji için ben de arada bir kullanıyorum. Süper birşey. İçinde üre var. Fazla geniş yüzeylerde kullanılmıyor. Ama bir sor istersen.
ürtikerle egzamanın ilacı bende de var el kremi olarak sürekli kullanıyorum ben..yazdıklarımdan anlamışsınızdır zaten analı kızlı tüm sülale allerjiktir bizim..kızım esmer olsun istemiştim sırf allerjilerle uğraşmasın diye ama benim kopyam çıktı:1: bu arada çocuklarda kullanılıyor diye biliyorum bende..
Fıstıklar bugünkü menümüzde yazıp yatayım çok yorgunum:5:
Sabah
2 domates
Öğle
2 domates
Akşam
Akdeniz salata 1 kase kadar
10 adet kuru kayısı
5 adet kiraz
3 Lt su
1,5 saat spor
Biliyorum çok düzensiz ama sabah hazırladığım yemekleri evde unuttum:1:
Iyi geceler...
biliyorum evde unuttugunu yoksa yine oklar gelecekti sana..
Ben Pazartesi menüsünü yazmayı unuttum sanki. Pazartesi ve salıyı beraber yazsam olur herhalde.
Kalkınca ballı limonlu su
yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates, 1 ekmek, 5 zeytin
öğlen: 6 kaşık taze fasulye, 3 kaşık yoğurt
akşam:5 adet orta büyük köfte, 3 kaşık yoğurt
ara: yarım porsiyon dondurma
1saat yürüyüş, 2 litresu

Salı: sabah: yarma çorbası, 1 domates, az peynir
öğlen: mercimek çorba, 4 küçük parça patates kızartması
ara: 2 incir, 1 ceviz
akşam: 1 kase yarma çorbası, 1 domates, yarım kase yoğurt
ara: yarım kase yoğurt, 1 dilim karpuz
hastanede koşuşturmaca 1 saat
2,5 litre su
çok güzel olmuş canım :nazar:

***4. TAKIM 369. ETAP***

Ellanazz:( 72.0/72.0 / 0/%0 )kilosu sabit
Ddanes: (53.3/52.9 /0.4 /% 0.75)
oluroylebazen: ( 79.5/79.1 /0.4 /%0.50 )
dodo34 :(97.0/92.6 /4.4 /%2.27 )yeni üye hedef kilosu 65 kilosu ikiye bölündü

ellenaz sabit canım bu arada hoşgeldin..

Back
X