Merhaba Güzeller.
Bugün daha iyiyim. Enerjim yerine geldi. Bugün yolculuk var yine. 3 gün izin hızlıca geçti. 2 gün çalışıp döneceğim.
Bayramdan sonra tatil var. 1 hafta-10 gün Karadeniz Turu. Batuma kadar gideceğiz kızkardeşlerimle ve çocuklarla. Sadece yeni evlenen kızkardeşimin eşi geliyor. Ardından Kayseri ve ameliyat. Bahane oldu kilo da verdim ama kaçış yok. Dilekleriniz için çok teşekkürler. İyi ki varsınız, iyi bu siteye üye olmuşum. Normalde face'te takılmayı bile sevmezdim.
Bir de fatsecret diye bir siteye üye oldum. Orada da öğünlerinizi ve aktivitelerinizi girip kalori hesabı yapabiliyorsunuz.
Sağol canım. Baharatlar uyuşturuyor ama iyileştirici ve mikrop öldürücü özelliği de varmış. Doğru olduğunu düşünüyorum. Çünkü dilim bugün süper. Dün ağzımdaki diğer yaralara sürmemiştim. Sadece dilime dayanabildim. Bugün diğer yaralara da sürdüm. Rahatlattı. İlk defa elma yedim, sıkıntı çekmedim.
Dilimdeki ülserde kapanmaya başladı.
Sana da tekrar geçmiş olsun. Yavrular hastalanmasın, biz nasıl olsa dayanıyoruz. Onlar yesin, içsin büyüsünler. Derileri çok hassas. Herşeyden etkileniyorlar. Kaşıntı da acayip huzursuzluk ve uykusuzluk yapmıştır. Umarım bir daha tekrarlamaz. Yoğurt cilt ve bağırsaklar için süper bir yiyecek. Kefir de ayrıca bağışıklık sistemini güçlendirmek için iyi.
Ve evet. Küçüklüklerini çoook özleyeceksin. Büyüyünce daha zor. Gözünü korkutmak istemem ama. Kontrolünden çıkıyorlar. Anneler kontrolü kaybedince, çocukların muhtaçlıkları azalınca da bocalıyorlar. Sorunları da büyüyor, büyüdükçe.
Nutella kavanozunu yok et bence. Dur sana kolaylık sağlayım. Sen özverili bir hayvanseversin. Nutellanın içinde kullandıkları bir madde, bir tür goril veya orangutan mıyıdı hatırlamıyorum ama hamileliğinde ihtiyaç duyduğu bir madde, doğada sınırlı miktarda ve insan beslemede kullanınca hayvanda yetersizliği görülüyor ve vücutlarında yaralar çıkıyor, bazen de ölüyor.